Ajax introduceert 'The Tunnel Club'

sammekors, 08-03-2018 om 14:00, 11741 views, Ajax |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ajax introduceert The Tunnel Club, een nieuwe mogelijkheid om als fans dichtbij de spelers van Ajax 1 te komen. Leden van de club krijgen namelijk bij thuiswedstrijden een eigen ruimte bij de spelerstunnel ter beschikking gesteld, vanwaar de spelers heel goed zichtbaar zijn.

'Via de catacomben van de ArenA betreden de leden van The Tunnel Club de exclusieve ruimte die speciaal voor hen is ingericht', zo valt te lezen op de officiële Ajax-website. Vervolgens krijgen de leden hapjes en drankjes voorgeschoteld,  terwijl de spelers zich verzamelen in de tunnel.

'De warming-up kan exclusief door Tunnel Club Members vanaf het veld worden gevolgd in een speciaal voor hen ingericht vak', valt verder te lezen. Als de wedstrijd eenmaal begint, kunnen de leden vanaf eersterangs stoelen de wedstrijd bekijken. Ajax is de eerste club in Nederland waar zo'n tunnelclub wordt opgericht. In het buitenland bestaat er bijvoorbeeld bij Manchester City al wel een vergelijkbaar fenomeen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
De hele Zuid As kan meteen aanschuiven. Straks gaat het vrouwenteam van Ajax ook door die tunnel natuurlijk en dan nog de spelersvrouwen. Zal me een lekkere smeerbende worden daar in die AjaxTunFunTunne.Tweede ring kan er af. Nog meer tunnels aanleggen.....en zodra ze volzitten meteen dichtstorten met het beton van de 2e ring. Ben je mooi af van die hele bedorven tyfuszooi. Maar zal wel een één april grap zijn want wie dit serieus bedenkt lijdt met recht aan een ongekende tunnelvisie.
1 0
Woodenshoe
Sodemieter op met die onzin man, ga eens wat nuttigs doen met tijd en geld!
2 0
nvd-afca
In plaats van de echte supporters tegemoet te komen gaan ze weer wat leuks doen voor de bobo kinderen. Vraag me af hoe lang de fanatieke supporters überhaupt nog welkom zijn in de arena. Van sfeer is dit jaar vrij weinig te bekennen helaas.
6 0
NouridolbergNeres34
Wat een poppenkast weer zeg, echt weer iets voor bankiers en grachtengordeltypes in hun 3 delig pak.
4 0
BokkieBokstra
Ha ha, toch vind ik dat filmpje geniaal. Dikke bolide, manchetknopen, blinkend klokkie, champagne en dan die mannen langs het veld. Het lijkt me echt iets voor die meneer van de ING of Holleder als hij weer vrij is.
3 0
ram
Heeft dan helemaal niemand hier door dat het bijna 1 april is...?
4 -1
BokkieBokstra
Ik denk dat je gelijk hebt, het is een 1 april grap.
3 0
undercitydotexe
"Verborgen" op Youtube... Zegt genoeg. Dit is niet voor de gewone sterveling of voetbalsupporter, maar vooral voor zakenlui met geld die willen netwerken.
Zou beter zijn wat mij betreft als ze die 'experience' in de tunnel op elke wedstrijddag verloten onder de seizoenkaarthouders, ipv dat het weer zo'n elite-aangelegenheid wordt.
2 0
rogerbandit
Hoe kun je het bedenken???? Het is crisis in onze club en dan zoiets in de markt zetten voor de mensen met een dikke portemonnee? Zijn die sukkels vergeten dat een club bestaansrecht heeft dankzij de "gewone" supporters? En die staan al vier jaar in de vrieskou. Het geeft echt aan dat de leidinggevenden echt niet weten wat er op de werkvloer leeft bij de supporters. Waanzin ten top! Weg met deze directie! NU!!!!!
4 0
Middenweg401
Wie heeft deze onzin bedacht en wat heeft het met voetbal te maken?
4 0
Noxin
Straks ook: The Lucky Club. Speciale plaatsen waar je goed kan zien hoe Henk zichzelf omkleedt tot Lucky.
6 0
3*stars*3
Haha, las laatst toevallig een artikel over tunnelclub van City en fans spreken er schande van.
Belachelijke prijzen en houden aan een dresscode.
3 -1
Fredschuit1
Het enige wat de Arena moet doen is: hoeken dicht en oh ja vernoem het naar JOHAN CRUIJFF!!! Die man die Ajax zowat in zijn ééntje groot heeft gemaakt!
3 0
REINVZR
Gadverdamme
2 0
pizzapunt
Lekker dan, ff ongegeneerd aan je ballen krabben en dan staat het 10x op facebook. Commerciële onzin.
2 0
KKoossiiee
onzin man, laat ze zich nou eerst eens op het geboden voetbal focussen en proberen ervoor te zorgen dat de spelers gemotiveerd aan de start van een wedstrijd beginnen.
1 0
cruijff71
Dat is niet de taak van de mensen die dit bedenken/ ontwikkelen.
0 -1
atalantanio
Zullen we vandaag naar Artis of naar Ajax?
4 0
KlasseLasse
hahahha
0 0
KlasseLasse
maar is her voor iedereen toegankelijk of alleen voor se 1e ring
0 -1
SnakeDoc
Wat een onzin.
1 0
X-RaY
Komen er ook rolgordijnen voor te hangen?
Ramen is misschien ook een idee. Kistje tomaten eronder. En gooien maar..
1 0
Red Devil
Wat een onzin is dit zeg maar het zal wel flink wat geld op gaan leveren.
2 0
InOost
Belachelijk, het is aapjes kijken.
Dit gaat me echt te ver, oprotten hiermee.
3 0
Van Reenen
Goed idee van Ajax. Kan je de spelers nog beter uitschel.....euh, toespreken als zij weer eens een wanprestatie hebben geleverd. Jammer, dat die plaatsen niet al beschikbaar waren na de winterstop.
Zal er wel mee te maken hebben dat het beleid van Ajax deze prestaties verwacht hebben. Komen die plaatsen ook nog beschikbaar vlakbij het management van Ajax?
5 0
Afcas20
Amf, wegwezen met deze rotzooi. Leg eerst je prioriteiten op de lege plekken iedere week voor een betere sfeer in het stadion. We hebben resultaten nodig, geen geld
3 -1
MichelAngelo66
Een tunnelvisie club. Wel toepasselijk.
Wel duidelijk waar ze de prioriteiten leggen.... it's all about the money.
5 0
Stroeve
Geen Johan Cruijff Arena, maar wel een Tunnel Club. Ajax weet wel waar de prioriteiten liggen.
5 0
Ruff Rhythim
Ah..meer inkomsten...de aandeelhouders juichen....
4 0
zuidzuid
Ja nou die koers schoot met 20% omhoog....
0 0
Redrum
Ik denk dat ik voor elke supporter spreek als ik zeg dat er een last van onze schouders valt nu we eindelijk de bevestiging hebben dat The Tunnel Club er gaat komen. Fantastisch nieuws dit natuurlijk. Chapeau Ajax, cha-fucking-peau!
14 0
trainerdv
Zo dichtbij dat je ze met de mattenklopper op de bips mag geven, als ze het weer eens verprutsen..
Liever sta-tribunes voor de gewone fans ipv dit soort 'high-end' onzin...
3 -1
Labrador
Ik heb zo'n pest pleuris hekel aan dit soort ontwikkelingen. We zijn een voetbalclub. Geen kermis attractie.
5 -1
mgtow
Doen ze maar bij Feyenoord dit soort shit. What's next? Spelers presenteren met een helikopter? Mag je wel een Chinook afhuren met al die nieuwe gasten elk jaar.
0 0
Hagmag
De officiële naamswijziging van ons stadion in: Johan Cruijff Arena komt er niet.
Gemeente, de Arena en Ajax kunnen het met elkaar niet eens worden.
Dat zal wel zo goed als zeker over GELD gaan.
Het is te beschamend voor woorden, geen respect voor de beste Ajacied aller tijden, Nederlands, Europa's en in vele ogen, zeker die van mij, werelds beste voetballer ooit.
Johan Cruijff, die na zijn voetbalcarrière, speler / trainer zijn inmiddels wereld bekende foundation heeft opgericht is in vele opzichten een ROLMODEL voor ons allemaal.
Dat er nog geen standbeeld staat op de Toekomst is ook onbegrijpelijk.

Dan maar een tunnelcluppie oprichten voor naar geld stinkende "nep supporters".
2 -1
Panama
Tijd dat edwin die tunnel ingaat
2 0
mgtow
Lekker luxe kijken naar Spelersgroothandel Ajax Amsterdam. Zit straks heel het stadion vol met scouts en daar zit jij dan in je fucking tunnelclubje. Mooi man.
1 -1
Joseph
Fijn dat van der Sar tijd neemt voor dit soort filmpjes, in plaats van dat hij zich inzet voor de juiste naam op het stadion of het aanblijven van goed presterende trainers..

Ik vind dit een walgelijk project, voetbal is niet meer voor de supporters, voetbal is voor het geld van een klein groepje mensen.
4 -3
AFCA-B93
Zou dit eerder wat vinden voor bijvoorbeeld een teamuitje van bijvoorbeeld een amateur O13 team, die dan zo hun "helden" van dichtbij kunnen aanschouwen.
Om nou een zooi opgedirkte mannen in pak daar neer te zetten vind ik een beetje raar. Zijn vaak toch ook supporters die de jongens lopen uit te schelden zodra het niet goed gaat. Ik loop net zo hard te zeiken hoor, maar dan hoef ik die spelers ook niet vervolgens in de tunnel te zien en te roepen: "Oh daar loopt Huntelaar! Wat vet!"

Kids zeiken niet en zien die jongens echt als voorbeelden, voor hun zou het dus gaaf zijn.
Kan evengoed een rol spelen voor de Ajax Kids Club
0 -1
Mikey Stormram
Leuk voor de bankrekening van de club, die kon wel een opsteker gebruiken
3 0
Michelinho
Enig dit. Maar waar blijft GVD de naamswijziging?
2 -1
ArnoAjax
Het is toch geen dierentuin! Zorg liever dat we weer eens kampioen worden!!
6 -1