Cruijff: 'We zijn dankbaar, trots en blij'

FinnDekker, 05-04-2018 om 19:07, 4454 views, 433 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jordi Cruijff is blij met de naamswijziging van de Amsterdam Arena naar de Johan Cruijff ArenA. Dat is te zien op een filmpje op Twitter dat wordt gedeeld door 433. Het nieuws van de vernoeming werd eerder op de dag naar buiten gebracht.

'Vandaag is een speciale dag voor de familie. Vanaf heden zal de Amsterdam ArenA naar Johan Cruijff worden vernoemd', aldus de zoon van. Kanttekening die bij die uitspraak moet worden geplaatst, is dat de ArenA pas vanaf volgend seizoen de naam Johan Cruijff draagt. Maar dat mag de pret niet drukken. 'We zijn dankbaar, trots en blij dat het moment eindelijk daar is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Niet Aan beginnen Jordy zolang Arie Ratje Van Os en Willem de Zwijger er rond lopen .
0 0
Bjorn
Lijkt een eigen kantoor in de JC Arena je niet iets Jordy?
1 -1
MyDreamteam59
Ja, en dan vragen wij meteen of Danny een kapsalon begint in de ArenA

Waar ik nog wel even mee zit ...waar moet ik mijn ArenA’s nu inwisselen voor de nieuwe kaarten? De Johan Cruijff dukaten...dat had JC nog het mooiste gevonden denk ik, een betaalmiddel met zijn naam :)))

En als wij straks dit allemaal achter de rug hebben gaan wij dan weer een keer werken aan het spel van Ajax? Verbouwing hier en daar, naamsverandering etc maar hebben wij het door dat de ArenA steeds meer lege plekken heeft...gaat niet goed met m’n cluppie..
0 -3