Aanwinsten Ajax: 'Kampioenschap staat voorop'

ArthurV, 19-06-2018 om 17:30, 10007 views, Ajax TV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Dinsdag maakten aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad zich op voor de eerste training bij hun nieuwe club. Het drietal geeft aan erg uit te kijken naar het komende seizoen.

'Ik heb een heerlijke vakantie gehad, ben klaar om te beginnen en heb er heel veel zin in', spreekt een gemotiveerde Schuurs tegenover de camera van Ajax TV. 'Ik hoop gewoon op het beste en dat is eerste worden. Daar moeten we met zijn allen voor gaan.'

Ook Bandé kijkt terug op een prima vakantie. 'Ik heb mijn familie bezocht in Burkina Faso, dat was heerlijk.' Stilgezeten heeft de aanvaller echter niet. 'Ik heb zeker voor mezelf getraind. Of ik fit ben? Dat hoop ik.'

Net als Schuurs steekt ook Labyad zijn ambities met de Amsterdamse club niet onder stoelen of banken. 'Ik hoop vooral op een gezond en succesvol seizoen met Ajax. Het kampioenschap staat daarbij voorop.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Ik vind het altijd zulk slap geouwehoer. Het enige doel is kampioen worden. Nou bedankt voor de informatie sjakies. Het enige doel is trouwens niet eens om kampioen te worden. Of we nou kampioen worden of 2e, ik wil weer met plezier kijken op zondag. Trots zijn op het team. Zien we dan wel hoeveelste we worden.
0 0
Pierre Heno
34e titel is hèt doel van komend seizoen. Vooral ook omdat we een selectie zullen hebben die internationaal geen potten zal kunnen breken. Dan is het realistisch om alle kaarten op de titel te zetten want dat doel is beslist realiseerbaar, zelfs met de te verwachten selectie.
0 0
de-Ajacied
“Aanwinsten”
Breedte aankopen
5 -3
Ajaxbrl
Verkeerde club gekozen maat! Bij deze club kan je alleen maar 2e worden...
3 -4
Finidi en Nwanko
Jij niet dan?
0 0
Okocha078
Als we de vooronde niet doorkomen, dan moet Ten Hag weg en moeten ze gewoon Bosz weer benaderen, ego's opzij. Bosz deed heus niet alles goed, maar probeerde wel te voetballen zoals het hoort. Met deze groep en nog 1 of 2 goede aankopen erbij, kunnen we zeker goed voetbal op de mat leggen. Ik denk dat we onder Bosz Siem en misschien Klaasjan ook minder zullen zien.
0 -3
Ajaxbrl
Bosz komt never terug! Frankie wrijft al in zn handjes!
1 0
Afca85meer
Frankie zit inderdaad in de wachtkamer, is kwestie van tijd dat hij weer terug komt. Merk je aan alles.
1 0
ajax4ever01
Met dit huidige materiaal gaan we geen prijs pakken reken daar maar op
4 -1
X-RaY
Ik hoop zoo erg dat Labyad ons gaat verrassen dit seizoen. Gewoon een goede voetballer die gepokt en gemazeld is.
6 -1
didierajax020
Sierhuis sluit aan bij het eerste. Mooi!
2 -1
jollie18
Nog wel maar gaat daarna naar JA
2 -1
jollie18
Hopelijk gaan we er met zijn allen een leuk seizoen van maken
3 -2
mickey2602
Kampioensschap is wel het belangrijkste maar jullie spelen nu bij de mooiste club van Nederland en tevens de meest bekritiseerde club van Nederland. Dus als het in de competitie goed gaat en we stevenen af op het kampioensschap maar we liggen vroeg uit de beker en Europa dan hebben jullie het alsnog niet goed gedaan!!!
Nu een beetje positiever,dat is de instelling die wij als supporters graag willen zien maar we willen ook graag zien dat jullie naast het kampioensschap ook vol gaan in Europa en in de beker!!
1 0
JordyAjacied
Gap, als we vroeg uit de beker en de EL/CL liggen maar we worden wel kampioen dan ben ik heel tevreden, je doet alsof kampioen worden de normaalste zaak van de wereld is, zo zou het wel moeten zijn met onze begroting maar dat is helaas niet zo! Kampioen worden zal al een hele opgaven gaan worden.
4 0
Ajacied33
Kampioen worden, beker winnen en tot minimaal de winterstop in de EL acteren en ik ben tevreden. Meer dan tevreden zelfs
0 0
Farry
Knallen boys, ik heb die gouden polo door jullie gekocht.
3 0