Directeur AS Roma: 'Kluivert past in Italië'

sammekors, 30-03-2018 om 11:20, 6497 views, El Mundo Deportivo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De directeur voetbalzaken van AS Roma, Ramón Rodríguez Verdejo, beter bekend als Monchi, ziet Ajax-aanvaller Justin Kluivert als een interessante speler. Kluivert zelf gaf eerder aan dat FC Barcelona, de tegenstander van Roma in de kwartfinales van de Champions League is, zijn favoriete buitenlandse club is, maar sluit zeker ook andere clubs niet uit.

Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo vindt Monchi Kluivert 'een technisch zeer sterke speler'. Hij ziet hem daardoor wel 'in Italië of Spanje, maar niet in de Premier League, waar meer fysieke kwaliteiten vereist zijn. Alleen eventueel bij Manchester City.'

Kluivert beleeft bij Ajax een prima seizoen. Hij werd van de week uitgeroepen tot beste speler geboren na 1998 en maakte maandag zijn debuut voor het Nederlands Elftal. Hij wordt gevolgd door vele grote clubs, zoals Manchester United en FC Barcelona, en heeft nog een contract voor één jaar in Amsterdam. Een vertrek bij Ajax deze zomer is daarom voorlopig nog niet uit te sluiten.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Ik denk niet dat hij gaat bijtekenen elke dag staat er wel wat over hem in het nieuws en vaak gaat dat over clubs in het buitenland dus is hij met zijn gedachte meer bezig met een andere club als Ajax. Ik hoop dat hij zondag het tegenovergestelde laat zien maar denk dat het weer een "egoshowtje" gaat worden.
Ik begrijp dat ze heel snel veel geld willen verdienen maar er zijn toch voorbeelden genoeg van spelers die na een jaar of 2 met hangende pootjes terug komen in de JL of richting Rusland of Turkije vertrekken dus waarom neem je de tijd niet om je nog iets verder te ontwikkelen.
0 0
amthree
Net als zijn pa zeker? Falen in italie.
0 0
Aianteia
Natuurlijk past hij in Italië, hij past ook in Nederland en dat is een veel kleiner land
2 0
MisterAFCA
Lol
0 0
Jornnn
Ajax verkoopt niet graag aan Italiaanse clubs. Dus acht de kans dat hij naar Roma gaat zeer klein.
0 0
Budapest
Eigenlijk slaat het toch nergens op dat heel Europa nou over Kluivert praat... Zoals deze Monchi, wat heeft hij er nou weer mee te maken?
Kluivert is zeker een goed talent. Kan misschien een echte top speler worden. Maar voorlopig heeft hij moeite om wekelijks uit te blinken in onze kleine eredivisie, en Europees heeft hij nog bijna nooit gespeeld. Dus ik snap echt niet dat hij in heel Europa al een hype is
0 0
gi0vanni
Zou misschien iets met zijn achternaam te maken hebben. En mooie YouTube filmpjes en onrealistische verkiezingen zouden er ook wat mee te maken kunnen hebben.
0 -1
3*stars*3
Monchi was jarenlang de grote man achter de schermen bij Sevilla.
Die kijkt overal rond en waarschijnlijk begon een journalist over Justin.
Justin is momenteel ook hot want staat op allerlei toptalentenlijstjes.
Ben alleen bang voor dat hij niet tegen al die aandacht kan en ver naast zijn schoenen gaat lopen...
0 -1
marrene
IK denk ook dat hij niet in het Engelse voetbal past. In ieder geval nog niet. M.u.v. Man. C. Die zijn zo dominant dat hij daar mss. wel op z'n plaats is.
0 0
MisterAFCA
Als je daar echter drie keer je man niet voorbij komt en twee kutballen geeft ga je gewoon banken. Maar als hij niet wil tekenen prima. Jammer voor ons maar vooral jammer voor hem. Wordt een tweede depay dan en die was verder toen hij naar Manu ging.
0 0
Juichtoon
Kluivert gaat vrijwel zeker weg. Bijtekenen duurt echt veel te lang. Jammer.
3 -1
niquedegraaff
Ja, en het winnende staatslot past ook in mijn hand.
3 -1