'Groningen verwacht deze week hom of kuit'

FinnDekker, 08-05-2018 om 08:05, 9445 views, Dagblad van het Noorden |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De kans lijkt klein dat Deyovaisio Zeefuik nog terugkeert bij Ajax. De verdediger mag uitkijken naar een andere club volgens het Dagblad van het Noorden. De meest logische keuze zou een langer verblijf zijn bij Groningen, de club waar de back nu nog aan verhuurd wordt.

'Van de van Ajax gehuurde Deyo Zeefuik verwacht FC Groningen deze week hom of kuit. De rechtsback mocht uit Amsterdam vertrekken, waarna hij een aanbieding kreeg van FC Groningen. Die heeft hij in overweging', schrijft het medium over de naderende duidelijkheid over de toekomst van de twintigjarige rechtspoot. 

Vorig seizoen debuteerde Zeefuik in de hoofdmacht bij Ajax. Dit seizoen speelde de verdediger acht keer mee bij het eerste, waarna in de winterstop werd gekozen voor een tijdelijk verblijf in Groningen. Bij de middenmoter speelde Zeefuik op een schorsing na alle duels mee in de Eredivisie.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Slechte speler, maar hij is niet slechter dan Kristensen en Orejuela die voor 9 miljoen gekocht. Tel uit je winst.
0 0
OuweDibbes
Dag Groningen.. lekker betalen. Zoek maar een paar externe geldschieters net zoals Groningen onlangs heeft gedaan met Duan.
1 0
Boer
Ben je gek, woeste speler zonder echte kwaliteit. Zonde van het geld ala je die nog een jaar moet doorbetalen. We zijn de soos niet.
0 -1
Ajax#1900
Het gaat hooguit om een paar ton. Je hebt meer aan een doorverkoop percentage
0 0
AlexIbarra
Als ik hem was zou ik het lekker bij Ajax proberen.

Veltman ligt eruit (en wil weg), Mazraoui is geen optie als er echt verdedigd moet worden en Kristensen en Orejuela zijn absoluut geen zekerheidjes. (Al zie ik ze ook niet snel vertrekken.)

Alleen wanneer de kneuzen bij de bond het onmogelijk maken om vanuit Jong bij het eerste te komen, zou ik overwegen om bij Groningen te blijven.
0 -6
atouba19
Scheelt dat Ajax in 9 van de 10 wedstrijden aanvallend moet spelen, dus komt Mazraoui goed van pas. Ik weet 't hij heeft pas 2 wedstrijden als back gespeeld, maar maakt op mij een erg stabiele indruk. Iets wat Zeefuik, Kristensen absoluut niet hebben gedaan in de wedstrijden die ze speelde. Orejuela kan ik moeilijk over oordelen. Lijkt me ook een miskoop aangezien zowel Keizer als Ten hag geen beroep op 'm doen.
1 0
aietos
Ik dacht dat Kuit allang gestopt was en van Hom heb ik nog nooit gehoord.
8 -1
MennoJerry
Haha!
0 0
JanTa
Hom en Kuit haal je binnen met een Zeefuik.
5 0
Mike4wheelz
Dag Deyovaisio dahag dagag dahag!
1 -8
josajacied
Transfervrij laten gaan maar wel met een schappelijke terugkoopclausule.
5 0
FlyingDutchMan
Inderdaad!
1 0