[Update] 'Geen "gesprek" spelersgroep en staf'

sammekors, 16-04-2018 om 15:10, 29517 views, De Telegraaf |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

De ochtendtraining van Ajax, die voor maandagmorgen op de planning stond, is nog altijd niet begonnen. Dat meldt Julian Pater, journalist van De Telegraaf, op maandagmiddag.

Het nieuws is opvallend, aangezien de spelers, zo bleek uit een tweet van AT5-journalist Jarno Grob, voor elven al op De Toekomst aanwezig waren. Het begin van de training laat dus al een uur of twee op zich wachten.

De uitgestelde training komt op de dag na de pijnlijke nederlaag van Ajax tegen PSV, die de Eindhovenaren het kampioenschap in de Eredivisie opleverde. Mogelijk blijven de spelers en staf van Ajax binnen om de wedstrijd en de confrontatie met de supporters na afloop van de wedstrijd te bespreken.

Update - 15:15 uur (16 april 2018)
Volgens Frenkie de Jong, middenvelder annex verdediger van Ajax, is er geen groot gesprek tussen de staf en spelersgroep van Ajax geweest op maandagmorgen. Dat meldt Telegraafjournalist Julian Pater op Twitter. Of er, nadat de ochtendtraining eerder al lang werd uitgesteld, nog wel getraind is, is vooralsnog onduidelijk. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Eerst Henrichs weg !
0 0
Tomajax1990
Doet toch pijn zo’n filmpje. Ga maar eens lekker met ov reizen 30 km, 6 dagen in de week voor een gemiddeld loon. Al die knaapjes van 18-19-20 met een Mercedes en het mooiste beroep van de wereld. Leuk dat talent, keihard werken moet je! Ze Hebben het in mijn ogen nog steeds te makkelijk. Elke week 93 minuten het gras op vreten!!
2 -1
Djabber
Nou zeg je het net over de verkeerde. Als ik iemand niks verwijt is het Donny wel. Onlangs z'n allerbeste vriend 'verloren', iemand waarmee hij elke dag menig uur mee doorbracht op de 'werkvloer'. Daarnaast moet hij ook grote schonenen vullen, want laten we eerlijk zijn, Klaassen nam Ajax vaak op sleeptouw. Ondanks dit geef hij elke wedstrijd 200%, klaagt hij nooit en heeft ie z'n Ajax-hart op de goede plek zitten.

Donny, je bent 'n held!
0 0
Tomajax1990
Bedoel het natuurlijk meer over het algemeen, als je het filmpje kijkt denk je gewoon aan dat soort dingen.
1 0
flyingsoccer
Wellicht morgen misschien wel nieuws koppen rollen zal niet lang uitblijven.
0 0
meerzicht
Maar meneer v.d Sar, wat heeft u grote oren.
Ja, daar kan ik goed mee horen.
Mooi

OPROTTEN !!!!!!
3 0
lf87
https://www.telegraaf.nl/sport/1921552/ajax-spelers-ergeren-zich-aan-ten-hag
2 -1
Robinjo1988
Ze zijn niet de enigen.

Weg met die gozer en diegene die hem hebben aangesteld.
2 -1
ajax4ever01
Mooi hoe eerder die pleite is
2 -1
Thommy1234
Als ze zouden moeten trainen en er geen gesprek is geweest tussen de spelers en de staf en zeker na gister deze 2 dingen niet gebeurd zijn vandaag dan zou er toch wel iets moeten zijn lijkt mij?
0 0
ajax4ever01
Het is gewoon heel simpel ze willen het binnenskamers houden waarom ze zo laat begonnen met trainen
0 0
lf87
https://twitter.com/ruudvdmeijden/status/985551544396537856 Kwam dit tegen, zal wss onzin zijn maar laat nou net ajax heerenveen een overtuigende overwinning zijn geweest
2 -2
Djabber
Lekker betrouwbare bron. Ik denk dat het allemaal wel meevalt. Klinkt eerlijk gezegd ook niet als Schone. Hij voetbal ver beneden peil laatste tijd maar is wel een professional.
0 0
Amp
als dat zo is, vraag ik me af waarom ze dat in de andere wedstrijden niet hebben gedaan... nogal ongeloofwaardig dit. onder keizer hebben ze ook met regelmaat shit gespeeld, of hadden ze ineens tegen feyenoord en psv ook weer de bek opengetrokken en een eigen plan getrokken.
1 0
pizzapunt
tactische nabespreking en analyse van 3 uur. De wedstrijd wordt herhaald op 0,5x de normale snelheid om de beleving te analyseren.
3 -1
Wijnvoord
je hoeft toch niet alles te weten.
0 0
wt4ajax
Je kan van der Sar ontslaan, je kan Overmars ontslaan en je kan Ten Hag ontslaan. Het zal allemaal niet of nauwelijks helpen, zolang de kop van de slang zijn macht binnen Ajax behoudt. Het is nu echt tijd dat Hennie Henrichs, de absolute mol binnen Ajax, wordt afgezet. Hij zorgt voor eindeloze corruptie binnen Ajax; en voor degene die het hebben gevolgd is het meer dan duidelijk dat hij ook hoofdschuldige is aan het mislukken van Plan Cruijff.
9 -1
Godenzoon24
Maar geen journalist ziet Het! Kijken die niet verder dan hun neus lang is. Koppen met bv van der Sar levert natuurlijk meer publiciteit op dan Henrichs. Of heeft hij die ook gewoon in zijn zak.

Bah laat die misselijke kwal een oprotten. Overleeft alles en maakt alles kapot met zijn vriendjes. DE reden van het loslaten van JC en zijn gedachtengoed.
1 0
Robinjo1988
Ik las ergens dat die rat nog niet eens 65 is. Dus als er niks ondernomen wordt zit hij er nog wel 10 jaar.
2 0
MrPink
Off: Engnek Kramer krijgt 7 wedstrijden haha.
6 0
Michels
Daar hadden er nog wel een stuk of 5 bij gemogen wat mij betreft...
2 0
blessure
Te weinig, hoort niet meer op een voetbalveld thuis.
2 0
Red Devil
Klopt want hij hoort in een gesloten inrichting thuis die imbeciel.
3 0
BRAMHOUTEN
Is ten hag al weg? Komt steeds meer naar buiten dat de klik er niet is met de spelersgroep. Beter nu afscheid nemen en werken aan volgend seizoen! Spelvreugde terug brengen . Als dit zo doorgaat wil iedereen weg houden we geen team over
12 0
Godenzoon24
Eens maar doen ze toch niet.
0 0
Rujar
Alles in de 'doofpot' en de supporters moeten maar weer gissen . Sinds het definitief afscheid nemen van Cruijff wordt alles maar met de mantel der liefde bedekt ipv open en eerlijk naar buiten toe te zijn. Niemad trekt zijn bek open. (incl die laffe spelers) Vind het niet gek dat inmiddels bij de supporters de grens ook is bereikt.
6 0
SjaakWolfs
Precies. Van der Sar als uithangbord is een drama. De communicatie naar media en supporters toe is om te janken.
3 0
Postmus
Overmars hoeft voor mij niet te vertrekken, is in mijn ogen een capabele man. Het is eerder dat Van der Sar zich als een blok aan het been van intern Ajax vormt.
5 -6
Ajax4proud
Overmars doet z'n werk!

Van der Sar daarentegen geloof ik eerder niet zo, die komt net om de hoek kijken en verwisseld van functie binnen Ajax. Word dan keeperstrainer dat is op z'n buik geschreven denk ik.
2 -3
Pierre Heno
Marcus Aurelius Overmars is nu juist het grote probleem binnen dit Ajax. Vriendje Ten Hag zit er alleen maar door zijn toedoen en van niemand anders.
1 -1
MrPink
Een klote dag vandaag, niet te geloven. Ik hoop dat JA er zin in heeft iedergeval.
2 0
jollie18
Schaam me nu best om ajacied te zijn. Wanneer houd de onrust eens op
3 -4
Godenzoon24
Nooit want nu keren supporters zich tegen de spelers. Maar toen Jonk Bosz etc eruit werden gewerkt hoorde je ze niet. Nee nu ineens als het kalf al verdronken os en Ajax juist geen onrust kan gebruiken. Henrichs weg is enige structurele oplossing. Anders blijft het politiek bedrijven bij Ajax.
1 0
Djabber
Die maloten bij de bus daar, kun je geen supporters noemen. Je mag best je onvrede uiten, maar doe dat godverdomme wel op een normale manier. Net zoals die triestjoekels in het stadion. Er zitten godverdomme kinderen in dat stadion, wtf ga je met fakkels gooien, randebielen.
0 0
sucre
idd..toen jonk weg moest hoorde je ze niet!! kalf en verdronken enzo...
0 0
Cruijffiaan14
Hopelijk nog even niet. De bezem moet door de club!
Zonde dat de revolutie van Cruijff zo de kop is ingedrukt destijds, dat onze 'ultra's' zo laf hebben toegekeken.
5 0
talent020
vind het wel vreemd, er is waarschijnlijk niet getraind, maar ook niet gesproken met elkaar, wat hebben ze dan gedaan? of zou Ten Hag op gesprek bij Edje en Marc zijn geweest?
1 0
insectenverdelg
Kan me voorstellen dat ze binnen hebben getraind na gisteren.
0 0
Jwduijm
dan zouden journalisten dat gezien hebben, je kan niet uit het zicht, van de kleedkamers naar die hal komen.
0 0
Labrador
Dat vraag ik mij dus ook af. Je gaat niet een paar uur naar de club voor niets.
0 0
michaellaudrup
en zeker niet AL om 11.00 s ochtends.
0 0
Ruff Rhythim
Dit alles kan natuurlijk ook niet zonder gevolgen blijven.

Ik zou het zelfs idioot vinden als er ergens geen koppen gaan rollen en alles maar blijft zoals het is.
1 0
Bjorn
Spelers naar huis en geen gesprek. Kortom Ten Hag bij de directie? Ik heb wel een gevoel waar dit op uitdraait.
4 -1
talent020
Zal wel een evaluatie gesprek zijn, denk niet dat ze hem eruit donderen, wat geen slecht idee zou zijn, ik lees ook dat spelers geen vertrouwen in hem hebben, dat zou me dan echter niks verbazen, spelers ogen vanaf dag 1 al niet bepaald enthousiast onder hem,
6 0
Djabber
Je kunt Ten Hag niet ontslaan omdat je dan dat laatste greintje waardigheid vernietigd. Tevens heb je geen geschikte kandidaat achter de hand. Ten Hag mag van mij ook wieberen, maar dit is niet het juiste moment.
0 0
Redrum
Spelers lijken boos te zijn dat Keizer geslachtofferd is en daar geef ik ze geen ongelijk in. Als dat echt zo is dan zit er niks anders op dan dat Edje en Marc hun spullen pakken.
8 0
marrene
Als dat zo is zijn het lamlullen. Dan hadden ze toe hun bek moeten opentrekken. Het zijn sowieso slappe hansworsten. iedere week dezelfde teksten, we moeten beter beginnen, we moeten alles geven etc.. En dan weer als natte kranten over het veld sjokken. Vele zijn niet waard bij AJAX te spelen. Een schande voor een grote club als AJAX.
0 0
Dexy
Ten Hag aub alleen opofferen wanneer Edwin en Marc dan ook meteen besluiten hun werk bij Ajax neer te leggen. Anders zou een trainer die net 4 maanden zit al de laan uitsturen, van de gekke zijn.
3 0
atalantanio
Dat zou ik mij alleen kunnen voorstellen als de spelersgroep het vertrouwen in hem heeft opgezegd. Sowieso ligt de verantwoordelijkheid voor dit mislukte seizoen niet zozeer bij Ten Hag maar eerder bij Van der Sar en Overmars.
4 0
vincent_DV
Dat zou je wel zeggen. Maar het lijkt me echt sterk dat hij opeens wordt ontslagen. Alleen al omdat dat meteen betekent dat van der Sar én Overmars ook per direct zullen opstappen. Want dan is hun geloofwaardigheid natuurlijk tot een nulpunt gedaald....
3 0
Ajacied33
In goede tijden een Ajacied. En nu in mindere tijden een Ajacied. Voor altijd
17 0
Bjorn
Dat zal iedereen zo voelen diep van binnen. Daarom doet het ook zoveel pijn wat er met Ajax gebeurt.
1 0
ArnoAjax
Ben al 53 jaar Ajacied, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, zo’n zootje!
0 0
rogerbandit
Haha. Jij wint! Ik 52 jaar. Heb vannacht geen oog dicht gedaan Echt!
0 0
ArnoAjax
Dan hebben we veeeeel betere tijden meegemaakt
0 0
ArnoAjax
Ja zwaar klote. Had nooit gedacht dat ons clubie zo zou afzakken.
0 0
Patrick78
Natuurlijk! En donderdag naar Arena voor onze club.
1 0
lf87
Fijn om te lezen dat er donderdag nog meer mensen komen haha
0 0
vincent_DV
Wordt er nu al weg getraind?
0 0
MarcOndertwix
Nee, spelers zijn naar huis
0 0
vincent_DV
Oke thanks.

Dan gaan we vandaag nog wel iets van nieuws krijgen vanuit Ajax lijkt me. Want de spelers zijn op de club geweest maar hebben niet getraind en volgens Frenkie hebben ze ook geen gesprek gehad. Wat is er dan wel gebeurd?
1 0
Redrum
Tja, dan ga je bijna denken dat ze alleen is verteld dat ze geen trainer meer hebben.
1 0
vincent_DV
Ja maar dat lijkt me echt zo sterk. Want als ze dat doen zou het betekenen dat per direct Ten Hag, Overmars en van der Sar weg zijn. Dat kan namelijk niet anders
2 0
afcas
hoezo niet? omdat jij dat vindt? bij ajax lopen toch continue mensen anderen te ontslaan zonder zelf verantwoordelijkheid te pakken? waarom zou het nu anders zijn?
2 0
vincent_DV
Dit keer kan het bijna niet anders omdat van der Sar zijn lot min of meer in handen van Ten Hag heeft gelegd en Overmars kosten wat het kost Ten Hag als trainer wilde. Het lijkt mij dat de publieke opinie, de supporters en de druk er voor zorgen dat ze niet anders kunnen dan opstappen. Wat mij betreft blijven ze zitten want heel eerlijk gezegd heb ik geen idee wie het over zou moeten nemen(De enige optie lijkt mij een buitenlander ophalen in het buitenland voor flink geld, anders zie ik namelijk niks beters dan die 2) en de enige technische man is dan nog Danny Blind. Dus veel beter zal het er niet op worden.
1 0
Michelinho
van der Sar heeft zijn lot aan vooruitgang onder ten Hag verbonden, niet aan het kampioenschap. Dat er geen sportieve vooruitgang geboekt is kan je over discussiëren; de media heeft in ieder geval maandenlang hard zijn best gedaan om te benadrukken dat die er NIET is.
Maar feit is wel dat het vrij subjectief is hoe lang de periode is waarover je mag oordelen. Ten Hag is net drie maanden coach en mijn vertrouwen in hem heeft in de afgelopen week een flinke deuk gekregen. Hem vervangen staat echter gelijk aan wéér een wankele seizoensstart en persoonlijk zou ik iig die seizoensstart incl. vroege vCL afwachten.
Dan heeft hij tenminste de kans gehad zijn eigen team te bouwen en dat naar zijn hand te zetten.
0 0
Labrador
Lees nu op Twitter dat de spelers weer naar huis zijn en dat er geen gesprekken zijn geweest. Bron: Frenkie de Jong
0 0
Dexy
Zijn Insta of Twitter account? Er zijn namelijk een heleboel Frenkie de Jong twitteraccounts
0 0
P.Russo
Op de twitterpagina van Julian Pater (Telesport) staat dat
1 0
Dexy
Thanks
0 0
suske
Ze hebben eerst bepaalt wie er van avond bij Jong Ajax mee speelt. En zijn toen binnen gaan trainen in de hal.
1 0
MarcOndertwix
hahahaha en dan uit een bak stappen van 208.509,00,-
6 -2
Labrador
Ik denk dat er Donderdag een bijzondere sfeer hangt in de arena
3 -1
suske
Gewoon voor de 100% steunen je bent Ajacied of niet.
7 0
amthree
Volgens mij zijn de spelers klaar met ten hag.
14 -4
Hobbemastraat
Komt er zo'n knulletje uit een dikke bak, vind je het gek dat ze kapsones krijgen.
5 -2
MarcOndertwix
Als je eigen spelers gaan lekken aan de Telegraaf, weet je dat het eind in zicht is....
1 -1
suske
En geloof jij de Telegraaf. Ik niet.
3 -3
talent020
Telegraaf is anders wat betreft Ajax vaak wel goed geïnformeerd
4 0
Jelephi
Edje en ten Hag weg. Overmars behoud het vertrouwen. Bosz komt terug met Kruzen

Van Gaal terug en bestuursraad word ontmanteld door hernieuwde plannen over terugtrekken van de beurs.

Zomaar een droom.
5 -6
Biss
Hahaha Bosz komt sowieso niet meer terug. Waarom zou hij?
En dan in combinatie met vGaal, dat is echt onmogelijk qua visie.
1 0
BokkieBokstra
Als van der Sar moet Overmars ook gaan. Dat is de man achter het ontslag van Keizer.
4 0
AJAIXIXIXI
Zou geweldig zijn maar ik denk dat het bij een droom blijft.
2 -1
Teun34
Tot dat die er ook een potje van maken en dan weer afgebrand worden en er weer andere moeten komen die volgens ons de beste voor ajax zouden zijn.
Blijft toch nooit goed gaan.
2 -1
Rolo
dus dat...
0 0
Bjorn
Er wordt volop gelekt over Ten Hag, er is geen vertrouwen in de trainer. Zowel onder spelers als supporters

Einde Ten Hag zou je denken, Bosz in.
1 -3
EuforischeRealist
Jij denkt dat Bosz op dit moment, onder de huidige omstandigheden terug wil komen? Het spijt me maar als hij er al voor open stond had het in December na het ontslag van Keijzer moeten gebeuren.

Nu rest Ajax en ons als supporters niks anders dan fouten erkennen, je diep schamen en met elkaar de blik op volgend seizoen richten. Of TH daar de juiste man voor is??? Geen idee, ik vond het ontslag van Keijzer al onnodig. Maar terugkijken heeft geen zin, je moet samen vooruit en omhoog, dus in gesprek met elkaar en die kansloze acties die zogenaamd uit emotie plaatsvinden achterwege laten. Hoe oneens je het ook met de gang van zaken kunt zijn, op deze manier verlies je als 'supporters' alle respect en alle recht om mee te praten.
2 -1
Jos1983
Staat wat te gebeuren.. vorige week zaten van Gaal en Swart bij elkaar aan tafel in de CL lounge.. Geen raar nieuws zou je zo zeggen, ware niet dat van Gaal en Swart elkaar al jarenlang negeren.. Louis zal snel terugkeren bij ons alles AJAX
8 -3
Dit is mijn club
Ben je het voetbal onder Louis bij Manu al vergeten?
1 0
godenzonenssuper
Als wat?
1 0
Ar
Ik hoop het.
Als we maar niet langer deze trainer aan hoeven horen.
1 -3
Ajaxhart
Schijnt dat de spelers alleen nog onder begeleiding van en naar wedstrijden willen gaan. Marc is aan het uitzoeken of hij daarvoor Zuid Amerikanen mag inzetten.
7 -1
Daminem
Wat ik vooral mis is een gedachte. PSV speelt oerlelijk voetbal, maar dat wint doordat dat hun manier van voetbal is. Als PSV-er moet je niet verwachten dat het team domineert. Wij Ajacieden verwachten dominant voetbal met goed positiespel. Wat is ons strijdplan? Wat is onze eigen kracht. Vorig jaar onder Bosz was het simpel, hoog druk zetten en zo snel mogelijk de bal met een hoge balcirculatie. Dat levert niet altijd winst op, maar het zag er fris en des Ajax uit. Er zat een gedachte achter. Kijk naar AZ, duidelijke gedachte met vertrouwen in de trainer. Dat uit zich in goed positiespel en eenvoudig spelers inpassen, omdat het de norm is geworden.

Onder Frank was er overigens ook een gedachte (risicoloos balbezit en breien), maar dat was op den duur zo saai om naar te kijken, dat je na 5 minuten al koffie nodig had om wakker te blijven.

Maar ondanks het verlies, het gebrek aan voetbalvisie, blijf ik erbij dat je je hebt te gedragen. Om je voor te schamen dat er een fakkel in een stadion wordt gegooid en spelers worden belaagd. Ik schaam me als Ajacied en hoop dat de 'daders' hun leven lang niet meer in een stadion gezien kunnen worden.
5 0
niquedegraaff
Ik vind dat je voor een duwtje niet iemand levenslang moet straffen. 24 maanden uit het stadion en rond Ajax weren, prima. Echter dat vuurwerk in het stadion wel. Geen risico meer mee nemen. Levenslang weren rond het voetbal.

Verder helemaal eens met je schrijven.
0 -4
Ar
Mag toch hopen dat dit is omdat de trainer opstapt.
5 -2
niquedegraaff
Ze zitten vast hoog in de deceptie.
11 -1
Erik1966
Het wordt tijd voor een echte Erik.
Erik 1966. Ik verwacht jullie steun.
12 -1
020bornraised
Mijn stem heb je pik
2 -1
Wesl
Grote Kern spelers weigert nog uit te komen voor Ajax, reden: trainersbeleid en supporters. let op
5 -1
AFCAHOOLIGAN
Ha dat is net zoiets als Grote kern Ajax supporters willen niet meer naar thuis/ uitwedstrijd reden: Grote bek en geen prestaties!
0 0
MáximaZorreguieta
Kan het ze bijna niet kwalijk nemen. Beleid van bestuur en aggressie van supporters ( uit het aub op andere manieren jongens.. Doe een mars, doe ludieke acties maar ga niet je spelers de deur uit schoppen) Op deze manier hebben wij straks mazzel met de middenmoot. Wie zou er nu nog voor Ajax willen spelen op deze manier.
2 0
AJAIXIXIXI
Laten we het hopen, misschien dat de spelers bij Vd Sar en consorten kunnen doordringen.
1 0
niquedegraaff
Laten we hopen om het trainersbeleid.. want omdat 1 supporter 1 speler heeft 'geduwd'.. zou wel echt heel erg kinderachtig zijn om dat niet meer uit te willen komen. Kom op he.
1 -2
Suarez16_
Onder De Boer was het spel niet sprankelend, maar oogde het gewoon stabiel bij Ajax 1 en had je in 5,5 jaar tijd 5 keer kampioen moeten worden. Frank ging ook knap om met de Cruijff revolutie en na 2012 was er bijna geen bestuurlijk gedoe meer. Wat mis ik die tijden. Gewoon stabiliteit en jongens als Eriksen die na 2 titles bleven omdat ze zelf vonden dat ze er nog niet klaar voor waren. Een selectie met spelers die wisten waar ze stonden. Tegenwoordig hebben we 11 bv'tjes die maar al te graag aangeven hoe graag ze weg willen.
8 -6
gi0vanni
Wat een rottijd was dat en het was spel niet om aan te zien. Juist mensen als de Boer hebben Ajax verprutst. De korte termijn was wat prijzen betreft beter maar naar de lange termijn werd niet gekeken. De jeugdopleiding is overhoop gehaald en nu beginnen de problemen. Deze selectie heeft potentie maar er moet vanaf volgend jaar vanaf het begin een goede selectie staan. Dit jaar hebben we al pech dat er een WK tussen zit en Ajax weer vroeg moet starten.
1 0
ArnoAjax
Weet het niet, met Bosz hadden we practisch dezelfde selectie, afgezien van Sanches. Daarmee de finale EL gehaald en nu wordt er adl een krant gespeeld. Ligt er dan niet probleem met de trainer?
0 0
Michelinho
Zou kunnen dat TH geen grip op de selectie krijgt, maar wie weet komt dat wel door de loyaliteit naar Keizer toe.
0 0
Joseph
Zoals hieronder al gezegd is, Frank de Boer ophemelen is niet realistisch, Keizer en Ten Hag halen even veel punten, maar staan niet bovenaan. Die rust was echt niet gebleven als Frank in dit seizoen net zo veel punten zou pakken als toen hij trainer was..

Wel eens mbt die BVtjes, die jongens spelen niet meer voor Ajax, die spelen alleen maar voor zichzelf. Nou, ik hoop dat ze nu tegen PSV allemaal hebben gezien dat ze nog niet eens in de buurt komen van een transfer.. De Ligt, die wel, maar goed, die moet je nooit laten gaan als Ajax zijnde, dat gooi je weer een seizoen weg.
3 0
Ajax27
Als je puur naar de punten kijkt ja... kijk eens wat voor materiaal Bosz, Keizer en ten Hag tot hun beschikking hadden in vergelijking met de Boer. hij heeft het uiterste eruit kunnen persen. Eerste 2 jaar waren mooi verzorgd aanvallend voetbal, daarna 2 mindere jaren met een minder sterke selectie en het laatste jaar werd er weer veel meer druk gezet en aanvallender gevoetbald. Maar laat de Boer maar eens werken met deze groep, ik weet zeker dat ie fluitend kampioen was geworden.
2 -1
Turbo
Het laatste jaar werd er aanvallender gevoetbald? Met Klaassen, Gudelj en Bazoer op het middenveld en 2 uiterst defensieve backs? Dat Frank zelf telkens koos het geld te investeren in grijze muizen is zn eigen schuld.
3 0
Ajax#1900
Klopt, fdb was met dit puntenaantal de laatste 3 jaar kampioen geworden. Die kampioenschappen destijds verbloemden de problemen.
0 -1
Turbo
Het oogde vooral stabiel omdat er geen concurrentie was. Als de nummer 2 steevast niet verder dan 68-72 punten komt terwijl Feyenoord en zelfs PSV ergens in de middenmoot bungelen oogt het al snel stabiel. Zodra de concurrentie meer dan 73 puntjes ging halen werd Frank direct geen kampioen meer. Vergeet ook niet dat we 2 bekerfinales hebben verloren, 0 gewonnen, 3 van de 4 supercups hebben verloren en 6 x vroeg zijn uitgeschakeld in de Europa League tegen veelal nietszeggende tegenstanders. En vergeet vooral het afgrijselijke voetbal van de laatste 3 volledige seizoenen niet.

Een selectie met spelers die wisten waar ze stonden? Ook een selectie waar al de creativiteit en fantasie uit werd gezogen en waar op een gegeven moment niemand meer een bal aan kon nemen.

Als het slecht gaat hebben mensen de neiging te gaan verlangen naar iets wat ze niet heel objectief meer beoordelen en wat waarschijnlijk net zo slecht, zo niet slechter was.
7 -2
godenzonenssuper
Ik mis vorig seizoen.
De laatste 3 seizoenen van frank waren afgrijselijk.
6 0
Web
Ja ben ik mee eens, maar zie de reacties op AS hier.
Geen enkel respect voor deze top Ajacied, gebeurt nergens alleen bij Ajax
Gisteren bij PSV allemaal oud spelers, ben er jaloers op.
En dan roepen om Rijkaard, hij kijkt wel uit.
Kijk eens wat er gebeurt is met Bergkamp en van Basten, tot op het bod beschadig.
Grootheden die Ajax op een hoog nivaue hebben neer gezet.
3 -5
godenzonenssuper
Kritiek op Frank’s opvattingen=geen respect

Ja goedzo Web.
Er is niemand die Bergkamp, van basten, de Boer of wie dan ook haat als mens.
Er is kritiek geweest op hun handelen.
Conflicten op de werkvloer zijn er overal.
6 0
JesseMKB33
6 jaar. Frank is ook 4 keer kampioen geworden en niet 3,5.
1 -9
Redrum
Wow, serieus? Je hebt betweters en je hebt JesseMKB33. Mijn hemel zeg. En dan heb je het nog mis ook kokosmakroon.
2 -1
JesseMKB33
Ja, serieus. Frank is 6 seizoenen coach geweest van Ajax. Dat hij er 5,5 heeft gezeten doet er niks aan af dat het 4 titels in 6 jaar waren.
1 -5
Stone020island
Jij bent die ene persoon die vroeger aan het einde van de les terwijk het 30 graden buiten is vroeg of er nog huiswerk was
6 -2
JesseMKB33
Nee een prestatie beter proberen te laten lijken dan het is, door over feiten te liegen is echt iets waar we wat aan hebben. En nog iets: "Stone020island" hahahahahah
1 -1
Erik1966
Hahahaha Hahahaha
0 0
Redrum
Frank wist wel raad met mannetjes die alleen voor zichzelf speelden.
2 -1
Bjorn
El Hamdaoui B.V. werd al snel failliet verklaard door Frank. Dacht enkel in het belang van ons Ajax. Heerlijk.
5 -1
Montana
Lastig... Aan de ene kant denk ik dat TH weg moet. Maar kan je wel zeggen dat hij een eerlijke kans heeft gekregen? De motivatie was al aan het afnemen voor de winterstop, dus hij stapte in een verloren seizoen. Het team speelde leuk maar niet effectief, kan je het hem dan kwalijk nemen dat hij dit om probeerde te draaien (dat het niet is gelukt is een 2e).

Ik zou de overige wedstrijden alle faalbazen eruit laten en veel van Jong opstellen. KJH, Schone, Veltman. Ze spelen niet het slechtst maar blijkbaar staan ze ook niet op als je ze nodig hebt.
2 -2
Nijmegenaar
Van de andere kant mag je Ten Hag ook gewoon afrekenen op zijn tussentijdse resultaten. Ik bedoel, Ten Hag heeft er zelf voor gekozen om aan de slag te gaan bij Ajax. Hij wist dat het een bijzonder moeilijke uitdaging ging worden en dat er een immense druk op hem stond. En als hij dan zo faalt, dan mag hij best zijn conclusies trekken. Zou werkt het nu eenmaal in de top.
0 0
Mart42
Stekker is uit Ajax getrokken. Wat hoop ik op de terugkeer van FC Amsterdam.
0 -19
MichelAngelo66
Zie ik dat nou goed... lopen ze met een rolkoffertje? Kunnen ze hun tas al niet meer dragen? Pfff over pamperen gesproken. Ik zal wel te oud worden hiervoor.
5 -7
Marcao
Zou pas echt raar zijn als ze WEL gewoon gingen trainen. Voldoende problemen om te bespreken. Maar er zijn nu geen overhaaste beslissingen te verwachten, de koppen zullen de komende weken pas gaan rollen.
0 -2
Mart42
Waarvoor moeten ze nu nog trainen? Er valt niets meer te halen. Behalve Kluivert die wist te vermelden dat de competitie nog niet gespeeld was.
3 -2
Duif63
Marc in een pantserwagen ?
2 -1
Restored
Ja een gepantserde wagen van Brinks
6 0
Michelinho
Flauw, maar wel leuk gevonden.
0 0
Mart42
Er is een overval op dit moment gaande bij een wagen van Brinks.
3 0
Arie Vink
Prima. Er is veel gebeurd gisteren. Tijd om dat uitgebreid te bespreken met de jongens. Wat ging er mis? Wat vonden ze van de confrontatie met de "fans" (oftewel: malloten)? Hoe nu verder? Laat ze hun zegje maar doen..
4 0
Jelephi
Ja lekker kopje thee erbij en vanavond weer achter de playstation duiken. En niet te vergeten een paar strakke gangster foto's op instagram droppen.
2 -1
voorkennis
wellicht verder praten over het proces waarin ze midden in zitten en het feit dat er veel mis ging gisteren maar dat ze wel hoog in de concentratie zaten
5 -4
Michelinho
Hilarisch hoor en zo lekker origineel. Heb je dat helemaal zelf bedacht?
0 0
Nouwske
Ik kan er eigenlijk niet om lachen...
0 -4
KlasseLasse
ja en dan begint het klanken! trainen heeft echt geen zin meer alles is verspeeld en voetballrn verleer je niet!
1 -3