'Trots dat wij hier onze thuiswedstrijden spelen'

JipVR, 25-04-2018 om 21:54, 5543 views, AjaxTV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Woensdagmiddag werd het logo van de Johan Cruijff ArenA onthuld en Frank Rijkaard mocht op de knop drukken samen met de kinderen van Eberhard van der Laan. De Ajacied is blij met de naamswijziging, waarvan hij hoopt dat het veel moois teweeg zal brengen. 

'Ik vond het heel eervol om onderdeel te zijn van dit prachtige eerbetoon aan Johan Cruijff, de man die Ajax en Amsterdam zoveel gegeven heeft. Als er een stadion naar iemand vernoemd wordt, dan is diegene echt van de buitencategorie. Hij zal zelf zeggen er kan er maar één de beste zijn, alhoewel hij bescheiden was natuurlijk. Maar zo zie ik dat wel, dus ik vind het wel terecht', aldus Rijkaard. 

Algemeen directeur Edwin van der Sar is eveneens blij met de naamswijziging, waarbij hij wel meteen toegeeft dat het allemaal eerder afgerond had moeten worden. 'Het heeft te lang geduurd, daar zijn we het allemaal over eens, maar uiteindelijk is de dag wel gekomen. We zijn er heel trots op dat wij onze thuiswedstrijden spelen in een stadion die de naam draagt van de grootste voetballer die Ajax ooit heeft voortgebracht.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bennyben
Mensen dit is het moderne voetbal er is geen een club in de wereld die leuk en attractief voetbal meer speelt omdat dat eenmaal niet meer genoeg rendement oplevert.

Dus accepteer dat en ga niet de hele dag lopen te zeiken .
0 -3
Wijnvoord
zeikers die weer negatief reageren zoals ProfZonnebloem, hoe verzin je het.
2 -6
Labrador
Haha iemand had gewoon de domeinnaam johancruijfarena al bezet. Daar hebben we flink voor moeten betalen :D
0 -1
funnymountain
Kennelijk is de heer Van der Sar niet zo trots op het elftal van Jong Ajax.
Zij mogen hun thuiswedstrijd, waarin ze kampioen kunnen worden, niet in de J.C. Arena spelen.
Jammer voor duizenden supporters. Een mooiere gelegenheid om de Arena met nieuwe officiele naam in te wijden is er niet.
0 -6