Ziyech doet goede zaken voor Gouden Schoen

sammekors, 19-03-2018 om 07:35, 10873 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het prima spel van Ajax tijdens de overwinning op Sparta heeft de Ajacieden enkele goede goede beoordelingen opgeleverd in de strijd om de Gouden Schoen. Middenvelder Hakim Ziyech wordt beloond met een acht, maar hij was niet de enige met een mooi cijfer, zo staat in De Telegraaf.

De beste speler aan de kant van Ajax was volgens de rapporteurs Ziyech. De Marokkaan was met twee prachtige goals en goed spel een belangrijke schakel bij de Amsterdammers. Ziyech verdiende hiermee een acht. Ook Justin Kluivert, die zich op maandag voor het eerst mag melden bij Oranje, speelde sterk. Hij scoorde een prima goal en verdiende de vrije trap waaruit Lasse Schöne kon scoren. Kluivert krijgt hiervoor een zeven.

Donny van de Beek, eveneens voor het Nederlands Elftal opgeroepen, speelde ook een goede partij. De middenvelder bereidde de goal van Kluivert op knappe wijze voor en was voor de rest een degelijke kracht bij de Amsterdammers, wat hem een zesenhalf opleverde. De derde en laatste Ajacied die zich mag melden bij Oranje, Matthijs de Ligt, was degene met de laagste rating van de drie. De nieuwe captain van de Amsterdammers had het bij vlagen moeilijk centraal achterin en bleef steken op een vijfenhalf.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
blessure
De rapporteurs vergeten Kramer een cijfer te geven.
Volgens mij, moet dat een -5 zijn!
1 0
RaynoFischer
Kramer is geen cijfer waard! ;)
0 0
aietos
Was het niet ons nieuwe lid van de RVC die Ziyech bij het Nederlands elftal haalde?
Ik ben er maar wat blij mee. Heeft echt verstand van het spelletje.
0 -3
behangdelul
Lekker blind bashen he? Vergeet je even niet de voorgangers van blind incl Hiddink die Ziyech allang bij het NL elftal hadden kunnen halen en niet die twee maanden dat blind er zat voor Ziyech gekozen had?
2 0