Schuurs promoveert met Fortuna naar E'divisie

SJvanveen, 28-04-2018 om 22:20, 8092 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs had zaterdagavond net als alle Jong Ajacieden een prachtige avond. De Ajax-huurling promoveerde met Fortuna Sittard naar de Eredivisie.

De Limburgers moesten winnen en deden dat ook. Jong PSV werd met 1-0 verslagen. Schuurs speelde negentig minuten. Door de winstpartij promoveren ze rechtstreeks naar de Eredivisie en is NEC Nijmegen veroordeeld tot play-offs. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Schuurs staat volgend seizoen gewoon in Ajax 1. Met of zonder de Ligt. Het liefst met uiteraard want ik denk dat ze elkaar perfect aan kunnen vullen. Weliswaar allebei rechtsbenig, de Ligt verdedigend sterker, Schuurs schat ik aanvallend sterker in.
0 0
Remark
Ben toch bang dat de Ligt vertrekt, maar zo niet....poeh, dan staat er met deze twee jongens van de gestampte pot wel een ouderwets stevig centraal duo, hoor.
2 0
Peterv13
Net interview na kampioenschap met Schuurs gezien, lijkt mij een prima ventje. Rustig, bescheiden en nuchter. En net als de Ligt, ook al op zo'n jonge leeftijd aanvoerder, knap hoor. Hoop dat deze jongen zijn stijgende lijn door kan zetten bij Ajax. Als de Ligt dan ook nog ff blijft, dan hebben we een leuk centraal duo
1 0
Adamoost
Ze hadden daar bij Fortuna wel een heel erg trieste beker gekocht. Zelfs in de jeugdkelderklasse heb je mooiere. Zag er wel erg grappig uit dat lelijke ding.
0 -4
AjaxCitizen
Even de selectie van Fortuna op Transfermarkt.nl bekeken en hebben ook een erg jong team. Allemaal onder de 30 jaar. De oudste is 28. Knappe prestatie hoor en gun het ze ook om weer terug te zijn in de Eredivisie.
6 0
iammike
Daar lopen een paar aardige spelers rond. Todd Cantwell en zeker Lisandro Semedo kunnen in de Eredivisie leuke dingen laten zien!
1 0
Ajaxvooraltijd
Heeft echt een schot ala Vertonghen. Heerlijk! Eindelijk weer een speler die een gevaarlijk schot heeft vanaf buiten de 16 en met vrije trappen. Dat is toch wel een wapen wat we nu missen.
8 0
Loek14
Matthijs de ligt.... die heeft dat ook met beide benen
2 0
sjaakahz94
Heeft maar 2/3 gevaarlijke schoten op doel gehad daarmee. Schuurs heeft zelfs al een aantal doelpunten gemaakt, weliswaar een niveau lager maar hij heeft een veel beter schot dan de Ligt.
6 0
mistermiyagi
Dit zal best kunnen, maar voor de rest is Schuurs duidelijk minder als de Ligt.
0 -3
KlasseLasse
alleen jammer dat hij waarschijnlijk in jong speelt en dus gwn weer jupuler zal spelen
0 -3
jollie18
We gaan het zien hij gaat in ieders geval met Ajax 1 mee in de voorbereiding.
4 0
FlyingDutchMan
Eerst daar de titel prolongeren ;)
0 0
FlyingDutchMan
Gefeliciteerd Peer, geniet ervan!!
6 0
Jappindo
Naar de Edivisie... Weer een nieuwe esporter pff.
1 -1
jollie18
Nu al fan van deze jongen
5 0
MarkGroothuis
Benieuwd naar Schuurs. Met goede begeleiding en inzet topper in wording.
4 0