Ajax Vrouwen sluiten af met gelijkspel tegen PSV

JesseTH, 27-05-2018 om 16:39, 5738 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De Ajax Vrouwen, die een speelronde eerder al kampioen werden, hebben de competitie zondagmiddag afgesloten met een gelijkspel. Ajax trad aan met tien andere namen ten opzichte van de voorgaande wedstrijd en met die speelsters eindigde het in 2-2 tegen PSV.

De wedstrijd begon teleurstellend voor de ploeg van Benno Nihom, doordat er in de derde minuut al gescoord werd door de uitploeg. De Eindhovenaren schakelde om na een corner van de Amsterdammers en kwamen op voorsprong. Na ruim een kwartier spelen echter, kwam Ajax alweer op gelijke hoogte. Het was Toni Payne die haar ploeg terug in de wedstrijd bracht.

In het vervolg van de eerste helft ging het spel behoorlijk op en neer, maar kreeg Ajax wel de grootste kansen. Gescoord werd er echter niet meer en zo gingen beide ploegen naar de kleedkamer met een 1-1 tussenstand op het scorebord.

Na een klein uur spelen kwamen de Ajacieden op een voorsprong. Het was Soraya Verhoeve die een teruggelegde bal binnen wist te schuiven. Hierna was diezelfde Verhoeve nog dichtbij de 3-1, maar viel de goal aan de andere kant. Kristina Erman schoot de Eindhovenaren naast de Amsterdammers. Verder dan dat kwam het niet meer en zo eindigde de kampioen van de Eredivisie Vrouwen het seizoen met een puntendeling.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax0317
Nihom Out ;)
0 0