Kluivert: 'Ben helemaal door het dolle heen'

BartVeenstra, 16-03-2018 om 14:35, 3750 views, De Telegraaf, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-aanvaller Justin Kluivert is dolgelukkig nu hij voor het eerst is opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. Tegenover De Telegraaf en Ajax TV geeft hij zijn eerste reactie. 'Mijn dag kan zeker niet meer kapot, ik ben helemaal door het dolle heen.'

'De trainer kwam na de training naar mij toe en feliciteerde mij. Ik heb de kriebels in mijn buik, maar eerst zondag nog', weet Kluivert in gesprek met Ajax TV waar voor nu de focus moet liggen. Wanneer Kluivert zich zal melden bij Oranje zal hem dat een speciaal gevoel opleveren, denkt hij. 'Ik hoop dat ze mij goed opvangen, ik kijk er naar uit. Als achttienjarige bij het Nederlands elftal is mooi. Die kans moet je grijpen, dat wil ik ook doen. Ik wil laten zien dat ik het kan. Voor je land spelen, is wat ik wil. Laten we hopen dat ik wat minuten krijg inderdaad, maar ik ben al blij dat ik er mag zijn.'

Tegenover De Telegraaf laat de aanvaller weten nu nog niet zenuwachtig te zijn. 'Dat komt waarschijnlijk pas als ik daadwerkelijk ga spelen. Dan moet ik een liedje zingen. Maar op voorhand zijn de zenuwen er nog niet. Ik ken natuurlijk ook wel een aantal jongens.'

Bekijk ook:
- Voetbalplayer.nl: Kluivert op de schouders bij Ziyech

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Leuk om hem zo blij en opgewonden te zien. Ook mooi dat hij realistisch is en beseft dat hij zijn stinkende best zal moeten doen op de training om -al is het maar- 'n invalbeurt te verdienen.

Het is je gegunt gozer, je werkt er hard voor. Succes!
3 0
Dazoo
KLUIVERT! KLUIVERT! HET IS JE SUPER GEGUND JONGEN! HET NEDERLANDS ELFTAL KAN WEL WAT AJAX-AMSTERDAMSE LEF EN CREATIVITEIT GEBRUIKEN!
2 0
4EVERAJAX
geweldig nieuws voor hem! gefeliciteerd Justin. Doe je best.
4 0
3sterren
Ik blijf het apart vinden dat Ajax-supporters niet onvoorwaardelijk blij kunnen zijn voor dit grote Ajax-talent uit de eigen jeugdopleiding. Persoonlijk ben ik reuzentrots op deze (pas) 18-jarige Ajacied. Succes Justin!
3 -1
Dazoo
Helemaal mee eens. Wat is dat toch, met sommige van die reaguurders hier? Triest hoor, hebben waarschijnlijk een ongelooflijk zuur kutleven?
2 -1
gi0vanni
Een liedje zingen? Dus hoop op wat speelminuten maar verwacht ook in de basis te starten?
0 -3
MickS
Luister nog eens naar het interview, en lees dan je eigen post nog eens. :*
1 0
koppendicht
Onterechte uitverkiezing. Is daar nog lang niet aan toe en is qua mentaliteit nog niet rijp genoeg. Gaat 'm het hoofd ook nog verder op hol brengen.
2 -3
niquedegraaff
Triest hoe mensen alleen maar een paar wedstrijdjes terug kunnen kijken en vooral het negatieve laten overheersen. Deze jongen heeft wat mij betreft de oproep WEL verdiend.
2 -1
10Sneijder10
Op basis waarvan vind je dat hij de oproep heeft verdiend?
Daar ben ik eerlijk gezegd wel benieuwd naar.
0 -2
Ar
Hoort nog lang niet in Oranje.
Had van Koeman verwacht dat hij zou breken met de traditie dat een paar goede potjes voor Ajax voldoende is om een jochie meteen maar in Oranje op te nemen.
Riedewald, Bazoer, El-Ghazi, eerder Maduro en Babel, allemaal voorbeelden waarbij dat niet goed geweest is.
2 -2
Ajax#1900
Leuk voor m hoor, maar dit is gewoon pure armoede natuurlijk
3 -2
Duif63
Leuk voor hem en Raiola, minder voor Ajax want dit maakt hem nog duurder in de onderhandelingen.
4 -2
3*stars*3
Leuk en snel tekenen.
2 0