Schöne: 'Wind mee en hij zat er goed in'

JesseTH, 18-03-2018 om 17:43, 2143 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Lasse Schöne, routinier op het middenveld bij Ajax, is blij met zijn rol die hij heeft kunnen vertolken in de 2-5 overwinning op Sparta Rotterdam. De Amsterdammers moesten winnen om in het spoor te blijven van PSV en deden dat uiteindelijk met overtuigende cijfers.

'In het begin ging het moeizaam, maar we hebben het goed afgesloten', spreekt de Deen tevreden in gesprek met AT5. 'Je moet je wedstrijden winnen en dat is niet altijd makkelijk hier, dus een goede overwinning.' Met het maken van de 2-1 had Schöne een belangrijk aandeel in de overwinning. 'Justin werd neergehaald en de bal lag op een goede plek. Ik had de wind mee en hij zat er goed in.'

Uiteraard wordt er weer gesproken over de titelrace, waarin Ajax nog altijd een groot gat zal moeten dichten. Toch mag het nog niet uitgesloten worden. 'Het kan nog. Zeven punten is veel, maar zolang het nog kan, moet je er ook in blijven geloven.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Lasse maakt de belangrijke goals die tellen!!
2 0
RaynoFischer
Assist en voorassist erbij ;)
0 0
AJAXTHELEGEND
Schöne kan in mijn ogen niet stuk .
0 0
Youri08
Word wel langzaam hoor
0 0
ElBlanquito
lasse toch weer belangrijk vandaag met zn goal!
2 0
MarkGroothuis
Zeker! Heel belangrijk. Maar ligt het aan mij of verspeeld hij de laatste tijd heel veel ballen op het middenveld? Iets wat me de laatste tijd helaas erg op valt.
1 0
gi0vanni
Klopt, te traag en dat is niet zo erg want dat was hij vaak toch al alleen was hij voorheen een meester in het ballen afschermen.
0 0
DannTheDon020
En heerlijk assist op Ziyech
1 0