Guardian: 'Mourinho richt zich op Kluivert'

ArthurV, 11-05-2018 om 10:45, 12414 views, The Guardian |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Het blijft maar gonzen van de geruchten rond Justin Kluivert. Vrijdag laat het Britse The Guardian weten dat de trainer van Manchester United, José Mourinho, zijn pijlen gericht heeft op de linksbuiten van Ajax.

De interesse van The Mancunians roept ook veel vraagtekens op omtrent de toekomst van Anthony Martial. De Fransman werd onder het bewind van Louis van Gaal nog met torenhoge verwachtingen weggehaald bij AS Monaco, maar lijkt vooralsnog niet in de plannen voor te komen van de oefenmeester.

Het is zeker niet de eerste keer dat Kluivert in verband wordt gebracht met een buitenlandse (top)club. Sinds bekend is dat het talent voorlopig niet van plan is om bij te tekenen bij de Amsterdamse club, zou er vanuit met name Engeland en Italië veel interesse zijn. Dinsdag bracht Voetbal International nog het bericht naar buiten dat de jongeling naar AS Roma lijkt te gaan verkassen.

Heb je al een kado voor Moederdag? Koop een Ajax-kookboek voor je ma.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jariiii
Nou, daaaaag.
0 0
chrisjuhhh
Kluivert kan beter vertrekken, zal nooit meer dat aanzien krijgen wat hij eerst kon krijgen .
Met dank aan Raiola en zijn moeder !
0 0
PetrosQ
Uiteindelijk maakt hij zelf de keuze. Hij wil op zijn 19de graag een paar miljoen meer verdienen. Zo gaat dat tegenwoordig. Je hebt jongens die voetballen voor het voetbal en de prestaties (de Jong, vd Beek, de Ligt, etc.) en jongens die voetballen voor de poen (Kluivert, Bouy, Redan, Fosu-Mensah, Castillo, Peeters, etc.).

Voor sommige jongens valt er nog wat van te zeggen. Die komen van een achtergrond met armoede. Vervolgens gaan ze in een keer zoveel verdienen dat de hele familie niet meer hoeft te werken. Voor Kluivert lijkt mij dat met zo’n vader wel anders.

Ik denk overigens dat het nu wel beter is dat Kluivert vertrekt. Hij gaat niet meer vrolijk onthaald worden in de Arena. Men houdt niet zo van die verwende snotjochies.
0 0
Kibbahimovic
Iedereen voetbalt voor de poen, het ligt hem hier meer in zelfoverschatting, status, geduld en de thuissituatie van de spelers
0 0
kaashaas
Nobody cares... Kanye west krijgt ook weer een baby
0 0
Redrum
Zucht.. Dat die mongool zich voortplant is misschien nog wel erger dan het feit dat de hele voetbalwereld naar de klote is
2 0
kaashaas
Whaaa
0 0
Jan Doedel
Grappig hij denkt dat ie de nieuwe Patrick Kluivert gaat worden maar wordt waarschijnlijk de volgende Ouasim Bouy.......
1 0
Jan Doedel
Thee in de rust serveren bij Man United............leuk hoor maar dat hoeft toch geen miljoenen te kosten?
0 0
Joseph
Alleen meewerken als Blind deze kant op komt. Plus een hele hoge transfersom, Raiola moet bloeden voor deze opstelling richting Ajax.
1 0
Redrum
Als de grote Mourinho je wil hebben dan kan je geen nee zeggen. Counteren to the max!
0 0
korem
martial of kluivert hmm moeilijke keuze hahaha en rashford zit zelfs vaak op de bank. Ik zou er zeker heen gaan kluivert !
2 0
amthree
Ik dacht dat united was afgehaakt voor kluivertje?
2 0
masterrr
United, laat me niet lachen
Als Martial en Depay daar als fysiek sterke spelers het al niet redden, dan wordt Kluivert echt omver geblazen
4 0
ItsinmyDNA
Ik wil hem best ruilen voor martial.
Breng ik kluivertje hoogst persoonlijk zelf
2 0
WIJSNEUS14
Zie ik op zich wel zitten. Als Kluivert dan toch zo graag vertrekt dan maar naar United. Die kunnen een flinke transfersom betalen en Kluivert kan daar zijn oh zo belangrijke salaris verveelvoudigen. Wat hij daar ook kan, is zitvlees kweken. Want die jongen gaat alles vanaf de tribune bekijken. Want als Martial en Rashford al niet spelen dan weet je zeker dat je als wisselvallig broekie al helemaal nooit aan de bak gaat komen. Die wordt omvergeblazen op trainingen, gaat er niet aan te pas komen.

Hoop dat hij keihard met zijn neus op de feiten wordt gedrukt en dat hij finaal flopt. Lekker drie jaar op de tribune zitten omdat het salaris zo belangrijk is en hij niet verkocht wil worden en vervolgens anoniem voor Groningen of PEC gaan spelen. Des te harder zijn carrière flopt, des te beter dat is voor Ajax. Hebben we weer een gevallen toptalent waar we naar kunnen refereren richting onze eigen talenten die denken dat geld belangrijk is of vergeten wat ze bij Ajax hebben.

Echt een ondankbare hond die Kluivert, per nieuwsbericht ben ik die snotneus meer beu. Wanneer er geen flinke transfersom op tafel komt dan een heel jaar om zeven uur op de toekomst melden en rondjes lopen. Werken voor je geld, eigenwijze snotaap.
1 0
Erik1966
Ik lees nu wel steeds vaker dat die Mino Rioola steeds vaker persona non grata bij de grote clubs is geworden. Dat zou toch ook bij de spelers een wake up call moeten zijn. Je wil toch niet vertegenwoordigd worden door iemand die bij Milan, Barça, Manunited en Ajax uitgekots wordt!
0 0
Pieter433
Dit had ik gemist (dec-17, bron nos.nl), mss. anderen ook, het kwam mij heel bekend voor:

"Donnarumma is een van de grootste keeperstalenten van de wereld en is afkomstig uit de jeugd van Milan. Hij liet weten zijn in 2018 aflopende contract niet te willen verlengen, maar kwam daar later op terug en tekende bij tot 2021. Onlangs ging opnieuw het gerucht dat zaakwaarnemer Mino Raiola, een transferverzoek voor de keeper zou hebben ingediend. Tot woede van de fans, die hem omdoopten tot "Dollarumma". De tekst op een spandoek greep Donnarumma aan. Hij barstte in tranen uit en moest getroost worden door zijn teamgenoten. De tranen van Donnarumma deden ook pijn bij de leiding van AC Milan. Directeur Massimiliano Mirabelli haalde hard uit naar Mino Raiola: "Er is iemand bezig om de club en een van onze belangrijkste spelers schade toe te brengen. Gianluigi heeft nooit gezegd dat hij ons wil verlaten. We weten waar het kwaad vandaan komt."
3 0
WIJSNEUS14
Ondertussen wordt die jongen uitgekotst door zijn eigen fans, verkeerd hij sinds die soap in een vormcrisis en maakt hij fout op fout. Afgelopen bekerfinale ook schuldig aan twee tegengoals. Die jonge gasten worden helemaal gek gemaakt door Raiola en zitten daarna met de gebakken peren. En ook met een dikke bankrekening trouwens, maar is dat het allemaal waard geweest?
3 0
Ajax412
Spread the word brother! Doe Raioolrat moet gestopt worden, gelukkig komen er steeds meer mensen en clubs achter!
3 0
AFCAMM
Lekker ruilen voor Martial dan. Man United moet natuurlijk wel z’n salaris betalen dan, omdat Ajax er op achteruitgaat.
2 0
Ruudje74
Ik zie een oplossing! Kluivert verlengt bij Ajax en wordt uitgeleend aan ManU. Daarvoor in ruil leent Ajax Martial.
En dan ma het komende seizoen evalueren met alle betrokken partijen.
0 -1
Ozymandias
United heeft natuurlijk ook een enorm tekort aan kwalitatief goede linksbuitens...
1 -2
maus_afca
ruilen!
1 0
iammike
25 miljoen minimaal. Lekker oprotten Justin!
2 0
Simon1
Wellicht is dit wel een goede stap voor Kluivert. Mourinho Raiola en Kluivert hebben allen één ding gemeen. Het zijn allemaal arrogante blaaskaken. Zal mij niks verbazen dat ze elkaar zo goed begrijpen en aanvoelen dat Kluivert nog een optimale groeicurve gaat maken ook. Kunnen wij met Tadic een goede vervanger binnen slepen. Gewoon hard spelen, 50.000.000 vragen en daarvan Tadic en een ervaren goede '6 halen.
1 0
Jelle2500
Ruilen maar voor Martial ;)
1 0
JesperOlsen74
Jij bent echt van het padje he? Ajax is niet gek.
Kluivert heeft in het voetbalwereldje al dusdanig naam voor zichzelf gemaakt door seizoenen adembenemend voetbal te spelen, ik denk Martial plus 60 miljoen erbij.....;-P
4 0
Jan Doedel
Waarom zo goedkoop? Hij is straks 160 waard toch? ;-)
0 0
Jelle2500
Zeker haha Kluivert wel ;)
0 0