'Verschillende functies totaal niet negatief'

ArthurV, 23-04-2018 om 16:40, 3554 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Maandagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Danny Blind officieel is toegetreden tot Raad van Commissarissen van Ajax. Tegenover FOX Sports gaf de oud-voetballer een reactie.

Blind laat weten dat hij erg blij is niet meer elke dag aan het werk te moeten zijn. 'Ik ambieer het niet meer om ergens de technisch directeur of hoofdtrainer te zijn, dus dan zoek je het meer hierin.'

Daarnaast was Blind in het verleden ook al actief als speler, trainer, hoofd jeugdopleidingen en directeur van Ajax. 'Ik heb mij er flink aan geërgerd dat dit vaak als negatief wordt aangeduid. Volgens mij heeft Louis van Gaal hetzelfde rijtje doorlopen en daar hoor je nooit iets negatiefs over.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amp
Gaat ie zich nou serieus met van gaal vergelijken? Dan is ie nog dommer dan menigeen dacht. Reden dat je op dat vlak niks negatiefs hoort over Van Gaal, is dat Van Gaal succesvol is geweest als bondscoach en trainer (jeugd kan ik niet over oordelen). Blind heeft zowel als hoofdtrainer als in de functie van BC gefaald. Wellicht wel een goede jeugdtrainer geweest, hoewel dat bij ajax niet heel lastig is gezien het talent dat er meestal rondloopt. Als technisch manager heeft ie ook niet echt noemenswaardig succes behaald volgens mij.
Geen idee of hij vanuit de RvC een toegevoegde waarde kan zijn, het politieke spel zal hij vast wel in de vingers hebben gezien de vele functies en kansen die hij heeft gekregen.
1 0
Ajax27
En Blind is veel succesvoller geweest als voetballer. Zegt dat iets over of ie wel of niet kan functioneren in een adviesrol binnen de RVC? Nee, dus waarom vergelijk je de successen als trainer dan wel? Hoe heeft van Gaal het in alle andere rollen gedaan?
0 0
Ajax27
En Blind is veel succesvoller geweest als voetballer. Zegt dat iets over of ie wel of niet kan functioneren in een adviesrol binnen de RVC? Nee, dus waarom vergelijk je de successen als trainer dan wel? Hoe heeft van Gaal het in alle andere rollen gedaan?
0 0
Simon1
Je ziet gelijk heel veel negativiteit, maar laten wij een clubman als Blind niet veroordelen. Je kan het eens of oneens met hem zijn, Hij staat er wel altijd voor onze club. Geef hem een kans om zich te bewijzen in deze functie. Oordeel over hem, maar veroordeel hem niet. Een man als Blind verdiend dat niet.
0 -1
Juichtoon
Zou je mij voor Max Verstappen wil ruilen? Ga ik in zn wagen zitten. Zeg je dan ook geef Juichtoon het voordeel van de twijfel. Neen natuurlijk niet. We hebben op elke plek de beste nodig om de beste te worden. En geen mislukkelingen svp. Wat denk je dat die 4 titelloze jaren toeval zijn.
0 -1
Dastaan
Er zit 1 verschil in met van gaal en jou meneer blind:
Van gaal heeft bewezen een goede trainer te zijn en oog voor talent te hebben. Constant van gaal in de mond te nemen om je eigen straatje schoon te vegen is een teken van zwakte. Maar dit past ook wel binnen het beleid van Ajax wat ze op dit moment hanteren. De supporters wederom voor schut zetten, weer pijn doen. Maar ondertussen worden de miljoenen wel weer aangevuld en de bonussen uitgekeerd. Dat is toch waar het om te doen is meneer blind?
0 -1
geDaante
Altijd maar weer zijn oppergod Van Gaal noemen, als een soort knecht van Van Gaal. Wil je af van dat kampengedoe, moet je vooral zo'n iemand weer binnenhalen.

Eigenlijk zou Ajax volledig vrij moeten zijn van Van Gaal-invloeden, het is een kamp van niks, met volgers die er weinig van snappen (KNVB types), een slechte, zwaar verouderde visie en die met z'n allen teren op het succes uit '95, en daarin zijn blijven hangen. Snappen niks van opleiden, dat is op te maken uit hun kijk hierop, maar is ook bewezen in 15 jaar tijd.

En supporters dit maar mooi vinden, en Van Gaal als een icoon zien, omdat hij vrijwel eenmalig als trainer een CL winst binnenhaalde. Inderdaad lof hiervoor, maar daar had het klaar moeten zijn. Die eeuwige extreme narcist moest zich weer met alles en nog wat gaan bemoeien, en de opleiding totaal verpesten, ook bij de KNVB. Grote reden van het verval van het nederlandse voetbal.
3 0
BRAMHOUTEN
Wie moet je er dan neer zetten? Er is geen enkele Ajacied van weleer die er wilt zitten! Van basten wordt er uit gejaagd... toch een speler die veel heb betekend voor Ajax, bergkamp wordt eruit gewerkt, jonk vd sar, overmars worden belachelijk gemaakt! Frank de boer. Rijkaard waag zich er niet eens meer aan om een functie bij Ajax te bekleden. Bij elke andere club worden oud spelers op een voetstuk geplaatst alleen bij Ajax worden ze de tent uit gejaagd
0 0
Juichtoon
Van Gaal teerde in 92 t.m 95 bijna volledig op het voorwerk van Johan. 8 van 11 basisspelers uit de tijd zijn persoonlijk door Johan gescout. Van Kluivert tot Seedorf van Davids tot De Boertjes.
2 0
Rudolph J
Scholletje
1 -2
Cruijffiaan14
Tsja, als je uit bijna iedere functie bent getrapt dan lijkt me dit niet iets positiefs Danny.
Maarja, wij van WC-eend.
10 -1
Sterretje73
Ach..ja hij heeft gezwegen toen hij moest spreken en koos de kant van zijn oude trainer. Verder is het altijd wel een correcte kerel met een gigantische staat van dienst in ons 1e elftal. Ik ben een beetje heel erg klaar met al die negativiteit dus doe je best Danny. Pas wat je geleerd hebt toe...
4 -2
driesterren***
Hier sluit ik me bij aan! Laat hem zijn ervaring maar uitspreken in het Voordeel van de spelers!
1 -1
trooop
Laten we dan maar gewoon lekker blij en positief gaan lopen doen, om niks. Wel zo gezellig.
2 -1