'Moeten ze me wel vragen, is niet gebeurd'

JesseTH, 31-05-2018 om 21:57, 10825 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Louis van Gaal zegt niet bij voorbaat al nee tegen een directeursfunctie bij Ajax, maar geeft ook niet aan geïnteresseerd te zijn. Voorlopig is Edwin van der Sar nog altijd de algemeen directeur van de Amsterdammers en bovendien schermt Van Gaal met andere interesse.

Bij de boekpresentatie van 'De hand van Van Gaal' kreeg de oud-coach van Ajax de vraag of hij iets zou voelen voor een directeursfunctie in Amsterdam. 'Dan moeten ze me wel vragen, dat is niet gebeurd. Ik zit in een selectieprocedure van iets anders, daar beslis ik binnenkort over', citeert journalist Jelle de Gee van AT5.

Ondanks het feit dat Real Madrid na het terugtreden van Zinedine Zidane op zoek is naar een nieuwe trainer, denkt Van Gaal daar wegens zijn verleden bij FC Barcelona niet aan. Voorheen had hij wél oren naar de functie als bondscoach bij België, maar toentertijd was hij nog verbonden aan Manchester United.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RedFeather
Hij zegt in het video interview toch iets anders
Daar geeft hij aan dat hij in een selectieprocedure zit voordat hij definitief gevraagd wordt voor de functie
In deze fase moet hij er over nadenken of hij het nog wel wil met het oog op zijn leeftijd
Als hij het dus wil, gaat hij het zeer waarschijnlijk ook worden.
'U moet wachten op de tijd dat ik vind dat ik het bekend kan maken' is zijn reactie.
0 0
geDaante
Precies, vreemde actie van AS, nergens zegt hij in een selectieprocedure te zitten voor iets 'anders'. Het lijkt er meer op dat hij dus al in de selectieprocedure van Ajax zit, en hij nu zowat zelf kan bepalen of hij het wil worden of niet.

Hij zegt ook al veel teveel verteld te hebben, dus lijkt het zeker Ajax te betreffen.
0 0
RedFeather
Zo hoor ik het ook ja.
Maar AS vermeldt wel de bron, tweet van de Gee.
In het video-interview -ook van AT5- zegt hij wat anders.
Kortom: gekke tweet.
0 0
Rentokill
Selectieprocedure van iets anders... Hij had ook kunnen zeggen, nee ik ben niet in gesprek met Ajax. Iets anders kan dus ook heel goed bij Ajax zijn.
0 0
geDaante
Dat 'iets anders' spreekt hij helemaal niet uit, dat heeft AS er zelf aan toegevoegd.
0 0
Simon1
Ik lees hieronder toch een hoop negativiteit. Laten ik gelijk voorop stellen dat ik een Cruijff aanhanger ben i.p.v. Van Gaal. Wat wel gezegd moet worden is dat Louis van Gaal toch een uiterst succesvolle coach en trainer is die heel goed is in zijn vakgebied. Het is met de fluwelen revolutie natuurlijk niet goed en netjes gegaan, maar als ik nu kijk naar Ajax gaat het ook niet goed. We missen visie en leiderschap. Je kan alles vinden van Van Gaal en daar zal ik het waarschijnlijk roerend mee eens zijn, maar hij biedt wel wat we nodig hebben.

Het liefst zie ik ook Jonk en Bosz terug en die hoop moeten we ook koesteren. Echter is de realiteit 360 graden anders en moeten we kijken naar alternatieve die nodig zijn om de huidige problematiek binnen ons geliefde Ajax op orde te krijgen.
3 -1
NouridolbergNeres34
Dus wil je een dictator in huis halen, die de grootste Ajacied ooit een mes in zijn rug heeft gestoken, needankje!

Was ook zo al ‘succesvol’ met al die miljoenen aankopen bij United en dan nog niks presteren.
0 -2
ajaxcied4life
Het baart mij grote zorgen dat deze man weer openlijk durft te dromen van een leidinggevende functie bij Ajax, na wat hij met die andere engerd Blind heeft uitgespookt gedurende de revolutie. Ver weg houden bij De JC-Arena deze man. Daarnaast ben ik het geheul van deze man met Rotterdam en Feyenoord ook helemaal beu. Vooral na het WK toen hij ineens al die jongens ging selecteren en daarachter in dat havendorp haast een standbeeld kreeg. Wegwezen met hem en zijn ouderwetse, trage stijl van voetbal geënt op balbezit en controle.
2 -5
behangdelul
WoW dat is een hoop onzin in een post zeg....
1 0
AJAXTHELEGEND
Ik zie van Gaal het liefst vandaag nog terug keren bij Ajax ,in welke functie dan ook.
8 -9
smokum
Ik ben het helemaal met je eens. Louis 4 President!
1 0
afcas
landverrader.
2 -5
geDaante
Jij bent er zeker ook zo één die Cruijff zo heeft laten vallen? En dan deze malloot terug willen zien? Je wil dat de opleiding weer totaal wordt verknald en balletjes breed voetbal? En een extra achterbaks figuur erbij bij Ajax?

En in welke functie dan ook nog wel...
7 -4
JC-Forever
Denk je dat Ajax niet dieper kan zakken, ben je er van overtuigd dat de bodem is bereikt en dan krijg je zo'n bericht om je oren. ...
Oh Johan, ik mis je elke dag, maar wat ben ik blij voor je dat je dit in ieder geval niet meer mee hoeft te maken....
7 -4
Tinus
Volgens mij vertelt dit verhaal dat vGaal niet is benaderd. Goddank! JC kan dus gerust zijn in dat opzicht. Helaas zijn er genoeg andere dingen om je druk over te maken.
1 -1
witchmaster11
tja de heren van het bestuur zijn als de dood voor van gaal , zij zitten op de bonus
2 -5