Huntelaar over support: 'Enorm belangrijk'

FinnDekker, 12-04-2018 om 18:14, 4918 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar heeft altijd een goede band met de supporters van Ajax gehad, zo stelt de spits woensdag op de officiële site van Ajax. Huntelaar, die bezig is aan zijn tweede periode bij Ajax, viert het liefst zijn goals met zijn teamgenoten én de supporters op de tribune. Dit zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

'Het is mooi om de emotie te zien bij de fans. Het geeft iets extra’s. De steun van de supporters is enorm belangrijk. Als het slecht gaat, kunnen ze je over het dooie punt helpen. Als ze je echter uitfluiten dan werkt dat vaak averechts. Ik heb weleens gezegd dat we met z’n allen positief moeten zijn; spelers en fans', aldus The Hunter.

De aanvaller voelt een connectie met de supporters. 'Dat is altijd zo geweest en toen ik terugkwam afgelopen jaar was het gelijk weer goed. Bij Ajax en Schalke 04 staan de fans dichter bij de spelers dan bij Real Madrid of AC Milan. Je merkt de emotie, wat hen drijft en de gekte. De uitfans zijn nog iets meer hardcore, dat is nog het leukste.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AbdelhakNouri22
Klopt helemaal, jammer dat zoveel mensen in de ArenA gewoon op hun stoel zitten en de ploeg niet ondersteunen. 1 minuut achter de ploeg staan in het stadion is al meer waard dan een miljard reacties op ajaxshowtime.
2 0
AFCAsphere
Ik baal er echt van dat er een matige sfeer in de Arena hangt. Zou het heel gaaf vinden als er op Noord 1 een extra sfeervak bij komt. Dan blaas je de tegenstander gewoon van het veld, met de spelers én de supporters. Dan ben je in de competitie onverslaanbaar en word het met de Europese wedstrijden helemaal een kolkende bende.
1 0
Labrador
Zo is dat. Als wij de arena laten kolken kan niemand ons verslaan
1 0
Suarez16_
Off: Die KNVB is ook zo incosequent als de pest. go ahead-j psv werd 10 minuten voor tijd gestaakt door onweer, maar ze spelen de laatste 10 minuten niet meer omdat het al 6-0 was. Dit riekt aardig naar competitievervalsing als je het mij vraagt.
2 0
petterson1963
Op welke manier is dat competitievervalsing?
0 -3
Suarez16_
In die 10 minuten kan nog geel gepakt geworden waardoor een speler geschorst kan zijn volgende week. go ahead en jong psv kunnen beide hun plek nog weg geven of een plek stijgen. Wie weet komt jong psv net een doelpuntje te kort of heeft go ahead net een doelpuntje meer.
3 0
geendagsvlieg
er is overleg geweest met zowel psv als go ahead, die allebei niet wilden uitspelen

daarnaast heeft de uitslag van deze wedstrijd geen directe invloed op promotie / degradatie

op die 6 resterende minuten zit niemand nog te wachten

dit gaat ook volledig volgens de reglementen
1 0