Aanwinsten Ajax: 'Kampioenschap staat voorop'

ArthurV, 19-06-2018 om 17:30, 9632 views, Ajax TV | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Dinsdag maakten aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad zich op voor de eerste training bij hun nieuwe club. Het drietal geeft aan erg uit te kijken naar het komende seizoen.

'Ik heb een heerlijke vakantie gehad, ben klaar om te beginnen en heb er heel veel zin in', spreekt een gemotiveerde Schuurs tegenover de camera van Ajax TV. 'Ik hoop gewoon op het beste en dat is eerste worden. Daar moeten we met zijn allen voor gaan.'

Ook Bandé kijkt terug op een prima vakantie. 'Ik heb mijn familie bezocht in Burkina Faso, dat was heerlijk.' Stilgezeten heeft de aanvaller echter niet. 'Ik heb zeker voor mezelf getraind. Of ik fit ben? Dat hoop ik.'

Net als Schuurs steekt ook Labyad zijn ambities met de Amsterdamse club niet onder stoelen of banken. 'Ik hoop vooral op een gezond en succesvol seizoen met Ajax. Het kampioenschap staat daarbij voorop.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Ik vind het altijd zulk slap geouwehoer. Het enige doel is kampioen worden. Nou bedankt voor de informatie sjakies. Het enige doel is trouwens niet eens om kampioen te worden. Of we nou kampioen worden of 2e, ik wil weer met plezier kijken op zondag. Trots zijn op het team. Zien we dan wel hoeveelste we worden.
0 0
Pierre Heno
34e titel is hèt doel van komend seizoen. Vooral ook omdat we een selectie zullen hebben die internationaal geen potten zal kunnen breken. Dan is het realistisch om alle kaarten op de titel te zetten want dat doel is beslist realiseerbaar, zelfs met de te verwachten selectie.
0 0
de-Ajacied
“Aanwinsten”
Breedte aankopen
5 -3
Ajaxbrl
Verkeerde club gekozen maat! Bij deze club kan je alleen maar 2e worden...
3 -4
Finidi en Nwanko
Jij niet dan?
0 0
Okocha078
Als we de vooronde niet doorkomen, dan moet Ten Hag weg en moeten ze gewoon Bosz weer benaderen, ego's opzij. Bosz deed heus niet alles goed, maar probeerde wel te voetballen zoals het hoort. Met deze groep en nog 1 of 2 goede aankopen erbij, kunnen we zeker goed voetbal op de mat leggen. Ik denk dat we onder Bosz Siem en misschien Klaasjan ook minder zullen zien.
0 -3
Ajaxbrl
Bosz komt never terug! Frankie wrijft al in zn handjes!
1 0
Afca85meer
Frankie zit inderdaad in de wachtkamer, is kwestie van tijd dat hij weer terug komt. Merk je aan alles.
1 0
ajax4ever01
Met dit huidige materiaal gaan we geen prijs pakken reken daar maar op
4 -1
Logokusser
Nee, hoor, sportief element speelt totaal geen rol. Of Overmars moet opeens met directe ervaren versterkingen aan komen zetten...
3 -1
geDaante
Vrijwel zelfde selectie als onder Bosz, gelijkwaardig, en met vooral Frenkie en Van de Beek in plaats van Klaassen, beter.

Ligt dus vooral aan de coach, de selectie is de beste van Nederland.
0 -4
NouridolbergNeres34
Traore ? sanchez? Tete? Younes? El ghazi? Zelfde selectie.... we zijn er zwaar op achteruit gegaan. Younes kan je missen als kiespijn maar traore en sanchez niet.
En vergeet Nouri niet die hadden we gewoon nog ff op de bank zitten om in te vallen.

We hebben een klasbak neres ervoor terug dat is goed, maar in de breedte vooral een hoop middelmaat erbij gekregen (kristensen, siem, orejuela, de wit, ekkelenkamp. Ziyech en kluivert gaan ook weg.

Hou je dit over:

Bande dolberg neres

Frenkie eiting donny

Sinkgraven wober de ligt mazraoui

Onana

Nou veel succes in de vCL ,en zelfs daarvan is dolberg misschien niet op tijd terug vanwege het wk en vakantie die hij nog krijgt.

Moet nog een 6 een linksbuiten en een CV bij wil je een beetje mee doen in Europa.
2 -1
Ferd
Tete was bankzitter, Neres beter dan Traore. Alleen sanchez is een gemis.
0 -2
Pierre Heno
Neres beter dan Traoré? Man man jij bent echt goed van 't padje ha ha
0 0
Ozymandias
Toen Traoré nog bij Ajax speelde moest ik hem het gehele seizoen verdedigen omdat hij volgens de meeste slecht zou spelen maar nu hij weg is vinden de meeste opeens dat hij een topper was. Neres was afgelopen seizoen minstens net zo goed als Traoré was.

Sánchez is een groot gemis maar ik neem aan dat iedereen begrijpt dat een speler die direct dat niveau heeft maar één keer in de zoveel jaar wordt gekocht. Zelfs spelers als Maxwell en Ibrahimovic hadden (meer dan) een seizoen nodig om zo'n impact op het spel te maken.

Wöber heeft voor zijn blessure(s) laten zien een redelijke centrale verdediger voor Ajax te zijn. Daarbij is hij duidelijk een speler met potentieel. Verdedigend maakt hij nog foutjes maar hij is niet structureel kwetsbaar. Opbouwend is hij ook zeker goed genoeg.

Ik denk dat Wöber de komende twee/drie seizoen uit zal groeien tot een centrale verdediger waar veel Europese sub-topclubs interesse in zullen tonen. Niet elke talentvolle speler is zo vroeg volwassen als De Ligt. Dat komt misschien maar één keer in de 20 jaar voor bij Ajax.

Met Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Sinkgraven; Vd Beek, Eiting, De Jong, Neres, Huntelaar en Labyad moet Ajax met relatief gemak van Sturm Graz kunnen winnen. Het verschil in individuele klasse tussen dat elftal en het verwachte elftal van Sturm is behoorlijk.

Ten Hag zal de komende maanden duidelijk moeten maken of hij een goede hoofdtrainer voor Ajax kan zijn. Van een tegenstander als Sturm moet gewonnen worden en Ajax moet zich op zo'n minsten kwalificeren voor de Europa League.
0 -4
Pierre Heno
Wöber is een kleredivisie niveau speler. Prima om landskampioen mee te worden maar voor El/CL veel te licht.
0 0
cruijffthebest
Willen we echt kampioen worden, beker winnen en niets voor lul staan in Europa, dan moeten er zeker nog echte versterkingen komen.
Schuurs is een geweldig talent, maar heeft tijd nodig voor het niveau Ajax.
Bande heb ik mijn twijfels over en Labyad ben ik geen fan van, te wisselvallig.
Moet nog zeker een buitenspeler op links bij en een creatieve middenvelder, wellicht ook een rechtsbuiten erbij, maar wel versterkingen, geen vervangers dat is wat anders!
4 -4
X-RaY
Ik hoop zoo erg dat Labyad ons gaat verrassen dit seizoen. Gewoon een goede voetballer die gepokt en gemazeld is.
6 -1
didierajax020
Sierhuis sluit aan bij het eerste. Mooi!
2 -1
jollie18
Nog wel maar gaat daarna naar JA
2 -1
jollie18
Hopelijk gaan we er met zijn allen een leuk seizoen van maken
3 -2
mickey2602
Kampioensschap is wel het belangrijkste maar jullie spelen nu bij de mooiste club van Nederland en tevens de meest bekritiseerde club van Nederland. Dus als het in de competitie goed gaat en we stevenen af op het kampioensschap maar we liggen vroeg uit de beker en Europa dan hebben jullie het alsnog niet goed gedaan!!!
Nu een beetje positiever,dat is de instelling die wij als supporters graag willen zien maar we willen ook graag zien dat jullie naast het kampioensschap ook vol gaan in Europa en in de beker!!
1 0
JordyAjacied
Gap, als we vroeg uit de beker en de EL/CL liggen maar we worden wel kampioen dan ben ik heel tevreden, je doet alsof kampioen worden de normaalste zaak van de wereld is, zo zou het wel moeten zijn met onze begroting maar dat is helaas niet zo! Kampioen worden zal al een hele opgaven gaan worden.
4 0
Ajacied33
Kampioen worden, beker winnen en tot minimaal de winterstop in de EL acteren en ik ben tevreden. Meer dan tevreden zelfs
0 0
Farry
Knallen boys, ik heb die gouden polo door jullie gekocht.
3 0