Ajax Vrouwen kunnen na zege titel al ruiken

BVeenstra, 19-05-2018 om 08:35, 5649 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De Ajax Vrouwen kunnen het kampioenschap na de 3-0 zege op SC Heerenveen al ruiken. Op Sportpark De Toekomst kwamen de vrouwen van Ajax opnieuw pas in de tweede helft echt op gang.

Voor rust creëerde het vrouwenelftal van Ajax niet veel kansen en de 0-0 stand bij rust was dan ook logisch. Dat de ploeg van trainer Benno Nihom over een lange adem beschikt, bewees het in de tweede helft eens te meer. Na ruim een uur spelen zorgde Kelly Zeeman voor de openingstreffer.

Daarna leken de Ajax Vrouwen bevrijd en toen Desiree van Lunteren voor de 2-0 kon zorgen was de wedstrijd beslist. Marjolijn van den Bighelaar maakte vervolgens het feestje compleet door ook nog de 3-0 op het scorebord te zetten. Met nog twee duels te gaan heeft Ajax een voorsprong van twee punten op concurrent FC Twente. Juist de Tukkers zijn aankomende maandagavond de tegenstander van de Ajax Vrouwen. Wanneer Ajax in Enschede wint, is het voor de tweede keer op rij kampioen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nouwske
Jullie zijn geen Ajacieden, ik heb alleen al enorm veel sympathie voor de trainer.. En welke man ziet nou niet graag een hoop mooie meiden bij elkaar, in ons prachtige shirt!?. Volg Inside Ajax e.d. Dan denk je er waarschijnlijk anders over
1 0
Marcw1972
De vrouwen kwamen opnieuw pas in de 2e helft op gang. Goh, het lijken de mannen wel. Krijgen ze allemaal ingeramd dat ze vooral rustig moeten beginnen?
1 -1
jaribombari
2 punten voor met nog 2 duels te gaan en nog uit tegen de nummer 2. En dan de titel "ze kunnen het kampioenschap al ruiken". Lekker voorbarig. Toen ik de titel las dacht ik dat ze 6 punten los stonden met nog 3 duels te gaan ofzo.

Naja, lekker boeiend. Niemand kijkt naar damesvoetbal.
1 -5
JordyAjacied
Inderdaad haha, tegen Twente is gewoon de kampioenswedstrijd waarschijnlijk en zij hebben het thuis voordeel.
0 0
chrisjuhhh
Dat zal je nog tegen vallen .
En dan nog commentaar hebben op de Ajax vrouwen en getuige je reactie zie ik dat jij nooit op de toekomst komt , want dan weet je dat er best veel supporters op de tribune zitten .
3 0
jaribombari
Like duh dat ik nooit naar Ajax vrouwen kijk. Niveau is bedroevend.
0 -2
chrisjuhhh
Het gaat niet om het niveau en ik denk trouwens dat ze beter zijn dan jij en nee niet je Avatar .
0 0