AjaxTV: Samenvatting Ajax O19 - Utrecht O19

JipVR, 17-03-2018 om 21:42, 2207 views, AjaxTV | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Op een ijskoude middag op Sportpark de Toekomst kruisten Ajax O19 en FC Utrecht O19 de degens in de competitie. De Amsterdammers leken de overwinning lange tijd binnen te slepen, maar in het slot van de wedstrijd kwam Utrecht op 3-3. AjaxTV maakte onderstaande samenvatting. (App-gebuikers klikken hier).

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chuckie88
Noem het calimerogedrag, maar feit is wel dat in Nederland de analisten, scheidsrechterskorps, verslaggevers teveel invloed hebben (gehad) op de standen op de ranglijsten. Als grootste club van Nederland zijnde hebben we ook heel duidelijk de meeste weerstanden. De neutraliteit van bovengenoemde heren is wel heel ver te zoeken. Schandalig dat kampioenen steeds meer worden bepaald door dit soort mensen en hun beslissingen. We glijden niet alleen maar af met het voetbal in dit land maar ook met alles rondom het voetbal heen.
0 0
Mr.P.
baseer je dat op deze wedstrijd?
0 0
chuckie88
nee, op de laatste paar seizoenen... vorig jaar feijenoord die perse kampioen moest worden met hun gunfactor.. en dit jaar is blijkbaar de club uit Eindhoven aan de beurt
0 0