Bouw supportershome ligt op schema

BartVeenstra, 13-06-2018 om 10:35, 7816 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De bouw van het nieuwe supportershome van Ajax ligt op schema. Dat meldt Ajax Life woensdagochtend. In principe zal het nieuwe honk daarom in de winterstop van het komende seizoen gereed moeten zijn.

Op de website van Ajax Life staan foto's waarop te zien is hoe groot het nieuwe home ongeveer wordt en welk deel van de parkeergarage daarvoor wordt gebruikt. Zo'n negenhonderd supporters kunnen tegelijk in het nieuwe home, waar plaats is voor drie barren, een flinke rookruimte en een kantoor.

Het home zal tijdens wedstrijddagen vier uur voor de aftrap open gaan en na de wedstrijd is het honk gesloten. Ajax wordt de eigenaar van het home en de stichting bestuur supportershome de uiteindelijke huurder. De bouw wordt geregeld door bouwbedrijf Van den Engel uit Maarssen.

(Foto: De Meersche Helden)

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tecmessa
Een flinke rookruimte? Had een rechter laatst niet bepaald dat rookruimtes ook niet meer mogen? Beetje zonde om er nu een op te leveren als over een half jaartje in hoger beroep blijkt dat deze niet gebruikt mag worden. Gebruik die ruimte dan voor een extra bar o.i.d.
1 0
OKP-AFCA
Nou, als blijkt dat dit niet mag dan halen ze het bordje met “roken toegestaan” weg en heb je ineens een andere ruimte.

Daar moet geen hele nieuwe verbouwing voor plaats vinden hoor.
0 0
gi0vanni
Gewoon het woordje Stiekem ervoor zetten. Nog makkelijker. :d
0 0
Intec
Helaas is de bouw van de selectie niet op schema.
6 -3
DavidFerr
Ajax heeft volgens mij nog nooit zo vroeg in het nieuwe seizoen 3 spelers aangetrokken en wij zijn nu met een 4e bezig.
1 -3
tonbelo
waarom is het na de wedstrijd gesloten ?
lijkt me niet logisch
0 0
Rhythim
Ja, waarom zou het gezellig moeten worden na afloop van een wedstrijd, dat kan toch helemaal niet? Holland op zn smalst...
0 0
Grummes
Een supportershome is ook niet logisch. Het is meer een idyllische gedachten waar de supporters bij elkaar komen, drankje doen en over de club praten. Echter is dit ook altijd het pronk stuk voor de harde kern en dus foute mensen met verkeerde intenties.

Vroeger had het nog zin, met het trainingsveld er naast, maar nu is het voor een deel een haat hok terwijl er genoeg horeca in de buurt is waarbij je ook je drankje kan doen met maten en gezellig kan kletsen.
4 0
MisterAFCA
Das mooi, kan de f-side ook weer eens een negatief geluid laten horen als dat home af is....
1 0