Geen Younes: 'Dit is een opleidingselftal'

BartVeenstra, 02-04-2018 om 14:28, 8177 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax-trainer Michael Reiziger is het volstrekt eens met hoofdtrainer Erik ten Hag om Amin Younes niet meer te gebruiken voor het tweede elftal van Ajax. De nummer drie van de Jupiler League mag de Duitse buitenspeler officieel nog gebruiken, maar de Amsterdammers kiezen ervoor om dat niet te doen.

'Ik sta er precies in zoals de hoofdtrainer erin staat. Dit is een opleidingselftal, zo sprak hij het ook uit', vertelt Reiziger in gesprek met FOX Sports. 'De talenten moeten spelen. Of er discussie over geweest is? Nee, helemaal niet. Het is het beleid dat Ajax al jaren heeft. Er was geen discussie over. Talenten moeten deze wedstrijden spelen en dat gaan ze ook doen.'

Het duel tussen FC Dordrecht en Ajax begint om 14.30 uur. De wedstrijd is te volgen in ons livetopic.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
opleiden ? Leer ze dan ook eens te winnen op momenten dat het moet.
2 0
AgeM
Met deze uitspraak is definitief bewezen dat Ajax niet voor Kampioenschappen en prijzen gaat .
Als de beste spelers in de basis horen om kampioen te worden wordt met deze uitspraak hieraan voor bij gegaan . Of het nou Younes is of een ander
Een Younes in goede doen is trouwens nog steeds beter als Kluivert of Neres. (Zie beelden vorig jaar )
Het onslag van Keizer bevestigd dit beleid .
Ajax heeft dus eigenlijk lak aan kampioenschap en/of prijzen maar gaat puur voor transfers en transferwaarde.
En heeft daarmee ook lak aan zijn supporters .
Daar hoort een trainer bij die niets heeft met voetbalromantiek of schitterende acties en of prachtig spel voor voetballiefhebbers .
Men heeft deze gevonden in de persoon van Ten Hag.
De tribune van Ajax zal straks net zo leeg worden als bij menig italiaanse wedstrijd (Bijv Lazio)
1 -1
433metdepuntnaarlinks
Younes in vorm is waardeloos. Geweldige dribbelaar, geen overzicht, geen linkerbeen, matig schot, geen verrassing niks.

Deze man hoort geen seconde in de basis en de beelden waar jij aan refereert, kijk ze voor de aardigheid eens en kijk hoe geweldig die ballen ingeschoten werden (NOT). En kijk dan vooral ff hoeveel schoten hij had en welk percentage hij scoorde vs compleet verneukte. Ballen die niet aankomen zal me een zorg zijn, alleen zijn passing naar voren en voorzetten zijn dra-ma-tisch. En dan hebben we het nog niet over het aantal ballen die hij verspeeld als hij zich vastloopt.

Younes teert op dat seizoen onder de Boer waar hij als enige in de basis creatief was. Milik en el Ghazi zijn geen frivole spelers en creeerde niet veel (Milik was een afmaker en el Ghazi was hopeloos uit vorm) en het middenveld Bazoer Gudelj Klaassen had weinig tot geen creativiteit. Younes viel alleen maar op vanwege zijn goede dribbelen en het feit dat hij nieuw was en tegenstanders verraste. En zelfs toen had hij zo verschrikkelijl veel balverlies. Zelfs zijn goede jaar moet je in perspectief plaatsen, hij rendeerde omdat hij alle ballen kreeg en het uit mocht zoeken omdat de rest uit vorm was of weinig tot geen creatieve ideeen had.

Ga jij nu werkelijk vertellen dat Younes beter is dan Neres en Kluivert? Defensief vind ik ze allemaal gelijk, Kluivert en Neres hebben duidelijk meer voetbal in hun spel, meer overzicht (al zijn het net als Younes spelers die niet bepaald voor de assist spelen), hebben meer snelheid en bovenal meer rendement.
0 0
AgeM
Kan wat korter als u zijn. Vorig jaar onder Bosz gelijkmaker tegen Feyenoord (Prachtgoal), goal tegen PSV , tegen Schalke uit beslissend , tegen Lyon stonden mensen op de banken, back heeft nog nachtmerries van hem . geselecteerd door Low voor duitse elftal , ook daar scoren . Is Low volgens u een koekebakker ? Weet u t soms beter ?
Wat stellen Kluivert en Neres hier tegenover NAC ? ADO ?
En ja er gaan veel dingen mis door risicoacties maar is ook charme van echte linksbuiten soms goud , soms brandhout .
En dat onvoorspelbare soms briljante ga je toch ook voor naar t stadion ?
Ik wens u veel plezier en sterkte bij de wedstrijden onder ten Hag met Neres en Kluivert.(En straks zonder Ziyech !)
0 0
3*stars*3
Prima, hij mag in zijn vrije tijd maar ergens plek zoeken om extra ritme op te doen.
0 -1
fanforeffer
ik vind na al dat gehannes van Younes terecht a;l kunnen jonge spelers ook leren van een oudere speler.
0 0
Michels
Goed zo Michael! Geen gehannes met die Duitser meer!
3 -3
ajaxinho
Logisch.

Bij Jong Ajax zijn ze met een proces bezig.
In de tweede seizoenshelft komen talenten van O19
in aanmerking om belangrijke minuten te maken.
Dat moet je ze niet ontnemen door Younes op te stellen.

Overigens betreur ik de situatie van Younes.
Dat besluit kan ons de titel kosten.
0 0
trooop
Alsof dit de ware reden is dat ze younes boycotten. Reiziger is kennelijk al net zo'n achterbaks figuur als ten hag. Gadverdamme.
4 -8
BokkieBokstra
Zouden Ten Hag en Reiziger dat bepalen?
0 0
Joseph
Geloof dat het enige achterbakse figuur de zaakwaarnemer van Younes is en daarmee Younes zelf natuurlijk..
3 -1
433metdepuntnaarlinks
Younes is al maanden klaar met Ajax, naast dat hij uit vorm is naaide hij Ajax met dat gedoe in Napoli en we hebben twee betere vleugels in het veld. Afgezien van of het goed of slecht was dat ten Hag hem in wilde laten vallen, hij had gewoon in moeten vallen. Een grote speler mag best weigeren maar geen wisselspeler die eerst Mister Ajax wilde worden en toen Ajax flink naaide.

Wat wil je nu, dat Younes nog 10 potten bij Jong speelt en dan gratis wegloopt om een talent op de bank te houden? Younes is klaar met Ajax, wij zijn klaar met Younes dus lekker op de tribune, geniet van je trainingen en je salaris, mond houden en investeren in spelers die Ajax verder brengen. Als Younes zo'n geweldenaar was geweest stond hij nu in de basis, of speelde hij al bij Napoli en was dit hele circus nooit gebeurd. Hij heeft het zelf veroorzaakt, niemand anders!
3 -3
trooop
Precies, dus als dat allemaal zo is, zeg dát dan. In plaats van een of andere lulreden aan te halen. Wat ben je dan voor een lafaard.
4 -1
433metdepuntnaarlinks
Terecht. Het leek lange tijd een prima ventje maar hij heeft zijn ware gezicht laten zien. Ik vind de naaistreek richting Ajax één ding maar om dan ook nog Napoli te gaan naaien met dat contract ... Die is niet helemaal lekker.

Younes is al maanden klaar met Ajax, wij zijn klaar met Younes. Alles van Younes hoort inderdaad bij "bijzaken en geruchten".
2 -2
Sazzz
Waarom staat dan Lamprou op doel???
2 -1
geendagsvlieg
Lamprou krijgt om de 3-4 weken 1 wedstrijd. Die zit al maanden als 2e keeper op de bank bij Ajax 1. Het is wel handig als die een beetje ritme heeft..
2 0
Joseph
Omdat die misschien nog minuten gaat maken in het eerste van Ajax. Younes geven we gratis minuten voor zijn volgende club.
0 0
Bobbaasje
Volstrekt belachelijk. Younes wordt als een sympathiek persoon gezien binnen de selectie, iedereen mag die jongen. Dacht je dat er nu ook nog maar iemand voor Ten Hag door het vuur gaat? Ik had hem vanmiddag nog ontslagen als ik Van der Sar was, en dat meen ik serieus wat ik gisteren weer zag tegen Groningen.
2 -10
falonso
Dus younes moet spelen, waardoor een talent die minuten niet kan maken en dus niet ontwikkelt?
4 0
Jeugdtrainer
Kun je nagaan als er een trainer komt die maar één keer traint. Die spelers zullen dat als een bevrijding ervaren. Het zal psychologisch een paar procent schelen om inderdaad door het vuur te gaan voor een coach.
1 -1
433metdepuntnaarlinks
Waar heb jij het allemaal over? Dit artikel gaat over Jong Ajax, jeugdspelers opleiden en Younes ...

Geweldig sympathieke manier waarom hij Ajax een transfersom door de neus boorde, echt klasse idd.
3 -1