'Ajax een van de ergste om mee te onderhandelen'

JesseTH, 11-06-2018 om 17:40, 58020 views, Il Romanista |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax blijkt in de onderhandelingen met AS Roma over Justin Kluivert een bijzonder lastige partij geweest te zijn om zaken mee kort te sluiten. Het Italiaanse Il Romanista beschrijft verder de rol van Monchi, technisch directeur bij AS Roma, en bekritiseert Mino Raiola.

'De technisch directeur van Giallorossi kent het woord vakantie niet', schrijft het medium over de man van de onderhandelingen. 'Maandag of zondag, het maakt hem niets uit. Als er een deal gesloten moet worden, onderhandelingen gestart moeten worden, of op biedingen gereageerd moet worden, dan reageert Monchi. Met Ajax was dat niet anders. Ondanks dat Ajax een van de ergste clubs (dat is een compliment) is om mee te onderhandelen, hadden de clubs continu contact.'

'En om op te treden als tussenpersoon, is er natuurlijk die dwaas Mino Raiola. Het proces werkt zo: Monchi belt Raiola en wordt op de hoogte gebracht van wat Ajax wil. Dan laat hij de vraagprijs weten met als doel om tot een akkoord te komen. Gisteren (zondag, red.) werd er een lawine aan telefoontjes gepleegd.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Kijk maar eens naar zn collega's. Voorgangers bij Ajax en bij andere clubs. Dan zie je dat al deze mensen ook miskopen begaan. Je kunt nu eenmaal niet vantevoren weten hoe een speler zich verder ontwikkelt. Tel daarbij op dat onze RvC elk dubbeltje omkeert (en terecht).
0 0
Daneman
Op zich is dat mooi om te horen. Maar het gehele aan en verkoop beleid is grote bagger. Enkele lichtpuntjes als Sanchez, Milik, Youness (vind ik nog steeds prima voetballer, en was ook zeer bateelbaar). Begin maar niet meer aan waslijst van miskopen cq grote twijfelgevallen. Ben er ook overtuigd van dat verkoop van Sanchez veel slimmer had gekund. Sanchez wist ook wel dat ie erg belangrijk was. Als er open kaart was gespeeld: Sanchez je bent te koop, maar alleen niet laatste maand voor sluiting. Hiermee had ajax de markt op kunnen gaan! De timing van aankopen en verkopen is vele malen beter bij Feijenoord en psv.
1 -1
Hagmag
In verkopen en binnen harken van geld is Marc Netto goed.
Maar het binnenhalen van nieuwe spelers, uitzonderingen zijn Ziyech, Sanchez, Tagliafico en Neres is het wat minder. Inmiddels zijn Sanchez en Ziyech bijna weer weg.
Echter, Marc is ook afhankelijk van het scoutingsapparaat.
De voorronde CL staan voor de deur.
Wie zijn onze echter versterkingen ??
Van Schuurs mag je nog niet alles verwachten. Bandé schijnt ook niet echt op dreef te zijn.
2 -3
DarkChild
Ziyech is uit paniek gehaald, hebben ze zelf toegegeven. Zit geen greintje beleid bij.

Oh ja, het scoutingsapparaat. Ik ben zeer benieuwd naar de scoutingsrapporten van pakweg Krul, Westermann en natuurlijk Siem de Jong.
1 0
Oliveira
Schuurs is duidelijk een langer termijn investering. Bande moet inderdaad nog blijken of hij geschikt is.
0 0
bossalinie
kijk wat je allemaal opnoemt.. pfff. azijnpisser
2 -1
NouriVandeBeek
Benieuwd hoeveel die Raiola weer gaat mee graaien.
0 0
Snellejapie
Waarom zit die speklap ertussen? Zo krijgt hij alleen maar meer macht en kan hij met de prijs spelen. Ik zou wel uitkijken als ik Ajax was.
0 0
AjaxciedAltijd1Ajaxcied
Raiola krijgt echt niet meer macht en zeker niet als Overmars er tussen zitten.
Ik merk nu al dat Raiola moeilijk heeft qua onderhandelen van spelers die Raiola wilt verkopen aan ander clubs.
Nee die Raiola heeft het echt wel moeilijk om tegen Overmars in te gaan.marcie heeft Raiola echt redelijk goed in de hand.
0 0
Bennyben
Raar dat die rioolrat als tussen persoon word gebruikt, clubs zouden er toch ook onderling uit moeten kunnen komen daar hebben ze hem toch niet voor nodig.
0 0
Oliveira
Grappig. Iedereen is het er overeens: Raiola is een dwaas. Het enige wat die sukkel doet is zijn eigen bankrekening spekken en pizza's vreten.
5 0
Restored
Overmars regelt die zaken gewoon vanaf z'n jetski
0 0
talent020
zelfs als de boel in de fik staat poeiert Marc de zaakwaarnemers af door de telefoon
1 0
AFCA.
Marc! Lekker gewerkt pik.
1 -1
behangdelul
Zozo iemand die over miljoenen onderhandelt neemt zelfs op zondag de telefoon op. Moet niet gekker worden in die voetbalbusiness
6 0
M.Olsen
Dat is nou echt de Ajax mentaliteit om het op zondagen te laten liggen. Overmars is met het werken op zondag dus een behoorlijke vooruitgang
1 0
Keizer020
Marc heeft het qua de situatie van Kluivert uitstekend gedaan
3 -1
AjaxciedAltijd1Ajaxcied
Klopt al denk ik zelf dat als Overmars nog harder had gespeeld had die heel waarschijnlijk wel meer kunnen vangen voor Kluivert. maar Marc is iemand die zulke soap wat bij Kluivert is zo iets heeft van zullen we maar het snel verder afhandelen dan dat deze soap nog ;n halfjaar door gaat. Want Overmars en Raiola zijn wel 2 tegen polen.
daar bedoel ik mee te zeggen van Marc wil iets dus die geeft niet gauw bij maar die Railola ook niet. Maar zo als Ajax4proud en Oliveira al zeiden zoals Marc Overmars ooit weg gaat probeer dan maar net zo een goed man te krijg als Overmars die zijn er maar weinig in die 31 jaar dat ik voor ajax ben heb ik nog niet zo een als Overmars gezien,die zoveel aandacht besteed in spelers (talenten)als hij. maar Marc is tenminste wel iemand die tegen Raiola in durf te gaan dat is ook een pluspunt bij hem
0 0
AFCA1510
Overmars, lekker pik.
14 -2
DeMeervanweleer
wij zijn Ajax, wij zijn de beste onderhandelaars!
14 -1
Ajax4xbestevaneuropa
Ondanks dat prijzen het belangrijkst zijn, mocht Ajax dit volhouden en jaarlijks voor meer dan 50mil verkopen. Dan is Ajax wel uniek in zijn soort omdat dit op de lange termijn Ajax de rijkste en gezondste club van Europa maakt, los van de rijke sjeiks/eigenaren die eigen geld erin pompen. Ajax is self made. Als je dan een opleidingsclub bent, wees dan de beste toch. WZAWZ(NOG STEEDS)DB
Wedden dat ze in r'dan en ehoven al jaren denken; Geen kampioen maar toch elke zomer weer bakken vol poen, hoe doen ze dat toch.Met ons eigen vermogen kunnen wij heel feyenoord nu al zo'n beetje kopen. Afgelopen jaren ook nog CL en we hadden nog 50 erbij.
En voor wie het allemaal niks doet, minder dan 10jr terug met Vd Boog en Bassie met zijn topaankopen had Ajax nog 20/30 mil. schuld. Nu poen zat voor een nieuw jeugdcomplex.
En aan wie danken we die schatkist? Wie ging er 4 keer weg bij AJax en zorgde ELKE keer (zoek maar na)voor een volle kas? J.C
13 -3
Raynofisher
Mijn vader is al ruim 60 jaar ajacied en wil ook nog wel een kampioenschap meemaken voordat ie heengaat
3 -1
V12
Hij heeft er al aardig wat gezien in die 60 jaar. Er zijn ter wereld maar heel weinig clubs die nationaal en internationaal meer gewonnen hebben. Tel je zegeningen en houdt geduld.
0 -1
oudzuid2
volgens mij denken ze bij de Spurs daar anders over...
1 -3
SjaakWolfs
"Monchi belt Raiola en wordt op de hoogte van wat Ajax wilt"
Wilt?
7 -1
AFCAMM
Een héél veel voorkomende fout. Net als 'die' bij verkleinwoorden.
4 0
Maxwell_5
?
0 -2
JanTa
Had hij net zo goed Ajaxshowtime kunnen bellen
0 0
Wereld
wil
1 -1
Bjorn
Hij wil, Ajax wil.
0 -1
Maxwell_5
AH, nu snap ik de comment.
1 -1
Dolblij
Zegt het voort. Laat al die rijke clubs in Europa maar weten dat ze bij ons De Besten kunnen ophalen als ze hun geldbuidel maar helemaal leegmaken.
4 0
jariafca020
Houden zo.
1 0