Nunnely blij: 'Op de Toekomst, voor eigen publiek'

JesseTH, 20-04-2018 om 23:23, 4484 views, Ajax Life | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ché Nunnely kijkt met volle teugen uit naar de kampioenswedstrijd die Jong Ajax volgende week zaterdag gaat spelen tegen MVV. Vrijdag moesten de beloften winnen van FC Volendam en dat deed de ploeg met 1-2.

'Iedereen is natuurlijk echt superblij', spreekt Nunnely verheugd in gesprek met Ajax Life. 'We hebben deze drie belangrijk punten gepakt en nu nog eentje… Nog eentje en dan staan we er! Iedereen heeft keihard gestreden deze wedstrijd. Ik ben echt hartstikke trots.'

Er rest Jong Ajax nu nog één overwinning voor de titel. 'Als dat gebeurt, dan staan we er gewoon. In eigen huis nog wel. Iedereen is daar nu vol op gefocust, we gaan er echt vol voor. Op De Toekomst, voor eigen publiek. Dat is wat mij betreft een nog mooier podium om kampioen te worden. Echt goud.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Zou prachtig zijn als die gasten de titel binnenhalen, ik gun ze een druk bezochte wedstrijd en e.v.t. huldiging van harte.
Prachtig dat wij ook een Jong elftal hebben rondlopen in een serieuze profcompetitie die leren te strijden voor een prijs en dat proberen te doen met mooi voetbal.
1 0
ajaxcied4life
Nunnely is toch iets technischef vaardiger dan ik dacht.
1 0
Fredschuit1
Heb liever een propvolle de toekomst dan een Arena die kwart gevuld is. De toekoms ademt Ajax uit. Hoop ook zo dat ze het nieuwe mini stadion op de toekomst Amsterdams gezellig en knus maken.
3 0
Wilbert
olympisch stadion lijkt mij wel een mooie plek voor kampioenswedstrijd als de jc arena niet kan
0 0
Adamoost
P2 met scherm en podium zodat er bij een huldiging direct gehuldigd kan worden voor een paar duizend man. Lijkt mij ideaal.
2 0
Labrador
En je zet jezelf compleet voor joker. Lekker in de Arena laten spelen, 10.000 man die komen kijken en voor of tijdens AZ thuis een ere ronde door de arena.
1 0
jollie18
Kunnen niet in de arena vanwege Ajax AZ
0 0
sdds
Ik zeg arena wil gaan maar geen plek meer jammer
2 0
Ferd
Ik zeg leestekens, ik heb je opmerking vier keer moeten lezen voordat duidelijk was wat je bedoelde. Komma en punt had veel gescheeld.
1 -1