Ziyech: 'Ajax blijft grootste club van Nederland'

SJvanveen, 15-04-2018 om 20:37, 14416 views, FOX Sports |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Hakim Ziyech heeft vertrouwen in de toekomst van Ajax. De middenvelder verloor zondagmiddag de titel aan PSV (3-0), maar bekijkt de toekomst van de club niet al te negatief.

'Ajax blijft Ajax. Het blijft nog steeds de beste club van Nederland. Nu even niet, maar over het algemeen hebben ze het bewezen. Voor mij blijft Ajax nog steeds de beste club', aldus Ziyech in gesprek met FOX Sports. Het seizoen was niet wat hij ervan gehoopt had, maar over de oorzaken blijft de Marokkaan in het midden. 

'Zoals je al zegt: dat hoef ik niet meer op te noemen. Het is duidelijk wat er is gebeurd. Het was geen fijn seizoen. Het is uiteindelijk niet goed gekomen zoals we verwacht hadden. Er is nog genoeg werk te doen. Wat er voor de rest gaat gebeuren weet ik niet. Er zijn nog drie wedstrijden en die moet je zo goed mogelijk afsluiten.' Of dit het laatste seizoen is van Ziyech? 'Daar houd ik mij niet mee bezig.' 

 

@hziyech: “#Ajax is voor mij nog steeds de grootste club van Nederland.” ❤️ #ajax #wijzijnajax #ziyech

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frankey78
Laten we gewoon eerlijk blijven Ziyech dat jullie als "grootste club" gewoon gefaald hebben. Tuurlijk wat historie, naam en prijzen betreft is en blijft Ajax gewoon de grootste club van Nederland, alleen word dat inmiddels al 4 jaar niet meer waargemaakt. De arrogantie hoort nu eenmaal bij Ajax, maar maak dat dan ook waar, en laat je niet zo afdrogen tegen die boerenlampenclub. Realistisch gezien zijn we op een uitschieter na met de Europa League finale, sportief gezien al jaren niet meer de beste. Ajax zal altijd me club blijven dat is een brandmerk in me hart, maar ik vrees nu al als er niks verandert , dat we met deze trainer en dit bestuur (Mischien op Overmars na dan) volgend seizoen hetzelfde tegemoet gaan.
0 0
Dennis1964
Wij zijn de grootste en spelen daardoor elk jaar een andere competitie dan bijvoorbeeld feyenoord of psv. Wij moeten 2x zo hard knokken om kampioen te worden. Wij hebben 34x de wedstrijd van het jaar.
0 0
Panama
Jep en bayern heeft dat ook, maar die kopen ieder jaar de beste spelers van de concurrent op. Dan wordt het een stuk makkelijker.
0 0
Good Luck
Klopt, maar als je dit al jaren weet kun je en moet je daar op voorbereiden. Tactisch, fysiek en mentaal.
0 0
Afca85meer
WZAWZDB kunnen we daar niet mee stoppen? Dit soort dingen werken alleen maar als een rode lap op een stier.
1 -1
koenos1
Later Ziyech, bedankt voor je enorme inzet
2 0
3*stars*3
Mooie woorden maar des te pijnlijker dat je dan zo bij een rivaal een titel weggeeft.
1 0
JanTa
Ajax blijft altijd on mijn hart maar er is voor de zoveelste keer weer eens wanbeleid uitgevoerd.
2 0
Wesl
Zolang Ajax gezien wordt als een springplank naar de europese top, zal geen enkele trainer een solide team kunnen bouwen. Spelers zijn veel te individualistisch
2 0
Boer Gijs
Dat is niet dankzij de laatse 5 jaar. Laat het nu maar 5 jaar op het veld zien.
0 0
Simon1
Complete eerste elftal, met staf en bobo's een hellweek bij defensie geven. Janken doe je maar bij je mammie.
1 0
MrPink
En dan in de zomer weggaan zeker?
0 0
Hammerzeit
Beter blijf je gewoon.
2 -2
10Sneijder10
Beter niet. Is geen speler die het elftal beter laat renderen.
En dan heb ik het nog niet over zijn houding gehad.
1 -3
sjaakahz94
62 wedstrijden Ajax : 17 doelpunten en 27 assists
3 -1
FlyingDutchMan
Zo, dat zijn cijfers waarmee je kan thuis komen in de eredivisie! Maar dat is best wel matig eigenlijk, tel daar al zijn verneukte vrije trappen bij op, eenvoudig balverlies plus de afstandsschoten waarvan de ballen nog steeds zoek zijn..
2 -1
sjaakahz94
Heb liever iemand die wel iets probeert ipv de balletjes breed voetballers. Jij vind direct betrokken zijn bij 44 goals in 62 wedstrijden matig? Tel jij ook even alle passjes die door een teamgenoot verneukt zijn voor mij? Dan stond hij nog hoger qua assists. Snap zulke supporters niet, zonder hem stonden we hoger zeker ofniet? Ga maar afgeven op andere spelers. Wober die vandaag blundert, Veltman die met zijn 26 jaar nog steeds geen constant niveau haalt, Schone die nog trager om zijn as draait als een vrachtwagen, Donny die zich verstopt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind alle kritiek op Ziyech onterecht, maar dat zullen we volgend seizoen zien wanneer we hem niet meer hebben. Mits we er een topper voor terughalen.
2 0
Knalpot
Cijfers zeggen niets, Ajax heeft er meer behoefte aan om een team te worden, zeg maar zoals halverwege de jaren 90. Een mooie mix van sterren die voor elkaar door het vuur gingen en elkaar ook alleen maar beter maakten.
0 -4
sjaakahz94
Welke speler heeft het veel beter gedaan dan de afgelopen 2 seizoenen? Men kan wel heletijd Ziyech afkraken, maar zonder hem stond je lekker in het rechterrijtje te ballen.
3 -1
sjaakahz94
En dit alleen in de eredivisie voor ajax.
0 0
Papito020
Politiek antwoord.
0 0
abi
Ze moeten gwn het hele 1e elftal maandag tegen NEC laten spelen (als straf), en hebben de fans toch een kampioensschap!!
0 -1
P.Russo
Ik hoop dat je cynisch bent want een heel groot deel van de selectie is niet eens speelgerechtigd voor die wedstrijd
2 0
abi
jaa duhh
1 0
Simon1
En dus...?
0 0
NielsKster
Ziyech!!! Ziyech!!! Ziyech!!!
4 -2
10Sneijder10
Totaal misplaatst op dit moment, je moet je kapot schamen.
3 -6
stefanwillem
Top. De groeten.
2 -2
AFCAlways
Grootste? Op basis van wat? Resultaten in de jaren 80? Budget? Stadion capaciteit? De laatste jaren niets gewonnen. Sinds 2000 is PSV heer en meester in de eredivisie.
3 -2
Lazell
Qua potentie zullen we altijd de grootste blijven. Jeugdopleiding waar we ontzettend veel winst mee kunnen maken. We sparen voor een uitbreiding van het salarishuis, door bijvoorbeeld de arena te kopen. Als het zo ver is kunnen we de rest van de eredivisie voorgoed achter ons laten. Het is nu ff kut, maar wij zijn de grootste en zullen dat altijd blijven.
3 0
P.Russo
Sinds 1975 zelfs zeiden ze bij FOX, 20 om 17 landstitels :(
1 0
DavidFerr
Laat ze nu ook maar eens vergelijken wie sinds 1975 meer Europacups heeft gewonnen.
0 0
Dit is mijn club
Makkelijk blijft dat altijd. Een jaartal pikken waarbij het slechter voor je uitpakt. Laat dat maar aan Fox over.
0 -1
Robinjo1988
Dat zullen we altijd blijven! Maar dat maakt het eigenlijk nog erger dat we al 4 jaar geen reet presteren...
1 -2
ditisdebeslissing
vandaag zijn we even héél erg klein.
5 0
ElBlanquito
ziyechnog 1 jaar bij ons blijven samen met onana!
5 -3
Duif63
Graag, maar dan wel met 2 andere middenvelders naast hem. Met Schone en vd Beek werkt het niet.
0 -2
abi
Nee ik denk dat t wel goed is als hij gaat (met veel respect,want het is gwn een goeie speler), Ajax is echt toe aan verandering en te beginnen met het bestuur.
0 0
ElBlanquito
precies. bij bestuur beginnen. met spelers als ziyech donny dolberg neres de ligt nico de basis vormen voor een heel mooi jaar sportief. en daarna verkopen uiteraard. we blijven een opleidingsclub. maar pas vertrekken met een prijs.
2 -1