[Update] Seizoenkaarten Ajax bijna uitverkocht

BVeenstra, 13-06-2018 om 13:55, 20971 views, Ajax |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ondanks het teleurstellend verlopen afgelopen seizoen en het feit dat Ajax al vier jaar zonder prijzen zit, worden de seizoenkaarten in rap tempo verkocht. Via Ajax.nl laat Ajax weten dat er inmiddels al ruim 37.000 kaarten zijn verkocht.

Seizoenkaarthouders hebben tot en met donderdagavond 23.59 uur om hun seizoenkaart te verlegen. Doen zij dat niet, komt hun vrijgekomen plaats in de verkoop. Volgende week zullen eventuele verplaatsingen worden verwerkt en het restant van de kaarten wordt opnieuw in de verkoop gebracht. Vanaf maandag 11 juni kunnen Ajax-fans die geïnteresseerd zijn in die plaatsen een seizoenkaart kopen.

Voor de seizoenkaarthouders die willen verplaatsen is er de mogelijkheid om dat vanaf woensdag 6 juni te doen. Vanaf maandag 11 juni vervalt deze mogelijkheid en begint de losse verkoop.

Update - 13.55 uur (13 juni 2018)
Ajax heeft inmiddels 42.000 seizoenkaarten verkocht. Dat betekent dat de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen bijna uitverkocht zijn, zo meldt Ajax. Voor degenen die nog een seizoenkaart willen kopen, wordt geadviseerd niet heel lang meer te wachten. Binnenkort stopt namelijk de verkoop en is het alleen nog mogelijk om via de losse verkoop aan een kaartje te komen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Verkochten ze maar gewoon maximaal 34.000 kaarten aan seizoenskaarthouders. Zodat je nog 20.000 kaarten in de vrije verkoop kon verkrijgen. Weet zeker dat de stadions bij mindere wedstrijden dan veel voller zouden zitten. Ik heb zelf een seizoenskaart, afgelopen jaar nog eens geprobeerd om voor een simpele wedstrijd kaarten te halen waar je dan ziet dat vrijwel alles vol zit. En dan zie je de wedstrijd... en hoppa, de helft weer leeg.
0 0
Pierre Heno
....en de wedstrijd dan veel te vaak ook niet om aan te gluren.
0 0
ram
Ik moet er echt niet aan denken om om de week in de ArenA te zitten.
1 -4
ItsinmyDNA
WTF doe je hier dan.
1 -1
Saanchez
Oke
0 0
invincible
Blind verlengd op de 1e dag mogelijk, gelijk nieuwe foto voor mijn uitkaart laten maken zodra het kon en uiteraard ook weer blind de pass partout gekocht toen die optie er op 4 juni was. Je bent Ajacied of je bent het niet. AJAX is een passie, voetbal vind ik geweldig, een seizoenskaart is niet enkel en alleen voetbal in het stadion kijken en me cluppie aanmoedigen, je gaat er met vrienden heen, je leert steeds meer mensen kennen en door de jaren heen zijn er echt gave vriendschappen ontstaan. Een seizoenskaart is zoveel meer, maar om nou te zeggen dat ze lekker bezig zijn de laatste jaren.....uhmmm....nee.

Ze hebben nog wel geteld 5 dagen om 4 aankopen te fixen voor het komende seizoen. Leuk hoor; er halverwege vorig seizoen achter komen in een algemene aandeelhoudervergadering dat ze gefaald hebben voor de zoveelste keer de selectie op orde te hebben. Heel knap dat Marc nu wat meer kan en dat ie na zijn belofte dat te veranderen gelijk wat aankopen geregeld heeft met het oogpunt op komend seizoen, maar dan praat je enkel en alleen over een Bandé, Schuurs en Labyad. Dat zijn leuke aankopen, maar niet de directe versterkingen die je echt nodig hebt. Van Kluivert naar Labyad word je er niet slechter van, maar de andere 2 moeten eerst maar laten zien of ze het aan kunnen.

18 juni begint je voorbereiding voor 2018/2019, je mist hierin ook nog eens een aantal basisspelers die het WK spelen. De hele selectie is nog lang niet op orde, in het beste geval (lees plan A) waren Dusan Tadic, Lisandro Magallan, Mathias Jensen en Spielmann nu al gepresenteerd. Dan hoefde ze zich tijdens het wk alleen maar zorgen te maken over de "misschien uitgaande transfers" en vast plannen te bedenken "wat te doen als". Van Kluivert wist je het, heb je opgevangen met Labyad en Bandé en Ziyech had je dan nu al gedekt met Tadic. Dat er nog veel interesse is in Frenkie, Matthijs en David is duidelijk, doen Nico en Kasper het goed de komende maand, dan moet je daar ook sterk blijven en NEE verkopen Dan komt er nog een eventueel keepersprobleem bij want van Onana is het ook maar afwachten of ie blijft. Het lijkt er alweer ernstig op dat AJAX overal weer te laat is en dat we straks weer bij plan F uitkomen of dat we het dan maar weer met de jeugd die er is gaan doen.

Zoals je hopelijk begrijpt, was niet verlengen geen optie, maar ik word op zn zachts gezegd "kotsmisselijk" van het beleid wat er gevoerd word, als er 1 juli geen ploeg is die daadwerkelijk gericht kan gaan bouwen aan een succesvol seizoen wil ik toch gaan kijken of wij als supporters iets kunnen doen?
1 0
geendagsvlieg
Je geeft het zelf al aan, Ajax maakt jou blind voor de realiteit. Spelers uit jouw categorie directe versterkingen komen niet naar Ajax zonder dat er eerst spelers verkocht zijn.

Een Wober wilde vorige zomer al niet komen zonder dat Sanchez verkocht was. Ajax is geen Barcelona waar het de 2e keeper 20 wedstrijden kan geven.

En een Ajax kan wel snel willen handelen voor het WK begint, de spelers en de verkopende clubs moeten dat ook willen.
1 -1
invincible
Mijn categorie spelers?! Op Tadic na dan, gewoon haalbare kaart! En als ze voor een speler als Tadic net ff wat meer hun best doen met al het geld wat er is, gewoon mogelijk. Tuurlijk wil ik liever een Pavon ipv Spielmann, als je dan dezelfde opmerking zou maken begrijp ik het. Dat niet alles altijd even makkelijk zal zijn begrijp ik ook, maar elk jaar weer hetzelfde liedje gaat er bij mij niet in.

Een 2e keeper kan bij AJAX gewoon net als bij Barca de bekerwedstrijden keepen, gezonde concurrentie bepaald dan vanzelf ook wie er 1e keeper is. Geld eigenlijk voor elke positie.

Als de spelers en of de clubs niet snel willen handelen, schakel je DIRECT door naar een andere optie! Simpel.

Zoals ik hiervoor al zei, de directie heeft beaamt (halverwege vorig seizoen) dat ze het niet op orde hebben gehad, dat laat je dan dit jaar toch niet weer gebeuren?!
0 0
KlasseLasse
ik wel labyad en bande gaan ons kampioen schieten!!!

wow heb raar gedroomd denk ik
0 0
EVH
Un be lie va ble
1 0
skinny hein
want? Gewoon n grote aanhang.Met nog duizenden op de wachtlijst.
Niet zo moeilijk toch...?
0 0
Pierre Heno
duizenden wat? voetballiefhebbers? of mensen die vooral binnen hun eigen kringetje interessant willen doen met een seizoenkaart bij Ajax ?
1 -3
ItsinmyDNA
Droeftoeter ga toch os wat nuttigs doen met je leven
0 -1
Pierre Heno
Ah ..ik lees een Limburgs accent. Roda? VVV? Fortuna? MVV? Volgens mij is bij jou het grote probleem dat je iedere vorm van genoom (totaal aan erfelijke eigenschappen vastgelegd in DNA) ontbeert. Helemaal niks dus eigenlijk. Een nul op weg naar nergens. Buon viaggio!
0 0
El-Dorado
idd, snap er ook niks van.

denk eerder dat dit een goedkope marketingstunt is om juist kaarten te verkopen.

actie schaars tijd = kassa
2 -1
NoPants
Er zijn volgens mij veel supporters waarvoor dat geld niet zoveel uitmaakt, en die kopen een seizoenskaart voor de wedstrijden tegen feyenoord, psv, az, utrecht, en vitesse ofzo. Dan hebben ze die plekken in ieder geval, en de rest van de wedstrijden boeit ze niet. Denk dat daar veel lege plekken vandaan komen.
2 -2
Amsteraaij
Weet iemand de tijdstippen voor de europese wedstrijden? Ik wil kaarten halen maar mn vrouw gaat bijna bevallen. Moe ff die tijden weten.
2 0
invincible
De tijden van zowel de Champions League als de Europa League zullen vanaf komend seizoen zijn:

18.55 uur of 21.00 uur.

Ik ga er van uit dat dit vanaf de voorrondes ook al het geval is.
0 -1
Bjorn
In de tweede voorronde van de CL kunnen de clubs zelf de tijden bepalen. Dit zal dus tussen 18:00 en 21:00 zijn op de dinsdag of woensdag...
0 -1
RusselWestbrook
Want je weet hoe laat je vrouw gaat bevallen?
5 -3
DavidFerr
Waarschijnlijk voor wanneer zijn kleine al geboren is.
2 -1
Amsteraaij
Inderdaad voor als de kleine er is. En heb er al 1 rondlopen. Wil een passe partout halen maar krijg t er alleen door bij mn vrouw als t na 20 uur is. Maar dat is dus nog niet duidelijk helaas. Thanks voor de antwoorden
0 -1
Afcas20
Nog niet bekend, loting is 19 juni volgens mij
0 -1
KlasseLasse
20:45 denk ik
0 -1
Bjorn
Er zijn nog enkele honderden seizoenskaarten te koop van ring 419 tot en met 422.
0 -1
Pierre Heno
Zijn de beste plaatsen om niet al te veel van het belabberde niveau te hoeven zien.
0 -1
afca95
Zo de propaganda afdeling draait op volle toeren.. geloof er geen reet van. Gewoon n bericht van je moet snel kopen anders heb je geen SC. Wekelijks heeft Ajax flinke lege plekken. Ga mij niet vertellen dat mensen een SC betalen om vervolgens op Fox de wedstrijd te volgen.
3 -8
Juichtoon
Ik heb de indruk dat veel kaarten door Amsterdamse hotels en bedrijven worden gekocht die hun gasten hiermee feteren of aanbieden. Ik zie altijd toeristen in de Arena en kwam er onlangs een tegen die zei via zijn hotel kaarten voor Ajax te hebben. Ik vermoed dat dit 70% of meer van de no shows verklaart.
Ajax zou hiernaar een gedegen onderzoek moeten doen.
4 -1
Michelinho
Het zijn ook vaak clusters die leeg zijn.
0 0
Kuningas
inderdaad hele rijen zijn altijd certificaathouders (lees bedrijven)
0 0
Jornnn
Hier was toch sprake van? Dat bij x aantal keer no-show de kaart wordt geblokkeerd?
0 0
Restored
op de F-Side ja
1 0
afca95
Dat moet wel. Een dagje Ajax.. leuk arrangement voor bij je Amsterdam trip.. maar de echte supporter zie je niet meer!
0 0
El-Dorado
echte Ajax zie je anders ook niet meer. Alleen in de jeugd nog.
0 0
stefanzob
Dat ligt dan aan die echte supporter zelf. Ik zit in ieder geval al 11 jaar op de tribune. Soms met frisse tegenzin maar vooral omdat ik voor Ajax ben.
1 -1
afca95
Voor Ajax zijn kan ook buiten het stadion. Naar het stadion ga je om je helden in het echt te zien spelen. Noem jij maar is een speler waarvoor je naar het stadion komt..
0 0
MisterAFCA
Voor allemaal misschien? Mijn club, mijn stad zoiets denk ik? En of Messi of Veltman er staat interesseert geen reet. Ik support alle jongens die erop het veld staan! Waarom? Omdat het mijn passie is!
0 0
JesperOlsen74
Teken dat het met Ajax super gaat, zowel op als naast het veld.....
2 -1
Restored
Teken dat er genoeg zakenlui zijn die die 500 euro per jaar makkelijk kunnen missen en alleen bij PSV en feyenoord op komen dagen...
0 0
zwollie
Het geld van de seizoenkaarten is binnen, dus verdere versterkingen komen er niet.
1 -3
X-RaY
Helemaal zelf verzonnen? Knap hoor!
0 0
Inhartennieren
En de topspelers die we hebben gaan langzaam allemaal weer vertrekken.
0 0
Pierre Heno
Kleredivisie 'top' spelers. Dat is toch ècht iets anders dan Europese topspelers.
0 0
Jornnn
Komen wel weer nieuwe. Overmars en vdSar moeten dit jaar kampioen worden, anders is het uit met de pret.
1 0
Pierre Heno
wordt al 4 jaar geroepen...Die gaan niet meer weg.
0 0
ajax4ever01
Ik geef ze de voorronde CL de kans liggen we er dan uit mogen Overmars en vd Sar ook direct hun koffers gaan inpakken.
0 0
Genant
Overigens zit het stadion elke week ramvol als Ajax spectaculair speelt. Toen met Bosz zag je het groeien en groeien. Frank de Boer heeft veel kapot gemaakt met zijn betonvoetbal....dus Ten Hag moet echt voor spektakel gaan. Dan komt echt wel iedereen. Als er niets valt te beleven op het veld blijft de Ajacied sneller thuis.
1 -1
Genant
Zeker op de vakken achter het doel moet je een opkomverplichting instellen. Het gaat ten koste van de sfeer als er lege plekken zijn. Daarbij zijn er hele lange wachtrijen dus dat is echt zonde.
0 -2
afca95
Welke sfeer? Je bedoeld de bioscoop ambiance.
0 -2
Mart42
Oost tribune 2e ring in de nok van de Arena zijn nog zat seizoenskaarten te koop 492 euro.....
0 0
Babayaka
Ze moeten de prijs omhoog gooien en wanneer je allewestrijden bent geweest krijg je een bepaald bedrag terug
0 -2
Restored
Denk niet dat dit veel zin heeft, de mensen die een kaart kopen en stelselmatig niet komen opdagen geven niks om geld. Gewoon de prijzen omlaag gooien in combinatie met een verplichting om x wedstrijden te komen opdagen. Door de prijzen te verlagen is het makkelijker om vervanging te zoeken voor de 'supporters' die het laten afweten.
1 0
Pierre Heno
Gewoon die 2e ring er af halen.
0 -1
afca_vak414
Oh nou dan kom je vandaag uit op 38.000, en eind juli ruim 40.000 prima aantal
0 0
10Sneijder10
Ik had nu eerlijk gezegd wel eens een statement willen zien ivm het falende beleid. Maar van 37000 zijn er sws 10000 die blind verlengen en af en toe voor de status een wedstrijdje komen kijken zodat ze weer op het werk kunnen zeggen dat ze bij Ajax zijn geweest.
0 -4
OKP-AFCA
Ik heb mijn kaart verlengd, gisteren pas overigens.

Had er een paar weken geleden totaal geen zin meer in en het kon mij allemaal gestolen worden, nu kriebelt het weer en heb ik langzaam zin in de voorbereiding, omdat ik mij niet kan voorstellen dat ik niet naar Ajax ga om ze te steunen in de JC Arena of in Europa.

Kan ik wel een statement maken door niet te verlengen maar daar heb ik alleen mijzelf mee en zou ik heel snel spijt van hebben.
7 0
Tinus
Hier echt precies hetzelfde! Totaal klaar met alle negatieve randzaken die de boventoon voeren. Maarja, een leven zonder gang naar het stadion kan ik me echt nog niet voorstellen.
4 0
strafschop
Dus jij hebt je kaart niet verlengd?
1 0
insectenverdelg
Wat je niet hebt kan je ook niet verlengen. :)
1 0
afca95
Kan mij iemand vertellen wat de aantallen zijn die worden opgekocht door bedrijven?
Als Ziggo er al een paar duizend opkoopt om ze gratis bij een abonnement te doen snap ik die aantallen wel..
1 0
strafschop
Bij Ziggo kreeg je een cashback van 222 euro als je een seizoenkaart had of nam en een bepaald pakket afsloot.
0 0
Stibba020
De helf komt toch regelmatig niet opdagen. Neem dan geen seizoenskaart denk ik dan. Paar gasten bij mij op het vak zijn vorig echt maar 7 keer geweest ofz..
3 -1
Babayaka
Ook zonde geld zeg,
0 0
3*stars*3
Weer eens goed nieuws.
0 0
UltimateKaos
Weet iemand wat de aantallen in de voorgaande jaren waren?
0 0
mvdk
Dacht meestal tussen de 40 en 42000. Vorig jaar waren ze uitverkocht. 42000 is de max.
1 0
marrene
Toch minder dan vorige jaren meen ik. Teken aan de wand.
0 0
skinny hein
is maar een tussenstand...de resterende 5000 worden lachend verkocht.
0 0
Bjorn
Vorig jaar was hoogste verkoop ooit. Logisch met de selectie die er stond, de EL finale en het veldspel.
0 -1
strafschop
Er waren dit seizoen ongeveer 5000 nieuwe seizoenkaarthouders. Desondanks waren er ook ongeveer 2000 die na de EL finale hun kaart niet hebben verlengd, wat op het niveau van de jaren daarvoor lag.
0 0
strafschop
Valt nog geen zinnig woord over te zeggen, behalve dat het aantal van afgelopen seizoen waarschijnlijk niet gehaald zal worden.
0 0
chrisjuhhh
Jij bent echt knetter stoned , of je dat nu al kan zeggen .
0 -1
afcasven1995
Komend seizoen mijn debuut als seizoenskaarthouder. Lekker om de week met een groepje de trein vanuit Zuid-Limburg.
7 0
Pierre Heno
welkom in onze zwembad sfeer.
0 -6
mvdk
Ben je er ook bij? Vind de sfeer juist steeds beter worden, alleen zorgen de zwakke prestaties de laatste tijd voor frustraties waardoor het even anders is. Tijdens de EL knalde de Arena uit elkaar, of lag je toen te slapen?
5 0
Cohiba
Valt wel tegen hoor. Ik zit al sinds de Meer op de F-side en ik merk het geforceerde gedrag van 410 vs de "oude F'side". Dit is zeker niet altijd bevorderlijk voor de sfeer.
1 0
OKP-AFCA
Die man zit thuis met de gordijnen dicht in een donker hol, zwaar depressief die Pierre, treurig.
1 0
Dennis1964
Veel plezier en je weet. FLUITEN DOE JE THUIS
3 -5
mvdk
Fluiten doe je overal. Ik ga fluitend door het leven ;-).
0 0
afcasven1995
Kramer en Guidetti spelen niet meer in de Eredivisie, dus ik hoef niet meer te fluiten.
3 0
voorkennis
Ja en vanaf de 4e thuiswedstrijd is het halve stadion weer leeg
4 -6
mvdk
Ze betalen er wel voor. Het is niet leuk maar uiteindelijk mag iedereen met zn plekkie doen wat ie wil. Helaas wel doodzonde...
1 -1
Superjood410
Hangt er gewoon vanaf hoe er gevoetbald wordt. Onder Bosz zat het stadion prima vol, omdat je wist dat je naar een leuke pot ging kijken. Ik snap heel goed dat die mensen weg blijven voor Mr Ten Hag en z’n ellende
0 -4
NoPants
Wat een bullshit. Onder bosz was het net zo leeg tot de winterstop. Daarna, toen we in europa presteerde en een beetje het gespek van de dag werden raakte het stadion vol, niet daarvoor.
1 0
Robinjo1988
Dat zijn de echte ja. Alleen komen als het goed gaat.
0 0
Stibba020
Precies!
0 0
behangdelul
Als de wegblijvers zo vrolijk zijn als dat jij bent is dat niet erg :P
3 -1
carlo30
lekker man
0 0