Ziyech nog niet echt blij met zijn rendement

FinnDekker, 12-04-2018 om 19:42, 9379 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voor de tweede keer dit seizoen maakte Hakim Ziyech de goal van de maand bij Ajax. Met zijn mooie solo tegen Sparta in maart troefde de middenvelder onder meer Kaj Sierhuis en Lasse Schöne af. Ziyech is blij met de trofee en hoopt dat het een voorbode is op meer, zo stelt de voetballer in gesprek met Ajax TV.

Ziyech staat momenteel op acht treffers. 'Als je naar de kansen kijkt die ik heb gemist, hadden het er wel veel meer kunnen zijn. Maar ik ben met acht goals wel blij. Ik had op meer gehoopt, maar je moet zelf je kansen afmaken. Niemand doet dat voor je.' Mogelijk is PSV-uit een mooi affiche om dit aantal te vergroten. 'Precies, dat zou de ideale wedstrijd zijn.'

Link voor app-gebruikers.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Afca85meer
Hakim, het waren niet allemaal kansen. Het aantal (kansloze) schoten uit de tweede lijn kan prima omlaag. Ook dan stijgt je rendement. Je bent te geforceerd op zoek naar het eindstation. Jouw groei naar de echte top zit hem in de juiste keuzes maken. Ook in je passing. Als je dat onder de knie krijgt kan je een grote worden. Momenteel verspeel je nog te vaak een bal omdat je continu beslissend wilt zijn. Een stapje hoger kan dat niet meer.
0 0
31xAjax
Zijn rendement is om te huilen.....
4 -6
ditisdebeslissing
idd om te janken. next! (f de jong)
2 -2
Adios
hij moet juist niet zo op zoek zijn naar doelpunten, hoe vaak scoort hij nou van buiten de 16? en hoeveel pogingen heeft hij daar voor nodig? Hij moet meer als zijn idool Ozil spelen, die gaat ook bijna nooit voor eigen succes
5 0
abi
13 assists meeste van iedereen uit de eredivisie. Just saying...
3 -3
edalm
Bij twente scoorde hij twee keer zoveel
0 0
afcas
maar als hij minder zou schieten geeft hij waarschijnlijk nog meer assists... overigens lijkt het er ook gewoon op dat hij (deels) het vertrouwen in zijn afstandsschot is verloren. dan is het juist verstandig om minder van afstand te schieten en alleen open schietkansen te benutten. dan is de kans namelijk een stuk groter dat je scoort en hoe vaker je scoort hoe meer vertrouwen je terug krijgt. en des te meer je mist des te lager word je zelfvertrouwen, dus blijven proberen in moeilijke situaties is alleen maar slecht.
1 0
Ajax#1900
Toch heeft Adios gewoon een goed punt hoor.
1 0
MNJ7
Daarom moet je ook nog 1 seizoen blijven en kampioen worden. Dit geldt ook voor De Ligt en Onana
2 -1
gi0vanni
Spelers lang houden is lastig maar ik hoop dat ze nog 2 jaar blijven. Of dat realistisch is is maar de vraag maar door steeds maar weer opnieuw te beginnen dat is ook niets. Ik ga er echter vanuit de Kluivert de eerste is die weg wil. Die pizzabakker heeft vaak absurde contract eisen en daar trapt Ajax niet in.
4 0
marco1972mb
En terecht dat Ajax daar niet in trapt, niet verlengen is opzouten.
4 0