Hilarische Youtube-quiz Eiting en Huntelaar

SJvanveen, 22-04-2018 om 16:37, 12031 views, Ajax TV | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax heeft 250.000 volgers op Youtube en dat wordt gevierd door de digitale mediakanalen van Ajax. Verschillende spelers van de Amsterdamse club gaan de strijd aan in een zogeheten Youtube-quiz.

In aflevering één: Carel Eiting en Klaas-Jan Huntelaar. De jonge en oude Ajacied zien verschillende fragmenten van Ajax TV uit het verleden en moeten raden wat er, nadat het beeld is stilgezet, gaat gebeuren. Het levert veel gelach, foute en goede antwoorden en hilariteit op. Zie hieronder de beelden. 

250K SHOW #1 - 'Meneer Huntelaar is het voor jou!'

Ons Youtube-kanaal heeft 250.000 abonnees en dat vieren we met onze fans! In de eerste 250K Show testen Carel Eiting en Klaas Jan Huntelaar hun kennis van ons Youtube-kanaal en geven ze de eerste prijzen weg. ►KANS MAKEN OP DE HOOFDPRIJS??

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Panama
Prof.Zonnebloem; is het niet vermoeiend om te zijn zoals jij bent?
7 -7
ProfZonnebloem
De échte supporter onderscheidt zich duidelijk. Ik slaap, eet, drink Ajax. Thuis, Uit , Europees. en al vóór 1995. Jullie hebben Ajax nooit zien spelen, al denk je van wel. Je snapt niet hoeveel pijn dit doet en dat zul je ook nooit begrijpen.
7 -9
FlyingDutchMan
Ik ben in slaap gevallen tijdens het filmpje haha, moet nog een keer kijken om te zien of het ook hilarisch was
1 -3
Jornnn
Ik vond het ook niet zo hilarisch. Zo nu en dan in glimlach.
1 -3
talent020
haha jongens als De Ligt, Frenkie, Eiting en Huntelaar doen dit soort activiteiten wel altijd leuk, leuk om maar te kijken
4 0
ProfZonnebloem
Ben blij dat de spelers en AjaxMedia zoveel plezier hebben. Mij staat het huilen nader dan een grimas. Ajax is dood, maar hey, niks aan de hand........R.I.P. Ouwe, wat heb ik van je genoten.
6 -16
Figo
Stel je toch niet zo aan jankbal.
13 -7
ProfZonnebloem
Ach, weer zo'n nepper zonder SCC. Ksssst, ga snel weg hier k@kkerlak!
4 -14
Figo
Ik heb ook al jaren een SCC. Ook nog in de Meer. Was een mooie tijd maar die komt niet meer terug. Elke talentvolle speler is na 1 of 2 goede seizoenen weg. Maar huil lekker verder en stel je verder lekker aan. Zo te zien maak je veel los hier.
3 0
KleinMiljoen
tokkie hooligan
5 -5
falonso
Wat ben jij een zielig mannetje. Als jij bepaalt wie wel of geen supporter is op basis van het al dan niet hebben van een seizoenskaart, ben je niet goed wijs. Dat wordt bepaald door gevoel, niet door bezit van iets. Iemand met seizoenskaart die het niet boeit hoe het gaat is minder echte supporter dan iemand die thuis kijkt en het wel heel veel boeit.
5 -5
ProfZonnebloem
Aha, weer een nepper die het zelf toegeeft...Da's weer fideel van je. Jij hebt Ajax nooit zien spelen en anders zou je het niet eens zijn met wat er zich nu voktrekt. Misschien is een clubkaart een leuk opstapje voor je? Dan wordt het nog wel eens wat ipv lekker veilig thuis een streampje te kijken.
0 -6
***1900***
Hahahaha jij komt echt constant met reacties over in het stadion zitten etc. We snappen het hoor, je hebt een seizoenskaart! Grote jongen, maar nu weten we het wel.

Als je hier alleen mag posten met een seizoenskaart in bezit, zou het een dood forum zijn.

En als je letterlijk alleen maar negatief kan zijn en ook geen topics over bijzaken waar ook maar een glimlach voorbij komt kan hebben, waarom betaal je dan uberhaupt nog om naar Ajax te gaan?

Ja het seizoen is mislukt en er zijn grote problemen bij Ajax. Maar je kan moeilijk eisen dat spelers en staff niet meer mogen lachen tot alles weer koek en ei is. Oja, jij mag dat natuurlijk wel want jij bent er natuurlijk altijd bij.

Ben echt klaar hier met het volk dat op de leuke videos alleen maar gaat lopen bitchen. Gadverdamme. Bah.
5 -5