Van Gaal: 'Geen aanbieding van Ajax gehad'

JipVR, 25-04-2018 om 22:59, 12248 views, Ziggo | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Aan het eind van de Champions League-uitzending sneed Jack van Gelder kort het onderwerp Ajax aan naast Louis van Gaal. Zoals bekend is Danny Blind aangesteld als nieuwe commissaris en Van Gelder vroeg zijn collega of hij ook een telefoontje uit Amsterdam had gekregen voor die positie. 

'Ik heb geen aanbieding gehad van Ajax', antwoordde Van Gaal resoluut. 'Als commissaris kan je geen directe invloed uitoefenen, en daar ben ik geen voorstander van. Ik heb een aanbieding die ik eigenlijk niet kan laten gaan. Als ik in juni of juli nog steeds niet aan het werk ben, dan kan je stellen dat ik definitief met pensioen ben.'

Van Gaal was van 1991 tot 1997 hoofdtrainer bij Ajax en kende een zeer succesvolle periode. In die tijd werden de Amsterdammers onder meer drie keer landskampioen en de Champions League van 1995 werd binnengesleept. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
De berichtgeving klopt niet. Met dit nieuwsbericht is geknoeid. Van Gaal heeft geen aanbieding gehad om plaats te nemen in de RvC, daarom zegt ie ook dat ie dat niet wil omdat hij dan geen directe invloed heeft op de koers. Hij heeft dus niet gezegd dat hij geen aanbieding heeft gehad voor een andere functie binnen Ajax.
5 0
Nosky
Nu zegt een ontkenning in het voetbal niet zo heel veel, maar voor wat het waard is:

https://twitter.com/PeterHardingDM/status/989436037394042880

Arsenal 'zegt' van niet in ieder geval.
0 0
A-west
Snappen die slapzakken daar op die kantoren nou niet dat van Gaal de juiste persoon is om die slappe spelersgroep tot actie te manen? En hij kan goed overweg als schoolmeester bij de jeugd. Kijk maar naar een Thomas Muller bij Bayern. De harde lijn moet worden ingezet met vooruitvoetballen en niet dat ergerlijke gecontroleer door die ten Hag.
4 -3
geDaante
De spelersgroep is niet slap, er staat een behoudende drilmeester voor de groep die alle plezier en beleving eruit haalt. Bovendien ongetwijfeld verbolgen over het feit dat Keizer onterecht ontslagen is. 3 trainers in een jaar tijd, en dan komt er zo'n controlfreak de trainingen ellendig maken en duf spelen.

Vooruitvoetballen is een Cruijff dingetje, het balletjes breed voetbal (Frank de Boer, Van Gaal zelf tegenwoordig, etc.) is juist een gevolg van de verouderde Van Gaal visie, die is blijven steken in '95. Dus je praat jezelf tegen.
3 -3
Ar
Dat laatste is onzin. Van Gaal tegenwoordig, zoals bij Oranje en Manchester, speelde op een wijze totaal niet vergelijkbaar met '95. Dat begon bij AZ waar hij een aanvallende spelstijl iets behoudender maakte en daarmee kampioen van Nederland werd.
1 -1
Eastwood
In Eindhoven komt ook een functie van technisch directeur vacant.
3 0
Ajacied33
Top,win win situatie. Kan TH naar zijn gedroomde club en met die functie verschijn je niet zo vaak voor de camera. Lijkt me beter voor TH
2 -1
wendoo9
Deze selectie is gewoon niet goed genoeg geweest dit seizoen met welke trainer dan ook. Te onervaren, mist power, weinig klootzakken, een echte killer hadden we ook niet, anders waren ook nog met deze selectie ook kampioen geweest want er zijn wel veel kansen verprust. Met alle respect voor het middenveld maar te licht en geen body. De wedstrijden die we mogen voetballen van de tegenstanders winnen we meestal, maar oweee als er gebuffeld moet worden en er geen ruimte is dan geven we niet thuis en worden overlopen.Het vertrek van Sanchez ,Troare en Davy was net te veel van het goede in mijn ogen. Hoop op een paar goeie versterkingen die kunnen ballen en met karakter en die er voor willen gaan. En met alleen 18 en 19 jarigen kan je het gewoon vergeten. Je moet gewoon een goeie mix hebben van jeugd en ervaring !!
3 -2
geDaante
Vertrek Bosz > Nieuwe trainer met nieuwe visie > Drama Nouri > Enigszins verwerkt > Trainer eruit wat de spelersgroep niet begrijpt > Weer nieuwe trainer met nieuwe visie, wiens trainingen en speelwijze niet bepaald spelplezier brengen, en dus ook geen beleving.

Valt helemaal niks te zeggen over deze selectie. Met een fitte Frenkie die Jong, Van de Beek die beter en completer is dan Klaassen en al die jonge jongens die weer een jaartje verder zijn, is deze selectie beter dan onder Bosz.
2 -3
RichardWitschge8
"als commissaris kan je geen directe invloed uitoefenen, daar ben ik geen voorstander van. Ik heb een aanbieding die ik eigenlijk niet kan laten gaan." met andere woorden, dit wordt onze nieuwe directeur.
1 -1
GvanderK
Zal Arsenal wel zijn.
0 0
Rudolph J
Sjaak: ‘Maar niet hier!’
6 -1
BRAMHOUTEN
Hij gaat naar Arsenal
0 -1
geDaante
Vreemde keuze zou dat zijn, die hebben dat saaie balletjes breedvoetbal met zo'n sterke selectie bij United toch ook gezien mag ik aannemen. Bovendien zou je verwachten dat Arsenal weer voor een langzittende coach wil gaan, dus jonger.
1 0
BRAMHOUTEN
Klopt van uit Arsenal oogpunt wel. Maar ik denk dat ze heb willen banenmarkt vierra als assistent zodat hij het na 1 seizoen kan overnemen, is nergens op gebaseerd maar ik denk dat dit het is. Hij heeft het over een aanbieding die hij niet kan weigeren .
0 0
gras
Zou ik wel fascinerend vinden. Ik hoop dat hij Mourinho dan echt bij de strot grijpt en niet stopt met knijpen totdat hij uitgesparteld is. Figuurlijk dan :)
2 0
MarcOndertwix
Dat denk ik dus ook
0 0
Harrie Nak
Blind gaat niet mee?
2 -1
aietos
Laten we het hopen.
2 0
ArnoAjax
Louis, welkom terug. Altijd beter dan die clown ten Hag
3 -16
Ar
Wat Van Gaal begin jaren negentig deed toen ie trainer werd bij ons Ajax was het spel van het eerste vormen naar dat van het Barcalona van Cruijff.
Waar Cruijff het aandurfde te spelen met Koeman en Guardiola op 3 en 4, deed Louis het na met Blind en Jonk. Guardiola en Jonk! Die gasten konden echt niet verdedigen! Waren zo mager als graad. En Blind en Koeman waren libero en stonden bijna nooit in de rol van mandekker of tegen de diepste spits van de tegenstander.
Cruijff flikte het tevens om een aanvaller linksback te maken. Van Gaal deed het op rechts met de middenvelder Reiziger en later ook met de linksbuiten Bogarde.

We hebben lange tijd zulke dingen niet gezien, totdat Bosz kwam met Sinkgraven als linksback (niet gek overigens dat dát idee werd aangeraden door Bruin-Slot, de voormalige rechterhand van zowel Cruijff als Van Gaal).
Keizer flikte het met De Jong.
Beide trainers zijn er helaas niet meer.

Maar dat is wel Ajax!
Cruijff noemde Klaassen de ideale 6.
Maar helaas heerst hier ergens in dit land het dogma dat de 6 in de punt naar achteren hoort.
De 6 bij Cruijff speelde 9 van de 10 keer in de punt naar voren!
Bij Ajax was dat Bosman of Van Basten, en een enkele keer Winter.
Bij Barcalona was dat Louis Enrique, die 9 van de 10 keer in de punt naar voren speelde en ook regelmatig scoorde, maar tevens als het nodig was in de punt naar achteren kon spelen en zelfs een aanvallende middenvelder van de tegenstander een wedstrijd lang kon uitschakelen cq schaduwen.

Daarom noemde Cruijff Klaassen ook. Een speler die je het liefst voor het doel ziet komen (in de punt naar voren) maar die ook indien nodig een wedstrijd lang iemand kan uitschakelen (in de punt naar achteren). Helaas is Klaassen gegaan voordat de echte stap in zijn ontwikkeling kon worden gemaakt. Want Klaassen was nog niet zo ver een wedstrijd dusdanig te lezen om de stap te nemen als aanvoerder verschuivingen in het veld te bevelen, of echt goed in te zien wanneer wel of niet in de punt naar voren of naar achteren.

Dat is de ideale 6.
Iemand die weet waar en wanneer wat nodig is.
9 van de 10 keer in de punt naar voren. En daar waar nodig...

Maar dat is ook de ideale linksback. Iemand die weet waar en wanneer waar te staan.
Die ballen onderschept en voor de man durft te komen, ipv het duel aan te (moeten) gaan.
Het verschil tussen Sinkgraven en Tagliafico.

Maar goed, we verkopen hier nu eenmaal te snel en te gemakkelijk.
En bovenal is er een totaal verkeerd dogma ontstaan.
Dat de 6 in de punt naar achteren moet staan.

Mijn god, dat was het gedurfde van Cruijff.
Dat daar gewoon de spits Van Basten of Bosman stond.

De Ajax visie gaat uit van 3-3-3.
Plus keeper en iemand tussen de linies.
Zo simpel is het.

En ideaalbeeld is wanneer je beschikt over een elftal dat een westrijd zelf kan lezen.
Dat diegene tussen de linies dus ook echt sturing kan geven aan het elftal en de wedstrijd.

En dus niet een dogma dat dát met de punt naar voren of naar achteren moet zijn.
Dat is per wedstrijd bepalend. Of hoort zo te zijn,
Daarom dat een ideale 6 iemand is die het beide kan.
Die de spelintelligentie heeft om te weten wanneer wat gevraagd wordt.

Maar nee, die verkoop je.
Want onze jochies van 19/20 jaar moeten spelen, of zo.
19 -5
geDaante
Goed stuk, maar het klopt inderdaad niet allemaal wat je schrijft. In veel gevallen heb je het over zijn visie van toentertijd. Wat Cruijff goed deed, en dat maakt hem een visionair in tegenstelling tot Van Gaal, was meegaan met de tijd en de veranderende voetbalwereld, die steeds compacter en beter georganiseerd werd, wat vraagt om een net wat andere speelwijze en vooral de focus op kwaliteit in de kleine ruimte.

Cruijff was dan ook voorstander van een 6 met de punt naar achter, voor een ideale veldbezetting en gelijke afstanden tussen de spelers en ideaal voor driehoekjes en spel tussen de linies.
4 0
Ar
Wanneer je beschikt over een wereldspits als Messi, die eigenlijk en 9 en 10 ineen is, opteerde Cruijff een 6 in de punt naar achteren. Ook voor Oranje vond hij dat ideaal met voorhoede spelers als Van Persie en Robben. Hij liet het dus afhangen van het beschikbare spelers materiaal.
Nogmaals, Cruijff noemde Klaassen niet voor niets de ideald 6. Dat is geen Busquets of Blind of Anita, maar een speler die de meeste wedstrijden juist met de punt naar voren moet spelen maar ook met de punt naar achteren kan.
1 0
MichelAngelo66
Een 6 met de punt naar achter is ook ook juist iemand die vooruit kan voetballen. Cruijff was voor veel dynamiek inderdaad. Ik zie Klaassen dat ook wel doen. Velen hier vonden het belachelijk en zonde van Klaassen z'n scorende capaciteiten. Echter stond hij tijden veel te ver vooruit en kreeg je onbalans op het middenveld. Bosz kreeg dat later in het seizoen eruit en nu onder ten Hag is het weer terug met Donny.
0 0
Ar
De centrale middenvelder hoort gewoon per wedstrijd verschillend zelf bepalende met de punt vooruit of achteruit te spelen. Er hoort geen star dogmatisch systeem te zijn.
Dat maakt een middenveld ook dynamisch.
0 0
chrisjuhhh
Daarom ben ik voorstander van bewegelijke spelers voorin een Neres , Kluivert en Bande en ja de minnen komen want we willen Dolberg en dat kan wel , maar als bewegelijke spits dan niet als statische .
Mooi stuk trouwens .

Frenkie de Jong zou het kunnen en een Carel Eiting ook 2 super slimme voetballers
0 0
Dulle10
Heel goed stuk. Helemaal mee eens.
0 0
Duif63
Cruijff heeft zich vooral laten inspireren door het Brazilië van 1982 en Frankrijk van 1984. Twee elftallen zonder een traditionele nr. 9 maar wel met mensen aan de buitenkant en doorkomende middenvelders in de 16. Zo speelde hij, zeker in zijn eerste jaren, bij Barcelona ook vaak. Bij Ajax was dat anders want daar had hij met z'n nr 9 ( van Basten) de beste speler van zijn elftal.
1 0
Ar
Salinas en Romario waren gewoon echte diepe 9's hoor.
0 0
Duif63
Nee, want Romario kwam pas toen Cruijff al 5 jaar trainer was in Barcelona.
0 0
Ar
Dan was het nog altijd een diepe 9. En Salinas was dat ook.
0 0
Barra
Wat je zegt over de 6 positie klopt niet helemaal, want Cruijff had zelf aangegeven in het hedendaagse voetbal liever met een 6 met de punt naar achteren te spelen ivm veldbezetting en overal driehoekjes. Ook vond hij de klassieke 10 niet meer van deze tijd omdat zo iemand makkelijk vast te zetten is en met de punt naar achteren kun je makkelijker pressie spelen. Het probleem ligt ook veel meer wat voor type 6 er staat, want onze beste 6 van de afgelopen jaren was Anita die heel goed pressie kon spelen en in balbezit het spel gewoon simpel hield en snel probeerde te verplaatsen. Schone is veel meer een spelmaker die moeite heeft wanneer de ruimtes te groot worden en veelal het spel vertraagt. Dat wil niet zeggen dat je altijd en overal maar met de punt naar achteren moet spelen, maar een 6 is juist totaal niet achterhaald.
1 -1
Ar
Wanneer je beschikt over een wereldspits als Messi, die eigenlijk en 9 en 10 ineen is, opteerde Cruijff een 6 in de punt naar achteren. Ook voor Oranje vond hij dat ideaal met voorhoede spelers als Van Persie en Robben. Hij liet het dus afhangen van het beschikbare spelers materiaal.
Nogmaals, Cruijff noemde Klaassen niet voor niets de ideald 6. Dat is geen Busquets of Blind of Anita.
0 0
Barra
Ben het niet met je eens, want hij zei over Klaassen dat hij ook op 6 kan spelen en dat is wel wat anders dan dat hij hem de ideale 6 noemde. Dit Ajax kan ook makkelijk met de punt naar achteren spelen, alleen heb je daar wel een ander type speler dan Schone voor nodig.
0 0
Ar
Nee, hij noemde Klaassen bij uitstek de geschikte zes.
Prompt kort daarna stelde De Boer hem bijna een seizoen lang op die positie, om in zijn laatste jaar hem weer in de punt naar voren te laten spelen. Ook bij Oranje werd Klaassen prompt op 6 gezet, wat aardig laat zien hoe onafhankelijk (uch) sommige coaches zijn. Maar waar Cruijff op doelde is dat Klaassen juist zowel in de punt naar voren als naar achteren kan spelen. Zoals Luis Enrique bij Barcalona destijds kon. Dan kan je dus per wedstrijd verschillend of met de punt naar voren of met de punt naar achteren spelen zonder daarvoor een speler te hoeven wisselen. Met Schöne zou dat ook moeten kunnen.
Spelen met de punt naar achteren is overigens niet des Ajax en ook niet de huisstijl waarmee we groot zijn geworden.
Ik vind het triest om te zien dat Feyenoord en PSV veelvuldig spelen zoals wij altijd deden, met een CAM, en daarmee de afgelopen twee jaar kampioen werden, terwijl wij spelen in een star systeem dat niet onze eigenlijke huisstijl is.
Overigens hadden de goede middenvelden van Ajax altijd minstens één en soms twee middenvelders die het meest verdedigend stonden. Alleen vulden ze het in vanaf de halfpositie. Het hele verhaaltje van de 6 is een lulkoek verhaaltje.
Cruijff speelde zowel bij Ajax als Barcalona met een middenveld van rechts naar links de 8, de 6, de 10. Bij Ajax waren dat Wouters, Bosman en Mühren. Van Gaal veranderde het en toen werd het de 6, de 10, de 8. Maar het gaat gewoon om dezelfde positie. Alleen het nummertje is anders. En omdat de 6 zowel bij Ajax en Oranje vaak de meest verdedigende middenvelder was (types als Galasek, Nigel de Jong) is het dogma komen te ontstaan dat de 6 dus in de punt naar achteren moet spelen. Terwijl dat bij Cruijff zelf bijna nooit het geval was.
0 0
Babayaka
Jou 6 was de 10. Litmanen was jou 6 maar dus de 10, de 6 stond gewoon rechtshalf. Ronald de boer en zelfs spits Peterson stond dat op een gegeven moment.
De 6 van nu loopt alleen maar de 2 centrale verdedigers in de weg. De 6 is een nutteloze positie. Wat voegt de 6 toe ? Helemaal niks.
2 -2
Ar
Inderdaad, de 6 en de 10 zijn beiden dezelfde positie. Zoals deze nu bij ons speelt, loopt ie inderdaad vaak de centralen in de weg, of komt zelfs tussen de centralen in te staan met de backs beiden heel hoog, en daarmee in zijn zwakte te spelen want Schöne is natuurlijk geen verdediger.
0 0
chrisjuhhh
Klopt want heb het vaker gezegd Schone loopt in de weg elke keer weer .
In plaats van ruimte te maken kom hij steeds de bal halen en Ziyech doet dat ook , maar in mindere maten , daarom draaide Frenkie veel open en weigerde de bal terug te spelen
1 0
Barra
Blind en Anita hebben allebei bewezen dat een 6 een meer dan toegevoegde waarde is, alleen vult Schone het nu op een heel andere manier in. De 6 is alles behalve een nutteloze positie.
1 0
Lagasj
Mooi ! Was het maar weer zover. Wie heeft dat inzicht tegenwoordig nog ?
0 0
Jeugdtrainer
Er roepen hier continu gasten waarom je Veltman op moet stellen en geen Tete. Maar dan is het janken. Of wat denk je van Sinkgraven, hoeveel kritiek hij krijgt? Voor mij de beste LB sinds Maxwell.

Aan de schrijver: je mag ook gewoon Ten Hag noemen - ook al komt dat niet goed uit met het imago dat hij bij veel heeft - maar die speelt ook gewoon met Frenkie achterin. Ben gewoon objectief!
0 0
BRAMHOUTEN
BAM . Prima stuk . Jij mag vaker hier iets schrijven
0 -1
Stroeve
Chapeau, wat een goed stuk.
0 -1
behangdelul
Amen! Hoewel een kleine toevoeging: blind en Anita waren op het laatst ook wel de 6 die jij beschrijft. Ik zie Donny die rol ook wel bekleden overigens.
3 -4
AjacNouri
Alles beter dan ten hag
2 -6
Nosky
Hmmm... Een aanbod wat ‘ie niet kan weigeren. En hij rept over directe invloed. Met andere woorden, dit aanbod betreft ofwel een functie als trainer/coach, ofwel een managementfunctie.
Voor iemand die twijfelt over pensioen, is een managementfunctie niet voor de hand liggend, dit doe je voor een langere termijn. Dat zou haaks op elkaar staan.

Veel speculatie over Arsenal. Waarom zou Van Gaal dat willem doen? Hij heeft immers de PL reeds ‘gedaan’. Maar zou plausibel kunnen zijn.
Andere topcompetities? Italië wellicht?

Een mogelijk scenario, voor de speculanten onder ons:
(Geloof er zelf niet zo in, maar toch)

Ajax polst Van Gaal over een jaar trainerschap om Ten Hag klaar te stomen. Wat dan ook wel op voorhand met Ten Hag besproken zal zijn.
Onder Van Gaal kan Ajax op korte termijn prestaties leveren (LvG is tactisch immer vrij sterk) en kan Ten Hag klaargestoomd worden voor een langdurig trainerschap.
Van Gaal heeft bewezen met jonge spelers te kunnen werken en deze spelers ook daadwerkelijk beter te maken. Vooral voor jonge spelers is Van Gaal dus een goede trainer en een motivatie om bij Ajax te blijven. Het zou een verklaring kunnen zijn voor het vertrouwen wat Overmars onlangs uitsprak dat hij niet verwacht dat er veel spelers weg gaan. Face it, de komst van Van Gaal zou daar best invloed op kunnen hebben.

Theorietje?
0 -5
kaashaas
Hij gaat echt wel komen... Ten hag gat het niet trekken krijgt op korte termijn Bakken met kritiek over zich heen ...
2 -2
Ajacied33
Dromen mag altijd. Alleen jij weet toch ook dat ze TH niet gaan ontslaan nu
3 -1
Nosky
Niet dat ik het verwacht, maar ik denk dat wanneer Van Gaal naar Ajax gehaald zou worden, dat het niet ten koste gaat van Ten Hag, maar Ten Hag voor in ieder geval een seizoen uit de wind houdt.
0 0
X-RaY
Korte termijn? Volgens mij zijn we al aardig onderweg met die kritiek. De publieke opinie zit al een tijd niet mee. Heeft het wel eens meegezeten eigenlijk? haha
2 -1
kaashaas
Je hebt gelijk gap
1 0
Jan Doedel
Dan wel graag als trainer! Of je m mag of niet het is een vakman en vooral goed met jonge nog kneedbare spelers. Ik zeg welkom Louis!
1 -9
geDaante
Manchester United aan het werk gezien?
1 0
JohnTB
Van Gaal gaat naar Arsenal !
3 -1
kaashaas
Hij komt een cirkel trekken
0 0
Starkoo
Van de Sar mag blijven maar laat hij dan het vak leren van Ome van Gaal!
1 -6
kaashaas
Hij is nog nooit ad geweest
2 0
Ferd
Want? Heeft Ome Louis als AD al een groot bedrijf of grote club geleid, en daar zoveel ervaring mee dat hij Van der Sar iets kan leren?
4 -1
godenzonenssuper
Vak leren?
Wanneer en waar is Van gaal dan Algemeen Directeur geweest?
3 0
T.reckveugel
Hopen dat dit goudeerlijke clubicoon ook nu weer niet liegt, dat er inderdaad een aanbieding is, ook echt niet van Ajax, maar heel ver weg.
Maar na zijn tenenkrommende verzoening met Swart en de opmerking van Blind de dag na zijn onverklaarbare benoeming vrees je het ergste.
Sturkenboom loopt zich ook weer warm, ten Have kan weer op een seizoenkaart rekenen, Paul Römer kan naast hem plaatsnemen.
Het koor is dan weer compleet
7 -1
Tinus
Precies dit. Van mij hoeft vGaal nooit meer terug te komen in een functie in de JC Arena.
3 0
Ajacied33
Van mij mag hij zo snel mogelijk terugkomen
0 -2
ArnoAjax
Vergeten jullie de successen die we met hem hebben gehad?
0 -3
Jessey1981
ik begrijp dat ook nooit helemaal. Van Gaal is een vakman die ons vele prijzen heeft gegeven. maakt jonge spelers beter en heeft echt een Ajax DNA. ik zou het geweldig vinden als hij voor de groep zou komen te staan. misschien is het een generatie verschil en hebben ze zijn eerste periode niet bewust meegemaakt.
0 0
Dennis1964
Laat van Gaal maar komen. Iemand die de club kent en die naam heeft in de voetbal wereld. En iemand met charisma en zegt wat ie denkt.
1 -10
Pierre Heno
Van der Sar out en Van Gaal in als AD?
1 -7
Ferd
Van der Sar heeft ondertussen meer ervaring als AD dan Van Gaal, die zo’n post nog nooit heeft bekleed. Geen goed plan dus!

Van der Sar weg? Graag! Maar dan wel een goede, ervaren AD terug en niet weer iemand zonder ervaring.
2 -1
X-RaY
Och nee, het zal toch niet...aub geen Ajax!

Juventus, Arsenal?
6 -2
Dennis1964
Ben jij nou zo dom of ik ben nou zo slim
0 -5
X-RaY
Wat is het criteria?
1 -1
Jan Doedel
hihi het criterium, de criteria
1 -2
X-RaY
Dat bedoel ik. Mijn Nederlands is ook ruk, i know ;)
1 -1
jollie18
Dat hij er nog niks over kan zeggen kan ook betekenen dat Ten Hag eruit gaat en dat van Gaal trainer word
0 -2
Ferd
Hij zegt duidelijk dat hij geen aanbieding van Ajax heeft gehad.
1 -1
Nosky
Dat zegt hij waarschijnlijk refererend naar de opmerking over de aanstelling van Blind als commissaris. Daarop volgt de vraag "ben jij gebeld".
Kwestie van interpreteren en met woorden spelen. Zie onze politiek.

Dus mocht die aanbieding wel van Ajax zijn, kan hij die uitspraak makkelijk weerleggen.
1 0
jollie18
in de voetballerij word zoveel gezegd
0 0
rodnet
Houwen zo
2 -1
niquedegraaff
De hele van Gaal kliek zit er nu. Dus waarom niet? :) Donkerbruin vermoeden dat hij volgend jaar de vrije hand gaat krijgen.
1 -1
kaashaas
Kortom Ajax heeft tot eind juli! Wan circel the moet nog rond
0 -1
Bjorn
Kwestie van tijd zou je denken.
1 -1
NouridolbergNeres34
Mag hopen van niet.
1 -2
talent020
kortom.ind is binnenkort ook weer weg als RVC lid, lekkker met Louis mee
4 -1
MankeNelis
Danny ik heb een clausule Blind
2 -1
insectenverdelg
Heeft ie van assistent Advocaat geleerd. :)
2 -1
Bky
Open sollicitatie.

Der Untergang.
7 -2
fanforeffer
We hebben het paard van Troje binnen gehaald.
4 -2
Labrador
troje.. Troy was destijds de stalknecht
1 -2
Ar
Ach wat, de visies van Cruijff en Van Gaal liggen heel dicht bij elkaar.
De verschillen zijn details en die betroffen de jeugdopleiding. Die veranderingen zijn allang doorgevoerd, al toen Blind hier nog assistenttrainer was. Die gaan echt niet meer terug gedraaid worden.
Ik zie Van Gaal eigenlijk als de ideale trainer om dit spul aan de hand te nemen.
2 -6
Fredschuit1
Daar gaan we.....
0 -1