'Knop om en morgen goed resultaat halen'

JesseTH, 31-03-2018 om 20:53, 7116 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daan Reiziger, doelverdediger van Ajax Onder 17 op de Future Cup, kijkt ernaar uit om zondag op het toernooi de nederlaag tegen Sporting CP goed te maken. Het werd zaterdag 0-2 voor de Portugezen en daarmee bleek het een groot verschil met de openingswedstrijd tegen Sydney FC, zo zag ook Nordin Musampa.

'Ik vond Sporting voetballend wat sterker', spreekt de verdediger over het verschil tussen de eerste en de tweede tegenstander. 'Ze hadden snelle, behendige spelers en waren fysiek ook wel sterk.' De ploeg van trainer Dave Vos kreeg een rode kaart na een besluit van de videoscheidsrechter en liet de wedstrijd daarna uit handen glippen. 'Na die rode kaart ging het met 4-3-2 niet zo heel goed. Daarna hebben we een 4-4-1-opstelling gehanteerd en ging het wat beter.'

Ook doelman Daan Reiziger baalt van de nederlaag, maar weet dat er nog genoeg te halen is. 'We weten dat we op een toernooi zijn, dus we moeten de knop omzetten en morgen gewoon een goed resultaat halen.' De keeper beseft dat er meer van een team gevraagd wordt wanneer je met tien man komt te staan. 'Dan moet je meer voor elkaar gaan werken en dat is niet gelukt vandaag', besluit hij tegenover Ajax TV.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Nordin Musampa is de zoon van liefdeskoppel Wooter en Musampa.
0 0
Ferd
Z’n broertje heet Kiki Wooter
0 0
FlyingDutchMan
Lol
0 0