Benatia: 'Weet dat Roma Ziyech overweegt'

JesseTH, 20-06-2018 om 20:25, 9659 views, Calciomercato | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Mehdi Benatia, huidig captain van het Marokko van Ziyech, ziet een overstap van de spelmaker van Marokko naar AS Roma wel zitten. De centrale verdediger was in het verleden bovendien zelf actief bij de club en is dan ook erg te spreken over de omstandigheden aldaar.

'Ik weet dat Roma Ziyech overweegt', citeert Calciomercato.it de uitspraken van de aanvoerder van Marokko. Benatia zelf staat positief tegenover een Italiaanse transfer voor Ziyech. 'Hij is een geweldige speler met ongelooflijke kwaliteiten. Ik heb hem verteld dat Rome een omgeving is waar hij het goed kan doen, met erg fijne en warme steun. Ik zou willen dat hij er gaat spelen.'

Erik ten Hag gaf eerder aan dat Ajax voornemens is om de selectie van de Amsterdammers zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Een eventuele nieuwe stap voor Ziyech sluit de trainer echter niet uit. 'Voor mij is het realistisch dat, los van Justin Kluivert en Hakim Ziyech, niemand meer vertrekt', sprak hij geciteerd door Voetbal International.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxminimax
17 miljoen voor Tadic... Goede genade dat zag ik niet aankomen.
0 0
AJAIXIXIXI
Achja voor die snotaap hebben we meer gekregen en dit is wel een absolute versterking voor Ajax!
0 0
Roels
Tadic komt volgens Mike!!!!!!!!!!
0 0
Joseph
Ziyech moet een wonderwedstrijd spelen in zijn laatste EN duel, anders blijft hij gewoon bij Ajax. Geloof niet dat er clubs genoeg gaan betalen.

Ziyech moet een beter seizoen spelen, prijzen pakken en Europees laten zien dat hij mee kan.
0 0
insectenverdelg
Z9n bijnaam is ook wel Sherlock Benatia Holmes.!
0 0
Michels
Dan mogen die Romeinen wel eens met een wat beter bod gaan komen. Sowieso beter dat hij naar AS gaat dan naar Lazio met al die racistische supporters daar...
1 -1
MisterAFCA
Ik heb dit WK Ziyech op geen goede wedstrijd kunnen betrappen. Ben fan van de voetballer Ziyech maar ik heb nou niet het idee dat hij is uitgeleerd bij Ajax.
2 0
Ajax meister
Vrije trappen kan hij ook al niet nemen, je krijgt 1000 euro als je 1 moment op kan noemen welke er in is gegaan. Schöne neemt 1 vrije trap en gaat er direct in, corners net zo triest. Lijdt naar mijn mening veeel te veel balverlies. Ziyech is echt niet zo goed als iedereen denkt.
1 -1
Michels
Als Schöne net zo goed zou zijn als jij zegt, had Ziyech helemaal niet zoveel vrije trappen genomen... Schöne kan de bal een lekkere knal geven en heeft meer rendement dan Ziyech, maar het is niet zo dat hij ze allemaal wel raak geschoten had.
0 0
NegentigMinutenLang
Tegen Excelsior thuis, in december. De 3-1 volgens mij. Wil je m’n rekeningnummer of kom je het brengen?
0 0
DavidFerr
Tegen Sparta.

Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer naar jou toesturen?
3 0
Ajax meister
Dat zat eraan te komen, hij heeft vooral beginseizoen wat vrije schoppen erin geschoten, maar het laatste jaar volgens mij geen één.

Stuur maar een privebericht met je gegevens.
0 0
3*stars*3
Sparta uit was een paar maanden geleden...
0 0
Ajax meister
Heeft Merneer Ziyech aan de halve wereld geld gegeven om te zeggen hoe goed hij wel niet is? Zoveel mogelijk AS Roma roepen in der hoop dat zelfs Roma het gaat geloven dat Ziyech een wereldGOD is?
0 -2
Jelle2500
Allemaal leuk dat Roma maar ze zullen wel met geld moeten komen..
1 0
Redrum
Alsjeblieft rond die transfers van Ziyech en Kluivert zo snel mogelijk af, dan kunnen we met zijn allen weer verder.
4 0