De Ligt: 'Denk dat ik wel even ga kijken'

BartVeenstra, 28-04-2018 om 08:15, 10384 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-verdediger Matthijs de Ligt zal zaterdagavond als supporter op de tribune zitten wanneer Jong Ajax op Sportpark De Toekomst de kampioenswedstrijd speelt tegen MVV. Wanneer de beloften winnen van de Limburgers zijn de jonge Ajax-talenten kampioen van de Jupiler League.

In Jong Ajax spelen meerdere spelers met wie De Ligt samenspeelde in de jeugd. Denk aan Dani de Wit, Zian Flemming en Kaj Sierhuis. Een reden om een blik te gaan werpen voor De Ligt. 'Het is mooi om te zien hoe die jongens toeleven naar het kampioenschap', zegt hij in Het Parool.

'Ik denk wel dat ik even ga kijken', aldus De Ligt, die het eventuele kampioensfeest niet mee gaat vieren, maar direct naar huis gaat. 'Dan ben ik om tien uur thuis en lig ik op tijd in bed, ik moet me wel voorbereiden op AZ', aldus De Ligt, die door de afwezigheid van de langdurig geblesseerde Joël Veltman zondag in het duel met AZ de aanvoerdersband zal dragen.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JCr14
Ook al zou hij mee feesten. Dan ga je dat echt niet vertellen aan het parool. Die hebben AS ook al omgekocht. Die hebben mijn mailadres ooit bekendgemaakt bij het parool zonder toestemming.
0 -1
Stone020island
Toch ook wel een nerd hoor haha. Je kan best ff meefeesten toch? Duel is ook pas om 14:30 zondag.
0 0
Wereld
hij kan idd makkelijk even tot 12 of 1 feesten zonder te veel alcohol en om half 3 fris aan de aftrap staan
0 0
Simon1
Kunnen ze niet gewoon het uitshirt van vorig seizoen gebruiken. Die was echt mooi.

Reactie op nouridolbergneres34.
0 0
NouridolbergNeres34
Off topic: wel ff wennen hoor nieuwe uitshirt zwart met goud.
Fanshop is vandaag open gegaan in de kalverstraat.

https://mobile.twitter.com/AFCAjax/status/990133174607974401
0 0
AFCA-B93
Matthijs heeft op z’n 17e al een Europacup finale gespeeld, en z’n oude ploeggenoten strijden om het kampioenschap van de Jupiler League. Verschil moet er wezen he haha
1 0