P. Kluivert: 'Hoop nog een seizoen in A'dam'

JesseTH, 22-04-2018 om 17:34, 17391 views, RMC | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

In Italië gaan geruchten over mogelijke interesse van de voormalige grootmacht AC Milan in Ajax-aanvaller Justin Kluivert. Zijn vader, Patrick Kluivert, denkt dat er wel meer clubs gecharmeerd van hem zijn, maar hoopt dat de jongeling een overstap nog uitstelt.

'Of Justin geliefd is bij AC Milan? Niet alleen door hen', vertelt Kluivert sr. tegenover RMC. De oud-spits is blij met hoe zijn zoon het tot nu toe doet in zijn carrière. 'Hij heeft zijn interlanddebuut gemaakt tegen Portugal en daar zijn hij en ik erg blij mee. Hij is met zijn achttien jaar nog jong, dus ik denk dat de focus moet liggen op het goed presteren bij Ajax.'

De voorkeur van de voormalig Ajacied is dan ook overduidelijk. 'Ik hoop dat hij nog een seizoen in Amsterdam speelt, om zich zo fysiek en mentaal verder te ontwikkelen. Op die manier kan hij naar een grotere club toe. Als hij nu al zou vertrekken, dan zou hij het op sommige vlakken lastig kunnen krijgen. Ik weet niet of hij al klaar is voor een grote club, je moet voorbereid op een dergelijke stap.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DiAngelo
Een jaartje verhuren aan PEC ....dan krijgt ie tenminste speelminuten..wordt anders helemaal niks....
0 -1
ajaxinho
Whahahaa!!
Hopen nog wel...

Ik hoop het niet!
0 -2
PetrusKeizer
P. Kluivert.

en wat doen we met cruijff.
J. Cruijff?
0 0
Woodenshoe
Mijn bek valt open van dit bericht... Wat moet je hier nou mee? Ga nou eerst eens een heel seizoen presteren en 15 - 25 goals maken. Praten we dan verder.

In tussentijd zou het niet verkeerd zijn als Justin wat meer concurrentie krijgt. Kan hij ook eens gewisseld worden als ie geen knikker raakt.
0 0
Peterv13
Het lijkt soms wel een straf voor de meeste spelers om bij Ajax te blijven spelen. Ze worden een keer geprezen door de media en gaan het zelf dan ook meteen geloven. Dit jochie ook, komt pas net kijken en straalt (in mijn ogen) al een bepaalde arrogantie uit die zou verraden dat hij al Jaren lang de beste speler op de nederlandse velden is en heeft naar mijn idee nog niet heel veel echt geweldige dingen laten zien, zeker niet constant zijn in elke wedstrijd. Maar Ajax moet blijkbaar heel dankbaar zijn dat hij nog bij Ajax zit. Ze kunnen niet wachten om weg te gaan. Best storend vind ik dat
3 0
komopajax777
Hij presteert helemaal niets de laatste weken en dat tegen backs in de Eredivisie...In de grote competities wordt hij echt helemaal weggeblazen op dit moment.Voor zijn ontwikkeling is minimaal 2 jaar Ajax 1 veel beter.Weggaan als een dominante speler is het beste voor hem en is evenals het behalen een kampioenschap met Ajax eigenlijk een vereiste.
3 0
tonny
speel eerst eens meerdere wedstrijden goed
verwende spelers allemaal
met deze instelling halen we helemaal geen prijzen meer
ze denken alleen maar aan transfers maar vergeten wie hun betaald
3 0
Aianteia
Dit zegt zijn vader hè
0 0
Hagmag
Hoeveel jaar contract heeft kluivertje nog ?
1 zeker, haha.
Bijtekenen of deze zomer voor veel geld in de etalage.
Vader Patrick zegt niet dat hij moet bijtekenen bij Ajax.
Nee adviseert hem nog 1 jaar te blijven, haha.
Minkunkel houdt zich nu ffff op de vlakte.
Uiteindelijk komt uit wat ik al voorpselde.
Hij tekent niet bij en gaat weg.
1 0
Woodenshoe
Prima. Dan wordt het een Kishna / El Ghazi, deze jongen maakt ons echt geen kampioen volgend jaar..
0 0
Afca_126
El gahzi koos bewust voor Lille ze betaalde volgens mij 8 a 10 miljoen voor hem en hij speelt zo goed als elke week. Niet dat je daar blij mee moet zijn met de laatste plek.. Maar zie Kluivert niet weg gaan voor Lille/ lazio
0 0
MankeNelis
Het knulletje wilde zelf in Amsterdam blijven. Nu zit er weer een zaakwaarnemer op die hem allerlei teksten influisterd. De boel op de spits drijven. Zo jammer dit. Vooral omdat het een speler uit eigen gelederen is. Nu ga je hopen dat Bandé beter is..
2 0
flodder
komen net kijken...presteer eens eerst een heel seizoen..HEEL SEIZOEN...
3 0
Bennyben
Gewoon weg doen deze jongen totaal niet met Ajax bezig en na 3 leuke wedstrijden bij Ajax denkt hij al naar Barcelona te kunnen, het is gewoon een lachertje.

Vind het wel bijzonder dat Donny als enigste niet de hele tijd in de media aan het praten is over andere clubs daar zou de rest van de selectie wel eens een voorbeeld aan mogen nemen.
4 0
UltimateKaos
De club Ajax en de supporters doen daar zelf aan mee.
Ik heb pas die documentaire zitten kijken over Onana en dan zie je dat van der Sar André gewoon al naar andere clubs aan het praten is...
0 0
Duif63
Aan nog 1 jaar blijven hebben wij niks en Kluivert zelf ook niet. Of nog een jaar of 3 of vertrekken deze zomer.
1 0
Harrie Nak
Lekker de hoofdprijs voor cashen als we kunnen. Veel te arrogant en heeft nog bar weinig laten zien. Is daardoor eind volgend seizoen niks meer waard.
3 0
Noxin
Toch pijnlijk dat oude iconen van Ajax het hebben over "grote clubs", maar daar Ajax niet (meer) mee bedoelen.
3 0
Ajacied33
Met grote clubs bedoelt Patje denk ik gewoon ook een grotere competitie
0 0
Stroeve
Dat is toch een instelling van lik-me-reet? Stuur 'm nu vast naar Barcelona, AC Milan, United of een andere topclub. Dan komen ze er wel achter.
3 0
Jan Doedel
Ajax is alleen nog goed genoeg om te debuteren en je eerste stapjes in t profvoetbal te zetten.........weet dat t al jaren zo is in de hoofdjes van de heertjes maar blijft zeer doen. Ik wil alleen maar spelers in ons mooie shirt zien die het een eer vinden om bij Ajax te mogen spelen!
2 0
dumperPattiruhu
Laat hem maar afscheid nemen als hij bijvoorbeeld 2 kampioenschappen heeft binnengehaald met stats: 100 wedstrijden 25 goals en 20 assists ofso
1 0
vijfennegentig
Kluivert in vorm kan nog heel belangrijk zijn voor het aankomende seizoen.

Clubs hebben nu al interesse, hier vinden wij hem niet goed.. hoelang denken jullie te kunnen genieten van een Kluivert die wél in (top)vorm is?

Wat ik hiermee zeg is, dat het geen zin heeft om deze jongen af te kafferen. Als je hem 3 jaar wilt behouden blijven je 3 jaar zeiken.
1 -3
MyDreamteam59
Ssssssttttttttttt...scheer je weg griezeltje.
Met je TE grote hoofd en te kleine beentjes.....psssssssttttt wegwezen
Niet bijtekenen, slecht voetballen en wel een grote bek hebben?

Als je Younes en Kluivertje op elkaar zet heb je misschien net één Matthijs
4 -7
Ajacied33
Ik lees nu weer een topreactie van jou..... Hoop niet dat 1959 je geboortejaar is?
1 0
sjaakahz94
Ja indd want elke goede buitenspeler heeft het lichaam van Matthijs toch
3 0
BennJii020
Dit is toch wel de meest volwassene reactie die ik heb gezien...
2 0
Jelle2500
Ik hoop helemaal niks!

Zou normaal moeten zijn dat hij gewoon bij gaat tekenen en nog minimaal 3 jaar blijft..
0 0
AjacNouri
Not wen seizoen in Amsterdam?
Nou dat kunnen/moeten er nog wel 3 of 4 zijn.
Je bent niet de enige die zijn carrière vergald omdat ze te vroeg vertrekken en ergens op de bank komen te zitten.
En verder ben je nog lang niet goed genoeg.
0 0
geDaante
Vergeet niet dat het nog een kind is jongens. Buiten dat, na een seizoen lang beleidsmatige blunders en het totaal verkloten van een perfecte uitgangspositie, van top naar absolute flop in één seizoen, zou ik mij als speler ook misschien wel afvragen hoe dat verder gaat met deze mensen aan het roer, en of het er wel beter op zal worden, en of het dus zinvol is te blijven. Zo'n controlfreak als trainer maakt het er ook niet leuker op. En voor Ajax als club hoef je als speler ook niet te blijven, daar Ajax spelers die niet meer in de plannen voorkomen schandalig kan behandelen, zie Serero en andere buiten de boordvallers.

Maar ik hoop dat ie blijft, die houding boeit mij niet, als ie het maar laat zien op het veld. Ik verwacht dat hij volgend seizoen stabieler zal zijn. Ik vind zijn bewegen, motoriek, techniek en handigheid een genot om naar te kijken, ookal gaat het niet altijd goed. Is ook pas 18.

Van Raiola is bekend dat ie spelers nogal wijst op het financiele aspect en de spelers graag transfereert.
1 -1
chrisjuhhh
Raiola probeer er weer eens alles er uit te halen , enkel Ajax heeft het nu in handen .
Bij tekenen of weg wezen voor 1 juli 2018 en niet 2019 .
6 0
Pieter433
En de derde optie is hem een jaar op de tribune zetten en hem veel succes wensen bij zijn nieuwe club na een jaar stilzitten. En dan niet gaan piepen achteraf, zoals Boilesen, want hij kiest er dan zelf voor. Ajax bepaalt de regels en hij mag kiezen.
1 0
gi0vanni
Als die pizzabakker te hoge eisen stelt krijgt hij helemaal geen contract van Ajax.
1 0
chrisjuhhh
Het ga net als bij Tete en daar hoop Raiola op , zo verdien hij het meeste aan Kluivert en gok op de boosheid van de supporters naar Overmars en vd Sar toe , maar dit keer schiet hij mis !
0 -1
geronimo
Langcontract 5 a 6 jaar tekenen of direct verkopen
3 0
iammike
Ik zou Kluivert gewoon verkopen als die niet voor 1 juli verlengd. Verlengen gaat die toch niet, zegt mijn gevoel. Probeer nog iemand van kaliber richarlison te halen. Als Kluivert niet Kluivert heten speelde die niet in de basisbij Ajax 1 en vindt hem ook niet zo goed als iedereen zegt. Jahanbaksh zou me ook leuk lijken voor op links maar dat is onhaalbaar ben ik bang.
5 0
OuweDibbes
Eens.. Kluivert verlengd niet.. Dit speel zo vaak meegemaakt bij Ajax. Volgende statement van Kluivert is, Als ik voor Ajax kies dan doe ik dat voor lange tijd daarom duurt het allemaal lang. En ergens rond kerst, zijn ze er niet uitgekomen en kan na 30 wedstrijden zich niet meer focussen op Ajax omdat hij met zijn hoofd met zijn nieuwe club in Zuid Europa zit. Kortom lekker verkopen.. Vooral niet meer laten chanteren door dit soort lieden en al helemaal niet meer door een Kluivert. Als zijn vader een echte vader was geweest, is dat bij zijn transfervrije status en verkeerde keuzes niet alles eruit heeft gehaald en hem hiervoor behoeden.
1 0
Joseph
Dan zou ik zorgen dat hij snel bijtekent, want het is uitgesloten dat we hem opleiden om gratis te laten vertrekken!

Al begrijp ik dat dit precies is wat Kluivert bedoeld, lekker over de rug van Ajax cashen..
3 0
Bensco
Patrick heeft hier gewoon een punt. Vandaag de dag ben je bij Ajax ook niet meer op het beste adres om je verder te ontwikkelen. Je speelt in een competitie met laag niveau en champions league voetbal, het toernooi om je jezelf in de kijker te spelen bij grote clubs, is niet langer nog een garantie. Je hier nog een jaar fysiek ontwikkelen en dan de overstap naar Spanje,
Duitsland of Italië maken is helemaal geen verkeerd pad om te lopen als jonge speler.
1 -3
OuweDibbes
Blabla.. Je lijkt van der Gijp wel met zijn slappe gezwets.. Ons niveau is helemaal niet zo slecht als wij ons zelf moeten geloven. Sterker nog Ajax stond verleden jaar nog in de EL Finale. Ga vaak naar buitenlandse wedstrijden en buiten de ambiance is het vaak minder, ook in de Bundesliga en PL. De Ligt zou in Engeland ook meteen de beste verdediger daar zijn.
4 -1
Bensco
Ajax stond verleden jaar in de EL finale omdat de puzzelstukjes eindelijk op zijn plekje vielen. Daar hadden we op voort moeten bouwen maar we hebben verzaakt. En niet alleen wij maar PSV en Feyenoord net zo hard. De Europese prestaties van Nederland waren om te janken en de eredivisie was weer net zo triest. Zo triest dat zelfs PSV met waanzinnig slecht voetbal kampioen kon worden. Vroeger stond de eredivisie garant voor aanvallend en dominant voetbal maar nu vandaag de dag is er weinig tactiek te vinden meer.
0 0
MarkGroothuis
Als er een gek is die grof geld bied, lekker laten gaan. Zo’n jongen had al lang moeten tekenen. Kut zaakwaarnemer ofniet, uiteindelijk beslis je zelf.
3 0
OuweDibbes
Eens Mark.. en dan loopt hij er ook nog de kantjes eraf. Wees eens niet een Kluivert en verteld doodleuk, ik wil spelen en gratis de deur uit zodat ik meer Blingbling kan kopen.
5 0
PuurGeluk
Sluit ik me volledig bij aan! Trouwens, zo heel erg goed vind ik hem nou ook weer niet!
2 0
Pierre Heno
Kunnen we de naam JC Arena meteen voor een jaartje omtoveren tot de JK Arena. Het ego hebben ze al.
3 0
AFCSANCHEZ
Lekker laten gaan. Heeft de naam mee maar kan er geen reet van. En denkt dat hij Ronaldo is.
4 -1
OuweDibbes
Net als zijn vader gratis de deur uitlopen. No way, komende week bijtekenen of gaarne oprotten.
6 0
NouriVandeBeek
Ik denk dat Raiola zinspeelt op een kort contract en Overmars op een lang contract. Overmars lijkt voet bij stuk te houden.
5 0
OuweDibbes
Raiola zinspeelt op een gratis vertrek. De Kluivertjes werken daar graag aan mee.. en dat noemen zich ajacieden.
8 0
bremovic
minimaal nog 2 seizoenen dan maar eens kijken of de stap dan al te maken is
4 0
MyDreamteam59
Dan eerst bijtekenen vieze graaiers!
Jij hebt Ajax voor 0 verlaten Patrick...opleiding bij Ajax gehad en Ajax geen transfersom gunnen.
Bij Ajax weten ze echt wel hoe de Kluivertjes in elkaar steken, gewoon bijtekenen of anders NU de verkoop in.
4 0
sjaakahz94
Nog een seizoen? maak er maar minimaal 3/4 van. Zou pas over een vertrek moeten nadenken wanneer hij het rendement van een Neres, Lozano of Jahanbaksh als buitenspeler heeft. Zoniet moet Overmars hem mooi aan de hoogste bieder verkopen voor 15 mil en direct Jahanbaksh halen bv.
2 -1
Mundus
Zwaar overschat die Justin. Heel af en toe een leuke wedstrijd maar veel vaker is het helemaal niks. Zou het niet erg vinden als hij voor een mooi bedragje vertrekt. Hier win je echt geen oorlog mee.
6 0
Amsteraaij
Ik word gek van deze tijd. Nog 1 seizoen??? Gozer zou prima nog 3 seizoenen bij Ajax kunnen ballen. Heeft wat leuke potten gespeeld. Zeker potentie. Maar nog echt niet een speler klaar voor volgende stap. En maar dat gelul over interesse van clubs. Wel/niet bijtekenen enz

Wat zijn we diep gedaald met de eredivisie.

These times we live in
6 0
Dit is mijn club
Lachwekkend. Probeer eerst eens een paar seizoenen een volwaardige Ajax speler te zijn die een belangrijke bijdrage levert aan titels. Ik begrijp steeds minder van dit soort gastjes. Zijn met hun hoofd al bij topclubs terwijl ze nog amper iets hebben laten zien en niet meer dan bankvulling worden in de grote competities.
7 0
aka
Juist
3 0
gras
Als je dit vergelijkt met de vader van Dolberg, die een transfer naar Spanje tegenhield omdat hij Casper daar niet klaar vond vond, weet je gelijk waar het verschil in zit.
5 0
Labrador
Geen speld tussen te krijgen
3 0
EVH
Onana
Tagliafico
Dijks
Viergever
De Ligt
Veltman
Ziyech
Kluivert
Younes
Cassierra

Allemaal gaan zij waarschijnlijk vertrekken.

Ajax heeft Schuurs en Bande binnen. Wellicht nog een paar jongens uit de jeugd erbij maar voor de rest moet de scouting echt aan de bak as maanden.
3 0
Stroeve
Ik zou er toch gek van staan te kijken als Tagliafico al na een halfjaar zou vertrekken. We zijn toch geen handelshuis?
0 0
Ajacied33
We zijn geen handelshuis nee,maar je weet hoe het gaat na een EK/WK
0 0
Hagmag
1 Kluivert transfer vrij de deur uit is meer dan genoeg.
Bijtekenen of anders op de bank of opzouten.
Neem iemand anders in de zeik.
4 0
EVH
Bijtekenen of anders deze zomer vertrekken.
Jammer maar het is niet anders.
Zijn vader en Raiola hebben in elk geval geen haast om met AJAX overeenstemming te bereiken over een contractverlenging.
Waarom zouden ze ook, zij hebben de sleutel in handen nu.
2 0
foensai
haha 1 seizoen blijven en dan transfervrij vertrekken. er is nog steeds niet getekend. dat zegt heel veel. Sorry Pat, maar jullie woorden zijn tegenwoordig niks meer waard. Justin heeft potentie maar moet dan nog minimaal 3 seizoenen blijven en verlengen. daarna mag bij als grote jonge de J. Cruijff Arena via de voordeur verlaten.
3 0
iammike
En dan zeker transfervrij weg. Niet verlengen is jong Ajax. Geld zat.
4 0
EVH
Niet verlengen is verkopen.
Ajax moet vooral geen geld door de plee trekken door eigenwijs te zijn door Kluivert in JA te laten spelen. Dat zou ca 20 tot 25 miljoen kosten.

Nee, nu bijtekenen en anders verkopen.
2 0
Unuvar1980
Patrick gaat even de supporters naar de mond praten en als Justin weggaat zegt ie: jammer; ik had het nog zo gehoopt! Een beetje vader met miljoenen zegt gewoon; hij blijft!!
3 0
aka
Patrick de PSV’er
2 -1
0romis
Is er iemand die wel wil blijven krijg het idee dat ze allemaal weg willen. Volgend seizoen maar jong opstellen ofzo
1 0
Oeroeboeroe
Vind je het gek met zulke supporters?
1 -4
ambtenaar
Wat lul je nou dom joh, ook jou clubje heeft een handje vol domme supporters.
2 0
Oeroeboeroe
Ajax is voor mij al 50 jaar "mijn clubje".
Veroordeel niet een andere club als (een deel van) je eigen supporters te stom is om voor de duvel te dansen.
0 -2
ambtenaar
Ik veroordeel jou domme reactie, waar je alle supporters van Ajax weg zet als kut supporters.
0 0
Oeroeboeroe
Goed lezen is écht een kunst
0 0
Barra
Kluivert mag al blij zijn dat hij nu geen enkele concurrentie op zijn plek heeft, want hij is er nog lang niet klaar voor. Het verschil met een van der Vaart of Sneijder op die leeftijd is echt heel groot. Die jongens maakten op die leeftijd al het verschil en daarnaast speelden zij ook met veel meer gif en winnaarsmentaliteit.
2 0
flodder
heeft helemaal nog niets laten zien....Justin ga maar voor het ...Grote Geld...
4 0
Ajaxbrl
1seizoen haha! maak er maar 4 van!
1 0
Capi86
Dit. Dit gezeik van dit soort jongens die denken bij Ajax het maximale al denken bereikt te hebben als ze al een ‘vaste plek’ hebben bemachtigd is zo typisch. Bulken van de kwaliteiten maar het amper laten zien en nooit eens op de bank hoeven beginnen. 1 aardige passeer actie of assist per wedstrijd voor de slowmotion herhalingen en we hebben weer een voldoende gescoord. Het enige wat ze structureel wel kunnen laten zien zijn die mooie grote praatjes. Bereik eerst eens wat! Waarom zetten Ajax coaches spelers uit vorm of ongeïnteresseerd er niet gewoon naast voor spelers die in ieder geval zichtbaar zijn in wedstrijden? Vindt je het gek dat spelers zo gaan denken dat je slechts een opstap-clubje bent. En als dit zo door gaat transformeren steeds sneller meer jochies in schoolklas-vedettes. Zo jammer. Gewoon de prestaties met je club is bij zoveel spelers ondergeschikt aan loopbaan/carrière is zo herkenbaar dat ik er haast misselijk van wordt. Zijn eerste seizoen in de basis noem ik uiteindelijk ronduit teleurstellend. Na de zomer 1e wedstrijd vanaf de bank zeg ik, laat maar zien uit welk hout Justin gesneden is.
8 0
meerzicht
De arogantie ten top, hij hoopt dat zijn zoontje nog een jaar bij Ajax blijft. Als ik inde directie zat, wees gerust dat zal nooit gebeuren, zou ik zeggen, nee laat hem maar lekker naar het buitenland gaan. Im heb awl 10 argumenten waarom dat voor iedereen het beste is.
7 -1
koenos1
Arrogantie komt voor de val. Indien hij nu er voor kiest om te gaan kan je wel dag zeggen tegen je carrière
3 -1
Mart42
Laat hij aub tekenen bij een andere club. Heeft niets te zoeken bij Ajax.
9 -1
LS16
Één jaar maar Patrick? De komende drie jaar maar denk?! Al kijk je al hoe moeilijk Depay het kreeg in het buitenland en die was de eredivisie ontstegen. Justin is op het moment niet meer dan een momentspeler.
1 -1
IDJosh
Justin moet eerst maar eens presteren bij Ajax. Hij mag blij zijn dat hij geen concurrentie momenteel heeft want anders zat hij allang op de bank. Zelden zo overhypte speler meegemaakt als hij.
2 -1
Suarez16_
Moet hij wel bijtekenen Patrick....
0 0
ambtenaar
Haal maar een goeie concurrent voor deze jongen want het is de laatste tijd niet veel.
3 0
Gerard36
bande'
0 -2
0romis
Bande is een spits.
0 0
ambtenaar
Ja dacht ik ook.
0 0
AFCA1510
Younes ofzo
1 -2
marrene
Laat hem s.v.p. na dit seizoen vertrekken. We spelen bijna wekelijks met 10 man. Overgewaardeerd spelertje.
1 -1
ARUCAMBA
hij moet zeker nog 2 seizoenen blijven, in het buitenland lopen er 13 in een dozijn rond van zulke talenten, als er rond de 35 miljoen geboden wordt, verkopen die handel, voor dolberg zal ajax ook nooit meer het bedrag ontvangen waarvoor ze hem het vorige seizoen konden verkopen
0 0
Web
Een seizoen. Patrick zal wel beter weten.
Justin is nog lang niet toe aan de volgende stap, eerst eens constant worden bij Ajax
Hij is net 18 jaar, echt te gek.
1 0
HZMKK
Kluivert pffff lekker laten gaan. Bakt er niks van, gaat niks worden ook.
3 0
Pierre Heno
Ga maar lekker naar Barcelona of Real Madrid. Die smachten naar zo'n winger als jij. Dan maar geen CL Cup in Amsterdam komend seizoen 'Johan' Kluivert!
1 0
Middenweg401
100 officiële wedstrijden in het eerste en ten minste een landskampioenschap zijn toch wel de minimale eisen om als een echte Ajacied de geschiedenis in te gaan.

Misschien mag je een eindtoernooi met Oranje ook toevoegen als het gaat om lekker binnen te komen bij een Europese top club. Als speler wil je ok een leuk cv opbouwen lijkt mij toch?
0 0
10Sneijder10
Een jaartje haha, de hele familie Kluivert heeft misplaatste arrogantie.
6 0
maikelklaassen
een seizoen, lachwekkend!! 3 goede wedstrijden en een paar goaltjes that's it
4 0
DS
We hebben tegen pisvee wel gezien hoe top Justin is......
6 0
w.vereijken
laat hem eerst een 2 jaar goed voetballen bij ajax,ze willen allemaal weg,win eerst een prijzen
2 0
NielsKster
Justin gaat de top nog lang niet kunnen volhouden. MINIMAAL nog 1 jaar ajax en eigenlijk nog wel 2....
1 0
Turbo
Moet de komende 2 jaar gewoon 80 wedstrijden bij Ajax spelen.
1 0
Rolleman
juist.. maar al die jochies denken dat ze al klaar zijn bij ajax.net of ajax super kleine club is ofzo. dat vind ik zo irritant en ongelooflijk.
1 0
kaashaas
Ben helemaal klaar met: ik hoop nog een jaartje want dan kan hij fysiek en mentaal beter worden.
Ga gewoon eens constant en goed voetballen..
Ajax is ook gewoon een grote club!
5 0
Afcatobias
Hij voegt de laatste weken helemaal niks toe aan ajax.... Dus ik denk dat hij eerder nog 2 a 3 jaar zou moeten blijven. En als die zo graag weg wilt lekker verkopen want met al dit geld kan je makkelijk een vervanger kopen.
2 0
Bky
Zo blij als we deze pure vedette alsjeblieft nog een jaartje langer mogen zien inderdaad.

...
2 -2
vak114
Nou,zolang dit arrogante pisventje al moeite heeft met de backs van Heracles,ADO,Vitesse en Utrecht mag hij nog heel erg blij zijn om bij Ajax te mogen spelen.
Misplaatste arrogantie wederom van dit ventje.
5 -2
Lazell
Arrogante pisventje?
0 -2
Erik1966
1 seizoen???? 2 a 3 seizoenen komt eerder.
0 0
aissati
1 seizoen? Op basis waarvan nog maar 1 seizoen? Mocht hij komend seizoen geen vooruitgang boeken dan mag hij toch verschrikkelijk blij zijn dat hij basis bij Ajax mag staan
8 0
koenos1
Precies wat je zegt #arrogantiekomtvoordeval
1 0
3*stars*3
DOe nog maar een paar seizoenen.
Dat is wel grote verschil met jonkies van Ajax en de rest, na 1 seizoen of anderhalf, lijken ze al te twijfelen.
Zelfs De Ligt is er niet zeker van en zo blijft het een never ending story en moet Ajax blijven bouwen, bouwen, bouwen....
3 0
Dennis1964
Met alle respect maar hij heeft net een basisplaats. Ga eerst eens bepalend zijn een heel seizoen lang voordat je denkt aan een buitenlands avontuur.
1 0