'Daar heb ik best veel moeite mee gehad'

BVeenstra, 16-05-2018 om 07:45, 6101 views, De Telegraaf, FOX Sports, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Kersverse aanwinst Zakaria Labyad moest lange tijd zijn mond houden over zijn transfer naar Ajax. Al langer zat de overgang eraan te komen, maar de aanvallende middenvelder moest wekenlang voor de camera's ontkennen dat er al een akkoord was. En daar had hij moeite mee, zo vertelde hij dinsdagavond na afloop van het play-off duel tussen Vitesse en FC Utrecht (3-2).

'Ik heb daar best veel moeite mee gehad', geeft hij aan bij FOX Sports. 'Ik had het liever eerder naar buiten willen brengen, maar ik had nog niet getekend. Ik tekende op de dag dat het naar buiten kwam. Dinsdagochtend had ik om 07.00 uur een keuring. Daarna moest ik trainen. Ik gaf bij het elftal (van FC Utrecht, red.) aan dat ik zou tekenen. Ik heb de transfer af kunnen sluiten en focus me nu op de play-offs.'

Labyad had ook contact met PSV, maar voor hem was het vanaf het begin al duidelijk: hij wilde per se naar Ajax. De Telegraaf gaf vorige week al aan dat Labyad een keuring in Amsterdam had gehad, waarna hij voor de camera met een knipoog stelde dat dat een dubbelganger geweest moest zijn. 'Dat waren geen smoesjes. Ik lachte daarna, dus degene die mij interviewde had wel kunnen zien dat het een grapje was', zegt hij bij Voetbal International.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ThijsHannewijk
Dat wordt genieten zeg volgend jaar. Ik hoop op een middenveld met Frenkie-Donny-Labyad. Dan heb je een middenveld met creativiteit en scorend vermogen.
4 -2
mark4652
Dit seizoen had je ook een middenveld dat meer dan 30 goals heeft gescoord, en ik heb in ieder geval niet genoten dit seizoen
3 -2
Bocarra
Tagliafico, Labyad en Magallan zijn 24 jaar en dus in de kracht van hun voetballeven. Trend is nu duidelijk zichtbaar... Nog 2 spelers in deze leeftijdscategorie zou mooi zijn.
1 -2
FlyingDutchMan
Als je dat combineert met de eigen jeugd, krijg je wel een mooie balans met enerzijds ervaring en aan de andere kant een optie om ze nog met winst door te verkopen
0 0
Jeugdtrainer
Wat jammer, Telegraaf zat er weer naast. Probeer het gewoon nog een keer.
0 0
Mart42
Telegraaf is door en door verrot.
0 0
Lazell
Ik vind het zo'n vuile leijers he. Vooral die Valentijn met zijn zure kop. Weet alles precies te vertellen binnen Ajax zonder ooit een bron te gebruiken. Krijgt geen inside info meer sinds de revolutie en gaat dus maar liggen stoken en sensatie maken. Bosz continu voor slechte coach uitmaken en de seconde dat ie weg is Ajax beshuldigen van dat ze hem hebben laten gaan.

Sorry, het zit diep bij zo'n stink krant die de supporters tegen het bestuur en de trainers op proberen te zetten.
0 0