'Barca heeft driestappenplan voor De Jong'

BVeenstra, 13-06-2018 om 11:07, 47773 views, El Mundo Deportivo |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

FC Barcelona lijkt er alles aan te willen doen om Frenkie de Jong weg te kapen bij Ajax. Volgens El Mundo Deportivo hebben de Catalanen een driestappenplan bedacht om de middenvelder deze zomer over te nemen.

Voor FC Barcelona is het allereerst zaak om De Jong te overtuigen om voor de Spaanse club te kiezen. Daarna pas zal FC Barcelona bij Ajax aankloppen om interesse te tonen in een speler die met zijn hoofd al bij de Catalaanse club is. Mocht Ajax dan dwarsliggen, wil Barcelona contacten rond Ajax aanspreken om zo de weerstand van Overmars en de directie te breken. Zodoende hoopt Barça dat Ajax alsnog overstag gaat om de jongeling te verkopen.

De krant laat verder weten dat Barcelona al contact heeft opgenomen met enkele mensen binnen Ajax, welke ook invloed hebben binnen de Amsterdamse club. Dit werd ook al geschreven door De Telegraaf. Bovendien is er al contact met de zaakwaarnemer van De Jong, Ali Dursun. Tot slot schrijft men dat De Jong, die in Amsterdam nog een contract heeft tot medio 2022, het bij Ajax naar zijn zin heeft, maar hij de Barça-trein niet wil laten lopen.

Psst...Er zijn leuke Ajax-kado's voor Vaderdag.

 

@fcbarcelona lijkt er alles aan te willen doen om Frenkie de Jong weg te kapen bij Ajax ❌❌❌. Barcelona heeft volgens El Mundo Deportivo een driestappenplan bedacht en al contact opgenomen met enkele mensen binnen Ajax! 😱 Volgens De Telegraaf heeft De Jong het naar zijn zin bij Ajax, maar wil hij de Barca-trein niet laten lopen. 😳 Waar speelt De Jong volgend seizoen? 👇🏽👀 #ajax #barcelona #barca #amsterdam #messi

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Laat dat 3 stappen plan dan maar 33,3 miljoen euro kosten ,per stap !
0 0
afca95
Niet normaal dit. Wanneer kappen die grote clubs is met het leegroven van clubs als Ajax!
0 0
Duif63
Stap 1: nog een jaar verhuren aan Ajax;
Stap 2: een jaar verhuren aan een Spaanse middenmotor.
Stap 3: tot de conclusie komen dat hij toch niet is wat ze zochten en hem verkopen aan een Engelse Championshipploeg.
0 0
Remark
Oei, oei, oei, allemaal woorden die je straks weer moet inslikken (al heb ik een vermoeden dat je daar niet de persoon voor bent).
0 0
Sunstridr
Als dit drie stappen plan is echt wat Barca is van plan, kunnen wij hen gewoon aanklagen voor transfer-regels breken door eerst tegen de speler te spreken zonder toestemming van de "Verkopende" club te krijgen.
1 0
ST
Ik denk dat sommige spelers weg willen omdat ze het niet zien zitten in Ten Hag. Op Ziyech na en Labyad na.
2 0
DonAdam
Right. Hoe verzin je het? Alleen spelers die op de bank zitten zijn tegen de trainer.

Je zou eens wat vaker naar de verhalen van ex-profs moeten luisteren. Spelers van die leeftijd gaan een paar uurtjes trainen, daarna gaan ze achter de wijven aan en zichzelf helemaal suf neuken(ja, ook als ze een vriendin hebben zoals die Mikky Kiemeney, want "Show me a beautiful woman, and I will show me a man tired of fucking her"! Vrouwen die je niet gehad hebt zijn altijd interessanter als je 21 bent. En geef ze ongelijk, ze zijn jong, knap, rijk, beroemd en elke jonge vrouw wil met ze naar bed.

Zolang ze elke zondag spelen, is het goed; zeker als ze net komen kijken. Kijk, het verandert wanneer er een grotere club komt en de zaakwaarnemer geld ruikt en ze om gaat lullen. Als een club als Barcelona komt, houdt niemand een Ajaxspeler tegen.

Dit heeft geen ene fuck met Ten Hag te maken, maar als je anti Ten Hag bent en je kan niet beschouwen, dan snap ik je gedachtegang.
0 0
ajaxrulesz
het enigste wat ik zeg is dat veltman na 2 weekjes banken zijn basisplaats alwweer terughad en dat net nadat dat te hag zijn mond vol had van cocurrentie makne etrc vanb kristensen etc. dat bedoel ik dus zo zal je nooit natuurlijkl overwicht krijgen opo je selectie metr dergelijke keuzes.
0 0
DonAdam
Heb jij serieus gekeken naar Rasmussen? Dat lijkt me niet, want Veltman speelde weleenswaar als een draak op dat moment waardoor Rasmussen terecht een kans kreeg. Maar die Rasmussen speelde zo slecht dat hij niet eens in de basis van FC Bal op het Dak 8 zou staan.

Man man man, wat is die Rasmussen slecht; wat een miskoop. Veltman zonder benen en een loopoog speelt nog beter.

Het vervelende is dus dat Veltman geen concurrentie heeft.

Ik ben fan van Overmars en zijn beleid in het algemeen, en ik kan dat onderbouwen ook, maar de twee rechtsbacks die Overmars als backup of concurrentie voor Veltman heeft gekocht zijn van abominabele kwaliteit. Action zou die niet eens verkopen.
0 0
ajaxrulesz
geef ze eens ongelij. ten hag is niet consequent is zijn keuzes wat betreft selectie. eerst zegt hij ik haa veltman eraf kristensen gaat concurrentie maken . en vervolgens haal je kristinesen er al weer af na 2 invalbeurten en zet je veltman terug in het team. dan toon je 0,0 overwicht naar je selectie toe en geef je toe aan het nukken van een enkele speler(veltman). Veltman had na 2 wekene zijn plaats alweer terug, dit soort acties zij n funest voor de autoriteit als hoofdtrainer op een groep. die wissel gaat het ook de kop kosten als trainer van ajax. spelers hebben nu nooit meer een hoge pet op van de autoriteit va nten hag op de spelersgroep nu ze zien dat veltman zo snel zijn basisplaats weeer heeft herovert.
1 0
ST
Jaartje aan ons laten verhuren en voor 50 miljoen verkopen aan Barca. Zelfde verhaal met De Ligt. Hebben wij de poen en hoeven we niet halsoverkop een vervanger te halen.
0 0
ajaxrulesz
zoiets zal het gaat worden vermoed ik verkoop aan barcelona voor respectievelijk 50 en 60 miljoen met nog 1 jaar huurbasis behouden joepie!.
0 0
El-Dorado
achja, met geld doen we toch niks wat ons sportief successen oplevert.
3 0
Remark
Met spelers helaas ook niet.
0 0
ajaxrulesz
Klopt. daarbij kopen we nog eens veelste jong in structureel.
2 0
simok
Geweldig voor Frenkie. Top speler met goede eigenwijze trekjes en veel flair in z’n spel. Soms daardoor nonchalant, perfecte Barca speler die praktisch alles op techniek doet. Als Ajacied doet het pijn, maar liever opleiden voor Barca dan voor een club als Roma of Man Utd.
1 -2
ajaxrulesz
Precies het is gewoon puur opleiden wat je doet momenteel, want je heb er als club geen seconde van genoten. en die tijd dat je ervan profiteert zet je hem ook nog eens niet op zijn normale positie, om een trage eenheidsworst als schone maar niet buiten het elftal te hoeven laten, je kunt dit ook gerust een complete fail noemen van ten hag dat hij schone nog steeds handhaaft. Je moet toptalenten een optimale begeleiding geven en ook goede begeleiding in het veld(ervaren spelers met coachingskwaliteiten). beide is nu niet aanwezig. daarbij worden ze ook nog eens op compleet andere posities neergezet in het veld dan ze gewoon zijn. Dus dit is een grote reden waarom talenten massaal weg willen bij ajax. ten hag houd dit in stand door spelers als schone te blijven handhaven.
0 0
Mundus
Als dit waar is rest ons één ding: kei- en keihard terugslaan richting Barcelona. In dit geval: meteen contact leggen met Real en Frankie de Jong aan hen verkopen voor een recordprijs en bedingen dat hij nog een jaar bij ons speelt. Dat zal ze leren.
2 -1
didierajax020
Frenkie is groot fan van Barca, die gaat niet zo 1,2,3 bij Real spelen áls duidelijk is dat Barca ook in de markt voor hem is.
1 -3
Mundus
Aan een transfer naar Barcelona werken we dus op deze manier niet mee. Niet meer mee praten en zeker niet onderhandelen. Laten zien dat we niet met ons laten sollen.
3 -1
ajaxrulesz
Hahah. denk je dat ze achterlijk in de huidige internationale voetbalwereld. Overmars is zijn prijs aan het betalen voor zijn verkoopgeile gedrag van afgelopen jaren. what goes around comes around zegt het gezegde. Voor deze gedachtegang is het nu telaat. Ze weten overmars nu te vinden en nu is het telaat hiervoor.
0 -1
Rentokill
Das tegen de regels in. Eerst netjes aan de club vragen. Na toestemming met de speler praten en daarna er met de club uitkomen. Contacten aanspreken bij Ajax. Eens even denken, welke rechtsbuiten... Ohja, Overmars!
0 0
MankeNelis
Hahahaa wat een gelul zeg, wie verzint dit?
1 0
Youri08
Lijkt een smerige tactiek van barca maar is gemeengoed in de volwassen wereld. En Ajax doet precies hetzelfde als ze een speler willen hebben. Maar ja, been stijf houden en Frenkie overtuigen dat hij echt te onervaren is voor zo'n topclub.
1 0
echtgras
Stappenplan van Ajax:
Stap 1. Aangeven dat F. de Jong niet te koop is tenzij er 60 miljoen vast excl bonussen wordt betaald.
Stap 2. Naar het gemeentehuis en Siem zn voornaam veranderen in Frans.
Stap 3. F. de Jong voor 60 miljoen verkopen aan Barcelona zonder terugkeergarantie.
1 -1
ajaxrulesz
ja en dan heb je 60 miljoen en dan?. dat gaat in die overvolle kluis? en dan geef je overmars de opdracht tot het kopen van een middenvelder en komt hij weer aankakken met een 20 jarige colombiaan van 5 miljoen en dan?. schei toch uit we gaan er constant kwalitatief op achteruit en psv zit weer te lachen achter een boom. dit proces zet zich al jaren voort. Helemaal met verkoopgeile overmars.
1 -1
DeGodenzonen020
Hij bedoelt Siem de Jong verkopen ipv Frenkie, he ;)
0 0
THE36CHAMBERSWU
Sturen siem gwn voor 40 mil naar barca ipv frenkie hopen dat we t geld al binne hebbe voordat ze dr achter komen
0 0
ajaxrulesz
ik zeg je een ding als de sfeer goed zou zijn binnen de vereniging dan zouden spelers nooit zo massaal openlijk willen vertrekken. zelfde verhaal als met sanchez ook zeer vreemd hoe dit ineens weg wilde zo sterk. Dit probleem zou dieper onderzocht moeten worden want dit begint zorgwekkend te worden. niet alleen willen onze grootste talenten met alle geweld weg, ze presteren ook nog eens strucutreeel onder de maat en stralen weinig plezier uit op het veld. Wat is dit toch? en hoe komt dit? moet vd sar er soms uitgeflikkerd worden?.
2 0
Denees
Ik vind het altijd zo vervelend dat ze, in dit geval Barcelona, meer zien in een speler dan ik. Ik zie Frenkie naar voren rennen met de bal, een man, twee man, drie man voorbij en dan foute pass want de Ajax speler stond gedekt. Fout zie je Frenkie zeggen, ik was toch 3 man voorbij. Van mij mogen ze em hebben, hij lijkt mij te veel op Boilesen.
0 -3
Remark
Kijk, en daarom ben jij dus geen scout bij Barca. Zo'n scout ziet namelijk precies wat jij wel zegt maar niet ziet: Frenkies pass was niet fout, de Ajax speler stond gedekt, en bij Barca staan z'n medespelers NIET gedekt, want die lopen zich vrij.
Jouw betoog illustreert precies wat ik al een jaar zeg: Frenkie is gewoon te goed voor Ajax, zowel voor de staf als de supporters. Die hebben werkelijk geen flauw benul van wat ze met Frenkie in huis hebben en zetten hem op de bank of in de verdediging. Man, wat is m'n club afgegleden sinds de tijd van de Nees (de echte dan).
0 0
ajaxrulesz
ik zie hem vooral enorm onder zijn potentieel spelen, maar dat zie ik niet alleen bij frenkie. donny zelfde verhaal neres, allemaal spelen ze behoorlijk onder hun kunnen. Frenkie de jong is echt een speciaal talent. maar het is er tot op heden nog niet uitgekomen bij ajax dat klopt.
0 0
atalantanio
“Weg kapen” terwijl hij een doorlopend contract heeft. #wat.een.nonsens
0 0
Babayaka
Clubs mogen toch pas met een speler praten wanneer er nog een half jaar contract is? Hoe werkt dit stappen plan van barcalona dan? Heeft Ajax dan al toestemming gegeven?
0 0
ARUCAMBA
ajax zou ook met een stappen plan moeten komen, als zestien jarige hun eerste contract gaan tekenen, ze moeten zowel met de speler als de ouders een plan opstellen, gaan ze niet akkoord dan geen contract, wat heeft het voor zin om een zestien jarige een 3 jarige contract te laten ondertekenen en wanneer blijkt dat hij over buiten gewone talenten beschikt hij wordt weggekocht voor pak weg 10 of 15 miljoen op 18 jarige of 19 jarige leeftijd[kluivert].
Moeten wij het als supporter dan gaan doen, met alle respect, de veltmans, van der wiels, lukoki's of siem de jongs.

Wanneer ze op zestien jarige leeftijd hun eerste contract ondertekenen moet er overeengekomen zijn dat ze de route klaassen willen volgen en niet die van kluivert[misschien ook de ligt en de jong] zoja gaan we daar als ajax voor liggen, buitensporig vraagprijs of banken.
De ajax supporters hebben toch ook recht op een goed team, geld alleen maakt niet gelukkig.
1 0
pinballmagic
De ware aard van die club uit Spanje komt nu toch naar boven.
Ajax doe als Barcalona het doet

Hang er een prijskaartje van 200 miljoen op zowel voor de Ligt als voor de Jong
Misschien kunnen we ze stiekem Siem de Jong in hun maag splitsen
3 0
Michels
Geen zaken doen met clubs die op deze manier spelers proberen weg te plukken. Dat je een speler graag wilt hebben en er vol voor gaat is niet erg, maar je gaat niet voor onrust zorgen bij de verkopende club. F*ck Barça! Dat gaat hij volgens seizoen of het seizoen daarop maar naar City of PSG ofzo. We gaan onruststokers natuurlijk niet in de kaart spelen!
0 0
geDaante
Ajax doet dat zelf ook hoor, meermaals gedaan. Zoveel clubs doen dat, denk wel de meeste. Het eerste contact gaat vaak genoeg eerst via de zaakwaarnemer.

Boeit ook niet, het gaat uiteindelijk om de keuze van de speler.
0 -1
Starring
Stappenplan voor De jong:

Frenkie, wil je de absolute top halen?
Vertrek dan niet te vroeg bij Ajax net als vele voorgangers. Vertrek bij Ajax als een baas, als een winnaar met titels op zak. Vertrek niet wanneer je nog nat achter je oren bent en nog niets met Ajax gewonnen hebt, de top is dan ook voor jou onbereikbaar.
2 -1
Bky
Tegenplan Ajax:

1. Verbiedt Barcelona om contact op te mogen nemen met de Jong alvorens de clubs eruit zijn.
2. Schop iedereen de club uit die "Overmars dwars willen liggen".
3. Profit.
5 0
trainerdv
Stap 1: Kampioen worden met Ajax.
Stap 2: De beste speler van de eredivisie worden
Stap 3: Voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen aan een club waar hij heen wil
2 0
Remark
1) Gaat niet gebeuren.
2) Is ie al.
3) En wel nu, aan Barca.
0 0
gras
Boeien.

Ik wil het plan van Ajax horen. Niet van Barcelona.
3 0
geDaante
Precies.
1 0
Boer Gijs
Ajax, Overmars, van der Sar moeten nou eens heel duidelijk met een statement komen. Er is niemand meer te koop!
2 0
Pheadrus
Het is komkommertijd. De kranten moeten gevuld worden. Wacht nu maar rustig even af.
0 0
godenzoon92
Dat moet toch minstens 50 miljoen en nog 2 jaar terughuren betekenen om überhaupt over verkoop te kunnen spreken.
1 0
thomba
Buiten het feit dat het hele voetbal een dramatische wending gaat nemen op deze manier heeft Ajax zelf ook boter op zijn/haar hoofd. Kijk nou naar de situatie met Brian Brobbey. Die is 16 - en krijgt een 3(!) jarig contract. Dus die is 19 als ie transfervrij is ... Stel dat ie echt zo top is - dan herhaalt de geschiedenis zich weer opnieuw ... en opnieuw ... en opnieuw ...
2 -8
baker
Gozer jij bent echt precies de soort supporter waar we als club geen klote aan hebben. Roepen zonder ergens iets vanaf te weten en alleen maar negatief. Verdiep je ff in de regels voordat je dingen roept :)
1 0
RaynoFischer
Dat kan je Ajax niet verwijten, je mag op je 16e maar een 3 jarig contact tekenen.
Weet nog dat ze eerst wel een jaartje wachtte, nou daar zijn ze dus ook een Fosu Mensah mee kwijtgeraakt...
5 0
leppe
Wat denk je dat de maximale contractduur is in Nederland voor een 16-jarige speler?
4 0
Babayaka
Hoe zit het als Appie Hein een 16jarige vakkenvuller een vast contract wil geven eigenlijk? Of mogen die ook maar een contract voor max 3 jaar geven. Als dit wel mag, hoezo dan nog voetbal vergelijken. Met een normale baan.
0 0
thomba
die zou dus naar minstens 5 jaar moeten ...
0 -2
Michelinho
Daar wordt nu door de KNVB over gesproken. Over tien jaar gaan ze het concretiseren en tegen de tijd dat het rond is speelt de landskampioen 12 voorrondes EL.
1 0
The Kaiser
Best wel achterbaks... zo'n 3-stappenplan. Eerst die jongen z'n kop gek maken en dan bij Ajax aankloppen dat FdJ zélf aangeeft naar Spanje te willen vertrekken om daarna nog even "gegrond" een arbitragezaak aan te spannen. Het is sowieso een gekkenhuis. Je kunt verdomme een talent niet eens 5 wedstrijden in het 1e laten spelen of de big dicks komen de boel even leegroven.... Zo heb maak je als club geen enkele kans om een groep getalenteerde spelers drie seizoenen bij elkaar te houden en kan je zoals Marc Overmars ook al zei er net zo goed mee ophouden. Trieste gewaarwording...
4 -2
johan2602
Ajax heeft ook een drie stappen plan met de jong
NOU NIET DAN NIET EN NOOIT NIET
6 0
Jelephi
Zou AS aub willen ophouden met dit soort bullshit te plaatsen. Begint knap vervelend te worden.
3 -2
Woodenshoe
Nou of niet... Voetbalzone 2.0. Elke scheet van zaakwaarnemers en andere vage contacten en media wordt breed uitgemeten hier..
2 0
Web
Wij wachten het rustig af.
Ajax mag hem dit seizoen niet verkopen zonder huurconstructie.
0 0
sirfugy
Dit lijkt me een behoorlijk kul-verhaal. Voor zover ik weet mag Barca helemaal niet met De Jong praten tenzij Ajax daar akkoord voor geeft. Aangezien Ajax niet mee wil werken aan deze transfer lijkt het me dus sterk dat Barca en De Jong zitten praten.
2 -1
ajaxcied4life
Tegelijkertijd is het bekend dat Barcelona wel vaker zo te werk gaat bij transfers. Er zal vast wel een kern van Waarheid in dit verhaal schuilen.
0 -1
JanTa
Het zou mij niet verbazen als Barcelona alle smerige middelen gaan gebruiken om Frenkie binnen te hengelen en dan zoeken ze de grenzen van het toelaatbare.
0 -1
SjaakWolfs
Wat een indianenverhalen weer. Men vergeet op AS heel makkelijk dat al die voetbalblaadjes wekelijks hun krantje moeten volschrijven. Hun hele verdienmodel is erop gericht om dit soort geruchten de wereld in te helpen.
1 0
JanTa
Als ik El Mundo mag geloven dan wil Barcelona Frenkie gratis hebben maar moeten ze eerst Marc nog ff breken en dat allemaal in 3 stappen.
2 0
Michelinho
"Volgens El Mundo Deportivo..." en heel AS staat weer op zijn achterste poten.
1 0
PeterVKV
Lekker man. Als echte Ajax fan volg je het jeugdvoetbal op de voet en zie je zo de grote talenten al jaren aankomen waarbij het debuut ook voor de fan iets heel aparts is. Om dan na een half seizoen basis alweer te vertrekken. Helemaal klaar mee als Frenkie en mathijs of Donny nu al zouden vertrekken. Maar gaat gvd niet gebeuren.
0 0
Minsc
A cunning plan ala Baldrick.
0 0
Ruff Rhythim
Wat is dat voor smerige werkwijze?

We gaan gewoon OM de club Ajax heenwerken, iedereen in zijn omgeving gek maken, beïnvloeden en personen tegen de club opzetten zodat de speler negatief tegenover Ajax komt te staan met het doel dat er daardoor geen nee meer gezegd kan worden?

Als dit echt zo gespeeld wordt moet Ajax echt keihard laten merken dat er op deze wijze enige onderhandeling volkomen uitgesloten is. Is ook volkomen buiten de geldende regels om.
7 0
Snellejapie
Hoezo dat een club zomaar zijn zin kan doordrijven als het een 'nee' krijgt te horen? belachelijk gedrag van dat Barcelona. Zo hou je als club dus geen spelers meer over.
1 0
Bensco
Waarom zou Barca bijna 110 miljoen gaan lappen voor 2 spelers met zo weinig ervaring? Grote talenten hoor, maar voor dit soort bedragen kun je ook gearriveerde spelers kopen met behoorlijk wat minder risico. Barca zou zich beter kunnen focussen op Eriksen, dat is je nieuwe Iniesta en die staat er gelijk.
3 0
Mikey Stormram
Ik heb veel van mijn sympathie voor Barcelona de afgelopen jaren verloren. Nu ook weer, ze lopen te janken over dat Neymar al werd benaderd voor dat Barca toestemming gaf en nu doen ze precies hetzelfde bij Frenkie. Daarnaast breekt er geen enkele jeugdspeler meer door en kopen ze inmiddels meer dan Real (waar ik overigens ook geen sympathie voor heb). Lekker hypocriet allemaal. Ze vinden hun eigen opleiding toch zo goed? Daarnaast vind ik het ook weer triest hoe ze proberen te profiteren van de goede band die Ajax en Barca hebben (beter gezegd hadden). Alleen als het hun goed uitkomt en er een leuke speler bij ons rondloopt kijken ze naar ons om. Barcelona is niet meer wat het geweest is voor Ajax, dus Marc ga er alsjeblieft keihard tegen in met die onderhandelingen.
5 0
Ajacied33
Niet alles geloven wat je leest he
0 0
Barra
Frenkie heeft nog een langlopend contract, nog geen heel seizoen bij ons volgemaakt en is bovendien een van de weinige spelers met creativiteit op het middenveld. Geen enkele noodzaak om nu al te verkopen , dus laat Barca maar lekker optyfen.
1 0
trodat4030
Ajax wil FdJ niet verkopen en die heeft een doorlopend contract. Dus Barca mág FdJ helemaal niet benaderen zonder toestemming van Ajax (en aangezien die niet willen verkopen zullen ze dat niet geven). Dus dan lekker aangifte doen bij de uefa/FIFA en Barca mag weer een paar jaar geen transfers doen, dikke doei!
2 0
Inhartennieren
Ieder jaar weer het zelfde liedje.
We worden als supporters voor het 5e jaar achter elkaar voor de gek gehouden.
Let maar op!
0 -2
PeterVKV
Ik zou wel willen weten welke NSB'ers ze binnen Ajax gaan aanspreken. Die moeten dan meteen kaltgestellt worden.
0 0
Sunny
Ik las onderstaand bericht waarin plannen staan om het huidige transfersysteem drastisch te veranderen en dan met name op het gebied van betere bescherming voor clubs die opleiden en voor de uitwassen van spelers makelaars.
Er moet iets veranderen want de huidige vicieuze cirkel kan geen stand houden en maakt het voetbal kapot

"De FIFA is van plan om het huidige transfersysteem rigoureus te veranderen. Dat zei voorzitter Gianni Infantino woensdag tijdens zijn openingsspeech op het congres van de wereldvoetbalbond in Moskou.
"We werken aan een echte revolutie op transfergebied. Het is nodig om een einde te maken aan het schimmige beeld rondom transfers", zei Infantino.

Daarmee leek de FIFA-voorzitter te doelen op zaakwaarnemers die vaak miljoenen verdienen aan transfers van hun spelers. "We moeten zorgen voor grotere transparantie. De spelers moeten beschermd worden, net als de clubs die de spelers opleiden."

Hoe het plan van de FIFA er precies uitziet, kon of wilde Infantino woensdag nog niet zeggen. De Zwitser pleitte de laatste maanden al vaker uit voor een minder prominente rol van zaakwaarnemers bij transfers. Vooral in Engeland verdwenen miljoenen in de zakken van de spelersmakelaars, die bemiddelen bij transfers."
1 0
Michelinho
Klinkt gewéldig! En dan is ie weer verkozen en horen we er heel lang niets meer van.
1 0
AFCZlatan
Ik heb een driestappen voor Barcelona:
1. Nog twee jaar wachten
2. Minimaal 60 miljoen overmaken
3. Genieten van Frenkie
6 0
Tecmessa
Dit plan spreekt mij meer aan!
1 0
eros
Als je Frenkie dan toch verkoopt, doe t goed.
70 miljoen
+ bonussen
+ doorverkoop
+ Vermaelen + Mina (verdedigend probleem opgelost)
+ Samper (ideale ‘6’ voor ons)
+ Suarez (Als Griezman komt overbodig, perfecte vervanger Kluivert)

Verkoop je huid duur Marcie, en koop eindelijk ook eens wat aan! Voorlopig is t weer vrij stil.
2 0
AFCZlatan
Ik weet niet hoe gek jij bent, maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.
0 0
eros
Prima toch? Dan blijft Frenkie hier!
0 0
eros
Prima toch? Dan blijft Frenkie hier!
0 0
gi0vanni
Marc heeft fifa 18 nog niet onder de knie. Maar dat moet zeker lukken maar de betere optie is om Messi een voorcontract te laten tekenen. Die kan zeker nog een jaar of 5 mee.
0 0
Tecmessa
Vraag ook gelijk Messi er ff bij!
0 0
AFCA1510
Kutclub, haal gwn Eriksen...
7 0
Toon meer reacties