Van Gangelen: 'Ajax is vreselijk saai en kil'

FinnDekker, 22-03-2018 om 21:32, 21251 views, de Volkskrant | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jan Joost van Gangelen heeft absoluut geen voorkeur voor Ajax, hetgeen de presentator wel werd verweten door Graziano Pelle na een duel tussen Feyenoord en Ajax een aantal seizoenen geleden. Door deze opmerking kreeg Van Gangelen het zwaar te verduren. Dat vertelt hij in een uitgebreid interview met de Volkskrant

'Hij zei toen dat ik partijdig was en een typisch Ajax-hoofd had. Hij had geen flauw idee dat hij mij daarmee zo in de problemen bracht. Op sociale media gingen mensen dingen tegen me roepen als 'je gezin moet dood'. Ik kon toen twee dingen doen: of aangifte, of ik kon met sociale media stoppen. Dat laatste heb ik gedaan', aldus Van Gangelen.

'Als je twintig jaar de Eredivisie verslaat, gaat je voorkeur uit naar clubs waar het gezellig is, waar ze lekker eten hebben, waar de stewards aardig zijn.' Dit is niet het geval in de ArenA. 'Ajax is vreselijk saai en kil. Het is natuurlijk een groot stadion, maar dat heeft Feyenoord ook. En de ontvangst daar, door mensen die er al honderd jaar werken, is leuker en beter.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Hij woont anders in Oost... Ik zal het niet teveel pinpointen, voor het geval dat er gekken achter hem aan gaan zitten. Want wat ik hier weer lees is best eng en komt in de buurt van wat hij al meemaakt door supporters van de aartsvijand.

Er staat ook helemaal niet dat hij voor Feyenoord is, alleen dat zijn voorkeur uitgaat naar clubs waar het gezellig is, waar ze lekker eten hebben, waar de stewards aardig zijn.

Hij stelt het als een feit, maar het is niet meer dan zijn mening... Who cares? Als je je zo laat kennen door deze mening, ben je zwakzinnig of emotioneel een kind.
0 0
Pierre Heno
Jan Joost van Gangelen....'bij gebrek aan beter' moet je maar denken. Ben ik even blij dat hij geen Ajax supporter is. Dàt zou pas ècht èrg zijn ...zo'n Tinus Plotseling die Ajax staat aan te moedigen.
0 0
Hobbemastraat
Onze vermoedens blijken dus feitelijk juist te zijn. Ben blij dat ie eerlijk is. Verder als geen "journalist" geen enkel respect voor die gluiperd. Smerige kakkerlak!
0 0
Mathobo
Nou Jan Josti, toen Ajax kampioen werd een aantal jaar terug lag je anders te kirren als een klein kind in de jacuzzi. Verandert snel vind je niet? Pannenkoek
2 0
A-west
Smerige vuile kakkerlak.
0 0
MichelAngelo66
Jezus heeft er een nog steeds poep in de broek. Stop gewoon met verslag geven kerel. Dit soort flauwekul lijkt helemaal nergens op. Of koop ergens een ruggengraat en begin opnieuw. Slappe.
5 0
Babayaka
Inderdaad.
0 0
godlike
Deze zelfingenomen aap denkt dat iedereen hem met gejuich ontvangt. Man, weet je wel hoe gemaakt je overkomt. Niemand neemt je serieus behalve jijzelf.

Verder is het een open deur als het gaat om de uitstraling van het stadion als voetbalstadion. De gracht dicht en het beton een rood-witte kleur daar begint het natuurlijk mee.
3 0
trooop
Kan het hier alleen maar mee eens zijn. Middagje of avondje arena is geen flikker aan. Lelijke, kille bedoening. Het begint al met die sfeerloze, oerlelijke arenaboulevard, lelijke blokkerige gebouwen waar de wind permanent tussendoor giert, als je de trappen op loopt is het alsof je een sovjet-flat beklimt, de tunnels achter de tribunes zijn kil en ogen onaf, net alsof het niemand een ruk uitmaakt hoe het er daar uitziet, door die hekken en sluizen overal ben je niet veel meer dan een stuk vee dat willoos de kudde dient te volgen, al het personeel dat je tegenkomt staat er duidelijk niet omdat ze het leuk vinden - wat volkomen begrijpelijk is in die mislukte setting.

Die hele arena is in feite nooit echt verder gekomen dan de tekentafel. Het is een planmatig gedrocht. Volstrekt onpersoonlijk, de menselijke maat ontbreekt in ieder aspect, en het is vreselijk lelijk. Één grote mislukking. En dan ben je nog niet eens op de tribunes geweest. Het geluid, de lamme sfeer, de infantiele kleurtjes (nu gelukkig verbeterd), het is vaak halfleeg. En op het veld doen ze de helft van de tijd maar half hun best. Waarom mensen daar nog iedere zondag naartoe gaan is mij een raadsel.
0 -7
Michelangelo
gelukkig kom ik jou dus niet tegen, maar ga je liever na die halfvolle kuip die van ellende bijna uitelkaar valt. ja je leest het goed. Ik zeg halfvol, want alleen het laatste jaar en begin dit seizoen zat de kuip vol. Dit is nu al niet meer het geval. ten tijde van de 7 verliespartijen op rij zaten er net 20.000 man. Echter mag niemand dit weten, want dan wordt de myte van het feyenoord publiek ontkracht.
0 0
Stibba020
Maar de kuip is oh zo geweldig zeker?
0 0
gi0vanni
Ik denk omdat mensen er naar toe gaan omdat er geen enkele club in Nederland is die zoveel succes heeft gehad. Als ze met een nieuw team met halve inzet PSV en Feyenoord al inmaken zou het er alleen maar beter op kunnen worden.
0 0
Mung
ArenA is een vreselijk stadion. Wat betreft akoestiek en inrichting. Daar is geen woord over gelogen.
0 -9
koppendicht
'Ik kon toen twee dingen doen: of aangifte, of ik kon met sociale media stoppen. Dat laatste heb ik gedaan', aldus Van Gangelen.'

En dat heb je dus gedaan en nu is alles goed. Zouden meer pseudo-bn'ers moeten doen. Maar ze zijn te narcistisch om de aandacht niet te krijgen.
0 0
koppendicht
Van gangelen is een lul, met z'n ingeslagen rotkop.
1 0
MosesD
Tokkie talk.
2 -1
Dwergje48
Nou nou. Rustig aan.
1 0
Fredschuit1
Laat Humberto deze klungelige giraffe maar vervangen. Het is zo sowieso gênant hoe deze giraffe altijd door zijn poot moet zakken en de camera 2 minuten nodig heeft om te stellen om iemand te intervieuwen.
0 0
AFCAMM
Het is een kwestie van smaak. De één houdt van professionaliteit (saai en kil), de ander vindt het leuker als z’n familie dood gewenst wordt.
6 0
de-Ajacied
Van Gangelen is na de emotionele reactie van Pelle, nadat ze wéér verloren van Ajax, nog steeds bezig af te geven op Ajax.
Normaal gesproken is deze “persoonlijkheid” het altijd eens met wie hij laatste spreekt, maar wat betreft Ajax heeft hij nu stelling gekozen
1 0
Ruff Rhythim
Dat 70-er jaren kapsel van hem: dàt is pas saai en kil !
0 0
vincent_DV
Zou toch grappig zijn dat als wanneer Jan Joost met zijn benen wijd uit elkaar zoals altijd in de Arena de voorbeschouwing op de wedstrijd doet en dat de mensen die al in het stadion zijn met z'n allen gaan zingen over hem, Dat je het op TV zelfs kan horen. JAN JOOST IS EEN KAKKERLAK, JAN JOOST IS EEN KAKKERLAK. Dat lijkt me prachtig en dat gaat sowieso viral dan.
3 0
Juichtoon
Bij Ajax ben je altijd welkom Joost. Laat je niet gek maken door een paar coke snuivers uit Zuid.
0 -9
Stibba020
Wat boeit mij de mening van deze nietszeggende dwaas dan.. Fox en VI is kakkie TV, kijk het toch nooit..
3 0
Voetbal1900
Het moet daar wel heel gezellig zijn, want voor het voetbal moet je daar niet zijn. Ik was overigens laatst in Bardelona en was blij verrast dat ik in die stad zeker twee fanshops zag van Real Madrid. Dat kan daar dus. Het was de wedsrijd Barcelona tegen Athletco. Aanhangers van die club liepen rustig in het shirtje van hun favoriete club tussen de Barcelona fans. Mensen houden daar van voetbal en respecteren elkaar.Erg prettig om te merken dat dit wel mogelijk is. Maakt mij wat uit waar die van Jan Joost fan van is. Ik weet waar ik fan van ben.
4 0
BRAMHOUTEN
Lekker boeiend dat hij Ajax saai en kil vindt. Ik heb zelf ook niks met hem als presentator. Snap ook niet dat je dit als journalist zegt.
2 0
Juichtoon
Kennelijk wordt hij fors bedreigd ...die conclusie trek ik.
0 0
BRAMHOUTEN
Lekker boeiend dat hij Ajax saai en kil vindt. Ik heb zelf ook niks met hem als presentator. Snap ook niet dat je dit als journalist zegt.
0 0
Van Reenen
Trouwens een goede reden om ook niet naar het Nederlands elftal te kijken. Van Gangele n is de presentator en e zo je alleen maar ergeren. Of kijk via stream naar Engeland. Zéér kundige commentatoren
1 0
WeerDinges
Wakker worden en blij zijn dat de kater weg is gebleven om vervolgens kotsmisselijk te worden van dit soort teksten. Beetje jammer.
2 0
Ajaxvooraltijd
Ben blij om te horen dat schaamhaarhoofd geen Ajacied is anders zou zijn gedrag helemaal overklaarbaar zijn. Dat hij voor Feyenoord is dat is duidelijk te merken gezien zijn verstand van voetbal en eigenaardige gedrag.
1 0
Bocarra
Ik roep het al zo vaak hier. FOX sports is een anti-Ajax zender. Waarom ben je als zender niet transparant met voorkeuren van analisten en verslaggevers. Laat verslaggevers met een voorkeur voor een bepaalde club deze wedstrijden doen. Voorkomt veel irritatie. Als ik Ajax was dan zou ik van Gangelen na zijn uitspraken geen toegang meer geven tot het veld. Deze man moet geboycot worden. Een FOX-sports verslaggever die zich na bedrijgingen van Feyenoord supporters zwicht en zich daarom maar geforceerd negatief uitlaat over onze club is wat mij betreft niet meer welkom.
1 0
Lane 8
Maak je niet zo druk joh, ik vind mensen die altijd in een slachtofferrol willen kruipen zo zielig. Je stemt zeker ook pvv, fvd of denk?
2 -8
gras
Begrijp dat ook nooit...Een hysterische boycot omdat een of andere presentator zegt dat hij voor Feyenoord is. Juist door zo te reageren, verlaag je je naar een heel bedenkelijk niveau.
2 -4
w86
Precies, dat is dus kennelijk het niveau in Rotterdam. Als Pelle zegt dat iemand een Ajax-hoofd heeft, is het blijkbaar normaal om hem en zijn gezin te gaan bedreigen.
1 0
Joodhannus73
Helaas heeft hij wel gelijk. We zijn veel te kil. De ontvangst in de ArenA is toch kut. Alleen die stewards al. Was laatst bij Telstar Jong-Ajax en hoe die mensen geintjes maken bij de kaartcontrole. Die nostalgie is bij ons al lang verdwenen.
2 -2
AFCAsphere
Wat voor geintjes?
0 0
zuidzuid
Ingehuurde stewards in n te groot pak maken t niet echt persoonlijk nee. Denk als je vrijwilligers zoekt en je beloont ze 2 keer per jaar met een tripje dat je vast wat clubmensen kan vinden die voor n wat leukere ontvangst kunnen zorgen
0 0
JCr14
Daarom zet Hélène bij Ajax
Die is knapper, leuker, slimmer en heeft meer verstand van voetbal.
22 -2
gi0vanni
Hij is duidelijk voor Feyenoord ik zie het aan zijn hoofd. Maar wel grappig dat hij bedreigd wordt omdat er bij die andere clubs dus gekken zitten. Maar die zelfde gekken zijn dus een stuk leuker als Ajax.
7 0
Ajacied33
Haha echt een Feyenoord hoofd heeft ie idd
2 0
EricAjax1
Oké Jan Joost
0 0
Redrum
Kortom: uit angst loopt hij te slijmen bij dat gore laffe paupervolk omdat hij bang is om bedreigd te worden. Maar laten we vooral met zijn allen blijven roepen hoe fantastisch dat publiek is!
10 0
w86
Ja die sfeer in het stadion daar is ongeëvenaard. Grootste onzin die er bestaat. Als diezelfde 'sfeer' in een straat hangt, met datzelfde volk, loop ik een blokje om. Zo fijn..
2 0
Panama
Och och onze sinaasappel, hup gauw weer onder de zonnebank jij
1 0
koenos1
Wie is die gozer?
0 -1
amthree
Dat hele fox is anti ajax dus niet gek. Helemaal die eng nek van van gangelen...
4 0
Gonzo
Jan Joost wie ???
0 -1
AJAXTHELEGEND
Als er nog een andere zender zou zijn ,die ook de wedstrijden van Ajax live zou uitzenden ,dan zeg ik het abonnement van Fox sport op ,en zou ik snel lid worden bij de andere zender. Dan hoef ik dat tussen de regels door Ajax -naaien-commentaar van Jan Joost , niet meer te zien en te horen , krijg bij hem vaak het '' Naaihuis ' gevoel .Hetzelfde gevoel als bij scheidrechter Naaihuis. Vraag me tegelijkertijd af hoe het in hedendaags Europa zit met de concurrentie bedingingen over concurrentie van televisiezenders die het alleen recht hebben om bepaalde wedstrijden Live uit te zenden ?En kartelvorming door televisiezenders.
3 0
Jambalaja
Whatever jantje
1 -1
iammike
Lekker boeiend wat Jan Joost vind met zijn pauper hoofd uit het gooi.
5 -1
Ajax4proud
Lol, wel toen Ajax kampioen werd het zwembad met de spelers ingaan :P. Anti Ajax zeker niet.
7 0
blessure
Domme uitspraak.
Hij moet zich, gezien zijn functie, neutraal opstellen.
6 0
Ferd
Welnee, hij is maar een simpel presentatortje. Die mogen best een voorkeur hebben
1 -2
NouridolbergNeres34
Huilie huilie , altijd maar dat inlikken bij het legioentje begint echt zo zielig te worden.
3 -1
Jornnn
Omdat je het zo saai vond zat je continu in het stadion zeker. En dan heb ik het niet over de pers tribune.
7 0
chuckie88
Ik ben supporter van Ajax om het voetbal van de jaren 70 met Cruijff enz... en niet om de ballen gehakt en de warmte van een kantine juffrouw... Deze Van Gangelen laat te kust en te keur doorschemeren dat hij anti Ajax is.. en daarin is hij echt niet de enige... maar boeiennnnnnnnnnnn
3 0
Inhartennieren
Popiejopie !!
0 0
Joseph
Wat een sneue jankert..
0 0
AFCSANCHEZ
Zou ik ook zeggen. In Rotterdam zijn ze inderdaad gek genoeg om in zijn tuin te gaan staan. Hier doen ze dat niet, wat kan het ons nou schelen als hij voor Feyenoord is. Verschil tussen ons en Rotterdam, mensen zijn niet helemaal goed daar met hun haat.
2 0
X-RaY
Ban Joost van Gangelen.
1 0
Murph
Haha die Jan Jood van Gangelen toch .
1 0
NotForSale
Fox off met je poephoofd
0 0
Lagasj
OK dit is de leukste. Ik lig in een deuk.
0 0
coachyscheidsie
Wat een weerzinwekkende reacties hier. Is de wereld dan echt zo verdorven? Mama, die meneer pest mij! Boehoe.... Come on, get a life... Als je nu nog niet weet dat schelden geen pijn doet...

Dit is gewoon weer een mening. En als het niet in het voordeel is van Ajax hebben de tokkies hier weer reden om uit te schelden, verwensingen rond te slingeren, te bedreigen of aan te zetten tot (mondeling) geweld....

Wat leven we toch in een zieke wereld tegenwoordig....
3 -11
Oliveira
Vrije hypocriete antwoord die jij hier geef. Zeiken op "zeikers".
0 0
MisterAFCA
Jesse Klaver? Ben jij dit?
5 0
Hans Kraay Jr.
Mijn mening is dat Jan Joost een Eikel is.

Vind het wel vervelend dat jij mijn mening niet respecteert en daardoor vind dat wij in een zieke wereld leven.

Maar goed blijkbaar mag iemand alleen maar zijn mening geven als die gelijk is aan jou mening.

Wat mij het meeste stoord is dat mensen hun mening ventileren zonder enige onderbouwing.

En Jan Joost is een Eikel omdat hij het nodig vindt zich zo vrezelijk in te dekken wat betreft zijn eventuele club voorkeur.
1 0
MosesD
Ach ja, er zijn er hier nogal wat die behalve nog groen achter de oren, ook niet de grootste lichten zijn. Die roepen van alles, vaak met bedenkelijk taalgebruik. Triest maar waar.
0 -2
Redrum
Gelukkig hebben we hier genoeg moraalridders en betweters om ze te corrigeren.
1 -1
MosesD
Daar kan je er idd nooit genoeg van hebben. ;-)
0 0
10Sneijder10
Een voorkeur hebben is niks mis mee, deze voorkeur als presentator van Fox Sports op een manier als deze duidelijk maken is wel wat mis mee.
Het komt niet zo zeer als verrassing maar eerder als een lang verwachte bevestiging van wat al duidelijk te zien was.
Mensen betalen geld aan Fox Sports om wedstrijden van Ajax te kunnen zien. Deze uitgerekte dundwarrel word daar ook van betaald. Dat moet je niet vergeten he.
2 -1
coachyscheidsie
Dan nog vergoeilijkt dat niet de bizarre en belachelijk e reacties die je hier in overvloed voorbij ziet komen. Hoe kun je dan nog zeggen dat wij betere supporters dan Feyenoord hebben? Ik schaam mij voor de grotendeels geplaatste reacties hier....
1 -3
Redrum
Ga eens op fr12 kijken en kijk dan nog eens rustig hier zou ik zeggen. Als je het verschil niet ziet dan is er iets niet goed met je beoordelingsvermogen.
3 -1
GinoAFCA
hahahaha kneus
0 0
ajax4ever01
Dat wist iedereen al dat jij en je vriendjes bij Fox anti ajax zijn. Een echte sportverslaggever is niet zo partijdig
4 0
Oliveira
Misschien kan Jan Joost zich aanmelden als conciërge van Feyenoord. Perfecte baan voor iemand met zijn kwaliteiten.
5 0
marrene
Pittige teksten. Laten we hem een onvergetelijke ontvangst geven als hij weer in de ArenA komt. Als hij dat durft tenminste.
Ongelooflijk dat een journalist zulke dingen zegt. Objectiviteit is dan niet mogelijk. Fox Sports zou zich moeten bezinnen wat te doen.
5 -1
gi0vanni
Fox is een Feyenoord zender met een commentator in het bijzonder. Volgens mij is die gast de grootste Feyenoord fan ooit. Willem komt niet eens tot aan zijn knieën.
0 0
de-Ajacied
Wie bedoel je Vincent Schildkamp Leo Oldenburger of Leo Driessen? Kan allemaal
0 0
ajaxajaxajax
van Gangelen, derderangs presentator. Je moet toch wat hè om aan de kost te komen.......
6 0
gras
You still have an AJax face Jan Joost. Je maakt het alleen maar erger zo.
4 0
Robinjo1988
Hahaha, Nooit meer in de arena komen dan. Vreselijke kneus deze vent met zn popiejopie praatjes. Wat ben ik blij dat ik geen fox heb zeg. Kutzender.
3 0
ajax4ever01
Jan-Joost is net zo'n kuddedier als de meeste nederlanders die anti-ajax zijn. Kun je nagaan hoe diep die jaloezie zit dat Ajax zoveel grote successen heeft gekend
1 0
3*stars*3
Triest dat er 1-cellige losers zijn gezin doodwensen omdat hij een club support.
De ene na de andere persoon komt op TV er blij voor uit dat hij voor fey of psv is en er is niets aan de hand maar owee als je zegt dat je Ajacied bent...

Waarschijnlijk heeft hij met v Gelderen gesproken en die heeft hem ff workshop gegeven om af te komen van zijn Ajaxface maar diep van binnen weten ze allebei dat het Ajacieden zijn.

Kan mij trouwens herinneren dat hij 10/11 jaar geleden meedeed in duel tussen lucky Ajax en een sterrenteam, tijdens open dag en hij liep er trots bij in het uittenue van Ajax.
Hou je zelf maar voor de gek Jan Joost maar het is te laat.
6 0
MosesD
En zo is het. Jan Joost is vanaf vroege jeugd een Ajacied, maar ja dat op televisie zeggen als sportpresentator is niet verstandig. Hij is vaak beetje overdreven kritisch op Ajax om e.e.a. te verbloemen. Tja, het is ook nooit goed natuurlijk.
2 0
MSwertz92
Niet zo verassend deze mening. Heb altijd al het gevoel gehad dat hij anti-ajax is. Helemaal bij de eretribune als het over bepaalde onderwerpen gaat.
3 0
Van Reenen
Van Gangelen is als kakkerlak geboren, dus gaat nergens over. Laat s.v.p. een andere reporter naar de Arena komen i.p.v. deze vent. En hoezo lekker gratis eten? Supporters moeten dit ook betalen en die gaan in mijn optiek voor op kakkertlakken.
1 0
SnakeDoc
Kakkerlak!
0 0
10Sneijder10
Dit is precies wat ik al jaren bij deze mongool terugzie. Als Ajax punten laat liggen dan glundert meneer helemaal. Als feyenoord punten laat liggen dan heeft meneer een gezicht alsof zijn familie zojuist vermoord is. Voortaan lekker bij Ajax wegblijven lange tyfusdarm. Ik hoop dat Fox hier stelling in gaat nemen en hem ontslaat.
17 -3
geronimo
Het is nu echt duidelijk , hij zegt dit omdat hij bang is, in werkelijkheid is hij voor Ajax :-D
3 0
3sterrenAjax1
haha lachwekkend. is altijd voor ajax geweest. probeert sinds het pelle moment populair te doen door ajax continu af te zeiken. omdat hij bang is. triest.
5 0
Babayaka
de bedreigingen zijn wel triester natuurlijk, maar ja ook daarin is hij niet de enige.
Publiek spoort gewoon niet. en dat noemen ze de beste supporters
0 0
chloorbestendig
Wat een clown is het toch ook.
5 0
zwollie
Ik vind Jan Joost Zo vreselijk dominant, Hélène mag af en toe wat zeggen van hem! Hij is zelf constant aan het woord.
8 -1
Mundus
Inderdaad. Is bijna genant zoals hij zich tegenover zijn collega gedraagt.
3 0
afcamuc
'mensen die er al honderd jaar werken'???
trouwens is dit natuurlijk gewoon ontzettend triest van iemand die naar buiten toe neutraal zou moeten optreden
8 0
Ferd
Dat zijn dan gelijk de enige Rotterdammers die werken
3 0
AntiCatenaccio
Alleen als je iets positiefs over Ajax zegt ben je opeens een kutneus of subjectief.. voor de rest mogen alle clubs schouderkloppies krijgen van ALLE verschrikkelijke journalisten, kranten en praatprogramma's. Die mensen die in dat wereldje zitten houden daar gewoon rekening mee: niet te positief over Ajax, kost ons kijkers/lezers..
2 0
RaynoFischer
100 jaar werken is wel erg knap idd :p
6 0
AntiCatenaccio
Nadat interview met die pest Italiaan is die wel doorgeslagen met het forceren van ''IK BEN GEEN AJACIED!'' net als Sjek van Gelder. Tenenkrommend. En ik begrijp niet waarom die verschrikkelijke Jan Joost feyenoord nu wéér veren in zijn reet steekt. Dat is juist de club waar die die doodsbedreigingen van krijgt en echt niet van PSV-ers hoor.
15 -1
AFCAsphere
Die twee laatste zinnen zou je hem in een brief naar Fox Sports moeten sturen.
0 0
RaynoFischer
Ik denk dat hij nog elke nacht gillemd wakker wordt omdat hij Pelle in zijn droom tegenkomt die dat weer zegt :p
3 0
SuperJood2016
Hahahahahahahahahaha
1 0
RaynoFischer
Zegt iemand met een "Ajax face" :p
Je kop is saai en kill.
5 0
ddkoning
en doorrrrrr
2 0
Rolleman
haha. wat triest dit.
3 0
Bjorn
Hopelijk helpt dit hem weer van zijn Ajax-imago af te komen, want daar is dit hele interview om te doen.

Sterkte maar weer Van Gangelen.
5 0
Suarez16_
Wat triest dit. Zul je zien dat Ajacieden hem nu dood wensen door dit te zeggen. Hou gewoon je smoel en ga verder met je leven.
9 0
RaynoFischer
Die woorden van Pelle hebben hem echt gebroken en is daar Pyscho door geworden :p
2 0
AFCAsphere
Hahaha, daar lijkt het wel op ja.
0 0
GerardAjax26
Goh, dat was wel duidelijk. Jan Joost laat aan de lopende band blijken niets met Ajax te hebben.
De afgunst druipt er vaak bij af tijdens interviews.
3 0
***1900***
Haha triest figuur.
6 0
MelleAfca
Hij vond het anders erg gezellig in het bubbelbad na de 30ste landstitel.
12 0
Gijsje
Die Jan Joost. Wanneer kom je eens uit de kast.
5 0
godenzoon92
Who cares. Ga lekker naar je hutjemutje "volle" badkuip dan.
6 0
gwn_rj
wat een vreselijk eng mannetje is het ook.
15 -2