Ziyech geniet: 'Een bepaalde trots en power'

JesseTH, 15-06-2018 om 16:40, 3616 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech is verheugd met het spelen voor Marokko. De aanvallend ingestelde speler kijkt uit naar het WK, waarin hij een grote rol moet gaan spelen voor zijn land. Ondanks zijn aandeel in het elftal, blijft Ziyech ingetogen over zijn bijdrage.

'Ik ben niet de grote man, dat wil ik niet zeggen', blijft Ziyech bescheiden bij Touzani's WK Warm Up. 'Ik doe gewoon mijn ding op het veld, om zo mijn steentje bij te dragen en ons land trots te maken.' De status van de middenvelder in Marokko beschrijft hijzelf als extreem. 'Je probeert soms je capuchon of pet op te doen, maar dat heeft eigenlijk nauwelijks zin. Er is er altijd wel een die je herkent en dan heeft de rest het ook door. Op straat lopen is lastig.'

Van het spelen voor 'zijn' Marokko geniet de Ajacied intens. 'Er komt een bepaalde trots en power naar boven. Het is kippenvel.' Ook de familie van Ziyech is ongekend trots op de technicus. 'Ik denk dat ze het al vanaf november, toen we het gehaald hebben, over het WK hebben. Mijn grootste fan is toch wel mijn zus. De meest kritische is mijn broer.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ditisdebeslissing
geweldig om te zien dat Iran beter is.
2 -2
Ajacied33
NL pakt ze denk ik wel de volgende pot. Of wacht....
0 0
Aeter
Waarom?
0 0
Bergkamp10
Omdat de mentaliteit van de Marokkanen soms te wensen overlaat. Grote mond (heel vaak) maar waar ligt het resultaat? Marokko was absoluut beter de eerst helft, maar de "rustigere Iraniërs" hebben niks te verliezen, en het gebeurt dat ze winnen. Marokko is klaar dit WK, het grootste voordeel was hun eerste wedstrijd. Blaffende honden bijten niet, en dat is essentieel voor Marokko en de totale Noord Afrikaanse cultuur.
1 -1
Ajacied33
Wat een onzin. Weet je hoe groot de mond is van de blanke Nederlandse fans vooraf? Over het algemeen klaren ze ook niets. Dus als er blaffende honden zijn die niet bijten, komen ze toch meestal uit ons kikkerlandje hoor..
1 0
Aeter
Ik vroeg jou helemaal niks. En hij zei dit voor de wedstrijd begonnen was.
0 0
AFCA76
Goed verhaal man, lekker kort!
0 0