Reiziger: 'Schaal halen met goed voetbal'

FinnDekker, 26-04-2018 om 16:30, 3777 views, NH |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Michael Reiziger heeft een goed gevoel over aanstaande zaterdag als Jong Ajax tegen MVV speelt voor het kampioenschap in de Jupiler League. De trainer van de beloften ziet een getergde ploeg die hunkert naar een beloning van een sterk seizoen.

Er is ook gezonde spanning aanwezig in de ploeg. 'Je merkt dat het dichtbij komt. Iedereen heeft het erover. Natuurlijk ervaar je kampioensstress als speler. Wij gaan die schaal binnenhalen met goed voetbal. Ik hoop dat we het publiek kunnen vermaken.'

'Het enige wat ik ze mee kan geven, is dat je het moet omturnen naar energie. Dat betekent dat je wat meer kan doen in de wedstrijd. Vooruit verdedigen, hoog tempo spelen en snel de wil opleggen. We gaan ze laten zien dat hier weinig te halen valt', besluit Reiziger in het interview met NH.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
Resultaat is heilig, vergeet het mooie voetbal maar voor even.
0 0
Unuvar1980
Hele sympathieke man; maar net als Keizer geen trainer voor Ajax 1
0 -1
Ozymandias
Behalve dat hij Dani de Wit een vaste basisplaats geeft vind ik Reiziger een goede indruk maken als beginnende trainer. Jong Ajax speelt relatief goed positievoetbal en ik kan (behalve de keuze voor De Wit) zijn keuzes qua spelers goed begrijpen. Ook hebben relatief veel spelers zich dit seizoen goed ontwikkeld onder Reiziger (en Bogarde).
2 -1
FlyingDutchMan
Je kan veel zeggen over de voetbal kwaliteiten van Dani De Wit, maar hij is voor Jong Ajax een belangrijke speler. Zou ook zo niet weten wie boven hem de voorkeur zou moeten krijgen..
0 0
gi0vanni
Is ook een mooie combo, die Reiziger is wat rustiger en waar nodig pakt Bogarde ze wel aan.
0 0