Veltman: 'Snap de frustratie, hebben wij ook'

BVeenstra, 16-04-2018 om 15:55, 8168 views, De Telegraaf |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ajax-aanvoerder Joël Veltman is een dag na de grote vernedering op bezoek bij PSV (3-0) nog altijd slecht gehumeurd, zo blijkt uit een kort gesprek met De Telegraaf. Voor het vierde seizoen op rij greep Ajax naast de titel en daar is de verdediger allerminst blij mee.

'Ja, wat wil je horen? Dat we slecht hebben geslapen en dat het een kutnacht was? Ja, alles is kut', aldus een geïrriteerde Veltman, die zondag moest toezien dat de spelersbus werd opgewacht door enkele boze supporters. 'Dat was even heftig, ja. Ik stapte zeker als eerste de bus uit. Het was intimiderend, zeker.'

Dat Ziyech een duw zou hebben gehad van een supporter is Veltman ontgaan. 'Dat heb ik niet gezien. Ik lees ook dingen, maar ik heb niets gezien, dus ik kan er ook niet over oordelen. Je komt in een grote groep terecht en het is meer sussen dan echt dingen zeggen', aldus Veltman, die de fans ergens wel kan begrijpen. 'Ik snap de frustratie, die hebben wij ook.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kale
Jezus, wat een kantoorklerk is het toch ook. Ik wil geen aanvoerder die het allemaal snapt en begrijpt en zelf ook in z'n hartje voelt, ik wil een aanvoerder die zelf ook schuimbekkend aan de bus staat te trekken. In z'n wedstrijdshirt.
3 -3
AFCAsphere
Ga jij anders gewoon de plaatselijke FC supporten, misschien dat ze daar dat soort belachelijke fratsen uithalen. Bij Ajax gedragen we ons normaal.
1 -1
afca95
Aardige gozer, maar is gewoon niveau AZ
1 -4
BillSplate
Lager.
1 -2
Simon1
Respect voor zijn daden bij de bus, maar hij moet echt leren om zijn kop te houden. Lachen met de tegenstander en na verliespartijen. Je schaamt je daarvoor kapot.
3 0
Toekomst1900
Klasse van deze jongen om als aanvoerder als eerste uit de bus te stappen. Veltman is net als bijvoorbeeld Wober helemaal niks opgeschoten met deze trainer. Sterker nog, ze zijn allebei minder geworden, veel minder. Dat je als trainer zo omgaat met een aanvoerder, die het niet heeft zien aankomen, dan ben je totaal geen manager. Maar zogenaamd een trainer met ‘schijt aan alles’. Ondanks dat Joel niet geweldig is momenteel had ie meer krediet mogen hebben. Voor de winterstop was hij namelijk een van de betere. Opvallend dat elke verdediger onder Ten Hag minder aan het worden is..
4 -1
AFCAsphere
We incasseren anders gewoon minder doelpunten dan onder Keizer.
1 0
talent020
https://www.telegraaf.nl/sport/1920669/pijnlijk-ajax-feitje-ten-hag-in-alles-slechter-dan-keizer
0 0
ST
Eens.
0 0
Restored
Respect dat hij als eerste die mensen te woord stond, maar eerlijk is eerlijk ik hoop dat hij weg gaat, heb onder hand het idee dat elke buitenspeler en back langs veltman kan lopen... elke week weer een voorzet van zijn kant die resulteert in een tegendoelpunt
2 0
blessure
Ook gisteren weer een voorzet vanaf Veltman zijn kant.
Wober laat Luuk de Jong voor hem komen, doelpunt.
Fouten op amateur niveau.
1 0
Robinjo1988
Wel klasse dat hij gewoon rustig die bus uit kwam en probeerde te kalmeren.
5 0
dezengene
Groot respect hoe hij daar gister stond. Hij komt kwalitatief tekort, hoewel hij een prima stand-in zou zijn - al zal hij dat zelf niet willen.

Net als Ziyech heeft hij een bak ellende over zich heen gekregen. Bij Ziyech was dat belachelijk omdat hij prima speelde, bij Veltman was het nog een heel stuk gekker omdat Joel een kind van de club is. Die jongen speelt hier al zijn hele leven. Om dan uitgefloten te worden, dat gaat veel te ver.

En toch, ondanks die klootzakken die hem uitfluiten, stapt hij als eerst uit de bus. Hij gaat het gesprek aan met de 'supporters'. Hij trapt niet na in de media, stelt zich altijd keurig op. Lof voor Veltman. Hij toont karakter, in tegenstelling tot die idioten die gister zo nodig verhaal moesten halen.
6 -1
FlyingDutchMan
Mooo gesproken!
0 0
ElBlanquito
amen
0 0
michaellaudrup
Dit is de erfenis van 4.5 jaar wanbeleid, wanneer er boven niets verandert, krijgen we weer zo een seizoen. Wen er maar aan een grote club geleid door op geld beluste amateurs.
1 0
Panama
Hij stond er wel als eerste
13 0
voorkennis
Veltman ROT AUB OP.......
1 -28
RaynoFischer
Ách jullie krijgen jullie dikke salaris wel gestort, verzacht de pijn vast wel....
2 -12
3sterrenAjax1
ondanks dat hem als aanvoerder opeens zn band werd afgenomen en zomaar op de bank kwam. nooit een slecht woord over de club. gewoon een echte ajacied! speelde gister ook prima btw.
29 -2
BrandjeXL
Beter opletten want zijn band is hem nooit afgenomen.
1 -1
DS
Niet de meest talentvolle, maar zeker een echte jongen van de club.
0 0
Michelinho
Mee eens, maar zijn band is hem niet ontnomen, was gisteren ook weer gewoon aanvoerder.
1 0
Robeerke
Aaah, slecht geslapen jochie? In de wedstrijd was je nog aan het lachen met PSV spelers dus zal wel meevallen.
3 -22
Stone020island
Speelde als enige samen met onana een solide pot en is een kind van de club. Hoe vaak kom jij in het stadion?
13 -3
Robeerke
Waar slaat deze vraag op.. Hoe vaak kom jij bij de Aldi?
1 -1
maikelklaassen
gast!! hij liet net als tegen groningen een voorzet zomaar toe waar een goal uit komt!! hij probeert niet eens een voorzet te blokken!!
4 -10
Stone020island
Jij hebt duidelijk nooit zelf ( op niveau) gevoetbald maar ik zal het toch even voor je uitleggen. Brenet kwam als een sneltrein aan en veltman stond zowat stil. Hij kon hem onmogelijk inhalen en denk je soms dat een back elke voorzet eruit moet halen ofzo. Was eerder een fout van de speler die daarvoor dom balverlies leed of van wober.

Bij groningen ging hij overigens wel de fout in maar hier kon veltman echt niks aan doen hoor. Altijd maar op veltman afgeven terwijl nico aan de andere kant een dramatische pot speelde.
8 -1
EuforischeRealist
Hulde voor je poging, maar ik denk dat het meer een kwestie is van willen begrijpen (zeker vandaag).
1 0
NouriVandeBeek
Je doelt op de voorzet van Neres zijn man?
3 -1
maikelklaassen
oooh nee dat wist ik niet, nee dan mag ie gewoon een assist geven, my bad
1 -5
Keizer020
Dus Veltman hoort gewoon de voorzet door te laten want ‘het is niet zijn man’? Lijkt me toch dat Veltman hoort door te stappen aangezien Brenet met bal daar gevaarlijker is dan Bergwijn zonder bal.
1 -4
insectenverdelg
Een jaar geleden zie ik nog alle jongens als helden op t parkeerdek toegezongen worden. Wat een wereld van verschil.
8 0
Ruff Rhythim
Speciaal voor u mogelijk gemaakt door een stel machtswellustelingen die jouw en mijn club verkloten, alstublieft !
1 0
insectenverdelg
Tuurlijk zit t ook in t bestuur. Maar de supporters lieten zich aldaar en bij t voorval met appje van hun beste kant zien. Maar wat ik daarna weer Uw dit jaar met uitsluiten en gisteren helemaal zegt wel weer genoeg ook dat werkt niet mee.
1 -1
NouriVandeBeek
Zo zie je maar hoe sommige supporters in elkaar steken.
7 0