[Update] 'Magallán-deal toch niet helemaal uitgesloten'

BVeenstra, 18-06-2018 om 09:00, 53767 views, Twitter | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De transfer van Lisandro Magallán van Boca Juniors naar Ajax lijkt geen doorgang te vinden. Volgens César Luis Merlo, journalist van onder meer TyC Sports, zijn de Amsterdammers de besluiteloosheid van de Argentijnen zat en kijkt men verder.

Eerder werd er een akkoord van negen en een half miljoen euro tussen beide clubs gemeld, waarna de centrale verdediger ook zijn medische keuring al doorliep bij Ajax. Nu komt er vanuit de Argentijnse club dermate weinig schot in de zaak, dat Ajax besluit er de stekker uit te trekken. Boca was nog opzoek naar een vervangende verdediger.

Voetbal International schreef eerder al dat de club een alternatief voor ogen heeft wanneer het aantrekken van Magallán er niet van zou komen. Christopher Jullien van Toulouse zou de beoogde tweede keuze zijn om de Amsterdamse defensie te versterken. Die verdediger echter, zou ook in gesprek zijn met Southampton, Crystal Palace en Burnley.

Update - 09.00 uur (18 juni 2018)
De media in Argentinië sluiten niet uit dat Lisandro Magallán alsnog naar Ajax gaat. Zijn huidige club Boca Juniors blijft werken aan de komst van een vervanger, zo schrijft Olé. Het is niet uitgesloten dat Carlos Izqueirdoz, nu nog eigendom van Santos Laguna, alsnog overstapt naar Boca Juniors. Een eerste bod - van 6,5 miljoen euro - werd afgeslagen, maar Boca Juniors zou maandag een nieuw bod willen doen.

Mocht Izqueirdoz niet komen, ziet Boca Juniors in Christian Zapata van AC Milan een alternatief. De Colombiaan zou dan gehuurd moeten worden. 'In de komende uren zullen we zien of Boca de verkoop aan Ajax en de komst van een opvolger nieuw leven kan inblazen', schrijft men.

 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Ondanks de vele negatieve reacties van de successupporters hier zijn er op dit moment al een record aantal seizoenkaarten verkocht en zijn de passe-partout kaarten voorronden CL al uitverkocht. Kennelijk hebben de echte supporters er nog wel vertrouwen in.
4 -3
michaellaudrup
Ps wanneer je na 7 kut seizoenen nog steeds supporter bent, ben je dan een successupporter?
5 -1
AFCAsphere
7 kut seizoenen? De afgelopen 8 seizoenen zijn we 4 keer kampioen geworden en hebben we de Europa League finale bereikt. Dat is toch iets heel anders dan de periode 2004-2010.
2 0
Good Luck
Van de 7 toch 3 kampioenschappen meegemaakt en met een Bertje mazzel 4 of 5. De Graafschap en get doellijntech moment van Zoet bij Feijenoord vorig seizoen.
0 0
michaellaudrup
pr seizoenkaarten die grote bedrijven opkopen, voor hun klanten.
1 -2
ST
Je hoeft toch geen vertrouwen erin te hebben om kaarten te kopen? Volgens mij zijn DAT juist de echte supporters. Tegen beter weten in toch kaarten kopen.
3 0
Jan Doedel
Gaat niet om vertrouwen meneer de echte supporter. Mensen houden van Ajax dus blijven toch wel komem. Niet dankzij naar ondanks t fantastsche beleid. Gelukkig voor de leiding steun jij ze door dik en dun! Zullen ze blij mee zijn. Haal je kop uit t zandcen doe je ogen open!
2 -2
chrisjuhhh
Ik lees iedereen maar over doorschakelen en weet ik veel wat nog meer , van uit Boca ,media AS , maar denk eens aan Magallan hoe kloten dit voor hem is !

Deze gast dacht naar Nederland te kunnen komen gaat het niet door door die club van hem .
Maar denk toch dat die komt van de week .
1 -1
Ajax27
Doorschakelen Overmars! Zo'n WK blijft in dat opzicht gewoon kut. Genoeg landen waar een paar jonge ontzettend interessante talenten zijn meegenomen om aan een WK te proeven maar gewoon de bank warm houden. Niet 1 van die talenten zal nu bezig zijn met een transfer, en wellicht dat Ajax daar een paar talenten nog van op het oog heeft. Een Tadic precies hetzelfde, misschien echt wel een optie maar Ajax kan nu gewoon niets met een lopend WK. Dus voor de zeikerds hieronder... je hebt het als club niet allemaal in de hand.
0 0
Blankenburg
Laat die Magallan maar gaan. Goede verdediger, maar niet met veel ruimte in de rug. En matige voetballer. Het gekke is dat Ajax bakken met geld heeft en toch elke keer weer spelers op de rommelmarkt koopt. Koop 3 of 4 echte versterkingen i.p.v. al die middelmaat die niets toevoegd zoals bijvoorbeeld die 2 rechtbacks (oleguer en kristinsen). En koop geen 30ers meer zoals Huntelaar die heel duidelijk laat zien dat hij geen schim meer is van wat hij ooit was
2 -2
JOHANisGOD
kristinsen?
0 0
sucre
oleguer.. haha
3 0
Minsc
olé!
0 0
Ajax_071
En wederom komt selectie niet op tijd rond. En wederom gaan er aantal sterkhouders vertrekken voor 1 september. Wederom zal concurrentie gat slaan en profiteren van het wanbeleid bij Ajax.
2 -1
mistermiyagi
Ajax moet voor PAVON gaan! GVD ik zeg dit al 3 jaar...
1 -2
gi0vanni
Die is zeker haalbaar.... in fifa 18.
1 0
Amsterdam1900
al 3 jaar lang onhaalbaar
1 0
nap3000
morgen begint de voorbereiding pas.
0 0
Ajaxtrouw
Alles gaat weer precies zoals de vorige seizoenen, alles op het laatst en de eerste potten verliezen
0 0
Dennis1964
Poep
0 0
Peterv13
Wat een soap is dit geworden zeg, pfff
0 0
ajaxfan83
zeg dat wel ja
0 0
Catenaccio
Laat ze de klere krijgen. Voetballend was dit toch geen lichtend voorbeeld. Door schakelen mijnheer Overmars
2 0
Jarl1989
Welles nietes welles nietes. Pfff wat een geneuzel berichten altijd met die transfers.
2 0
Ajaxtrouw
That’s life....maar het geeft wel aan dat het allemaal steeds lastiger wordt. De goede jongens raken we steeds sneller kwijt en goede vervangers halen we steeds moeilijker binnen. Het niveau zal steeds verder zakken vrees ik.
2 0
MarkAFCA
Per dag dat we moeten wachten een ton van de prijs af. Druk op de ketel!
2 0
X-RaY
Gelukkig zagen onze kundige bestuurders dit allemaal al aankomen. Mij benieuwen wie als eerste het zinkende schip zal verlaten als de eerste drama's zich zullen voltrekken. Ben bang dat die gifbeker nog steeds niet leeg is, sterker nog ik denk dat deze nog tjok vol zit. Het is één voor twaalf Ajax, gaat er nog wat gebeuren of wachten we op de uitverkoop?
5 -16
Web
Welke basis spelers zijn verkocht.
Zelfs Ziyech zal zich moeten verbeteren de komende twee wedtrijden op het WK, anders is hij ook zo maar niet weg
Zinkend schip, waar heb je het over.
Misschien had je Dumfries als back willen hebben?
Want die hadden ze zo binnen kunnen halen.
Gelukkig geven wij Mazraoui een kans, vele malen beter.
9 -5
michaellaudrup
dus de transfer van Ziyech hangt dus af van de laatste 2 wk potjes hahahahaha.
0 0
X-RaY
Gelukkig geven wij Mazraoui een kans? Nood breekt wetten is meer aan de orde gezien die twee andere fantastische aankopen voor de rb positie.
Sportief gezien is Ajax gewoon zinkende inderdaad, al heel lang. Je moet als club toch wel een plaat voor je kop hebben om een smurf als Heitinga voor je vlaggenschip te zetten? Het ons kent ons gehalte nekt ons keer op keer. Als straks Europees geen potten worden gebroken breekt de pleuris uit. En die kans zit er zeer groot in vanwege het kleuter gehalte wat ons keer op keer de nek omdraait. Ik hou m'n hart vast in ieder geval want bij Ajax is de kwaliteit immers altijd top tot de eerste wedstrijd wordt verloren tegen Willem 2 ofzo.
3 -3
Ajaxtrouw
Groot deel met je eens maar trainers van buiten Ajax doen het niet perse beter hoor. Maar we zitten spelers wel in een spiraal naar beneden omdat het verschil met het grootkapitaal te groot wordt
1 0
X-RaY
Persoonlijk vind ik het gewoon van de ratten besnuffeld dat zo een Heitinga die nul ervaring heeft afgezien van dat jaartje JA, gelijk trainer wordt gemaakt van de A1. Zo een broekie want dat is het gezien zijn carrière had gewoon onderaan moeten beginnen. Ik krijg altijd sterk het idee omdat ze bij Ajax hebben gespeeld ze bij voorbaat top zijn. Het houdt elkaar allemaal in stand zonder invloeden van buiten te accepteren. Los van het kapitaal verhaal want dat is nou eenmaal lastig vandaag de dag, verwacht ik wel wat jong gekocht wordt beter gemaakt kan worden door trainers van Ajax. Ik heb het niet gezien bij de A1 afgelopen seizoen. Sterker nog, het 'voetballende' gedeelte neemt in een rap tempo af. Daar zijn de trainers verantwoordelijk voor naar mijn idee. Ajax begint heel kleurloos te worden en dat is pijnlijk om te zien. Maar aan de andere kant wat moet je anders? Resultaat voetbal is het enige wat nog telt. Dus dan maar je basis principes overboord gooien en spelen met houthakkers en daar is Ajax hard naar toe aan het werken. Zakelijk resultaat voetbal zonder 'het Ajax' vermaak. Jammer maar het is niet anders.
1 0
AFCA_OneLove
En jij denkt dat het allemaal zo makkelijk is om tientallen miljoenen zo uit te geven? Zo'n jongen is intensief gevolgd, die geef je niet makkelijk uit handen en al helemaal niet als je al akkoord hebt en is gekeurd.

Het is klote ja, maar wat moet je? Als jij als 6 jarig jochie maanden voor een PS4 hebt gespaard, maar hij is uitverkocht, koop je dan diezelfde dag gewoon een Xbox of wacht je dan omdat je echt die PS4 wilde. Dan hebben we het hier over miljoenen...

Dat afkraken is echt belachelijk. We mogen juist blij zijn met overmars. Heeft grotendeels zijn aankopen al VOOR het einde van het seizoen rond, en hengelt prachtige bedragen binnen voor spelers.
5 -2
michaellaudrup
Jammer dat er niets voor terug komt.
0 -1
X-RaY
Miljoenen uitgeven is niet zo moeilijk nee. Het is toch wel frappant dat het soap gehalte elke keer de kop op steekt bij deze club. Ik geloof echt niet al die geruchten maar er zal toch wel bij veel een kern van waarheid in zitten. Ik zeg nergens dat ik niet blij ben met Overmars maar om hem op een troon te zetten gaat mij ook te ver. Verkopen is niet zo moeilijk hoor als er behoefte is. Verbaal is Overmars helemaal niet sterk zoals er ook is aangegeven. Ik denk dat Overmars zijn voorkomen niet echt is om over naar huis toe te schrijven. Er komt niet echt iemand binnen die jou je wil oplegt volgens mij. Ik vind het maar een angstig klein ventje in zijn manier en doen van laten die toevallig goed heeft kunnen voetballen. Ik moet het nog maar zien dit seizoen, ik zie totaal geen reden om positief te zijn over het reilen en zeilen binnen de club. We zijn rijk ja maar dat interesseert mij geen ene flikker. Ajax domineert bestuurlijk niet en sportief ook niet. Ajax staat voor onrust en egoïsme ten goede van eigenbelang. Ook het aankomende seizoen zet ik er geen geld op hoe pijn het ook aan mijn hart gaat. Ik zie het licht aan het einde van de tunnel niet, eerder nog meer ellende. Maar goed dat is mijn nederige mening die er overigens totaal niet toe doet laat ik dat voorop stellen.
1 -1
Ajax27
Jij schrijft het woord verbaal, maar bedoelt hoe iemand in de media over komt. Twee totaal verschillende dingen. Mij boeit het geen zak dat ie niet/nauwelijks in de media komt en daar wellicht geen geweldig talent voor is. Hij heeft andere taken. En als ik zie wat voor contracten er de afgelopen jaren worden gemaakt met spelers, en voor wat voor recordbedragen er spelers zijn verkocht, dan is dit gewoon ontzettend sterk onderhandeld. En dat doet Overmars dus blijkbaar steeds sterker en sterker. Overmars moest 6 jaar geleden behoorlijk wennen aan z'n nieuwe functie. Maar ondanks het af en toe vallen en opstaan zie je gewoon dat er meer en meer kwaliteit weer bij Ajax komt. Vervelende van nu is dat de toptalenten die we hebben steeds eerder vertrekken en dat het steeds vaker voorkomt dat ze nog niet eens tot Ajax 1 blijven, maar al op hun 16e vertrekken. Factoren die 10-20 jaar geleden nog niet speelde.

We doen als Ajax zijnde ieder jaar mee tot het einde om het kampioenschap. 2011, 2012, 2013, 2014 kampioen geworden. Als de zenuwen niet hadden toegeslagen was je in 2016 ook gewoon kampioen geworden tegen de Graafschap. In 2017 speel je een EL finale en wordt je ondanks een superzwaar Europees seizoen op 1 punt na met goed voetbal 2e in de competitie omdat bij Feyenoord een keer alles mee zat.

Dus velen kunnen wat janken hoe diep Ajax wel niet gezonken is. Maar als je gewoon naar de feiten kijkt hebben we alleen door wat domme pech in 2016 en 2017 geen prijzen gepakt.
0 -2
Daneman
Overmars is bagger. Hij is samen met vd Sar eindverantwoordelijk voor de prestaties. De prestaties vallen tegen omdat het team al jaar en dag niet in balans is. Lees: gebrek aan ervaren/mannelijke/gearriveerde spelers. Gebrek aan Guardado's in het team. En kom nou niet aan zetten met Schone. Dat is een gebrekkig verdediger op het middenveld. Terwijl ajax wel de naam en het geld mee heeft. Enkele successen daargelaten als Sanchez en Milik is aankoop beleid bagger
3 -3
Ajax27
En vorig jaar was alles zo goed en haalde we een Europese finale. Toen ook niet in balans? in 2016 gewoon kampioen moeten worden tegen de Graafschap maar gewoon wat domme pech. Toen ook niet in Balans? Afgelopen seizoen zeiden we aan het begin van het seizoen dat het niet uitmaakte wat het seizoen bracht door het ongeval van Nouri waardoor menig speler niet vrij in z'n hoofd kon voetballen. En toch lopen we aan het einde van het seizoen te janken dat het kommer en kwel is? Treurige AS'ers die niet zo van de feiten houden en vooral elkaar na papegaaien. Dat is het enige probleem van AS, niet van Ajax.
0 0
fc Barcelona_ke
Morgen beginr een voorbereiding voor nieuw seizoen.. alleen labyad volwaardige speler erbij
4 0
Tiemen_S
Als er niet meer vertrekken, hoeven er ook niet heel veel meer bij toch?
1 -1
Web
En wie zijn er verkocht?
2 -2
GvanderK
GTST is er gewoon helemaal niets bij, wauw.
3 -1
benidorm01
als deze speler echt wil hebben dan wacht je gewoon
alleen moet je wel een andere speler achter de hand hebben
laten we er maar op hopen dat het goed komt
we hebben al 3 cv dus even wachten kan wel
1 0
SamW
Grappig dat mensen hier verlangen dat Ajax niemand laat gaan of alleen voor de hoofdprijs, maar wel zo naïef zijn dat ze denken dat andere clubs iedereen maar 1,2,3 naar ons laat vertrekken. Om nog maar te zwijgen over de bereidwilligheid van (voor ons) waardevolle spelers om überhaupt naar een competitie te komen die nou niet echt aanspreekt. Ik zou niet graag in de schoenen van Overmars staan. Want als een Premier League club denkt: Hé, dat is een leuke speler om er als 15e man bij te hebben, dan is hij kansloos.
9 0
Web
Zo is het, de spelers ziiteen te wachten om op het kunstgrasveldje van Excelsior te spelen, of op het mooie sport complex van Emmen.
Realiteit is ver te zoek.

Bovendien zijn er enkele versterkingen gehaald, en breedte spelers die te kort komen vertrokken.
1 0
Ruff Rhythim
Deze deal was al in een vergevorderd stadium maar Boca is Ajax aan het lijntje aan het houden en nu weten we nog niet of deze transfer uiteindelijk nog doorgaat of niet. En ondertussen is er weer een hoop tijd verloren gegaan.

Dat is een heel verschil qua gedachte dat Ajax niemand wil laten gaan maar alleen voor de hoofdprijs. Tussen Boca en Ajax waren al onderhandelingen bezig. Tussen Ajax en de gewilde spelers van Ajax is er nog geen enkele sprake van welk gesprek met welke club dan ook.
0 -2
Ardoe
Er komt vanzelf een dag dat dat incompetente zooitje weg is, hopelijk is het dan nog niet te laat voor de club. Het is echt ongelooflijk wat een ego sommige mensen hebben.
5 -20
El Mas Mejor
Jij hebt alle informatie tot je beschikking? Mooi man. Deel eens met ons?
8 -4
Ardoe
Mooi altijd dit soort berichten. Cliché ouwe. Jij hebt waarschijnlijk het intelligentievermogen niet om handelswijze in te schatten, prima. Maar kom dan niet met dit soort oerdomme cliché opmerkingen.
4 -16
Tiemen_S
Volgens mij is het almaar roepen van "de hoge bazen zijn incompetent" anders ook een aardig cliché.
2 0
Ajaxvooraltijd
Hahah en dan spreken over intelligentie. Je bent niet helemaal lekker....OUWE!
2 -1
COYS
Ardoe wint de discussie op inhoud. /sarcasme
3 0
Loek14
Op een geven moment is het klaar en moet je doorschakelen. Ajax schakel door, de voorbereiding begint namelijk al bijna
3 0
marrene
Terecht, alleen wel weer re laat. Die deadline was allang verstreken. De volgende onvoldoende voor Overmars. Wordt pijnlijk. En wachten op Tadic heeft ook geen zin. Het zal wel weer uitlopen op "we hebben alles geprobeerd maar deze selectie is sterk genoeg".
3 -11
wendoo9
Ga jij maar op de stoel van Marc zitten zou ik zeggen, en kijk of je het beter zou kunnen doen. Je komt van een koude kermis terug ! Zo makkelijk als velen hier denken is het niet. Je hebt het met veel partijen en koekenbakkers te maken in het buitenland om een transfer af te ronden.
2 -2
RusselWestbrook
Welke deadline? Heeft Overmars daar iets over gezegd?

of kwam dat uit dezelfde krant die zei dat ie na Pinksteren gepresenteerd zou worden?

Misschien alle geruchten eens met een korrel zout nemen.
10 -5
geendagsvlieg
Het pijnlijke is dat jij niet weet wanneer Ajax aan Boca heeft doorgegeven dat het verder kijkt.
3 0
afca4eva
Het zou pas mooi zijn als Boca die vervanger van zo'n 7 miljoen binnen hengelt en Overmars ze dan een dikke middelvinger geeft haha
5 -1
Ajax1960
Is eigenlijk wel grappig hoe iedereen zich van de media (die geruchten in de wereld zetten) laat beinvloeden. Al dat slappe gelul hier de hele tijd.
Geduld is gevraagd en geen paniek bij echte Ajax fans.
4 -6
Jelephi
Ja want de historie laat zien dat die aanpak echt werkt.
1 -2
afca4eva
Boca brengt vandaag een nieuw bod uit op de beoogde vervanger van Magallan waardoor Magallan toch nog richting Ajax lijkt te gaan. In de komende uren meer duidelijkheid. Aldus Argentijnse media .
1 0
Bky
Geeft een mooie gelegenheid om echte kwaliteit te halen en Rodrigo Caio op te halen. Heeft ook ervaring, maar is in alles beter. Ram 15 miljoen (of meer) die kant op.

Geen Jullien, geen Balbuena, die zitten na 3 wedstrijden weer op de bank. Passen totaal niet bij Ajax.
1 -6
Web
Ach jij vind ook dat Lozano alleen maar kan counteren.
Ziet niet dat hij ten alle tijden overzicht houd, fenomenaal spelers uitkapt, en heel doelgericht is, en enorm makkelijk scoort.
1 0
Bky
Ziet niet dat hij ten alle tijden overzicht houd, fenomenaal spelers uitkapt, en heel doelgericht is, en enorm makkelijk scoort (met ruimte).
1 -2
Web
Heb je ook voetbal inzicht voor nodig, heb je zelf op een redelijk niveaue gespeeld, het probleem hier is dat ze elkaar allemaal na apen.

Zal het nooit kunnen bewijzen, want hij zal nooit bij Ajax spelen, maar let maar op zijn volgende stap.
0 0
Catenaccio
Wat een verrassing. Bestuur, bestuur... lijkt wel de Titanic
2 -7
Afca85meer
Ipv Marc complimenten te geven over zijn "standvastigheid" had ik liever gehad dat hij de transfer gewoon rond had gekregen.
1 -6
jaripettersson
Zijn 2 partijen voor nodig. Makkelijk dit. Of vond je magallan nóg meer waard?
4 0
gras
Die standvastigheid is lachwekkend. Omdat een Roma voorzitter laat vallen dat Ajax moeilijk onderhandelen is, lopen alle Overmars fanboys in de fanfare mee.

Dat de beste man net zo rigide onderhandelt als communiceert is geen compliment, maar een handicap. Hoge bedragen kan iedere TD uitonderhandelen in deze hysterische markt. Dat lukt Max Huiberts ook en Marcel Brands idem.

Kijk even naar wat hij verkoopt aan statistieken, status en goals als hij Klaassen verkoopt. Tete ging daarentegen voor niets weg. Kluivert heeft iedereen achter zich aan lopen en teert deels op zijn naam.

Veel belangrijker is welke aankopen hij haalt, welke tips van de scouting worden opgevolgd, welk rendement uit de jeugd wordt gehaald en wanneer de selectie klaar is. Je kunt wel gillen dat selecties nooit in deze fase klaar zijn, maar dat geldt niet voor CL voorronde selecties.

Je weet nu toch wel dat Zuid Amerikaanse transfers moeizaam kunnen gaan. Schakel dan sneller door.
1 -9
stefanzob
Jouw denkfout is dat Ajax misschien al lang is doorgeschakeld en met een speler in onderhandeling is. Niet alles komt meteen in de pers, Ajax kan net zo goed al een week geleden hebben gezegd dat ze Magallan niet meer hoeven tegen Boca.
4 0
Ajacied33
Inderdaad ja. Al dat geschreeuw en lichte paniek hier. Wij weten niet waar Overmars mee bezig is achter de schermen. Geef het even de tijd, komt echt wel goed hoor. De ene transfer gaat nou eenmaal sneller dan een andere
4 -1
Bky
Hoi, Tete is ook gewoon op de bank beland bij Lyon, want dat is een parodie op een voetballer met de mentaliteit van een paasei.

4 miljoen is een werelddeal voor een speler die niets met de bal kan.
4 -4
gras
Hoi. Hij was geblesseerd.

Wat een ontzettende (infantiele) parodie op een serieus te nemen reactie.
2 -3
Bky
Op het eind was hij pas geblesseerd (laatste 2 wedstrijden). Gros van de tweede seizoenshelft is hij gewoon uit de basis gespeeld. Of zat hij de hele tweede helft van het seizoen op de bank omdat hij geblesseerd was? Rare praktijken dan bij Lyon. Hij heeft zelfs nog een paar keer 10 minuten in mogen vallen, terwijl hij geblesseerd was dan!
0 -1
Ajax#1900
Hij is gewoon voorbijgestreefd door Rafael hoor. Als je beperkt bent aan de bal val je vroeg of laat door de mand bij een grote club.
2 0
RusselWestbrook
https://www.transfermarkt.com/kenny-tete/verletzungen/spieler/206746

Welke precies?
1 -2
Bky
Hoe dan? Boca wil m niet verkopen.
4 -3
gras
Als ze dat niet wilden, zouden ze niet onderhandelen.
2 -2
Bky
Ze willen 'm alleen verkopen als ze een vervanger hebben. Oftewel, nu nog niet.
3 -4
gras
Want dat staat in het stukje, dus is het zo. Ah, ok Bky.
2 -2
Bky
De logica van Gras.

"Het staat in het stukje dus het is niet zo".
1 -1
Jelephi
Los van of dit nou een goede aankoop is of niet, het typeert Ajax alweer. Dit jaar vroeg willen schakelen en dan uiteindelijk op een vermoedelijke Belgische miskoop, jeugdig talent uit de Jupiler League en een breedtespeler van Utrecht blijven hangen. Vergeet niet, de voorbereiding begint vandaag he.

Ik zie het alweer aankomen. Na het WK gaat het snel rondom Ziyech, De Ligt en De Jong. Een transfer van Van de Beek sluit ik overigens ook niet uit. Dan kan Marc middenin de Europese kwalificaties weer op met angst en haast op zoek naar vervangers. Mensen die geloven in Tadic, komop zeg. Als het prioriteit nummer 1 is en hij hier nog steeds niet speelt, dan weet je toch dat het een gepasseerd station is? Niet erg, maar Ajax moet transparant durven zijn.

Elk seizoen kan je bijna van tevoren invullen. Het is voor een professionele organisatie wat Ajax zegt dat het is een compleet lachertje.
5 -3
DirkvanDam
let op... straks is het psv die deze speler wel binnenhaalt.... wat zuur dat de transfer alsnog geen doorgang vindt.
2 -5
Bky
Hahahhahaa, van welk geld?
1 -3
ajaxminimax
Het zijn ook altijd dezelfde grappen over Marc Overmars... bovendien welke club heeft de selectie helemaal rond aan het begin van de voorbereiding op 18 juni, en dan te bedenken dat er nog een wk bezig. Dat was een domme onrealistische uitspraak van Ajax. Ik zou dik tevreden zijn als Ajax de selectie over een paar weken op orde heeft. In mijn ogen nog minimaal 2 gerichte aankopen en je bent klaar zolang er niemand meer vertrekt op kluivert en ziyech na
10 -8
Bil
Volgens mij vergeet jij de voorrondes wat over een paar weken gaat beginnen.
4 -2
geendagsvlieg
Niet een paar weken, ruim vijf.

26 of 27 juli.
3 0
Bky
Geef hem nou even zijn pleziertje. Niet zo gemeen doen. Feiten zijn irritant.
3 -1
Toekomst1900
Huh? Ajax was al rond met Boca, Magallan gekeurd en rond met Ajax.. maar omdat Boca hem niet wilt verkopen, aangezien het geen vervanger nog heeft, ketst het af. Ajax wil doorschakelen, en zal heus een plan B hebben!

Wel is het heel opvallend, aangezien de onderhandelingen al sinds 2017 lopen...
6 0
Doink
Zal er niet gek van opkijken dat nu op zeer korte termijn Cesar Montes naar Amsterdam komt... in mijn ogen ook een veel betere keuze
2 0
A'dammer
Ja ! Die 48 uur zijn nu ongeveer wel voorbij !
3 -2
dumperPattiruhu
Geduld is een schone zaak Overmars...haha
1 -3
Ozymandias
Als dit zou kloppen zou ik daar persoonlijk geen problemen mee hebben. Ik ben niet onder de indruk van de kwaliteiten van Magallán en hij is ondanks zijn leeftijd ook geen speler met relatief veel ervaring.

Ik begrijp sowieso niet waarom Ajax een centrale verdediger voor de basis wil halen terwijl ze Wöber en De Ligt in huis hebben. Een extra goede back-up (naast Schuurs) zou mooi meegenomen zijn maar ik zou Wöber het vertrouwen geven als basisspeler.
10 -4
FlyingDutchMan
Frank De Boer kan nog een aardige dieptepass geven
0 0
insectenverdelg
Ach, je kan altijd proberen Dijks terug te halen....
4 -1
El-Dorado
Werd is tijd. Verder zijn optie B en C al zo goed als zeker weg. Ben benieuwd, die lijstjes van Ajax zijn nooit echt succesvol geweest. Sterker nog, over het algemeen zijn de "gescoute" aankopen gewoon triest de laatste tijd.
5 -5
geendagsvlieg
Voorbeelden van de clubs waar de lijstjes wel goed zijn?
0 -1
ajaxcied4life
Die Franse jongen toch?
0 0
MarkGroothuis
Las pas ergens dat die richting Engeland gaat.
0 0
Rockpotje
Speelde Schär nog goed tegen Brazilië? Heb helaas niet kunnen kijken. Maar dat lijkt me al tijd een hele interessante optie.
1 -2
afca4eva
Waarschijnlijk heeft Boca na de overeenkomst pas aangegeven eerst een vervanger te willen halen. Mochten ze dit tijdens de onderhandelingen al gemeld hebben dan had Overmars meteen de stekker eruit moeten trekken. Nu heb je alleen verliezers. Ajax heeft geen extra CV. Magallan reist de halve wereld over maar ziet zijn droomtransfer toch nog uiteen spatten en Boca zit met een ongelukkige speler die waarschijnlijk alsnog wil vertrekken en er dus alsnog een vervanger voor moet komen..
0 0
PeterDeAjacied
Als wij een fatsoenlijke CV halen, is dat niet ons probleem. Ik gun het Boca van harte dat ze ruzie krijgen met Magallan, want dat getraineer is echt om gek van te worden.
2 0
AjaxIJmuiden123
Altijd worden we gek gepraat door die beloftes. En maar reclame maken voor nieuwe seizoenkaarten.
8 -6
Jan Doedel
Overmars kan goed verkopen maar kopen is ie niet zo goed in kunnen we na weer een waardeloze transferperiode wel weer stellen. Waarom niet iemand aanstellen die wel weet hoe DAT spelletje werkt? Dat is eigenlijk heel logisch als je niemand in huis hebt die dat beheerst. Overmars kan het iig niet, kopen is tegen z'n natuur. Laat m lekker verkopen en de schatkist bewaren en haal aub iemand die wel kan en durft kopen. Dit kan echt niet langer zo. Koop eerst maar Van Ginkel en Lozano dan ligt psv meteen KO.
4 -9
geendagsvlieg
Jij wil 30-40 miljoen aftikken voor Lozano?
2 -1
Michelinho
Denk wel meer ook na het WK. Afgezien van de vraag of hij wel bij Ajax past en of PSV hem aan Ajax zou verkopen is het totaal geen optie.
0 0
Jan Doedel
20-25 is ie wel waard denk ik. En kwaliteit kost nou eenmaal veel geld.
0 -2
AjaxIJmuiden123
Overmars is lekker op vakantie terwijl “de selectie rond zou zijn”
5 -6
Djabber
Lekker boeiend. Z'n telefoon werkt in het buitenland ook gewoon hoor. Die man heeft ook een vrouw en kinderen, laat 'm lekker op vakantie gaan.
6 -1
020bornraised
Overmars topper, heeft het weer top en snel voor elkaar!
3 -6
afca4eva
Ben benieuwd hoe snel Ajax nu gaat reageren en of ze überhaupt wel actie ondernemen.
Met de onzekerheid rondom de Ligt, de langdurige blessure van Veltman, het vertrek van Viergever, het WK van Tagliafico en de onervarenheid van Schuurs heb je verdedigend een heeeel groot probleem in de voorrondes voor Europees voetbal.
7 0
ajax4ever01
Het gaat 'm wederom niet worden vrees ik
1 -2
Pieter433
Wat Magallan betreft zie ik geen probleem voor de voorrondes CL/EL zolang De Ligt blijft. Met De Ligt, Wober, Frenkie en Schuurs genoeg opties voor het centrum in de selectie. De directie heeft het in eigen hand, als ze De Ligt laten gaan en fatsoenlijke opvolging is uitgebleven, dan wordt het tijd om op te stappen. Helaas sluit ik dat scenario nog niet uit.
1 -3
afca4eva
Die verdediger van Toulouse zie ik ook niet komen, speelt nu al in een betere competitie en is in gesprek met clubs uit de Premier League waar ze van gekkigheid niet weten wat ze met het geld moeten doen.. waarom zou zo'n kerel dan voor de Eredivisie gaan? Omdat hij net als Tadic zeker voor Europees voetbal kiest? Haha.. op deze manier is de kans groot dat we het komende seizoen weer een jaar lang alleen op Nederlandse velden spelen pffff
10 0
Pierre Heno
...en waarvan minimaal 40% op kunstgras ook nog 's.
1 0
ditisdebeslissing
nu meld Mike verweij het ook. jammer hoor.
0 -4
Jortjuh14
waar dan?
3 0
Djabber
Nergens
1 0
invincible
Plan A gaat niet door, B en C zijn al weg. Nu dus plan D? Wat the fuck, vanaf morgen beginnen aan seizoen 2018/2019 en weer is het gelukt de selectie niet op orde te hebben, om nog maar te zwijgen over de interesse en de zakken geld die er nog gaan komen voor onze eigen spelers en talenten.
6 -4
NouridolbergNeres34
Ieder jaar hetzelfde liedje met Overmars, de selectie is nooit op orde. We missen een linksbuiten, een 6, en een CV.

En hij zit lekker in Curacao op de waterscooter te wachten op Tadic, die niet komt.

Aankoop————Dolberg———-Neres

———Frenkie——————-Donny

———————Aankoop (6)————-

Sinkgraven/Nico— wober/Aankoop— de Ligt —-Mazraoui

——————— Onana——————-

Of je zet donny op 6 en haalt een creatieve middenvelder als Mount of Jensen voor de rechtshalf positie.
4 -5
Djabber
Mount zou ik duizendmaal toejuichen
1 0
Freddy Al
Voorlopig zijn dit alleen nog maar berichten uit de pers,alhoewel ik me voor kan stellen dat Ajax de stekker eruit trekt is dat nog geen gegeven.(Eerlijkheidshalve vind ik een extra CV ook nog niet zo'n urgente zaak we hebben er een paar denk ik.)

Vervangen Kluivert is eigenlijk ook al in voorzien,voor Ziyech wordt het denk ik opgevangen door Frenkie .
Door het WK missen we wel een paar spelers in de beginfase, hierdoor hebben we wel een vrij onervaren verdediging staan in de CL voorrondes.
Laten we er het beste maar van hopen.
3 -2
Djabber
Is voor mij totaal afhankelijk van de transferperikelen rondom de Ligt. Als die vertrekt, zal er toch echt een extra CV moeten komen.
1 0
T.reckveugel
Rond Tadic ook volledig stil. Ooit zou Eto’o komen, Sneijder met champagne dat hij bleef, we kennen de tactiek inmiddels.
Seizoenkaarten blijven verkocht worden, waarom elk jaar die poppenkast?
Als Ajax speelt wil ik er bij zijn, hoewel het al jaren een uitgemergeld team is waar ik me vaak wezenloos aan erger. Maak het met dat slappe gelul niet nog irritanter
7 -4
PeterDeAjacied
Ajax zegt helemaal niks, het zijn van die uitzuigers als Mike Verweij en de Colombiaanse varianten daarvan, die dingen uit hun duim zuigen, opschrijven en daar iedereen lekker mee maken. Dan vind ik het niet gek dat je teleurgesteld bent. AS meldt die verhalen gewoon, want AS is niet verantwoordelijk voor waarheidsvinding, dat zijn de mensen die het als eerst de wereld inbrengen.
1 0
mario-ajax23
Begrijp zowiezo niet waarom ze deze speler wilden hebben,komt lengte tekort als verdediger,nu hopen op die jullien,das kwa lengte echt een topper,hebben mathijs als de voetballer en hij als de man die rugdekking geeft fysieke en kopduels wint
0 -7
RaynoFischer
Als we op lengte afgaan kunnen we ook Beugelsdijk halen of Vd Hoorn terughalen :p
Heb je hun beide meerdere keren zien spelen?
5 0
HsvHoek
En door naar optie k uiteindelijk, waardeloos dit als het allemaal klopt natuurlijk.
Selectie weer niet op orde, voor het zoveelste seizoen op rij, besluiteloosheid ten top je zou zeggen dat ze ervan geleerd hebben......
Beloof dan niks Marc doe gewoon zoals altijd, de trainer een selectie geven die niet op orde is en zeggen : met deze selectie gaan we het doen.
7 -3
Intec
Niks geleerd. Succes seizoenkaarthouders jaar in jaar uit wordt men voor de gek gehouden. Had wel vertrouwen erin dat ze er wat van geleerd hadden dus niet. We gaan weer beginnen met een zeperd.
8 -3
MosesD
72 uur is dus 168 uur geworden. De selectie op orde voor de 19e juni beloofde Overmars zo'n 2.160 uur geleden. Het zal mij benieuwen. Nou ja eigenlijk ook weet niet, want dat is natuurlijk het zoveelste fabeltje. Maar ach, wat is nieuw, 40.000 seizoenkaarten verkocht, dus we kunnen tevreden zijn.....
9 -8
DappreStryder
Pff... Denk eens na man. Ieder normaal mens zou er ook op rekenen dat een transfer snel is afgerond als alles rond is en de medische keuring is doorstaan. Wij zijn hier genaaid door Boca. Overmars had zijn zaakjes ruim op tijd klaar met betrekking tot deze transfer.
6 -7
MosesD
Qua Magallan heeft Overmars zich natuurlijk veel te lang aan het lijntje laten houden. Je zou denken dat een Overmars iets geleerd heeft uit het verleden....En Ziyech gaat weg, waar is diens vervanger? Waar is de linksbuiten?
6 -1
Ozymandias
De Jong is de vervanger van Ziyech, Labyad is de vervanger van Kluivert.
3 -2
bremovic
nu gaan er paniek aankopen komen zoals elk jaar
7 -4
NouridolbergNeres34
Nu komen de siem de jong’s en de orejuela’s weer richting Amsterdam.
7 0
Pierre Heno
Overmars probeert zij gezicht te redden door nu ineens heel stoer te gaan doen met "we zijn 't zàt " maar de fans zijn 't al heel wat langer 'zàt' dat Overmars deze kaart elk jaar weer opnieuw trekt. Het ligt nooit aan zijn wijze van onderhandelen en (gebrek aan) daadkrachtig optreden....nee elke mislukte deal ligt altijd aan de andere partij.
6 -10
Michelinho
Overmars wordt hier helemaal niet geciteerd, maar een tweet van een journalist die op persoonlijke titel Twittert.
0 0
DappreStryder
Overmars was rond met zowel Boca als Magallan. De speler was zelfs al gekeurd. Wat kan Overmars nog meer doen??
5 -3
Pierre Heno
Blijkbaar doet hij niet genoeg toch?!
2 -2
Michelinho
Hij kán het ook niet goed doen. Volgens de bord-op-schoot-scouts hier had hij al teveel geboden op Magallan, lang voor het transferwindow zelfs maar open ging, maar toch ontbrak het hem aan daadkracht. Als nou blijkt dat hij drie weken op Boca heeft zitten wachten en plan B, C of D daardoor niet haalbaar blijken valt er pas wat van te zeggen.
0 0
bremovic
dat was wel meer dan 72 uur,leek wel 72 dagen
2 -4
Ozymandias
Heeft Overmars dan ooit gezegd dat hij ze nog 72 uur gaf? Of ga je gewoon op een of ander gerucht af omdat het goed bij je azijnzeiken past?
1 -1
DulceDesde
Mikie heeft er nog niet over getwitterd terwijl hij in een tweet op 6 Juni nog reageerde op iemand die vroeg hoe het staat met de Magalan situatie o maak je niet druk die komt hoor verzekerde Mikie dus niet. dus Mikie zorg eerst eens dat je de feiten goed op een rijtje hebt voor dat je wat blaat.
2 -2
Bky
Ik zie de paniek niet zo. Op Kluivert na is er nog niemand vertrokken uit de basis. Sinkgraven en Frenkie zijn weer fit. Met dit team moeten de eerste rondes van de CL een makkie zijn.
5 -9
JOHANisGOD
Bky,
wordt het niet eens tijd om landskampioen te worden?
4 0
Bky
CL voorrondes beginnen vroeg. Dat is over 5 weken.

De Eredivisie begint over iets van 9 a 10 weken. Er is paniek om niets. Genoeg tijd om spelers te halen. Ziyech is nog niet eens vertrokken, speelt tot nu toe een waardeloos WK.

In het begin van de Eredivisie kun je zomaar met dit team spelen:

Laybad/Bandé - Dolberg - Neres ;
Ziyech - Frenkie - Donny;
Tagliafico/Sinkgraven - Wöber - De Ligt - Mazraoui;
Onana.
0 0
HsvHoek
Er moet doorgeselecteerd worden dus 3 betere erbij en er moet nog extra kwaliteit (ervaring) bij dus nog 2 spelers, is 5 man. Deze selectie is vorig seizoen compleet door het ijs gezakt op alle gebieden, en nee dat komt niet alleen door Nouri, hoe verschrikkelijk dat ook is natuurlijk.
5 -4
Intec
Sterke selectie inderdaad wordt een makkie. Effe realistisch het wordt een zeer teleurstellend begin. De pleuris gaat uitbreken en dat begint half juli.
6 -1
Jortjuh14
Sinkgraven heeft al 4 jaar geen knikker geraakt, alleen maar geblesseerd of verdedigende fouten gemaakt als linksback. Frenkie gaat Ziyech echt niet 123 vervangen.
6 -4
Ferd
Nog zo'n blind zeikwijf dat niet ziet hoe belangrijk Sinkgraven was onder Bosz. En die verdedigende fouten, die zitten in je hoofd
2 -3
Bky
Sinkgraven is onze beste linksback na Maxwell, wat die kerel liet zien vorig jaar was weergaloos.
3 -7
geDaante
By far, heerlijke voetballende back, die het verdedigend ook opvallend goed deed. Men heeft het over veel fouten, puur omdat ze daar te hard op focussen, doordat ze hun eigen vooroordeel over Singraven bevestigd willen zien. Maakt niet meer verdedigende fouten dan de gemiddelde tot zeer goede back. Ook Wereldbacks laten weleens een mannetje of voorzet voorbij, daar ontkom je nooit aan.
1 0
ajaxcied4life
Zuiver!
0 0
El-Dorado
Boilesen was nog een betere linksback man.
0 -3
Jan Doedel
Jij bent echt knettergek of je heet Willy vd Kerkhof en hoopt in t belang van psv dat Sinkgraven zolang mogelijk bij Ajax blijft.
1 -3
geDaante
Wat praat je nou raar? Ajax onder Bosz dus totaal niet gevolgd?
3 0
Intec
Haha
2 0
geDaante
Wat is er zo grappig?
0 -1
Pierre Heno
Makkie = 'op een slof en een oude voetbalschoen ...' Een 'optimist' schijnt een verkeerd geïnformeerde 'pessimist' te zijn. Voor die stelling lever jij in elk geval weer ruim voldoende substraat aan.
2 -3
RaynoFischer
Dat weet ik niet, maar idd de paniek is wat overdreven...
Verwacht men een heel nieuw elftal ofzo terwijl er maar 1 speler verkocht is?, daarnaast hebben we ook al Schuurs, Labyad en Bande.
We missen een paar spelers de 1ste weken door het Wk maar dat wisten we al.
4 -4
RedFeather
Als dit waar is.. (wat maar de vraag is)
1. Overmars en selecties op orde krijgen is een drama: deze week begint de voorbereiding!
2. Telegraaf en VI praten maar wat.. na Pinksterweekend, serieus?
3. Hopen dat hij weken terug al doorgeschakeld heeft en het akkoord met Magallan heeft gebruikt om de prijs van de nieuwe Sanchez te drukken. Wetende dat dit niet zo is.
Kom op zeg, zoveel geld, zoveel status en dan zo prutsen jaar op jaar. Krankjorum, koop nu eens spelers voor 20 miljoen zoals Tottenham er wel eentje wegplukt bij Boca.
0 -3
DappreStryder
1. Overmars heeft de selectie, op een centrale verdediger na, gewoon op tijd rond. Ook was hij op tijd rond met zowel Magallan als Boca. Dat Ajax nu moet schakelen naar een andere speler, ligt niet aan Overmars maar aan Boca.
2. Waarschijnlijk baseerde zij zich op bronnen binnen Ajax en Ajax werd natuurlijk aan het lijntje gehouden door Boca met valse beloftes... Nu lijkt het alsof hun ernaast zaten, wat ook kan kloppen, maar alweer komt dat dan door Boca... Nogmaals, een transfer waarbij alles rond is en de keuring ook al klaar is, had in bijna alle gevallen al veel eerder doorgang gevonden.
3. Ik hoop het ook van het doorschakelen, maar daar kunnen we nog niks over zeggen. Dus niet zo huilen... En spelers die 20 miljoen kosten zijn ook geen garantie voor succes... Gewoon slim blijven kijken.
1 -3
NouridolbergNeres34
Selectie rond, wil je nog een seizoen met schone op 6 gaan spelen, dat is zelfmoord in Europa.
Wie gaat er op linskbuiten bande? Labyad? Leuk tegen pec en willem II niet tegen Benfica of dynamo Kiev wil je de CL ingaan.

Er is niks rond ,met deze selectie wisten we vorig seizoen geen eens kampioen te worden en straks zijn ziyech en kluivert ook weg, dus je gaat er op achteruit.

Met al dat geld op de bank mag er wel eens een keer flink de portemonnee worden getrokken. Leg maar 14 mil neer voor Mount, of Everton van Gremio.

Ben wel klaar met die kutaankopen (kristensen, orejuela, siem de jong) van 5 miljoen die 2 jaar moeten wennen voor ze er staan of die er niks van bakken.
3 -1
MosesD
Geheel eens. Er moet een linksbuiten bij, een vervanger van Ziyech en een cv. Gaan de Jong en de Ligt alsnog weg, dan moeten er dus 2 creatieve middenvelders bijkomen en 2 cv's. En dat laatste is helaas geen ondenkbaar scenario, dus handel nou eens pro-actief, Overmars!
3 0
Mart42
Nu maar hopen dat Ajax iets anders gaat halen. Over 1 maand moeten de boys wel klaar staan.
2 -1
DulceDesde
Het gaat kort dag worden of is dit het voor komend seizoen???


Overmars wil belofte nakomen: "En het gaat de goede kant op" Vrijdag 18 mei 2018

Marc Overmars is vastbesloten om de selectie van Ajax op tijd rond te hebben. De manager spelerszaken van de Amsterdammers wil dat de selectie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen, op 19 juni, op peil is.

En het gaat de goede kant op. Ik hoop het binnenkort af te ronden en wat is er verder bij gekomen geen ene Kl.te was getekend M. Overmars
4 -3
rsvh88
Stratum ?! Een psv'er post bijna exact t zelfde als jij op voetbalprimeur haha
2 -1
Bjorn
Het probleem is, omdat dit 3 weken heeft geduurd, we nu alweer half juni zitten. Ben je bijna alweer te laat.
3 -1
Jan Doedel
Bijna? Leuke grap ik lach me kapot haha
0 0
rvdz78
Het zou nog kunnen zijn dat ze nu doorschakelen omdat ze achter de schermen al waren doorgeschakeld en eerst beet willen hebben voor ze de aanstaande deal met Boca en Magalan verscheuren. Dit zou wel de juiste strategie zijn, afwachten of dit ook is gebeurd.
1 0
Michelinho
Zit wat in. Drie weken wachten en dan pas handelen zou belachelijk zijn.
0 0
DappreStryder
Ja, maar wie had verwacht dat dit zoveel tijd in beslag ging nemen? Overmars had alles ruim op tijd rond met Magallan en Boca. Ik begrijp ook dat Overmars nog zo lang gewacht heeft. Hij zag het duidelijk echt zitten in deze speler en wil ook heel graag kwaliteit naar Amsterdam halen. We kunnen Overmars in ieder geval niks verwijten in deze. Boca is degene die ons nu benadeeld.
3 -3
HsvHoek
Duurt allemaal veel te lang, of dat nu aan Boca ligt of aan Ajax, interesseert me niks. Feit is dat je weer een maand verder bent, Overmars laat zich hier weer maar eens piepelen zoals vaak.
2 -1
grannig mokum1
Doorschakelen naar andere speler graag, want hoelang moet ons ajax wachten?
0 -1
NouridolbergNeres34
Haal die Juan Foyth maar op van Tottenham.
2 -2
Patrick78
Mooi. Niet goed genoeg. Nu een echte versterking.
0 -1
AjaxCitizen
Goed gehandeld door Ajax. Er moet zo snel mogelijk een selectie staan. Als je dan telkens in de wachtrij wordt gezet, dan kom je niet verder. Nu snel doorschakelen, voordat de voorrondes er zijn,
1 -2
Jan Doedel
Snel is een woord wat Overmars als speler maar al te goed kende maar als t om kopen gaat is ie zo traag als dikke stront in een trechter.
1 -1
RedFeather
Mooi
komt tekort
2 -2
NouridolbergNeres34
Nu pas... had Overmars al veel eerder moeten doen.
1 -1
DappreStryder
Lekker makkelijk... Overmars heeft nu alles gedaan om een speler, waarvan hij overtuigd is dat het een directe versterking is, naar Amsterdam te halen. Dat is ook wat ik van hem verwacht; gaan voor kwaliteitsspelers. Als Overmars na een beetje tegenwerking steeds makkelijk en snel met een minder goede speler genoegen nam, had ik pas kritiek op hem gehad. In deze heeft Boca ons en Magallan benadeeld.
1 -2
jollie18
Idd boca wist dit al toen ze akkoord gingen
3 -1
RaynoFischer
Next, laat Boca het maar lekker uitzoeken....
Balen voor die gozer, hij wilde al te graag komen en stond al op het punt te tekenen, dan word je flink genaaid door je eigen club.
2 -1
Sterretje73
Yup laat Boca lekker gaarkoken met een ontevreden speler. Wel klote voor Magallan overigens want die had er behoorlijk veel zin in geloof ik. Nu doorschakelen naar een nog betere aanwinst. Kluivert is rond als het goed is dus die extra pegels mag hij dan ook gebruiken geloof ik als ik de statuten goed begrepen heb. Geld op het veld toch....
1 -1
JOHANisGOD
Lullig voor die jongen.
Het leek er op, dat hij graag naar Ajax wilde komen.
2 -1
Mikee
Wat een vaag verhaal is dit hele magallan gebeuren zeg. Ben er klaar mee.
0 -1
ajaxminimax
Blijf het echt bizar vinden... dit kun je als Boca toch ook niet maken richting magallan, die notabene al de keuring gehad heeft.
2 -1
Mokum31
Lekker oprotten met dat Boca juniors
5 0
AFCAWZAWZDB
Fosu-Mensah geen optie? Of kan die er geen hout van?
6 -2
Ferd
Niet realistisch
0 0
Ajax_026
Geen vertrokken jeugd spelers terug kopen geef een slecht signaal af naar de huidige jeugd.
5 -4
Michelinho
Bij Fosu-Mensah heeft Ajax zelf, door hem toen hij 16 werd geen contract aan te bieden, de boot gemist. Maar goed, die jongen speelt terecht veel liever in de PL.
0 0
fc Barcelona_ke
We zijn geen beleid van Barcelona he.
0 -2
Bky
Mooi, nu een goede speler scouten.
5 -1