Onana terug bij Kameroens nationaal elftal

BVeenstra, 13-03-2018 om 15:50, 3659 views, Kameroense voetbalbond | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-keeper André Onana is door interim-bondscoach Alexander Belinga opgenomen in de selectie van het nationale elftal van Kameroen. De goalie behoort tot de 25-koppige groep, zo meldt de Kameroense voetbalbond.

Het is voor het eerst sinds de Confederations Cup dat Onana weer deel uitmaakt van het nationale ploeg. Voormalig bondscoach Hugo Broos leefde in onmin met enkele spelers, waaronder Onana. Volgens de trainer wilde Onana niet opgeroepen worden voor Kameroen, maar de keeper zelf zei dat dat onzin is. Begin december werd Broos ontslagen, waardoor Belinga nu interim-bondscoach is totdat er een opvolger gevonden is.

Kameroen zal op 25 maart een oefenduel gaan spelen in en met Koeweit. Of Onana aan spelen toekomst, is nog de vraag. De Ajax-keeper heeft met Idriss Carlos Kameni (Fenerbahçe) en neef Fabrice Ondoa (Sevilla B) behoorlijke concurrentie.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Stelletje mafklappers de laatste jaren bij Kameroen, die bondscoaches met hun keeperkeuzes..
0 0
NouridolbergNeres34
Mooi voor Andre, verdiend hij ook.
0 0
ajaxinho
Kun je toch niet omheen?

Moet wel een van de grootste talenten zijn.
De toekomst van Kameroen.
2 0
Michelinho
Lijkt me ook. Hoewel ik niet weet hoe goed Ondoa is. Kameni is 34 en 2e keep bij Fener en Ondoa was al eerste keus van Broos.
1 0
3*stars*3
Ondoa was volgens mij keep van Espanyol B en daar zelfs niet altijd 1e keus.
Maar Broos voerde lange tijd een privéoorlog uit met spelers die zich destijds hadden afgemeld voor Africa cup.
1 -1