Corriere: 'AS Roma verhoogt bod naar 25 mln'

SJvanveen, 03-06-2018 om 12:17, 15290 views, Corriere dello Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens het doorgaans betrouwbare Corriere dello Sport uit Italië maakt AS Roma steeds serieuzer werk van de komst van Justin Kluivert. De aanvaller staat in de belangstelling van de Romeinen, die naar verluidt hun bod hebben verhoogd.

Eerst kwam in meerdere berichtgeving naar buiten dat Kluivert tussen de vijftien en twintig miljoen euro moest kosten. Corriere dello Sport meldt nu echter dat Roma het bod verhoogd heeft naar 25 miljoen euro. Of Ajax hier akkoord gaat, is nog ongewis.

Het medium meldt verder dat Roma niet de enige kaper op de kust is. Monchi, de technische man van Roma, heeft genoeg concurrenten die hij moet afstoppen om Kluiverts handtekening. Tottenham Hotspur, Manchester United en Barcelona worden genoemd. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxgek1980
als dat waar is, strik erom en per express post weg
0 0
jvs
Hoop toch wel dat Ajax snel omlaag gaat met de vraagprijs. Als we hem voor 25 of 30 miljoen kwijtraken is iedereen blij. Moet er niet aan denken, dat hij het komend jaar bij Ajax2 op de bank zit te sjacherijnen
1 0
Dennis1964
Strik er om en afrekenen
1 0
ARUCAMBA
vooral zorgen dat ie op het goed vliegtuig stapt
0 0
NouridolbergNeres34
Die 25 is inclusief bonussen , Dus dan moeten ze kampioen worden , kluivert bepaald aantal wedstrijden spelen, kwartfinale CL behalen enz ,dat bedrag vang je dus nooit helemaal.

Liever verkopen ze hem aan tottenham die leggen gewoon 25 mil in een keer neer met nog een doorverkooppercentage erbij van 10 of 15%. Moet hij zelf natuurlijk ook heen willen, anders houd het op.
2 0
Michels
Ja, want de Spurs staan erom bekend dat ze zonder zeuren de vraagprijs neerleggen...
0 0
NouridolbergNeres34
Die betalen in ieder geval meer dan die gierige italianen, die alles in 80 termijnen willen voldoen of zonder bankgarantie.
0 0
Michels
Daar heb je een punt. Bovendien kunnen ze het gewoon betalen door die belachelijke tv-gelden die daar uitbetaald worden. Maar onderhandelen wordt dan wel lastig aangezien de Spurs niet te veel willen betalen. Laat Man U hem maar overnemen. Die strooien met geld.
1 0
Joseph
25 miljoen, geen gezeik met termijnen en een doorverkooppercentage van 10% en dit is een werelddeal van Overmars.
0 -1
Minsc
Van Ajax.
1 0
L8
Spurs op bellen met de mededeling dat Roma 25 miljoen heeft geboden, daarna Roma bellen dat je Spurs hier over hebt ingelicht. Vervolgens achterover leunen en wachten wat er gaat gebeuren.
2 0
Niels.
Off:

Regilio Simons die eerder voor Ajax heeft gewerkt als jeugdtrainer en nu jeugdtrainer bij Barcelona is traint volgend seizoen een jeugdteam bij Ajax.
Waarom is dit zo interessant? Hij is de vader van Xavi Simons, het grootste talent van Barcelona!
Als hij naar ons zou komen, zou geweldig zijn!
3 0
Joseph
Zou geweldig zijn, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Die blijft gewoon in Barcelona.
1 0
Ozymandias
De vorige keer kwam zijn zoon niet mee. Ik neem dus aan dat zijn zoon deze keer ook niet mee zal komen. Hoe kom je trouwens aan dit nieuwtje?
0 0
Niels.
Staat op de site van la mesia geloof ik.
Zo heet de jeugdopleiding van Barcelona.
0 0
FlyingDutchMan
Komt Regilio terug? Nice
1 -1
DUDE92
Zou inderdaad geweldig zijn, maar gaan never nooit niet gebeuren. Wordt daar echt als één van hun grootste talenten gezien. Is daar ook gewoon opgegroeid.
2 0
sucre
wordt hij echt trainer? zou idd mooi zijn, als zijn zoon ook komt is het dubbel mooi!
1 0
GvanAchteren
Is dit wel een goede deal?? 8 miljoen vast, ben je minimaal kwijt aan gelijkwaardige vervanger. Wsch meer. Dan de rest uit doorverkoop en bonus. Het voorstel van Raiola was 60% doorverkoop voor Ajax. Bij latere verkoop voor 40 tot 60 miljoen? Mee eens dat het erg inhalerig klinkt van R, maar dat kun je ook van ons eigen clubje zeggen.
0 -3
jvs
Het voorstel van Riola (contractverlenging) is om principiële redenen afgewezen door Ajax. Zaakwaarnemers horen niet ook nog aan de transfersom te verdienen. Het is goed dat Sar (en Marcie) hier de rug recht heeft gehouden, ook al loopt Ajax mogelijk een groter transferbedrag mis. Ajax was hier in ieder geval niet inhalig.
0 0
Erik87
Kluivertje is een talent. Fischer was dat ook. De stap om echt stabiel te worden en continue op een hoog niveau presteren is Fischer ook niet gelukt. Kluivertje heeft meer talent, maar een mindere instelling. Afwachten dus of kluivertje die stap kan maken. Die 40-60 milj is dus echt wishfull thinking.
1 0
sucre
wat bazel jij nou?
0 0
aniel.rambharos
Ok. Zove snel mogelijk oprotten. 28 miljoen+ extra bonussen en zeggen: opgeruimd staat netjes!. Weg met dat rot, irritante joch. Geen Ajacied waardig!!.
0 0
blueberry
het nadeel is wel hoe meer hij kost hoe meer geld die rioolrat beurt.
0 0
vdvaart23
Je kan kritiek hebben op Overmars (heb ik ook wel) maar niet op het verkoop gedeelte van zijn werk. Als dit waar is, is het een uitstekende deal. 1 jaar contract en een speler die het allemaal nog maar moet bewijzen. Ebicilio was indrukwekkender i n zijn eerste jaar bij Ajax dan Kluivertje.
0 0
Ar
Ebecilio is wél kampioen van Cyprus geworden, en CL gespeeld.
Kan Kluivertje niet zeggen.
0 0
Adios
Eriksen voor 12 miljoen was wel een flinke misser
2 0
ajaxcied4life
Met Eriksen waren afspraken gemaakt over een transfer, daarnaast waren dat alweer andere tijden.
0 0
Bky
Totaal andere tijd, eenjarig contract, geld was nodig.
1 0
EVH
25 miljoen is keurig.
Wel in 1 keer aftikken.
0 0
Adios
strik er omheen
1 0
Ozymandias
Persoonlijk denk ik dat Ajax er met Labyad als vervanger van Kluivert kwalitatief alleen maar vooruit op gaat. Kluivert heeft meer potentieel maar Labyad heeft meer kwaliteit (doordat hij veel verder in zijn ontwikkeling is). Met een aanval met Labyad en Neres in de buurt van Dolberg moet Ajax zelfs tegen verdedigend ingestelde tegenstanders in de kleine ruimte openingen kunnen vinden. Wel moeten de backs en halven dan vaker buitenom over de buitenspelers heen gaan dan ze het afgelopen seizoen deden.

EDIT: Ik verwacht persoonlijk trouwens dat (mits Ajax geen extra linksbuiten koopt) Johnsen een kans maakt om komend seizoen door te breken. Hij moet duidelijk hard aan zijn overzicht werken maar Ajax heeft geen speler die makkelijker één/twee directe tegenstander passeert dan Johnsen. Als hij leert om na die één/twee te stoppen met zijn actie om de bal naar een ploeggenoot te spelen dan kan hij een topper worden. Qua voetballend vermogen, dribbel, pass én schot komt hij namelijk niets te kort.
7 -2
ajaxinho
Johnsen heeft het uitstekend gedaan in zijn eerste jaar bij Ajax.

De linkerflank is ook zonder Kluivert een zekerheid.
Labyad-Johnsen en daarachter Tagliafico-Bakker.

Ik maak me meer zorgen om de linkshalf positie.
Om Europees voetbal te halen moet de opvolger van ZIyech meteen presteren.
0 0
Johan1
25 miljoen voor een speler met een jaarcontract en nog geen jaar eredivisie-ervaring.....meteen doen.
1 0
Hagmag
€ 25 miljoen is gevonden geld, voor een puber die het 20 a 25 minuten in een wedstrijd kan volhouden.
Gelijk doen, strik er om heen en wegbrengen dat omhoog gevallen mannetje.
1 0
Piejotter
Te weinig AS Roma!!! Beter naar Engeland gaan, die betalen ook meer.
1 -1
didierajax020
Geen idee of het echt is maargoed..Hij liked alle 'welkom to Roma' berichten?

https://www.instagram.com/p/BjelcgOHEZv/?explore=true
0 0
Bky
Was al een tijdje terug.
0 0
masterrr
Als dit waar is, is het toch een mooie win-win? No hard feelings naar Kluivert dan. Als een club als Roma je zo graag wilt hebben, moet je gaan.
0 0
4EVERAJAX
die Italianen willen dit natuurlijk weer in 10 termijnen oid betalen
0 0
Danos
Termijnen is niet zo erg en vrij normaal, zolang je maar een bankgarantie krijgt dat is belangrijker
1 0
zuidzuid
Mwaa hebben cash uit de CL nu en willen de keeper verkopen geloof ik om nog fairplay ruimte te hebben.
0 0
ajaxcied4life
Dan verkopen we hem aan De Spurs.
0 -1
godofajax1900
Nee dat willen de ajacieden niet die daar spelen houden alleen van hard werkende spelers
1 0
Bjorn
Heel goed onderhandeld voor een jongen die nog niets gepresteerd heeft en met een eenjarig contract. Hiermee is financieel het boekjaar alweer rond.

Nu zorgen dat we de selectie op peil hebben en op het veld presteren,
0 0
Middenweg401
Ze zullen toch wel begrijpen wat 35 betekent?
1 -1
ram
Veel te veel. Direct verkopen die hap!

En zullen we dan ook eens zorgen dat we tijdig een waardige selectie hebben? Eentje de vrijwel zeker kampioen wordt en overwintert in Europa? Daarvoor moet je wel de eerste rondes overleven...
2 0
RusselWestbrook
Die spelers moeten ook maar naar Ajax willen ergens in juni terwijl ze tot eind augustus kunnen wachten op een club in een betere competitie om daar voor meer geld te voetballen op echt gras.

We doen hier altijd maar alsof Overmars dat allemaal in de hand heeft, maar dat is natuurlijk niet zo.
2 0
ram
Volgens mij zou het toch wel moeten kunnen hoor, er zijn genoeg spelers die graag naar Ajax willen.

Ik zeg niet dat het makkelijk is maar zo'n begin van het seizoen is wel bepalend voor de rest van het seizoen. Een profclub, zeker met de status en financiën van Ajax, moet de zaken gewoon op orde hebben.
0 0
Ajax#1900
Ik vind niet dat de zaken nu zo slecht op orde zijn eigenlijk. Je hebt Bande, Schuurs en Labyad er al bij voor de breedte. Dat is keurig op tijd. Op dit moment is alleen Viergever vertrokken en dat wordt opgevangen door Magallan een dezer dagen. Zodra Ziyech weg is (kan evt nog even duren ivm WK) zal daar ook een vervanger voor worden gepresenteerd uiteraard. Ik denk dat die vervanger al lang klaar staat in de wachtkamer ( Zoals Benedetti). Met Magallan zijn ze ook al maanden bezig geweest.
0 0
Ajax#1900
Eens, zo simpel is het allemaal niet. Ik denk overigens ook dat er de komende paar weken nog wel wat gaat gebeuren. Volgende week presentatie Magallan en daarna een zuid Europese speler uit de koker van Veldmate.
0 0
Daniii
Nou waar wachten we op zou je denken.
1 0
AFCAjaxMidNineties
Als je hem voor 25 miljoen kan verkopen moet je dat altijd doen, mits direct overgemaakt en geen termijnen dus. Dit is een absurd hoog bedrag voor iemand van zijn leeftijd en staat van dienst. Staat van dienst? Ja, nog niet eens A- international en zijn gespeelde topwedstrijden zijn op 2 handen te tellen. Zijn eigen topwedstrijden op 1 hand. Als Ajax- zijnde kan je het prima verkopen voor wat betreft je statement. Dit is de hoofdprijs. Daarvoor mag een mopperend en zeurend talent best weg. Bedenk je dat hiermee de transfers van Neres en Magallan (als dit doorgaat) bijvoorbeeld volledig terug bekostigd zijn. Justin Kluivert bij Ajax behouden is trekken aan een dood paard en brengt ook nog eens een hoop onrust met zich mee!
4 0
AJAIXIXIXI
Goed genoeg
1 0
Vierendertigste
25 miljoen?? Gelijk doen; zoveel wordt ie later nooooooooooooooooiiit meer waard na jaren van banken
2 0
zuidzuid
Hoho..160 mln was zn droom.
1 0
aniel.rambharos
Niks ervan!. 30 miljoen en extra bonussen!. Ajax, hard wezen in je onderhandelingen. Leer van vroeger dat Italianen niet te vertrouwen zijn in onderhandelingen. Al die beloftes wat betreft betalingscondities.
1 -2
Maus1978
Als dat klopt dan gelijk wegwezen met dit verwende snotjoch en zn vette sugardaddy... Is een onruststoker geworden in de selectie en is lang nog niet zo goed als hij zelf denkt... ga maar lekker falen in het buitenland, golddigger...next!
3 0
MosesD
25 mio meteen afrekenen en een doorverkoop van 30%. Prima deal, meteen doen. En van die 25 geen cent naar Raiola. Dat moet Kluivertje maar van zijn salaris betalen.
5 0
Sulejmanibesteaankoopooit
ze willen 8mio direct, en de rest in variabelen.
maar roma wint toch niet de calcio, en Kluivert gaat er toch geen 30maken, dus je kan beter 25 miljoen vast punt uit doen.
4 -1
Keizer020
Save, gewoon verkopen met een doorverkooppercentage
0 0
Mikey Stormram
Tottenham, United en Barca? Dit verhaal moet haast wel verzonnen zijn. Je gaat mij niet vertellen dat die drie clubs echt denken dat Justin goed genoeg voor hun is
0 0
Good Luck
Wel vreemd al die verhalen van de binnen- en buitenlandse pers over Kluivert ed. Buiten de transferperiode stelt onze competitie en spelers volgens diezelfde persbureau voor.
0 0
Groengras
Dat is waarschijnlijk Mino die dat soort geruchten de wereld in brengt..
1 0
Willem Alexander
Ik geloof het direct, Kluivert is de Eredivisie allang ontgroeid!1
1 0