Biografie Cruijff nu met korting in AS Webshop!

sammekors, 20-04-2018 om 14:10, 1588 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Johan Cruijff - 'Mijn verhaal', is dé (auto)biografie van De Verlosser. En nu is het boek met korting de verkrijgen in de webshop van Ajax Showtime. Mis 'm niet!

De biografie, mede geschreven door De Telegraaf-journalist Jaap de Groot, is onmisbaar voor iedere Ajax-fan. Nu Cruijff er niet meer is, mogen we extra blij zijn dat De Groot dit boek nog heeft kunnen maken. Voor zijn fans en alle sportliefhebbers.

Het boek is te verkrijgen in twee varianten: de paperback- en de hardcovereditie. Allebei zijn ze maar liefst vijf euro afgeprijsd. De paperback kost daardoor nog maar 14,95 en de hardcover slechts 19,95. Sla daarom nu je slag!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
Tsja, dat geeft wel aan dat de populariteit van JC onder druk staat
Of zou het met Jaap de Groot te maken hebben? Ik vrees dat volgend jaar in de Johan Cruijff ArenA er maximaal 25.000 toeschouwers zullen zijn.

In 2020 gaat de bovenste ring eraf (zie Olympisch stadion) en krijgen wij weer een echt Ajax sfeertje met 18.500 toeschouwers. Pisbakken i.p.v. urinoirs met gouden toiletbrillen en weer een hot dog kunnen kopen voor 2 euro, een echt biertje i.p.v. dat uilenzeik
0 0
AjaxPassion
Oh, deze kreeg ik laatst gratis van de Telegraaf, als E-boek.
0 0