'Vd Vaart beste speler met wie ik speelde'

BVeenstra, 13-03-2018 om 10:45, 11234 views, Tiki Taka Touzani | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Voormalig Ajacied Theo Janssen ziet in Rafael van der Vaart de beste speler met wie hij ooit heeft samengespeeld. Dat vertelt de oud-middenvelder tijdens het televisieprogramma Tiki Taka Touzani.

Presentator Soufiane Touzani wil van Janssen graag weten wie de beste speler is met wie hij samen of tegen gespeeld heeft. 'Ik doe altijd mee, want tegen...ik heb namelijk ook tegen Cristiano Ronaldo gespeeld. Daar zit zoveel klasse in', begint Janssen. 'Maar de beste speler met wie ik samen heb gespeeld is Rafael van der Vaart. Dat is de beste voetballer die ik ooit heb zien voetballen.'

Net als Janssen is ook Van der Vaart een linkspoot, maar dat is niet de enige reden dat de ex-Ajacied zo lovend is. 'Wat ik zo bijzonder aan Van der Vaart vond - en dat vond ik al van kleins af aan toen ik hem ontmoette bij Jong Oranje - is dat hoe hard je hem ook inspeelde, hoe slecht de pass ook was, hij nam de bal altijd goed aan en hij kon gelijk verder spelen. Zijn aannames, zijn eerste pass en het gevoel in zijn voeten was geniaal.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Raffie. heerlijke speler. Ik vind t ook mooi dat hij nog bij Real Madrid gespeeld heeft, en nog goed ook.
0 0
Barra
Van der Vaart was bij ons op jonge leeftijd al echt bepalend op het middenveld, echt een speler met zogeheten gogme
5 0
DHNC
Nu samen broodje bal, gezellig.
0 -7
Middenweg401
Bij al die mensen die niet verder komen dan opmerkingen over eten, als associatie bij Vd Vaart, vraag ik me af of ze überhaupt wel oog hebben voor verfijnde creatieve spelers.
4 0
Afcadam14
Theo Janssen, ik vond het mooi dat zo'n persoonlijkheid bij Ajax speelde. Achteraf is echter niets minder waar. Hij is regelmatig in de weekenden in Arnhem stad te vinden, waar hij het aan de stok krijgt met iedereen haha. Echt tuig van de eerste richel.
3 0
ajaxinho
Bij Ajax was hij na de wedstrijden ook in Amsterdam stad te vinden.
Uit én thuiswedstrijden!

Hij was het onderhandelingsmiddel bij uitstek voor de titel (vijfde ster).
Zoveel is zeker.
1 0
Afcadam14
Je bedoelt de 3e ster? Je bent vast in de war met de 5-0 van zaterdagavond.
0 0
ajaxinho
3 maar? Zo weinig :p
0 0
Labrador
Theo was ijskoud toen hij uitgerekend tegen Twente die penalty binnen schoot waardoor we in Enschede officieus de titel pakte. Mooi dagje. De mensen stonden op de terugweg de viaducten te zwaaien met Ajaxvlaggen.
4 0
kleinedraaicirkel
Jammer dat deze twee nooit samenspeelde op een hoog niveau. Twee linkspoten met denkvermogen, loopvermogen (theo dan) en heel veel bravoure. Daar zou je gek van worden als tegenstander.
2 -6
AFCA127
*Rookvermogen
3 -1
Ajax#1900
Haha scherp
0 0
Mitta023
Theo en Rafael loopvermogen?!?!
9 -1
@Maar7en
Jij bent zeker van een nieuwe generatie... vd Vaart was in zijn hoog tij dagen inderdaad een hele goeie en ja met loopvermogen. Misschien eerst eens beelden terug kijken voor je vraagtekens zet..
3 -1
Suarez16_
2 grootste loopwonders op de wereld man.
0 -1
Godenzoon24
Loopvermogen????
3 0
kleinedraaicirkel
Ja rafael liep bij Tottenham gewoon 13KM per wedstrijd wat zeer hoog is. En Janssen zat ook altijd tegen de 10-11KM aan.

Heb het niet over snelheid.
1 0
reaguurder
Hij zegt niets over de snelheid toch? Mijn oma heeft ook best wat loopvermogen ;)
0 0