Koeman geeft advies aan Kluivert: 'Blijf'

FinnDekker, 22-03-2018 om 19:00, 6128 views, KNVB | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Als het aan Ronald Koeman ligt, speelt Justin Kluivert nog een tijdje bij Ajax. De kersverse bondscoach is van mening dat Kluivert nog genoeg kan en moet leren in de Eredivisie, zo gaf Koeman aan tijdens de persconferentie van de KNVB donderdagmiddag.

'Ik heb er met hem over gesproken', doelt Koeman op de toekomst van de talentvolle buitenspeler van Ajax, die tot medio 2019 vastligt. 'Hij praat nu met Ajax over een nieuw contract. In mijn ogen is langer in Nederland blijven het beste.' Vooralsnog kwam er echter nog geen witte rook uit Amsterdam wat betreft de verlenging.

'Hij is pas 18 jaar. Dat is te vroeg om bijvoorbeeld al naar de Premier League te gaan', besluit de trainer, die voorafgaand aan zijn nieuwe klus voor de groep stond in de Premier League bij Southampton en Everton. Kluivert zit deze interlandperiode voor het eerst bij de selectie van Oranje en kan zodoende debuteren.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GerardAjax26
Ik vind het altijd een beetje makkelijk om de schuld maar aan Raiola te geven zolang Kluivert niet bijtekent. Die man heeft iets van 100 miljoen vermogen.. voor hem maakt het echt niet uit of Kluivert nu na dit seizoen of over 2-3 jaar naar een grote club vertrekt. Raiola werkt voor Kluivert, niet andersom.. als Justin perse wil blijven, dan gebeurt dat ook echt wel.
2 0
AjaxBaggio
Het gaat gewoon puur om het geld.
Want laten we eerlijk zijn. Justin heeft veel potentie. Maar voor de sub(top) in een topcompetitie komt hij nog VEEL te kort. Hij mag blij zijn dat we Richarlison niet hebben gehaald. Anders speelde hij nu in de Jupiler League.

Teken gewoon bij en ga lekker ballen. Laat je voeten spreken en lul niet te veel in de media over Real Madrid en Barca.

Neem een voorbeeld aan De Ligt.
1 0
Joseph
Ik hoopte al een beetje dat Koeman dit zou aankaarten. Naar zijn vader luisterde hij niet, hopelijk de bondscoach wel..
Nu is de vraag of hij naar de bondscoach luistert, of naar die Italiaanse zak geld die voor "zijn belangen" op moet komen.
0 0
iammike
Het gaat gewoon allemaal om 1 ding. Geld.
0 0
AdK
Vooral voor z’n zaakwaarnemer gaat dat op :-((
0 0
MyDreamteam59
Watvoor redenen kunnen er zijn dat Justin nog niet happig is om bij te tekenen?
-grotere club(s) in mooiere competities ?
-geld...veeeeeeeeeeel meer geld

Dit zijn de enige twee redenen die ik kan bedenken...of.......zit Justin in een splagaat met vader Patrick? Is er sprake van manipulatie? Afpersering en/of bedreiging vanwege het feit dat Patrick grote gokschulden had of nog steeds heeft? Waarom vertrok Patrick ineens bij Ajax (trainer jeugd waar hij helemaal op zijn plaats was) voor een schimmige job bij PSG?

Niemand geloofd, inclusief Justin zelf, dat deze briljant er al klaar voor is en dat 2 jaartjes bij Ajax blijven en een vaste basisplaats bij het Nederlands elftal hem een status geven waardoor de binnenkomst bij een GROTE club veel makkelijker maken. Indien hij na dit seizoen nog 2 jaar blijft is hij pas 21 jaar....waar hebben wij het over! Mocht hij toch weggaan is er iets anders aan de hand
0 -2
Mözil
Ook dit is waar een bondscoach voor kan zijn. Goed van Koeman vind ik imo
6 0
Babayaka
Welnee is hartstikke klaar voor de volgende stap
1 -6
Joseph
Precies, die rekening op de kaaimaneilanden is al lang geopend..
0 0
MisterAFCA
Dat roept iedereen met een beetje common sense. Nu hijzelf en zijn zaakwaarnemer nog. Niet teveel willen Justin. Het grote geld komt vanzelf en je bent nog lang niet uitgeleerd!
8 -1
gi0vanni
Maar de pizzabakker zegt dat hij nu klaar is om het grote geld binnen te scheppen. En dat hij hem overal naar toe kan brengen als hij maar niet tekend.
2 -1