Overmars eerlijk: 'Ik geef niet graag interviews'

SJvanveen, 22-05-2018 om 10:58, 20642 views, Ajax.nl |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Marc Overmars heeft op Ajax.nl eerlijk toegegeven niet graag voor de camera's te verschijnen. De directeur spelersbeleid van de Amsterdamse club treedt al niet vaak op de voorgrond, en nu blijkt waarom.

'Ik geef niet graag interviews en verschijn zo min mogelijk voor de camera', laat Overmars in gesprek met Amourrichio van Axel Dongen, jeugdspeler van Ajax, weten. 'Ik ben een rustig persoon en blijf liever op de achtergrond. Als speler was dat ook zo, en liet ik bij voorkeur voetballend zien wat ik kon.' 

In het proces van een speler scouten en uiteindelijk aantrekken komt veel kijken, stelt Overmars. 'Dat is moeilijk om te zeggen', begint hij. 'Een speler moet uiteraard technisch goed zijn, het moet een harde werker zijn met lef, maar het moet ook kloppen. 'Waar dat 'm in zit, is moeilijk te definiëren. Dat voel je als je een jongen ziet spelen', citeert de clubsite de directeur, die een hele drukke zomer tegemoet gaat met waarschijnlijke in- en uitgaande transfers. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Dat heb ik eigenlijk ook wel. Als ik hier op AS verplicht een ware profielfoto moest hebben en mijn echte naam moest gebruiken dan was ik waarschijnlijk niet van de partij. Ik ben liever op anonieme wijze enorm belangrijk :)
0 0
Freddy Al
Ik vind het eerlijk dat hij toegeeft dat interviews niet zijn ding zijn , dat er dan weer mensen op reageren met termen als autist en wanbeleid slaat helemaal op niets.
0 -1
Pierre Heno
Nee maar iemand in zijn functie kan maar beter wel goed zijn woordje kunnen doen i.p.v. de luwte op te zoeken en steeds maar op je gevoel af te gaan, wat allemaal natuurlijk prima is maar dan niet in de functie welke hij nu bij Ajax moet bekleden.
1 0
blueberry
Als Peter Bos vorig seizoen in de uitwedstrijd tegen psv een paar spelers had gewisseld na de pot tegen schalke was ajax kampioen geworden. Toch wwel een mimnpuntje
2 -1
Jeugdtrainer
Nogmaals, Bosz voert gesprekken met al die jongens en ze hebben meetmateriaal op de borst en lichaam om alles in de gaten te houden. Als iets onverantwoord was dan iemand niet gespeeld.

Vergeet ook niet dat Bosz methodes gemaakt zijn voor 2 wedstrijden in de week: hij traint intensief, maar zeker niet zo lang. Detail: Klopp traint soms maar 45 minuten maar speelt wel VolGas-voetbal.

Daarnaast ben je gewoon uit bij PSV beter dan zij. Maar scoren uit een standaardsituatie kan elke ploeg overkomen. Dit seizoen deden we het vijf keer zo matig daar.
0 -1
geDaante
Of niet een druk europees programma had tot het einde, of een wat effectievere voorbereiding had gehad en een betere erfenis van de vorige trainer. Nu stonden beide speelwijzes en mentaliteit haaks op elkaar. Zo zie je maar weer het belang van een eenduidige, duidelijke clubvisie. Was De Boer eerder vervangen door een trainer die wél Cruijffiaans dacht, en Bosz zou deze opvolgen, was Bosz dik, maar dan ook dik kampioen geworden.
0 -1
Freddy Al
Denk jij, en dat is lang niet iedereen met je eens.
0 0
Minsc
Ik snap dat wel, gaan ze je vragen naar Orejuela, Johnsen, Cassierra en Kristensen. Moet je natuurlijk voorkomen.
3 0
Jeugdtrainer
Ik geloof niet zo in Plan Overmars. Ik lees hier en daar dat we er toch weer goed op staan met Magallan, Tadic, etc. Zelfs: ''dan worden we fluitend kampioen.'' Dat zegt mij dus helemaal niets, een paar 'goede' namen. Het gaat veel meer om het plan. Hoe laat je deze spelers renderen en lukt dat optimaal? Zelfs Schone kun je als CVM laten renderen, bepaalde type aanvallers als backs. Maar daar moet je offers voor brengen, tactisch goed zijn.

Maar Plan Overmars is dus eigenlijk gewoon plan Ten Hag geworden sinds Overmars hem aanstelde als coach. En ik heb geen hoge pet op van Plan Ten Hag: 3-4-2-1, lopers worden belangrijk gemaakt. Leuk dat we individueel goede spelers aan gaan trekken (wellicht), maar volgens mij had PSV ook by far niet de beste selectie. Overmars heeft de macht verlegd van het TH naar zichzelf en gaat daar een dure prijs voor betalen als Ten Hag niet slaagt. En terecht ook, de prijs voor het laten gebeuren van het falen van Plan Cruijff.
2 -2
geDaante
Precies, en zeker voor de lange termijn is dit zeer schadelijk voor Ajax, dat visieloos zal blijven, bij iedere trainer weer een andere visie.

Kansloos, Van Ajax is back naar Ajax is terug bij af.
1 -1
Duif63
Contacten met pers en publiek zijn anno 21e eeuw onderdeel van het vak. Van een professional mag je verwachten dat hij dat beheerst. Van Marc dus ook.
6 -3
BrandjeXL
Prima dat ie dat zelf aan geeft en een AD is je uithangbord naar buiten toe vind ik. Laat Overmars dus lekker in de luwte zijn werk doen. Ja hij heeft zeker fouten gemaakt maar hij was ook diegene die Bosz wilde houden en zijn zin geven.
5 -1
geDaante
Dat maakt al zijn fouten en zijn algehele presteren totaal niet goed natuurlijk.
De balans schiet veel te ver naar het negatieve.
3 -3
Freddy Al
Vind jij en dat zijn velen niet met je eens.
0 0
pimp
Uhm kopen van Milik
0 0
geDaante
Haha noem je nou één speler? Ik ken er nog wel één, Sanchez. Uitstekende aankoop. Die worden altijd wel gedaan, en ook goede. Maar daarbij teveel slechte, en een paar ronduit belachelijke, betekent dat er maar wat gedaan wordt. Dat er niet goed gekeken wordt naar de individuele kwaliteiten, en of deze passen op de betreffende positie bij Ajax.
1 -1
Lazell
Twijfel altijd bij Overmars. Aan de ene kant doet hij geweldig werk met de jeugd, koopt soms geweldige spelers (om nog even toe te voegen: Ziyech, Onana, Dolberg, Frenkie, Neres, Traore, Tagliafico), maar maakt ook soms hele rare fouten (Orejuela en Kristensen, selectie zonder backs, zonder 2e spits, etc.)
1 0
geDaante
Dat is allemaal jeugdscouting he, denk niet dat hij daar veel naar gaat kijken.

Hij haalt vooral wat zijn maat Veldmate aandraagt voor het eerste, en wat de trainer wil.
0 0
Redrum
Dat was het geval ja, maar het zou kunnen dat iemand zich verbetert/ontwikkelt toch?
0 0
geDaante
Aankopen doe je toch als directe versterking voor het eerste? Of ben je ook van de breedteaankopen? Met relatief zo weinig geld heb je niet de luxe maar een beetje te gokken en hopen dat het wat wordt met spelers, en jeugd in de weg te laten staan in Jong Ajax, waar ze eeuwig moeten wennen.

Na 5 minuten kon je al zien dat Kristensen nooit wat wordt, niet voor Ajax. Wie haalt er ook in godsnaam Siem de Jong terug, voor drie jaar(!)? Orejuela is het ook niet als back, dus twee miljoenenaankopen voor rechtsback die beiden niet voldoen, en dan wordt er maar een middenvelder vanuit de jeugd neergezet, die het blijkbaar veel beter kan.

Wat een beleid joh.
0 0
Freddy Al
De realiteit is dat er bij iedere club aankopen worden gedaan die mislukken, dat is nooit op te hangen aan beleid maar aan de onzekerheid die dat proces met zich meedraagt.
Er bestaat geen gouden handleiding voor het aankopen van spelers.
Daarbij belicht jij altijd en alleen de negatieve kanten van de zaak dat is verre van realistisch en doet denken aan het voeren van een wraakzuchtige vete ,die nergens op gebaseerd is.
0 0
chrisjuhhh
En wie maakt nu niet fouten wie ?
2 -4
geDaante
Overmars maakt er teveel. Veel teveel.

Er moet ook het maximale uit Ajax gehaald worden, met deze leiding zal dat nooit het geval zijn. Fouten prima, maar ze komen gewoon zwaar tekort en snappen het niet.
4 -4
Freddy Al
Waar komen ze zwaar tekort en wat snappen ze niet, als dat het eeuwig durende riedeltje is wat jij hier afsteekt dan ben ik bijna blij dat ze het niet snappen.
0 0
CruyffFootball
De grootste gluiperd geweest binnen Ajax N.V de laatste jaren.
Heeft stilletjes alle macht naar zich toe getrokken.
De grote alleenheerser op technisch vlak.
En intussen maar blijven dwepen met de naam plan Cruijff als het hem uitkomt.
Maargoed, marcie heeft wel eens een leuke speler aangetrokken en dan is het Ajax publiek al snel tevreden over het handelen van deze clown.
Ondertussen heeft hij jarenlang maar wat lopen aanrotzooien.
Van stiekem smsen met Frank over aankopen naar het aantrekken van Bosz, om vervolgens een trainer binnen te halen die ongeveer haaks staat op Bosz.
Hij doet maar wat.
Geen visie, geen kunde, geen beleid.
Ohnee Marc werd tegengewerkt door de rvc was het verhaal, haha.
9 -22
chrisjuhhh
Jij lult ook maar wat in de ruimte zeg pfoe en dat voor de likes hahahaha
2 -1
geDaante
Niks tegen in te brengen dus, gezien je nietszeggende comment, hij heeft gewoon gelijk. Zijn veelal gewoon feiten die hij opsomt.
2 -3
Freddy Al
Jij weet het verschil kennelijk nog steeds niet tussen feiten en aannames en meninkjes gezien je nietszeggende comment.
0 0
MisterAFCA
Het is alleen jammer dat Heinrichs in zijn stuk buiten schot blijft. Dat is namelijk de grootste rat bij Ajax. Hij is tevens de reden dat Ajax nog steeds op die klote beurs zit. Zonder beurs geen bestuursraad, zonder bestuursraad geen Heinrichs. Overmars heeft grove fouten gemaakt qua aankopen en met Bosz. Echter is de grootste hufter die Heinrichs. Daar moeten wij supporters eens wat aan gaan doen en dan heb ik het niet over geweld. Heinrichs is een soort schimmel, zonder de juiste en langdurige behandeling kom je er nooit vanaf.... Zijn tentakels raken steeds verder verstrikt in de club en er is nu Cruijff er niet meer is, niemand die hem tegenhoud. Laten wij dat dan eens op ons nemen!!!!!
0 0
Superjan
Als Ajax van de beurs afgaat verandert dat niets aan het bestaan van een bestuursraad en een raad van commissarissen.

De bestuursraad is het bestuur van de Vereniging Ajax. Die is grootaandeelhouder (73%) van de NV Ajax. Als Ajax van de beurs afgaat en een BV wordt, blijft de Vereniging Ajax nog steeds de grootaandeelhouder. Dat verandert er dus niets aan dat je overgeleverd bent aan de kliek van Henrichs.

Ajax kan trouwens ook nooit af van een Raad van Commissarissen. Door de grootte van het bedrijf (meer dan 16 miljoen geplaatst kapitaal en reserves en meer dan 100 werknemers) is een raad van commissarissen verplicht. Maakt niet uit of je op de beurs zit of niet.

Het enige wat je opschiet met van de beurs afgaan is dat je tientallen miljoenen kwijt bent om de uitgegeven aandelen terug te kopen. Dat is alles.
1 0
CruyffFootball
Je hebt zeker gelijk over Henrichs.
Maar hij is van de Vereniging.
Ik had het nu meer over de NV.
0 0
DarkChild
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident"

(als verklaring voor je minnetjes.)

Overigens is dit van Schopenhauer, waar Marc zich liever laat influisteren door Van der Vaart.
1 -1
Redrum
Dat kan ook slaan op de stelling dat Overmars goed werk levert. Sowieso valt het op dat hier op AS de meningen altijd lijnrecht tegenover elkaar staan.
0 0
geDaante
Dat lijkt inderaad gaande ;), dat is een goede observatie geweest van die Schopenhauer.
0 0
Bjorn
Bij de omschrijvingen die je geeft komt bij mij de naam Henrichs naar boven. Gluiperd, stilletjes alle macht naar zich toegetrokken, alleenheerser....
2 0
Redrum
Haha ja ik dacht toch ook dat Henrichs de valse gluiperd was, niet Overmars.
0 0
Rentokill
Je kijkt teveel Netflix.
2 -1
CruyffFootball
Nee hoor, op Netflix is nooit een docu over Ajax uitgezonden.
Wel over Juventus trouwens.
0 0
Pauw
“Dat voel je als je een speler ziet spelen”

Precies waar t fout gaat. De technisch directeur moet als decision maker een zeer duidelijk beeld hebben van de weg naar succes en daarvoor argumenten aan kunnen dragen. Zonder een duidelijke filosofie krijg je een onsamenhangende spelersselectie; de ene keer waait Overmars met de Boer mee en het volgende moment met Bosz.

Ajax doet maar wat. Het is dat ze veel geld kunnen uitgeven aan kwalitatief sterke spelers, maar het succes bij Ajax is in te sterke mate afhankelijk van toeval.

Met Wim Jonk / Jongkind had ik de indruk dat er ondubbelzinnige voetbalvisie werd geimplementeerd en gehandhaafd. Helaas reikte deze destijds nooit tot aan de ArenA. Daar waar het geld verdiend wordt gelden er opportunistischer wetten. De personen die daar aan de knoppen draaien zijn hét knelpunt voor een structureel succesvol Ajax.
2 -8
chrisjuhhh
Zozo dus jij weet en kan het beter ?
Ik zou zeggen ga solliciteren bij Ajax en laat ons het weten en ja dat mag via AS wet zeker dat je van hun een podium krijg .
0 -1
geDaante
Wat zit je nou flauwe, ontwijkende reacties te geven? Is Overmars een maatje van je? Waarom duld je geen kritiek op zijn persoon?

-Heeft totaal maling gehad aan visie en Plan Cruijff, gaf De Boer zijn aankopen, dulde de verschrikkelijke speelwijze, liet Jonk ontslaan, met ook het vertrek van Cruijff als gevolg. Ook daar niks tegen gedaan. Mede schuldig dus aan falen Plan Cruijff. Hele smerige zaak, dat wordt nogal onderbelicht.
-Stelt na Bosz een heel andere trainer aan, met een andere visie, dus visie maakt voor hem niet uit, als de trainer maar 'goed' is. Ontslaat Keizer onterecht en op een heel slecht moment. Bergkamp meteen ook. Organisatiestructuur wordt aangepast, waarbij het TH nu officieel geen zeggenschap heeft, en wordt een sterke TD, die het volledige technische beleid in handen heeft. Stelt een vriendje aan, en geeft hem alle ruimte zijn eigen visie neer te zetten.

Dus een passant bepaalt de visie, geen lange termijn visie vanuit Ajax, en ook aankopen worden de trainer 'gegund', net als toentertijd met De Boer. Andere aankopen zijn veel te vaak miskopen gebleken (Cassierra, Orejuela, Kristensen, Siem de Jong, Bandé belooft ook nog niet veel goeds, etc.). Al die vele miljoenen had je heel wat beter kunnen investeren.

Het is gewoon puur wanbeleid wat er gevoerd wordt, maar velen willen er maar niet aan. Wat ik ook wel begrijp, want het is makkelijker alles te accepteren, weg te wuiven en te doen alsof het allemaal oké is, dan het maximale eisen, en inzien dat er aangekloot wordt, wat niet leuk is om in te zien, en wat frustreert.

Toch blijf ik het maximale eisen. Dat wordt weleens gezien als eeuwig zeiken, maar dat interesseert me niks.
0 0
Freddy Al
Of het eeuwig zeiken is weet ik niet maar dat je altijd negatief bent over bepaalde mensen en altijd bijna euforisch over anderen zegt mij veel over jouw relativeringsvermogen.
Het interview wat hierboven staat geeft alleen maar aan dat hij niet graag interviews geeft en probeert hij op een eenvoudige manier aan te geven hoe hij naar spelers kijkt.
Jij gaat dan meteen beginnen met kreten als wanbeleid en het plan Cruijff ,dat heeft meer weg van een persoonlijke frustratie, dat plan is mislukt; get over it.
0 0
MisterAFCA
Mooi gesproken Gedaante! Ik ben het helemaal met jou eens. Toch wil ik Overmars (ook omdat het een echte clubheld voor mij was vroeger) nog een kans geven.
0 0
Rentokill
En wie heeft Jonk, Jonkind en Bosz weggepest door o.a. ze over en weer in de pers te bekritiseren? Wie begon er vervolgens aan de stoelpoten van Overmars?

Verder vind ik dat je gelijk hebt dat die 1e 2 namen goed werk leverden bij de Toekomst.
0 0
geDaante
Dat hij Bergkamp even buiten beschouwing laat, doet niets af aan wat hij zegt natuurlijk. Het gaat vooral om nu, en Overmars heeft de macht naar zich toegetrokken, met als gevolg meer druk op hem, en daarmee paniekvoetbal, om ten eerste de fans te pleasen, en zet geen lange termijnvisie neer, maar laat de trainer (passant) de visie bepalen. Dat is uitermate kansloos. Ajax is terug ja, terug bij af.
0 0
Ozymandias
Vd Sar en Overmars moeten oppassen dat ze niet doorslaan in hun kooplust. Als het klopt dat Magallán en Benedetti naar Ajax komen en Ajax naast Ziyech, Kluivert en (hopelijk ook) Siem niemand kwijt raakt hoop ik dat ze verder geen spelers kopen.

GK: Van Leer, Onana en Kotarski
RWB: Kristensen en Mazraoui
RCD: Magallán en Schuurs
LCD: Wöber en De Ligt
LWB: Tagliafico en Bakker
RCM: Vd Beek en Pasquali
CDM: Schöne, Sinkgraven en Matusiwa (Eiting verhuren)
LCM: Benedetti en De Jong
RAM: Neres en Nunnely/Kühn
ST: Huntelaar, Dolberg en Bandé (Cassierra verhuren)
LAM: Labyad en Johnsen/Lang

Met Onana; Mazraoui, Magallán, De Ligt, Tagliafico; Vd Beek, Sinkgraven, De Jong; Neres, Dolberg en Labyad als basiselftal en Van Leer, Schuurs, Wöber, Schöne, Benedetti, Bandé en Huntelaar op de bank heeft Ajax een wedstrijdselectie waar ze de Eredivisie mee kunnen domineren en Europees mee kunnen overwinteren. In tegenstelling tot het gros hier op AzijnShowtime ben ik eigenlijk behoorlijk positief over het komende seizoen. Ik blijf erbij dat Ten Hag en Schreuder goede trainers zijn met een visie om Ajax aan het moderne voetbal aan te passen zonder de basisprincipes van de Ajax School lost te laten. Als ze deze zomer verder kunnen bouwen op het fundament wat ze het afgelopen seizoenshelft hebben gelegd (waarin er steeds meer variatie in het spel van Ajax kwam maar waaraan de spelers duidelijk nog moesten wennen) en spelers als Onana en De Ligt niet kwijtraken denk ik dat Ajax steeds leuker zal gaan voetballen.
9 -6
chrisjuhhh
Ze anticiperen vroeg nu op wat misschien gaat komen en omdat Ajax CL wil behalen en in ieder geval Kampioen en EL poules willen halen dus helemaal niet zo slecht .

Op het midden veld mag er gerust 1 bij en dat kan Jenssen zijn of iemand van een ander kaliber .

Je bent Ziyech en Kluivert kwijt zo wie zo of je kiest voor Eiting , maar je moet niet jonge spelers nu al op de bank zetten ten koste van hun wedstrijden ( Schuurs )
0 0
Ozymandias
Als naast Benedetti ook Jensen wordt gekocht wordt de deur naar de basis zo goed als gesloten voor Eiting. Persoonlijk vind ik Eiting een groter talent dan Jensen en dat zou ik dus zonde vinden. Met Schöne en Sinkgraven heeft Ajax twee prima opties voor op '6' en in geval van nood kan Frenkie (of Matusiwa) daar spelen.

Schuurs kan je makkelijk als vierde keuze (achter De Ligt, Magallán en Wöber) op de bank bij het eerste zetten en daarna (60 minuten van) wedstrijden bij Jong Ajax laten spelen. Eiting heeft daarintegen speeltijd nodig op Eredivisie niveau om zich verder te kunnen ontwikkelen. Die zou ik dan ook een seizoen verhuren.
0 -2
Bjorn
De kooplust ontstaat na de prijzendroogte. Heb er een beetje hetzelfde gevoel bij als in 2008/2009. Ook toen al 4 seizoenen geen titel en kwam er elftal aan gekochte spelers binnen.

Ik zie Sinkgraven overigens als linksback. Op een overvol middenveld (tegenstander plooit altijd terug), zie ik hem het verschil niet maken. Te weinig ruimte, wat hij bij Heerenveen wel had.

Eiting vind ik eigenlijk te goed om te verhuren. Zeer sterk aan de bal. Aan de andere kant heeft hij wel zijn minuten nodig. Lastig.
0 0
geDaante
Ajax was gewoon kampioen geworden onder Bosz zonder de EL campagne, of wel met EL campagne, maar een betere erfenis van de vorige trainer bij aanvang competitie. Bosz moest de hele speelwijze en mentaliteit en ook selectie aanpassen in korte tijd. Daarom is een lange termijnvisie ook zo belangrijk, dan sluit het allemaal beter op elkaar aan, en heb je minder aanpassingstijd nodig.

Bij aanblijven Bosz, was je ook dit seizoen weer kampioen geworden, en ook met Keizer maar zonder drama Nouri, waarschijnlijk ook. Dus het zegt niet zoveel over de selectie.
0 0
Ozymandias
Inderdaad, de selectie heeft meer dan genoeg kwaliteit om kampioen te worden. Zodra het drama met Nouri gebeurde was het duidelijk dat het een verloren seizoen zou worden. Zeker aangezien er van trainer was gewisseld en de flow van het seizoen daarvoor was verbroken. Keizer had de tijd moeten krijgen en hetzelfde geld nu voor Ten Hag.
0 0
gi0vanni
Je zou dus met kans op blessures en schorsingen dus met Kristensen, Bakker, Pasquali, Nunnely/Kühn en Johnsen/Lang in de basis willen spelen? En dan verwachten een kans te hebben op het kampioenschap? Of goed te presteren in de CL/EL?

Is waarom wil je niet met vleugels spelen? Als je bijna iedereen in het midden zet dan komt er bijna geen gevaar meer van de buitenkanten. Of verwacht je dat de backs even een voorzet geven en dan gelijk weer terug staan. Dan hebben ze 3 longen extra nodig een speed boost.
2 -2
Ozymandias
Ik vind Kristensen en Bakker goed genoeg om als tweede keuze te fungeren. Als Vd Beek geblesseerd zou raken zou ik Benedetti laten invallen en ik geval van nood kan Sinkgraven als half spelen. Als Labyad of Neres niet kan spelen zou Bandé mijn eerste keuze als vervanger zijn (daarom zou ik hem ook op de bank zetten samen met Huntelaar).

Als Ajax nog meer spelers gaat kopen zullen ze weer op het punt komen waarop jeugdspelers niet het gevoel hebben dat ze een kans maken om het eerste te halen. Dat was zo in de periode voordat De Boer hoofdtrainer werd en het zou rampzalig zijn als Ajax daarnaar terug gaat. In mijn selectie van het eerste zitten dan ook maar 7 spelers (van de 27) die voor hun 16de verjaardag al bij Ajax speelden.

Dat ik geen vaste vleugelspelers zou aanwijzen betekent niet dat ik niet vind dat de flanken altijd bezet moeten zijn. Ik zou alleen de backs, halven en aanvallende middenvelders de flanken afwisselend de flanken laten bezetten. Dat vergt een goede wisselwerking tussen die spelers maar het maakt het spel dynamischer met meer variatie.
0 0
chrisjuhhh
Dat waar Bosz toen geen gebruik van maakte om zijn wat betere spelers tegen een bv Excelsior of de Graafschap zijn reserves aan te spreken , want die zijn ook zeer gemotiveerd , maar oke dat is de trainer .
0 -1
Genant
Ik denk dat ze er van uitgaan dat De Ligt, Kluivert en Ziyech weggaan. Dan moet je toch wat doen. Daarnaast hoor ik dat slechts 60% van de seizoenkaarthouders toe nu toe pas verlengd hebben.....ze moeten dus echt wat doen.
0 0
Bocarra
Hoop doet leven. Azijnzeiken niet. Daar wordt je niet gelukkig van.
7 0
geDaante
En daar heb je die eeuwige dooddoener 'azijnzeiken' weer, en die valt ook steeds sneller. Kritiek is geen azijnzeiken. Alleen voor mensen die per se hun oogkleppen op willen houden en doen alsof het goed gaat, of mensen die geen kritiek dulden.
0 -1
Freddy Al
Kritiek is gericht op inhoud en feiten ,opbouwende kritiek voorziet in voorstellen die kunnen leiden tot oplossingen voor problemen.
Azijnzeiken is een vruchtenloos opdreunen van negativiteiten en daar in bljven hangen
0 0
behangdelul
Amen!
2 -1
Stone020island
Je zegt azijnshowtime maar ik kan geen één reden vinden om positief over deze trainer te zijn. Daarnaast wil ik nog even kwijt dat ik ( en ik denk vele anderen) het zouden waarderen als je niet altijd reageert alsof je alle wijsheid in pacht hebt. Aandacht te kort van je vrouw/vriendin?
2 -8
Ozymandias
Wat een kinderachtige opmerkingen. Ik reageer niet alsof ik de wijsheid in pacht heb. Ik geef mijn mening en ga inhoudelijk op mensen in. In plaats van met domme opmerkingen te komen die inhoudelijks niets toevoegen, zoals jij nu net deed. Ga gewoon inhoudelijk op me in man. Dat zou ik waarderen (en ik denk vele anderen die het zat zijn dat bepaalde mensen hier op AS alleen maar op de man spelen en inhoudelijks bijna nooit iets toevoegen).
8 -1
geDaante
Voortaan maar gewoon negeren, dat ga ik ook proberen. Ik weet dat het uiterst irritant is, maar toch laten gaan.
1 -1
chrisjuhhh
eens
2 -1
makaveli
man wat een gezeur altijd.. ze moeten juist weinig interviews geven.. al dat gelul bij ajax altijd om het voetbal heen. overmars moet spelers halen en shirtjes uitdelen bij de presentatie. in mijn ogen hebben we een gezonde club en een goede selectie. dat het er niet uit komt dot seizoen is niet anders volgend jaar beter. bij elke club gaatver genoeg mis en denk dat wij ten opzichte van andere clubs weinig klagen hebben.
9 -1
Lazell
Snap het wel. De media is alleen maar uit op één sensationele quote, in plaats van een goed stuk te schrijven met nuances. Die verdraaien goedbedoelde uitspraken in wat slechts. Wat mij betreft treedt Ajax vaak genoeg naar buiten met betrekking tot transfer. Hij kan toch niet zeggen met welke speler ze bezig zijn, want dat is slecht voor je onderhandelingspositie.

Maar dat we een krachtige en charismatische leider in de directie missen is wel duidelijk. Die zet ik dan liever op een plek neer die invloed heeft op de gehele organisatie. Zoals vd Sar. En toch is een persoon als Edje enorm handig als hij teams als Ajax moet vertegenwoordigen bij de UEFA. Zijn naam alleen al opent meer deuren dan een ander ooit zal doen. De Kinsbergen/vd Sar combinatie was perfect geweest.
4 -1
Ozymandias
Ik denk dat het voor Overmars beter was geweest als Ajax een charismatische algemeen directeur met een vlotte babbel had. Dan had Overmars in diens schaduw kunnen werken en had niemand gezeurd over zijn optredens in de media. Momenteel ben ik alleen bang dat als Vd Sar vertrekt Henrichs zijn opvolger aanstelt en dat Overmars dan ook binnen no-time is vervangen met iemand uit de Henrichs-kliek. Vd Sar en Overmars zijn de laatste mensen die tussen Henrichs en de macht over de directie instaan.
3 0
Redrum
Ja iedereen lult hier altijd maar over 'Flappie' en 'Netto' maar het ware probleem heet Henrichs. Dat is de man die dringend afgezet moet worden.
6 0
Ozymandias
Dat kan je jammer genoeg wel vergeten aangezien Henrichs veel mensen hun lidmaatschap van Ajax heeft gegeven en daardoor zijn positie als voorzitter van de bestuursraad veilig heeft gesteld.
1 0
DavidFerr
Leuk interview
8 0
Vreker
Overmars heeft een algemeen directeur met uitstraling voor de camera nodig. Wat dat betreft is overmars en van de sar een verschrikkelijke combinatie.
5 -2
Labrador
Danny Blind
1 -2
gi0vanni
Als je zegt dat je Ziyech niet nodig hebt en niet gaat halen om dat dan een week later wel te doen. :d
1 -3
chrisjuhhh
Je kan ook gewoon eens leren van het spelletje koop en verkoop , dat scheelt weer een hoop commentaar
3 0