MD: 'Barca mikt in 2019 weer op De Jong'

BVeenstra, 20-06-2018 om 08:10, 7336 views, El Mundo Deportivo | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Waar El Mundo Deportivo vorige week haast iedere dag schreef dat Frenkie de Jong deze zomer al naar FC Barcelona zou verkassen, schrijft de Spaanse krant nu dat de transfer wellicht pas in de zomer van 2019 gaat plaatsvinden. Het medium noemt hiervoor twee redenen.

Allereerst schrijft men over de enkelblessure van De Jong. De middenvelder, die bij Ajax in het afgelopen seizoen vaak als verdediger speelde, miste daardoor een groot deel van de tweede seizoenshelft. Er is daardoor twijfel of De Jong er wel direct zou staan, wat bij FC Barcelona erg gewenst zou zijn. 'Maar zijn kwaliteiten staan niet ter discussie', voegt men eraan toe.

Een tweede argument voor het uitstellen van de transfer ligt bij de prioriteiten van Ajax. De Amsterdammers willen dolgraag voor het eerst sinds 2014 weer eens kampioen worden en willen daarom hun beste spelers behouden. Zelfs als er enorme bedragen worden geboden, zou Ajax zijn poot stijf willen houden, zo wordt geschreven. FC Barcelona respecteert die beslissing van Ajax en zal daarom volgend jaar een nieuwe poging gaan wagen.

Zie hier de nieuwe trainingscollectie van Ajax voor het nieuwe seizoen!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Voor het eerst dan een bericht van dat krantje in de buurt van de waarheid komt. Frenkie gaat nergens heen en geen club is gek genoeg om nu al de hoofdprijs te betalen.
0 0
Ajacied33
Bla bla, echt een krantje van niks
2 0
AjaciedForLive
Hij lijkt een beetje op kevin de bruyne
0 -3
Zuiderling
Dat is geen compliment !
0 0
Ajax412
Volgend seizoen is het echt nog veel te vroeg om te gaan. Stel dat je dit seizoen goed voetbalt, hoeveel garantie heb je dan dat je dat niveau vast kunt houden? Speel nou eerst eens drie seizoenen constant en leer eerst een team te dragen en daarin je verantwoordelijkheden te nemen. Dat zijn skills die in de top echt wel gevraagd worden en je hier heel natuurlijk kunt leren.
2 0
Robinjo1988
Echt een flutkrantje. The Sun van Spanje.
1 0
Bjorn
Krantenvulling allemaal.
1 0
EuforischeRealist
Het zijn 2 argumenten die al ongeveer een half jaar bekend zijn, kortom er zit daar iemand met een hele grote dikke duim!
1 0
Bocarra
Allemaal nep nieuws.
1 0
Mokum31
Alsof hij daarna voor een appel en een ei weg mag
Betalen zullen jullie.
Na aankomend seizoen minimaal €50 mil
0 0
Ajax27
Mooi van Ajax, respect voor Barça, en netjes van Frenkie als dit idd zo is gelopen. Het is niet nix als Barça komt. Mooi dat ook Frenkie zich eerst hier gewoon een volledig seizoen wilt bewijzen. Ik hoop dat Ajax dat dit jaar aan Frenkie terugbetaald door hem op zn favoriete positie te plaatsen, en niet achterin.
0 0
deeftherave
Nee, 'respect' voor jou dat je hier nog serieus op in gaat.
0 0
Bky
Nou, dan zit El Mundo er toch mooi naast de vorige 38 berichten.
1 0
FlyingDutchMan
Een jaar is voor Spaanse begrippen haast
0 0