Van 't Schip tipte Australiër Mooy bij Ajax

SJvanveen, 19-06-2018 om 13:06, 13155 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De negentienjarige Daniel Arzani is niet de enige speler die John van 't Schip twee jaar geleden tipte bij Ajax. Voetbal International meldt dat ook Aaron Mooy aanbevolen werd door de oud-Ajacied.

Mooy, hedendaags speler van Huddersfield Town na eerder onder contract te hebben gestaan bij Manchester City, is aanvoerder van Australië en blonk in de eerste WK-wedstrijd tegen Frankrijk (1-2 verlies) uit. Van 't Schip zag twee jaar geleden in hem al een technisch begaafde speler met leiderschapskwaliteiten, maar Ajax hapte, net als bij Arzani, niet. 

Zo is Sebastian Pasquali momenteel de enige Australiër met een contract bij Ajax. De controlerende middenvelder kwam over van Melbourne City en speelde vorig seizoen voornamelijk bij de O19. Ook debuteerde hij in het betaalde voetbal door minuten te maken bij Jong Ajax. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hziyech14
Nou dat heeft hij mooy gedaan.
0 0
Duif63
Pasquali is veruit de minste van de 3 genoemden. En natuurlijk hebben wij die onder contract. Heeft Marc weer netjes gedaan.
0 -4
Gijsje
Die Duif.Jij durft.Ooit Pasquali gezien?
0 0
Ferd
Duif pakt alles aan om te zeiken op Overmars. Ik denk dat Marc ooit 'nee' heeft gezegd op een versierpoging van Duif.
0 0
Duif63
Ja. Meerdere keren zelfs.
0 0
behangdelul
Wat een vieze galbak ben jij zeg. Geen enkele post van je waar ook maar iets positiefs in te melden is en alleen maar overmars bashen. Neem anders een seizoenskaart bij de amateurs ofzo, jankerd.
4 -2
Duif63
Want het is niet waar wat ik schrijf ? Toon dat maar eens aan dan ! Maar blijf jij vooral lekker Overmars steunen. Dan komt het vast wel goed. (N)ooit.
0 -4
behangdelul
Voorlopig was Ajax financieel bijna aan de geelhonger toen Overmars kwam en hoe je het ook wendt of keert, inmiddels zijn we weer aardig boven Jan.

Jij krijgt het voor elkaar als het over een interview met de materiaalman om nog een zure noot over Overmars te kraken. Blijkbaar zijn meer mensen dat zure gedoe van je zat.
2 0
MisterAFCA
Misschien een vriendje van Rukboor. Ook zo’n positieveling
0 0
Ferd
Duif63, Ajax68. Die zestigers van tegenwoordig zijn compleet van het padje.
0 0
AFCAHW
Toon jij maar eens aan dat het wél klopt.
0 0
mickey2602
Het gaat er niet zozeer om of het waar is maar puur om het feit dat alle comments die jij schrijft negatief zijn. Als we alle reacties van jou onder elkaar zouden zetten zouden we de club kunnen opdoeken want dan gaat er werkelijk niks goed bij Ajax.
Het is zomer,het is/wordt mooi weer,nieuwe seizoen komt eraan dus aub een beetje positiever mag wel.
1 0
Ar
Mooy man
2 0
BillSplate
Zal vast nog veel missers doorgegeven hebben, maar wellicht wel goed om te luisteren naar hem. Van 't Schip houdt wel van technische spelers die individueel het verschil kunnen maken. Dat zijn precies de spelers die we kunnen gebruiken.
1 -1
behangdelul
Die gast had een partij een drive tegen die Fransen, niet te geloven. had een mooie geweest, nu waarschijnlijk te duur.
2 0
noppenkoning
Hij heeft ook een NL paspoort, dus voor de salaris eisen was het niet nodig om hem niet te halen.
2 0
WesleySonck
Speelde niet slecht, maar ja, Man City heeft niet voor niks dat Melbourne City gekocht, zij staan vooraan in de rij bij talenten
3 0
Jornnn
Volgens mij scout Ajax daar helemaal niet. Ze moeten het in 75% van de wereld hebben van hun netwerk.
0 0
Jornnn
Volgens mij scout Ajax daar helemaal niet. Ze moeten het in 75% van de wereld hebben van hun netwerk.
0 0