Passe-partouts EU-duels uitverkocht

BVeenstra, 18-06-2018 om 10:40, 6235 views, Ajax | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

De supporters van Ajax lijken niet te kunnen wachten op het nieuwe seizoen en dan met name Europees voetbal van Ajax. Na bijna een jaar zonder Europese wedstrijden heeft Ajax inmiddels ruim 32.000 passe-partouts verkocht. Dat zijn er 10.000 meer dan vorig seizoen, zo meldt Ajax.nl.

Voor de mensen die geen passe-partout hebben gekocht: niet getreurd. Op woensdag 20 juni start de losse kaartverkoop voor de tweede voorronde van de Champions League. De tegenstander in deze ronde zal dinsdag bekend zijn na de loting. Ajax treft of Sturm Graz of PAOK Thessaloniki.

Per SVA-, Club- of seizoenkaart kunnen vier tickets door het hele stadion gekocht worden. Seizoenkaarthouders van de F-Side hebben de mogelijk om één ticket te kopen voor hun vak. Meer informatie over de kaartverkoop is te lezen op Ajax.nl.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pieke
Realiteitszin. De enige Europese wedstrijden dit seizoen. Immers, Ajax zonder Veltman, (geblesseerd), Sinkgraven (bij JA), Tagliafico, Schöne, Ziyech, Dolberg (WK), Kluivert (verkocht). Zonder zeven! potentiële basisspelers. Overmars zal wel weer een bonus krijgen. Met zijn wanbeleid.
2 -5
Ajax27
In 2016 had je kampioen moeten worden op de laatste speeldag tegen de Graafschap. In 2017 ben je op 1 punt na kampioen geworden, maar je kreeg er wel een prachtig europees seizoen voor terug.

Zonder zo'n goed Europees seizoen (en meer zware wedstrijden) was je waarschijnlijk gewoon kampioen geworden. Dan waren we dus in 2016 en 2017 'gewoon' kampioen geworden.

Dan waren we dus in de afgelopen 10 jaar 6 x kampioen geworden. Was het dan nog steeds crisis en zaten er dan nog zoveel te janken hoe ver we afgedropen zijn?
0 0
EVH
Niet op Overmars miepen.

Edje Raketje is grote man bij AJAX. Hij moet wieberen.
0 -3
Logokusser
Overmars moet hard optiefen. Broddelwerk leveren maar niet voor de camera willen verschijnen.
1 -3
NouridolbergNeres34
Want overmars doet het zo lekker goed.....
1 -3
PeterDeAjacied
Wat maakt het uit of er onzekerheid is over de selectie? Je bent Ajacied, dus je gaat. Als het je alleen boeit wat voor spelers er op het veld staan, ga dan maar naar koopclub 040.
2 -2
Logokusser
Geen PP kopen is mijn manier van protest tegen het wanbeleid. Ik hou van de club, maar verfoei de directeuren Sar + Overmars en het ontbreken van sportieve VOORUITGANG (en dan heb ik het nog niet eens over de prijzendroogte).
0 -3
chrisjuhhh
zitten dus minder zeikerds in de JC Arena dan op AS XD
4 -4
Superjan
Wat is een EU-duel?
0 -1
Rukboor
Een bokswedstrijd met Trump en Jean Claude Juncker in de ring.
1 0
jariafca020
Goed om te horen. Heb er zelf ook eentje.
0 0
josajacied
Heerlijk bericht te midden van al de negativiteit.
Uiteraard is het teleurstellend dat de selectie nog niet versterkt is, maar mooi dat we thuis met zijn twaalven aantreden in de voorronde!
1 0
KlasseLasse
ik kocht gelijk kaarten heb er zin in
0 0
Michelinho
Het "er mag weer bier gedronken worden"-effect.
3 0
Genant
Ongelooflijk en ontroerend. Ajacieden lopen echt warm voor Europees voetbal. Dat is mooi. Alleen ben ik bang dat we weer met een half team moeten starten. Het is elke keer hetzelfde riedeltje...tegen de tijd dat de voorrondes beginnen is de belangstelling voor DeLigt en Neres weer intenser en dan moeten we afwachten of ze inzetbaar zijn. Ziyech zal weg zijn....is Frenkie de Jong uberhaupt fit??
Realistisch is het om met dit elftal te moeten starten: Onana (als hij niet weg is), Mazraoui, Schuurs, Wober, Tagliafico (als hij niet weg is), Van de Beek, Schone (mits niet opgebrand na WK), De Jong (mits niet geblesseerd), Neres (mits niet weg), Dolberg (mits niet gescoord op WK), Labyad

Voor hetzelfde geld spelen we met: Van Leer, Mazraoui, Schuurs, Wober, BAkker, Van de Beek, Schone, Labyad, Nunnely, Huntelaar, Bandé
2 -4
chrisjuhhh
van al me positieve tijd kraam jij weer negatieve tijd uit pfffffffffffffffffffff
3 -1
AlexIbarra
Mooi elftalletje hoor..
0 0
BrandjeXL
Half team? Dus Ajax gaat met vijf spelers op het veld starten:)
0 0
markplas
5,5 denk dan
0 0
Catenaccio
Allemaal mensen die in sprookjes geloven en we de eerste ronde tegen Swift loten.
Veel plezier.
2 -12
chrisjuhhh
Eindhoven hebben ze zoiets niet ;)
Dus 32.000 stuks is net zoveel als in heel dat lampengatstadionnetje in kan
2 0
AlexIbarra
Ik ga juist om de uitschakeling van dichtbij mee te maken..
3 -1
Willem410
Allemaal mensen die van Ajax houden, ondanks de shit die ze jaren over zich heen krijgen.
3 0
MarkGroothuis
En je punt is? Alleen supporten als het een makkie wordt?
3 0
BrandjeXL
Echte supporters die ook achter hun club staan ook al gaat het niet best. Veel succes vanachter je tv en tegelijkertijd janken op AS hoe slecht het allemaal is.
8 -1
Koekepeer
Amen
0 0
Bobbaasje
Hoop dat we PAOK Saloniki loten.
0 0
Intec
Wordt een gezellig dagje uit voor wie gaat. Met goede zin ernaartoe met slechte zin weer naar huis.
2 -6
Schilder14
Ik begrijp er echt niets van. Teken voor de hele leiding binnen de club dat ze goed bezig zijn. Die zullen simpel doorgaan met de club kapot te maken. We beginnen aardig op Feyenoord te lijken en iedereen weet waar dat toe leidt.
2 -6
chrisjuhhh
Volle bak , goed veld , strijd aangevuld met techniek wat ze niet in Rotterdam hebben , maar ze hebben wel een fontein net als AS Roma .
0 0
Koekepeer
Goh, ik vind het ook gewoon leuk om naar het stadion te gaan. Biertje erbij, plus 1 voor de UEFA. Even geen gezeik van de kinderen.

Oh nee... Dat mag niet. Straks krijgt de Ajax directie nog een indruk dat ik het ok vind dat Ajax geen kampioen wordt.

Sodeflikker toch op man
3 -1
Cisco
Ja kut man, we zouden maar een stadion vol trouwe fans hebben.
6 0
Tecmessa
Hoe lang gaat dit gezeik nog door? We kunnen wel blijven hangen in het ontslag van Keizer en het vertrek van Bosz etc., maar wat win je hier nou mee? Gewoon je club steunen door dik en door dun. Geef Ten Hag nu iig een eerlijke kans, hij heeft nu de tijd in de voorbereiding om het team neer te zetten zoals hij wil, pas na de eerste tien competitiewedstrijden in het seizoen kun je pas een serieus oordeel vellen.
5 -1
Catenaccio
Ten hag zeker een kans geven, maar je bent zo goed als je materiaal.
0 0
Mart42
Ik wil gewoon dat Ajax ballen toont en zorgt voor goede aankopen en plaatsing voor Europees voetbal. Hoe ze doen boeit me niet maar wil gewoon weer heerlijke Europese avonden en de schaal in Amsterdam einde van het seizoen!!!!!
2 0
Superman
Kampioene……...
0 0
henwildie
en dat zonder de play off wedstrijd inbegrepen
0 0
Ajaxtrouw
Hoop doet leven.....
0 0
Bjorn
Best verrassend dat je er nu 10.000 meer verkoopt t.o.v. vorig seizoen, terwijl er vorig seizoen alle aanleiding was om te gaan kijken, zo net na de EL finale.

Ik ben er ook zeker bij op 428.
5 -1
Intec
Veel plezier !!!
0 -1
stefanzob
Dit is toch wel heel mooi, en eigenlijk ongelooflijk gezien het vorige seizoen...
5 -1