Nunnely: 'Probeer elke week belangrijk te zijn'

ArthurV, 15-05-2018 om 22:00, 3634 views, Ajax | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Aankomende vrijdag zal er een documentaire worden uitgezonden waarbij de beloften van Ajax gevolgd werden bij hun weg naar het kampioenschap. Gedurende de uitzending zal ook Ché Nunnely aan het woord komen. Middels de officiële kanalen publiceerde de Amsterdamse club een klein gedeelte van de aankomende film.

'Ik had vorig jaar al met de jongens samengespeeld, dus het was eigenlijk de vraag van wanneer zou ik bij Jong Ajax komen', vertelt Nunnely. 'Ik had het goed gedaan in de A-jeugd, dus daarom mocht ik door. Ik ben blij dat ik mijn stukje heb kunnen meebrengen in het team.' Gedurende het seizoen was Nunnely belangrijk met een aantal doelpunten en assists. 'Ik denk dat ik van daaruit mijn vertrouwen heb gehaald en die lijn vervolgens heb doorgetrokken. Ik probeer nu elke week weer belangrijk te zijn en ik denk dat ik dat ook wel ben.'

Reiziger laat weten uitermate tevreden te zijn over zijn pupil. 'Ook hij heeft de laatste paar maanden, ik denk vanaf februari, een aantal hele goede wedstrijden gespeeld. Hij is heel belangrijk geweest met zijn assists en doelpunten. Dan praat je niet bij een treffer of assist bij een stand van 4-0, maar bij 1-0. Hij heeft het dus fantastisch gedaan.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sjaakahz94
Jammer, deze jongen was echt fantastisch goed toen hij net over kwam van utrecht. Dribbelen, passeren en boem. Naast zijn snelheid was hij ook gewoon een buitenspeler die zijn mannetje kon passeren met verschillende bewegingen, dus geen one trick pony, wat hij nu helaas wel is. Hopelijk kan hij zich nog goed doorontwikkelen dan heb je een ouderwetse rechtsbuiten met actie en snelheid. Is nog heel jong, heeft het als 2e jaars A junior niet verkeerd gedaan maar is geen toptalent of groot talent lijkt het nu.
0 0
FlyingDutchMan
Niet mee eens dat hij een one truck pony is, die fase heeft hij wel gehad toen hij uit vorm was. Afgelopen maanden heeft hij zelfs in de Jupiler bewezen dat hij overeind kan blijven tegen één of zelfs twee man, er zelfs langskomt omdat hij niet te houden is. Of dit genoeg is voor het eerste betwijfel ik ook, maar hij is nog jong en kan alleen maar completer worden. .
0 0