Schuurs: 'Wil voor mijn kans bij Ajax gaan'

BVeenstra, 30-04-2018 om 07:30, 6126 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Aanwinst Perr Schuurs promoveerde afgelopen zaterdagavond met Fortuna Sittard naar de Eredivisie, maar de jonge verdediger zal zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voorlopig 'gewoon' melden in Amsterdam. Het talent hoopt bij Ajax door te kunnen breken, zo vertelt hij in De Telegraaf.

In Sittard hoopt men Schuurs volgend seizoen te kunnen huren, maar de verdediger denkt daar zelf anders over. 'Bij Fortuna is daar wel over gesproken, maar ik wil voor mijn kans gaan bij Ajax. Daar blijf ik achter staan', aldus de Limburger.

Fortuna Sittard keert na zestien jaar terug naar de Eredivisie en dat betekent veel voor de jongeling. 'Ik ben altijd supporter geweest van Fortuna en ik heb ook de slechte jaren meegemaakt. Ik kan me een reeks van zeven nederlagen op rij herinneren. Ik ben heel blij dat ik voor deze club heb mogen spelen. Mooier dan op deze manier had ik het niet kunnen afsluiten en ik heb wel een traantje gelaten”, aldus Schuurs, die maandagavond met zijn ploeggenoten in Sittard zal worden gehuldigd.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rammbo
Als De Ligt blijft en Magallan wordt aangekocht zou ik Schuurs lekker nog een half seizoen verhuren aan Fortuna. Kan hij ervaring op doen tegen Eredivisie clubs.
1 -1
Joseph
Met Wober kunnen we dan makkelijker 3-4-3 spelen, dat zie ik wel zitten. Zeker niet verhuren die Schuurs, zou dan eerder Veltman verhuren aan Fortuna.
0 -1
RaynoFischer
Juist niet, Veltman is er nog lang uit
Dan heb je juist met De Ligt, Schuurs, Magallan en Wober de posities dubbel bezet, anders moet je straks nog een beroep gaan doen op Doekhi, Bergsma etc. :p
2 0
Daneman
Eentje van die vier naar voren schuiven als CVM?
0 0
trodat4030
Waarom? Je hebt met Schone, Eiting, vd Beek en Frenkie meer dan genoeg opties op CVM. En als je echt een VERDEDIGENDE middenvelder wil (ipv een spelverdeler) kan je Matusiwa erbij nemen. O en zelfs Mazraoui kan daar prima spelen.. Ik zie geen énkele reden om een CV daar neer te planten..
0 0
piemonte
Joh? Dan heb je met Wober maar 1 verdediger achter de hand?
1 0
Ajacied0343
Doekhi doorschuiven. Doet het werkelijk geweldig in jong

0 -1
OKP-AFCA
Dan kun je hem net zo goed een heel seizoen verhuren.
1 0