Kluivert rustig: 'Competitie nog niet voorbij'

SJvanveen, 15-04-2018 om 21:08, 12382 views, AT5 |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Volgens Justin Kluivert is het Ajax-seizoen nog niet ten einde. De buitenspeler analyseerde PSV - Ajax in gesprek met AT5, maar veel kwam er niet uit de mond van de jongeling.

'Tot nu toe wel. Een bittere wedstrijd', antwoordde Kluivert op de vraag of dit zijn meest vernederende wedstrijd was tot nog toe in zijn carrière. 'Het verschil? Een paar procentjes die zij wel hadden en wij niet', was Kluivert junior nuchter.

De rest van het seizoen lijkt spek en bonen, maar daar is het jeugdproduct het niet mee eens. 'De aankomende wedstrijden moeten we gewoon doorgaan. De competitie is nog niet voorbij. Winnen, daar gaan we voor.' 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Noch snapt er niks van
0 0
gras
Branie is goed, maar het betekent niet dat je niet na hoeft te denken voordat je wat zegt. En deze jongen blinkt uit in holle frases.

Media training zou moeten inhouden dat geleerd wordt wanneer je je bek moet houden en als je wat zegt, dat het ertoe doet.
1 0
niquedegraaff
Voor mij wel :)
0 0
Ardoe
haha, je bent net afgedroogd en nu moeten we geloven dat je nu wel het licht hebt gezien? nadat het zeg maar veel te laat is? je kunt beter maar 1 ding doen: je bek houden, je bent nu keihard op je nummer gezet ventje
1 0
X-RaY
Kluivert en zijn grote bek. Misselijkmakende smurf die nog geen reet heb laten zien.

https://youtu.be/rkMRpeNnfpk
0 0
Daveajax1976
Rot toch op middelmatig voetballertje! Lekker verkopen
1 0
Stroeve
Een keer was genoeg geweest :-)
0 0
Stroeve
Voor de fans wel Justin.
0 0
Stroeve
Voor de fans wel Justin.
1 0
Stroeve
Voor de fans wel Justin.
1 0
Joseph
"Winnen gaan we voor"..

Het enige waar Justin voor gaat is een transfer.
1 0
TOOL
Bij hem krijg ik sterk het gevoel dat het hem weinig interesseert. Hij speelt voornamelijk voor zichzelf.
2 0
Afca85meer
Hou die bek toch een keer Justin. Of liever rot gewoon maar op met je gedrag. Je praat meer over het buitenland dan Ajax en je contract is ook nog niet verlengd.
1 -7
Wijnvoord
volgende week maakt hij 2 doelpunten, wordt hij gelijk de hemel ingeprezen. Gatver wa t een oppertunisten hier. Zijn dit nu de Ajacieden waar zo hoog over wordt gedaan. kijk eens naar andere clubs die ook veel te klagen hebben, die laten hun spelers niet vallen. Dat gebeurd hier met de regelmaat van de klok.
3 -2
OuweDibbes
Ga jij lekker met je moeder de bloemetjes water geven. Ik wil spelers zien met hart voor de club en inzet. En geen spelers die nadrukkelijk bezig zijn om zo goedkoop mogelijk weg te komen.
2 0
Pierre Heno
Krijg je bij dat kookboek van de familie Kluivert eigenlijk ook een teiltje kado?
2 -6
AIR-S
Waarom? Ga je m vullen me azijn en opzuipen?
0 -1
Cello
Wordt het niet eens tijd dat iemand hem influistert dat ie effe niets meer doet of zegt in de media?.
5 0
JanTa
Hij luisterde toch niet.
0 0
Pierre Heno
Die Kluivert heeft dus toch een flinke hersen by-pass achter de rug! Het narcisme in optima forma van Ronaldo verbleekt bij deze Kluivert one-man show. Kan zo Carré in. Ben alleen bang dat er geen hond naar wil komen kijken.
1 -3
Wijnvoord
zielige reactie, kan je van een kind verwachten, ohhh nee die is slimmer.
3 -1
El-Dorado
beter houdt hij zich stil en praat ie weer als ie 20 wedstrijden goed gespeeld heeft.

tot nu toe wel erg grote praatjes, dat kan.. maar als je dan op je bek gaat ben je heel makkelijk te pakken.

ik heb volgens mij nog nooit zoveel grote praatjes gehoord van iemand van 18.

zelfs C Ronaldo was op die leeftijd een stuk bescheidener.
0 0
AFCA-B93
Moet je niet eens een keer bijtekenen stuk schorem. Zolang je dat niet doet ben je niks waard voor ons.
0 -2
aka
Juist loser
0 -1
Boer Gijs
Haha
0 -1
aka
Kluivert rot op
0 -1
amthree
Kluivert moet een x zijn bek houden en gaan presteren! Allemaal praatjes maar op het veld zie je ze niet!
1 0
Lane 8
lol!
0 0
Thommy1234
Misschien kan Kluivert is even opzoeken hoe Eriksen zich gedroeg bij Ajax..een Deense nuchtere jongen en gewoon rustig en niet vol van zichzelf en denkend dat hij alles is??
9 0
lf87
Of naast zich kijken en Dolberg zich normaal zien gedragen
4 0
stefanwillem
Is dat omhoog geschreven blaagje nog niet verkocht? Kan echt heel weinig en gedraagt zich als iemand die al 3 x de CL heeft gewonnen.
6 -2
WZAWZDB14
Off topic: wat is Onana een held. De docu heeft mn dag enigzins opgevrolijkt. Had vandaag een paar goede reddingen al had hij ook wel een tegengoal kunnen voorkomen

On topic: schaam je kluivert jr, had liever younes gezien vandaag
2 -1
Dexy
Wat een weerzinwekkend arrogante uitspraak van een jongetje dat de realiteit onder ogen is verloren. Hij doet net alsof we gewoon moeten overgaan tot de orde van de dag.

Ga je schamen voor je eigen prestaties, man. Je hebt het in geen enkele wedstrijd tegen ploegen uit het linkerrijtje laten zien.
6 -1
AjaxisMokum
Straks gaat ie nog zeggen dat ze nog steeds kampioen kunnen worden....
3 -1
ajax4ever01
kunnen ze ook.. vd JL
1 0
Red Devil
Kan die slappe ouwehoer zijn kop niet een keer houden want er komt alleen maar onzin uit.
1 -2
Mart42
Tijd voor de stap naar een Europese topclub. Je bent er klaar voor. Bedankt voor alle mooie dingen die je hebt laten zien en als hoogtepunt dat je psv geen kampioen heb laten worden. Je komt er wel gap.
2 -1
bojansuarez
Laat deze jongen met rust man. Iedereen wist dat dit seizoen kut zou worden en nu het gebeurt, doet iedereen opeens weer verbaasd? Deze zomer weer doorselecteren en volgend seizoen moeten er vroeg staan. Stabiliteit is goud waard en vele onderschatten dit. Die willen het bestuur eruit gooien en denken dat het dan opgelost is. Voorwaarden voor succes creeeren meer kan je niet doen, zoals Brands dat toevallig vandaag terecht zei. Overmars is top, vdsar nog niet maar die zit er ook niet zo lang als marc, die in het begin ook fouten maakte die hij nu niet meer zou maken, zo leert iedereen nog elke dag bij. Fijne avond en sterkte boys. XXX
6 -7
gi0vanni
Fouten maken mag. Dat doet iedereen maar het probleem is dat ze bij Ajax allemaal hun werk niet gedaan hebben. Ze dachten het beter te kunnen maar ze bakken er niets van. En is dan alles slecht? Nee maar het niveau wat ze laten zien is ver onder de maat. Alleen is er geen weg meer terug dus ze zullen door moeten gaan. En daar komt bij dat zij de macht en het geld hebben daar kun je niets tegen doen.
0 0
Afca_126
Grote bek maar maakt niks waar
4 -1
Dastaan
Misschien moet je wel de stap nu maken naar het buitenland. Dan eindig je ook op jonge leeftijd ergens in China of Amerika waar het niveauloos is. Misschien dat je dan beseft dat je je smoel moet houden en meer je benen moet laten spreken.
1 -1
Bjorn
Ik snap niet wat er te glimlachen valt. Heeft hij soms al een contract bij een andere club getekend of zo dat het hem geen moer interesseert?
3 -1
OuweDibbes
@gerard, wat was hij toch weer groots vandaag he? En hoe moeilijk moet het zijn om je contract te verlengen? Nee lekker kloot violen bij Ajax om zijn speelminuten om in de zomer te concluderen dat hij graag anders had gezien maar er toch niet met Ajax is uitgekomen over contractverleningen. Ik ben echt helemaal klaar met deze gasten. Lekker die 10 miljoen deze zomer oppakken en door selecteren.
4 -2
GerardAjax26
Waarom moet hij zijn contract verlengen? Ik lees allemaal reacties dat hij zo snel mogelijk op moet rotten.. en nee ik vond hem ook niet goed spelen. Die jongen is 18 jaar oud.. op die leeftijd zou je af en toe moeten invallen.
0 0
talent020
wat mij betreft wel hoor Justin,
0 0
Mokum31
Hou je smoel ezel
0 -1
Marcdaan1971
Weet je wanneer je als club weer boven de spelers komt: door morgen de aanbieding voor Kluivert in te trekken met de mededeling dat je lang genoeg hebt gewacht.
Laten vertrekken en miljoenen niet ontvangen. Altijd beter dan je laten sollen door deze snotaap met zijn grote muil.
7 0
Mart42
Oprotten kut jong met je irritante onzin. Hoop dat je heel snel weg bent bij Ajax.
5 -2
GerardAjax26
Ik baal ook van hoe het seizoen is gegaan maar ik vind het een beetje kansloos om dan maar je eigen spelers uit te gaan schelden en te roepen dat hij maar verkocht moet worden.. en dan boos worden als zo'n jongen daadwerkelijk gaat.
3 -2
MrPink
Dit is niet de eerste keer dat er slap gelul uit de mond van Kluivert komt, keer op keer weer het zelfde. En nog lachen ook.
2 -1
10Sneijder10
Deze jongen vraagt er gewoon om.
Heeft inmiddels meer interviews gegeven dan wedstrijden gespeeld. En elk interview is het alleen maar hoog van de toren blazen en misplaatste arrogantie.
Hij heeft nog niks laten zien en heeft het erover dat hij 160 miljoen waard wil worden.
Dan ben je niet helemaal in orde in je bovenkamer.
3 -1
NouridolbergNeres34
Hier word ik dus echt kotsmisselijk van, staat nog half te grijnzen ook in dat interview.
6 0
OuweDibbes
Laat dit pleuris joch snel opdonderen.. Verlengt toch niet en voegt bijna net zoveel toe als Younes. Grote mond en weinig prestaties. Was vandaag weer drama.
7 0
Simon1
Donder toch op verwend nest.
3 0
MrPink
Is deze jongen wel helemaal 100%? Competitie is toch echt voorbij pik.
6 0
10Sneijder10
Zsm verkopen.
6 0